Македонски партизани на Тито пишат на БЪЛГАРСКИ КНИЖОВЕН ЕЗИК – Позив към населението от 1944г.

540
0

Поредното неоспоримо доказателство, което намираме за българската принадлежност на днешните северни македонци произхожда не от къде да е, ами от самите сатрапи, които наложиха изкуствената нация е език.

Това е Призив пуснат в Скопие, С.Македония няколко дена преди ген. Толбухин да влезе в Белград от македонски партизани на Тито. Вижте на коя азбука е писан (БЪЛГАРСКАТА) и кой в текста е писан като неприятел – САМО ГЕРМАНЦИТЕ. Няма “Български фашистки окупатори” … Кой наложи този термин да има ексклузивно място в съвременната “Македнска” историография?

Македонски партизани македонски партизани на тито пишат на български книжовен език - позив към населението от 1944г. 193164102 2654930641297703 1916924022314741710 n македонски партизани това е призив пуснат в скопие, с. Македония няколко дена преди ген. Толбухин да влезе в белград от македонски партизани на тито. Вижте на коя азбука е писан (българската) и кой в текста е писан като неприятел - само германците. Няма "български фашистки окупатори"... Кой наложи този термин да има ексклузивно място в съвременната "македнска" историография? Петър низамов македонски партизани

Втората световна война в югославска Македония

Войски в Макеодния по времето на Втората световна война
~ 32 000 български войници в Южна Сърбия и Вардарска Македония (май 1941 – септември 1944) 
~300 000 (група армии Е през октомври 1944) 
Втората световна война в Югославска Македония започва с нахлуването на Оста в Югославия през април 1941 г. Под натиска на югославското партизанско движение част от македонските комунисти започват през октомври 1941 г. политическа и военна кампания за съпротива срещу окупацията на Вардарска Македония . Официално тогава районът се е наричал Вардарска бановина , тъй като самото име Македония е било забранено в Кралство Югославия.

Окупирана е предимно от български, но също и от германски, италиански и албански сили. Българите, както знаем са посрещнати като освободители.

Първоначално не е имало организирана съпротива, тъй като мнозинството от македонските българи са мечтали от 1878г. да се обединят с Майка България.  Започва да нараства едва през 1943 г. с капитулацията на Италия и съветските победи над нацистка Германия. Ключов фактор е и ролята на българските комунисти, които избягват да организират масова въоръжена съпротива. Тяхното влияние върху македонската партийна организация остава доминиращо до 1943 г., когато става очевидно, че Германия и България ще бъдат победени.
Македонски партизани петър низамов
Твърди се, че “оригинален вагон”, използван за превоз на македонските евреи от българските фашистки окупатори – изложен в музея на холокоста в скопие.  всъщност българската армия и полиция не участва в депоратциите. В макеоднските градове имаше и местен щаб на гестапо и вермахта и райхсбанът участваха в процеса на депортиране.

N.B.

Важно е да се отбележи, че това ВМРО няма нищо общо с комунистическото ВМРО на Каракачанов (Агент “Иван” – доносник на 6-то управление на Държавна сигурност) и неговите  протежета Джамбазки и Александър Сиди. Та точно техните господари от БКП и водещи офицери от ДС проведоха кърватата и насилствена македонизация в Пиринска Македония, изгониха българските бежанци от Егейска Македония в Югославия…

Наскоро пък хванатият да кара с огромно количество алокохол в кръвта след запой с леки жени в Банско – Ангел Джамбазки, основа самозван “Общобългарски комитет за защита на националния интерес в Македония”, в който самите членове дискредитират каузата: Първо с това, че голяма част от тях са действащи политици, депутати и евро-депутати като безпардонния простак Анрей Слабаков (ВМРО), Искрен Веселинов (ВМРО), авторът в комунистическия парцал в-к “Труд” – Кристиян Шкварек, редакторът на профанизиращото реалити “Фермата” – Костадин Филипов и др. водевилни лица. В същото време са пренебрегнати истински борци на каузата като Никола Григоров от “Сите българи заедно”, Петър Низамов (Председател на “Български юридически комитет” и автор в този сайт) и много други лица ценни за каузата. Така, че този т.нар. “Общобългарски комитет за защита на националния интерес в Македония” е нищо повее от поредната ПИАР платформа на ВМРО на Каракачанов, който въпреки, че стои в сянкаслед изборите за нови председатели, той е собственик на всички имои на ВМРО и им дърпа конците. Българска работа… Хубава като идея, но българска като изпълнение и вероятно няма да постигне обявените цели, защото реланите им цели са гласове за ВМРО за следващите избори. 

