Home Кръгови тренировки с Петър Низамов

Кръгови тренировки с Петър Низамов

Кръгови тренировки с Петър Низамов

Петър Низамов е развил нов метод на тренировка, който е взаимстван от старата школа и спортната обща физическа подготовка, като я е пригодил за различните видове спортове, наречна " Кръгова тренировка " .

ОСНОВНО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ НА КРЪГОВИТЕ ТРЕНИРОВКИ

Кръгови тренировки

Вижте специализираните ни кръгови тренировки за физическа подготовка по бокс, борба, културизъм, фитнес, лека атлетика, тенис, хвърляне на чук / гюле / диск:

Ако някога сте участвали в кросфит занимание или тренировъчен лагер (т.нар. „бууткемп”), значи сте запознати с кръговите тренировки. Типичната кръгова тренировка се състои от поне четири до максимум СТО упражнения на кръг . Тъй като обичайно включва дъмбели или щанга, се приема за силова тренировка. Кардио уредите рядко присъстват.
Petar nizamov kragovi trenirovki петър низамов фитнесс тренировки мускули анаболни стероиди хормон на растежа бургас
Petar nizamov tyalo петър низамов фитнесс тренировки мускули анаболни стероиди хормон на растежа бургасВодещата цел при Кръгови тренировки е последователно да изпълните бързо без почивка всички упражнения с възможно най-добра техника. Това е един кръг. Може или да изпълните определен брой кръгове, или да изпълните възможно най-много кръгове за определен период, например 20 минути. Това може и да не Ви звучи като дълго време, но си представете как скачате от упражнение на упражнение, като объщане със 100 кг щанга, лежанка, мъртва тяга с тежко, щангистко изхвъляне, клек, клек и скок, изтласкване прав с подклек и т.н., без почивка. Само мисълта за това може да Ви изпоти.
Петър низамов фитнесс тренировки мускули анаболни стероиди хормон на растежа бургасОтделно всяко упражнение в рамките на кръга в кръговата тренировка също може да се изпълни за определено време или определен брой повторения. Ако изберете първия вариант, то идеята е да изпълните колкото можете повторения за, да речем, 30 секунди, след което веднага да преминете към второто упражнение за още 30 секунди и т.н.
Petar nizamov fitness петър низамов фитнесс тренировки мускули анаболни стероиди хормон на растежа бургас

Както стана въпрос до сега, аз съм любител, създател, последовател и т.н. на кръговата тренировка, която реално представлява модифицирана за целите на тежката атлетика тренировката по обща силова подготовка при спортистите от всички видове спортове в миналото, когато е нямало на разположение хормонални препарати и всичко е било продукт на усилията и творчеството в залата!
Това представлява по същството си тренировка по крос фит, която се изпълнява с големи тежести (около 75-85