По това време в Македония пристига специалният емисар на Тито Светозар Вукманович . Вукманович трябвало да активира борбата и да й придаде нова етническа македонска фасада.

Това доведе до възхода на младото поколение антибългарски ориентирани партизански лидери, които бяха лоялни към Югославия.  Те формират през 1943 г. Народноосвободителната армия на Македония и Македонската комунистическа партия . В западната част на областта албанските партизани също участват в съпротивителното движение. Същите тези ще се отличат после с нечувана жестокост, когато започват чистките срещу изявени българи в Македония.

След като България сменя страната си във войната през септември 1944 г. , българската 5-та. Армия, разположена в Македония, се придвижва обратно към старите предели на България. Чак тогава започва истинска партизанска борба в Македония. Такава , каквато е имало през всичкото време на нацистката окупация в останалата част на Югославия.

В началото на октомври новосформираната Българска народна армия заедно с Червената армия отново влизат в окупирана Югославия, за да блокират оттеглянето на германските войски от Гърция. Югославска Македония е освободена в края на ноември, когато е създадена комунистическа Югославия . След германското отстъпление, принудено от българското настъпление, наборът на македонци в армията се увеличава значително.

Операцията е наречена Националноосвободителна война на Македония (на македонски : Народноосвободителна борба на Македония, Народноосвободителна борба на Македония ) от югославската марксистка историография , в съответствие с голямата Югославска народноосвободителна война . Някои от бойците също развиват стремежи за независимост на района на Македония , но в края на войната са потиснати от комунистическите власти. Той бележи поражението на българския национализъм и победата на проюгославския македонизъм в района. В резултат на това новите комунистически власти преследват бившите колаборационисти с обвинения в “Голям български шовинизъм “и скъсах всички организации, които се противопоставиха на югославската идея и настояват за независимостта на Македония .

Македонски партизани македонски партизани на тито пишат на български книжовен език - позив към населението от 1944г. 440px prilep1944 македонски партизани това е призив пуснат в скопие, с. Македония няколко дена преди ген. Толбухин да влезе в белград от македонски партизани на тито. Вижте на коя азбука е писан (българската) и кой в текста е писан като неприятел - само германците. Няма "български фашистки окупатори"... Кой наложи този термин да има ексклузивно място в съвременната "македнска" историография? Петър низамов македонски партизани

Среща на български войници и македонски партизани в Прилеп, на 9 септември държавен преврат . Командирът на гарнизона полковник Димитър Младенов  отказва да се оттегли и остава в града с четниците, като успява да го задържи 12 дни, блокирайки движението на германските войски.


Македонски партизани македонски партизани на тито пишат на български книжовен език - позив към населението от 1944г. 440px yugoslavia ethnic 1940 македонски партизани това е призив пуснат в скопие, с. Македония няколко дена преди ген. Толбухин да влезе в белград от македонски партизани на тито. Вижте на коя азбука е писан (българската) и кой в текста е писан като неприятел - само германците. Няма "български фашистки окупатори"... Кой наложи този термин да има ексклузивно място в съвременната "македнска" историография? Петър низамов македонски партизани
Германска етническа карта на югославия от 1940 г. Македонците са изобразени като отделна общност и са описани както се твърди от сърби и българи, но обикновено се приписват на последните.

 

Македонски партизани македонски партизани на тито пишат на български книжовен език - позив към населението от 1944г. 440px bulgarian macedonians македонски партизани това е призив пуснат в скопие, с. Македония няколко дена преди ген. Толбухин да влезе в белград от македонски партизани на тито. Вижте на коя азбука е писан (българската) и кой в текста е писан като неприятел - само германците. Няма "български фашистки окупатори"... Кой наложи този термин да има ексклузивно място в съвременната "македнска" историография? Петър низамов македонски партизани
Македонски българи в софия позират с германски войници преди инвазията в югославия. Плакатът възхвалява обединението с българия с лозунга „ един народ, един цар, едно царство ” и независима македония. [16] нахлуващите германци са посрещнати със същите плакати в скопие. [17]

Македонски партизани петър низамов
Тълпа в скопие на 20 април 1941 г. , празнуваща влизането на българската армия и показваща транспаранти, възхваляващи инвазията на оста в македония.

 

Македонски партизани македонски партизани на тито пишат на български книжовен език - позив към населението от 1944г. 440px bundesarchiv bild 101i 770 0280 20, jugoslawien, panzer iv македонски партизани това е призив пуснат в скопие, с. Македония няколко дена преди ген. Толбухин да влезе в белград от македонски партизани на тито. Вижте на коя азбука е писан (българската) и кой в текста е писан като неприятел - само германците. Няма "български фашистки окупатори"... Кой наложи този термин да има ексклузивно място в съвременната "македнска" историография? Петър низамов македонски партизани

Германска 11-та танкова дивизия настъпва в Югославия от България като част от Дванадесета армия .

Македонски партизани македонски партизани на тито пишат на български книжовен език - позив към населението от 1944г. 440px skopje april 1941 македонски партизани това е призив пуснат в скопие, с. Македония няколко дена преди ген. Толбухин да влезе в белград от македонски партизани на тито. Вижте на коя азбука е писан (българската) и кой в текста е писан като неприятел - само германците. Няма "български фашистки окупатори"... Кой наложи този термин да има ексклузивно място в съвременната "македнска" историография? Петър низамов македонски партизани

Македонски войници се предават в Скопие, април 1941 г. Германците разпръснаха листовки на български, изготвени от БАК , с апел да бъде освободена Македония. [18] [19] В резултат на това македонците, мобилизирани в югославската армия, се предават масово. [20]

Македонски партизани петър низамов

Българските войски влизат в Битоля на 21 април 1941 г. Всъщност те са посрещнати като предполагаеми освободители от сръбското владичество, докато пробългарските настроения преобладават в ранните етапи на окупацията. [21]

Македонски партизани петър низамов

Окупация и разделяне на Кралство Югославия през април 1941 г. България окупира централната и източната част на Вардарска Македония, а най-западната част е окупирана от Кралство Италия .

Македонски партизани македонски партизани на тито пишат на български книжовен език - позив към населението от 1944г. 440px bundesarchiv bild 101i 161 0256 10, balkan, spähpanzer, bulgarische soldaten македонски партизани това е призив пуснат в скопие, с. Македония няколко дена преди ген. Толбухин да влезе в белград от македонски партизани на тито. Вижте на коя азбука е писан (българската) и кой в текста е писан като неприятел - само германците. Няма "български фашистки окупатори"... Кой наложи този термин да има ексклузивно място в съвременната "македнска" историография? Петър низамов македонски партизани

Югославски военнопленници, ръководени от български войници и немски бронирани автомобили.

Македонски партизани петър низамов

Италианските войски влизат в Охрид на 12 април 1941 г.

Македонски партизани македонски партизани на тито пишат на български книжовен език - позив към населението от 1944г. 440px timișoara macedonian pows македонски партизани това е призив пуснат в скопие, с. Македония няколко дена преди ген. Толбухин да влезе в белград от македонски партизани на тито. Вижте на коя азбука е писан (българската) и кой в текста е писан като неприятел - само германците. Няма "български фашистки окупатори"... Кой наложи този термин да има ексклузивно място в съвременната "македнска" историография? Петър низамов македонски партизани

Югославски македонски военнопленници в лагер в Тимишоара, май 1941 г., преди освобождението им. Със застъпничеството на българската администрация са освободени повече от 12 000 македонски военнопленници, призовани в югославската армия.

Македонски партизани петър низамов

Бившето българско полицейско управление в Прилеп е нападнато от Прилепския партизански отряд на 11 октомври 1941 г. Днес обектът е мемориален музей.

Македонски партизани македонски партизани на тито пишат на български книжовен език - позив към населението от 1944г. 440px ustanak u jugoslaviji 1941 македонски партизани това е призив пуснат в скопие, с. Македония няколко дена преди ген. Толбухин да влезе в белград от македонски партизани на тито. Вижте на коя азбука е писан (българската) и кой в текста е писан като неприятел - само германците. Няма "български фашистки окупатори"... Кой наложи този термин да има ексклузивно място в съвременната "македнска" историография? Петър низамов македонски партизани

Съпротива в Югославия през септември 1941 г. В Македония не се наблюдава реална партизанска дейност.

Македонски партизани македонски партизани на тито пишат на български книжовен език - позив към населението от 1944г. 440px debar, beganje pred balisti, 1942 македонски партизани това е призив пуснат в скопие, с. Македония няколко дена преди ген. Толбухин да влезе в белград от македонски партизани на тито. Вижте на коя азбука е писан (българската) и кой в текста е писан като неприятел - само германците. Няма "български фашистки окупатори"... Кой наложи този термин да има ексклузивно място в съвременната "македнска" историография? Петър низамов македонски партизани

Приемане на бежанци, избягали от албанската окупационна зона в Македония (Дебър, 1942 г.), в Охрид, българска окупационна зона.

Македонски партизани петър низамов

Съпротива в Югославия след капитулацията на Италия , септември 1943 г. В Македония партизанската дейност е съсредоточена в бившата италианска окупационна зона, отстъпена на Албания.

Македонски партизани македонски партизани на тито пишат на български книжовен език - позив към населението от 1944г. 440px italo bulgarian 1941 македонски партизани това е призив пуснат в скопие, с. Македония няколко дена преди ген. Толбухин да влезе в белград от македонски партизани на тито. Вижте на коя азбука е писан (българската) и кой в текста е писан като неприятел - само германците. Няма "български фашистки окупатори"... Кой наложи този термин да има ексклузивно място в съвременната "македнска" историография? Петър низамов македонски партизани

Италиански и български военни на границата между Албания и България в Македония пред демонтирана картечница Шварцлозе.

Македонски партизани петър низамов

Партизани от батальон ” Стив Наумов “, създаден през ноември 1943 г. в Горна Преспа .

 

Македонски партизани македонски партизани на тито пишат на български книжовен език - позив към населението от 1944г. 440px lesev 1942 македонски партизани това е призив пуснат в скопие, с. Македония няколко дена преди ген. Толбухин да влезе в белград от македонски партизани на тито. Вижте на коя азбука е писан (българската) и кой в текста е писан като неприятел - само германците. Няма "български фашистки окупатори"... Кой наложи този термин да има ексклузивно място в съвременната "македнска" историография? Петър низамов македонски партизани

Поздрав на бившия началник на ВМРО Петър Лесев от новобранци от Българската армия, след назначаването му за управител на Община Кратово през 1943 г. [80] Македонски новобранци формират до 60% от войниците в Българската армия във Вардарска Македония.

Македонски партизани петър низамов

Членове на Велешка контрачета през 1943 г. Някои местни жители формират античетнически отряди, за да подкрепят българската полиция и армия в борбата с комунистическите македонски партизани и сръбските четници.

Македонски партизани петър низамов

Обществен митинг в освободеното Кичево след капитулацията на Италия в албанската зона, 26 септември 1943 г.

Македонски партизани петър низамов

Албански и македонски партизани маршируват с прозрачно. В него пише: “Да живее братството на македонския и албанския народ!”

Македонски партизани петър низамов

Силите на Balli Kombëtar в Дебър

Македонски партизани петър низамов

Делегати, пристигащи на първата пленарна сесия на ASNOM през август 1944 г.

Македонски партизани петър низамов

Светозар Вукманович посреща гръцки и македонски партизани в Караджовата долина (Гърция). Под негово ръководство пробългарският окръжен комитет на комунистите в Македония е разпуснат и те са обвързани с югославските комунисти.

Македонски партизани петър низамов

Създаване на нов партизански отряд от македонски партизани при с. Шешково през август 1944 г.

Македонски партизани петър низамов

Карта на Балканския военен театър през септември 1944 г. – януари 1945 г.

Македонски партизани македонски партизани на тито пишат на български книжовен език - позив към населението от 1944г. 440px bulgarian troops in yugoslavia македонски партизани това е призив пуснат в скопие, с. Македония няколко дена преди ген. Толбухин да влезе в белград от македонски партизани на тито. Вижте на коя азбука е писан (българската) и кой в текста е писан като неприятел - само германците. Няма "български фашистки окупатори"... Кой наложи този термин да има ексклузивно място в съвременната "македнска" историография? Петър низамов македонски партизани

Българските войски се връщат в Югославия през октомври 1944 г.

Македонски партизани македонски партизани на тито пишат на български книжовен език - позив към населението от 1944г. 440px skopje on november 13, 1944 македонски партизани това е призив пуснат в скопие, с. Македония няколко дена преди ген. Толбухин да влезе в белград от македонски партизани на тито. Вижте на коя азбука е писан (българската) и кой в текста е писан като неприятел - само германците. Няма "български фашистки окупатори"... Кой наложи този термин да има ексклузивно място в съвременната "македнска" историография? Петър низамов македонски партизани

Основните български сили влизат в Скопие на 14 ноември. Първи български части влизат в града на 13 ноември 

Македонски партизани петър низамов

Македонците хвалят освобождението на Скопие през декември 1944 г. Надписът на плаката възхвалява обединението с Югославия.

Македонски партизани македонски партизани на тито пишат на български книжовен език - позив към населението от 1944г. 440px xv makedonski korpus, 1945 македонски партизани това е призив пуснат в скопие, с. Македония няколко дена преди ген. Толбухин да влезе в белград от македонски партизани на тито. Вижте на коя азбука е писан (българската) и кой в текста е писан като неприятел - само германците. Няма "български фашистки окупатори"... Кой наложи този термин да има ексклузивно място в съвременната "македнска" историография? Петър низамов македонски партизани

XV македонски корпус на път за Сирмския фронт през януари 1945 г.

Македонски партизани македонски партизани на тито пишат на български книжовен език - позив към населението от 1944г. Metodishatarov македонски партизани това е призив пуснат в скопие, с. Македония няколко дена преди ген. Толбухин да влезе в белград от македонски партизани на тито. Вижте на коя азбука е писан (българската) и кой в текста е писан като неприятел - само германците. Няма "български фашистки окупатори"... Кой наложи този термин да има ексклузивно място в съвременната "македнска" историография? Петър низамов македонски партизани

Шаторов е водач на македонските комунисти през 1941 г. Изчезва при неизвестни обстоятелства през септември 1944 г. Има индикации, че е убит от агентите на Тито като политически неудобен лидер. [123]

Македонски партизани петър низамов

Панко Брашнаров , първият говорител на АСНОМ . През 1950 г. е арестуван и затворен в трудовия лагер Голи остров , където умира на следващата година.

Македонски партизани петър низамов

Методий Андонов, първият президент на АСНОМ и на Народна република Македония. След несъгласие с политиката на нова Югославия е арестуван и осъден на 12 години затвор.

Македонски партизани петър низамов

Лазар Колишевски става в края на 1944 г. министър-председател на СР Македония. Той започна политика за пълно прилагане на проюгославската линия и взе строги мерки срещу всяка опозиция.

Македонски партизани петър низамов

Паметник на българските парашутисти, паднали в Северна Македония през есента на 1944 г. (София). Македонски източници твърдят, че тогава българите не са водили сериозни битки. [153] Български източници настояват, че по това време в Северна Македония са паднали 2000—3000 войници.

 

Македонски партизани петър низамов

Паметник на освободителите на Скопие, от Иван Миркович, 1955 г. Скулптурата изобразява струпване на комунистически македонски партизани. Цялата композиция е повлияна от принципите на социалистическия реализъм, напомнящи съответния съветски пропаганден стил на изкуството.

 

**************

Можете да подкрепите нашия канал на Patreon, като щракнете върху „Donate“   

Аз съм Петър Низамов и това е “Западно-украинската република и войната Украйна – Полша”

Абонирйте се за историческия ми канал в YouTube като НАТИСНЕТЕ ТУК!

Помощ за страницата и дейността:
PayPal: paypal.me/PetarNizamov     ДАРЕТЕ КАТО НАТИСНЕТЕ ТУК   [email protected]


Македонски партизани македонски партизани на тито пишат на български книжовен език - позив към населението от 1944г. Македонски партизани това е призив пуснат в скопие, с. Македония няколко дена преди ген. Толбухин да влезе в белград от македонски партизани на тито. Вижте на коя азбука е писан (българската) и кой в текста е писан като неприятел - само германците. Няма "български фашистки окупатори"... Кой наложи този термин да има ексклузивно място в съвременната "македнска" историография? Петър низамов македонски партизани

ПЕТЪР НИЗАМОВ

Председател на “Български Юридически Комитет”

Още по темата:

македонски партизани  македонски партизани    македонски партизани    македонски партизани  македонски партизани

македонски партизани  македонски партизани    македонски партизани    македонски партизани  македонски партизани

Previous articleСръбските ръце са изцапани до лактите с кръвта на македонските българи – репресиите в сръбско след 1912г.
Next articleБорбата на македонските българи в Македония срещу гръцката въоръжена пропаганда 1854-1945г.
Avatar of петър низамов
Роден на 11 Септември 1985г. в семейство на учителка и синдикалист. Пра-прадядо ми е Поп Георги Стоянов Джелебов - апостол за освобождение на Странджа! 1992г. След изпит съм приет в СХЕУ „Св.Св. Кирил и Методий” и изучавам два западни езика от първи клас. Приет съм през 199г. В Английска езикова гимназия „Гео Милев” в Бургас. Завърших висше образовение в Бургаския свободен университет – специалност „право” през 2018г. с отличен. Докторант по наказателно право в СУ и дипломиран магистър-фармаколог от МУ-Пловдив. Основател и организатор през 2016г. на две каузи , превърнати по-късно в благотворителни неправителствени организации. Това са малка част от децата, които сме върнали, водейки безплатни съдебни дела, чрез Български юридически комитет – БЮК, на който аз – ПЕТЪР НИЗАМОВ, съм председател . Деца, които са били неоснователно отнети от службите по закрила на детето, от ДОБРИ и ГОДНИ, но БЕДНИ родители, без да бъдат подпомогнати материално, въпреки, че ДА „Закрила на детето“ е под юрисдикцията и под управлението на Агенцията по СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ ! Не става въпрос за липса на родителски капацитет, а за липса на материални условия, за които държавата е длъжна да осигури един нормален минимум на всяко дете. Ние разкрихме през 2016г., че отнетите деца се дават на приемни семейства, на които държавата плаща над 900 лв./мес./дете. Пари, които ако се дадат на биологичните родители, последните биха им създали прекрасни условия. Знаете за разкритията ни и за корупционна схема в институцията, която се занимава буквално с продажба на български деца на чужденци. Чрез междинни семейства, които социалните определят самостоятелно и безконтролно да осинивяват децата срещу заплащане, децата се изкарват в чужбина, където подставените осиновители предават за осиновяване децата на чужденци извън юрисдикцията на България. По този начин се заобикаля процедурата съгласно закона, която включва обстойна проверка на миналото на осиновителя-чужденец и преценка на риска да бъде предоставено или използвано от него за развратни действия след като са изчерпани всички възможности детето да бъде осиновено от български гражданин. Децата, взети, защото уж били под риск, се предават на непроверени чужденци, където може да са в по-голям риск. Избягват една опасност като излагат децата на сто други. Разбира се, това се случва след разговори на четири очи и платени крупни суми под масата на държавните служители. Пари, за които имаме съмнение, че се разпределят нагоре по веригата и достигат до черните каси на партиите, където се използват за купуване на гласове по избори. Миленчо, Ицо от Варна, бебе Александър от с. Арда, Смолянско, триете деца на вдовицата Даниела Колева от Сливен, 11-те отнети деца на най-голямото българско етническо семейство в Русе, бебето в с. Смирненски, детето на Донка Иванова от Ямбол и много, много други казуси, завършвали или, които ще завършат добре поради щастливата случайност да се заемем с тях БЕЗПЛАТНО. А колко други има, на които не можем да помогнем. Службите по закрила (отнемане) на детето са отнели – за 2018г. – 3000 деца, а за 2019-та година, само до Август изведените от семейството са 2000. Многократен рязък ръст през последните години на изведените от семействата деца, който ние няма да допуснем, защото имаме достатъчно доказателства, че се извършва под чуждестранно давление. Финансирането на мерки от Плана за действие за изпълнението на Националната програма за превенция на насилието и злоупотребата с деца (2017 – 2020 г.) и особено на мерките за повишаване на капацитета на специалистите за ранна оценка и сигнализиране на домашното насилие със средства предоставени от чужда държава е недопустимо. Засяга основни елементи на националната сигурност, защото предоставя възможност за чуждо влияние (в конкретния случай Норвегия чрез Норвежкия финансов механизъм). Остава впечатлението, че Норвегия, чрез финансирането на мерки от плана за действие, се опитва да прокарва вече възприети в скандинавските държави методи на работа, които методи най-меко казано са спорни и имат дълбоко травмиращи за семействата последици. Тук и на PetarNizamov.com можете да научите за дейността ни по ✅✅✅✅ връщане на деца, отнети от социалните от годни, но бедни родители и ✅ да бъдете информирани за това което в медиите крият от вас.✅✅ Знаете и за нашата борба срещу Стратегията за детето 2019-2030г. ✅ ✅✅Против „Джендър“ образованието в училищата . ✅✅ Против отнеманията на деца от годни родители поради бедност вместо да бъдат стимулирани от държавата ! ✅ ✅✅✅Представяме ви КАЗУСИТЕ , В КОИТО СМЕ УЧАСТВАЛИ И СМЕ УСПЯВАЛИ ДА ВЪРНЕМ ДЕЦАТА ОТНЕТИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ. ЗА ДЕСЕТКИТЕ ОТНЕТИ ОТ СОЦИАЛНИТЕ И ВЪРНАТИ ОТ НАС ДЕЦА НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ можете да прочете като натиснете върху връзката: https://petarnizamov.com/десетките-отнети-от-социалните-и-върн/ ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни битки срещу социалните и върнатите десетки деца обратно при биологичните им и любящи ги родители. ✅✅✅Знаете за нашата борба за въвеждане на час по родолюбие в училищата. ✅✅✅ Знаете и за нашата борба срещу НПО-тата в училищата и опитите за промиване на мозъците на малчуганите. ✅✅✅ Знаете и за закрилата, която сме предоставяли на бедни, болни, възрастни и сиргаци, които сме настанявали в общински жилища, дарителски и кръводарителски акции. ✅✅✅ Знаете и за борбата на Политическа партия (в процес на регистрация) – „РОДИНА“ срещу Статуквото. Срещу олигарсите и техните покровители и създатели. ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни и граждански битки срещу застрояването на дивите дюни, зелените площи. Срещу обгазяването и замърсяването на земята, водата и въздуха. ✅✅✅Знаете за спрените строежи на плажовете след нашите акции. ✅✅✅Знаете за уволнените директори на областни дирекции по социално подпомагане, началници на РПУ-та, на кметове на общини – отстранени от длъжност и обвинени в корупция след нашите разкрития и граждански действия. ✅✅✅Знаете за нашите гражданско движение и цивилните отряди за защита на жените и вярата, осъществяващи защита на границата на България срещу нелегално нахлуващи през нея мигранти и дезертьори от ИСИС, АлКайда, Ал Нусра и др. ✅✅✅Знаете за подкрепата, която получваме от управляващата партия в Италия, Шведски демократи, СПД – Чешка република и мн. други патриотично настроени парламентарни политически групи и организации в Западна и Централна Европа. Ние не говорим, ние действаме. Ние работим в полза на обществото, а не си чешем езиците ! Петър Низамов Председател на „Български юридически комитет“ Председател на „Свободна Европа“ Председател на „Evropský štít – Česká republika“ Собственик и администратор на PetarNizamov.com : Сдружение „БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ – защита на гражданите с правни средства“ Association „BULGARIAN JUSTICIARY COMMITTEE – Protection of the Citizens by Legal Means“ ЕИК/Булстат : 205028308 Седалище и адрес на управление: област Бургас, община Бургас гр. Бургас 8000 ул. Гладстон No 18 Имейл: [email protected]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here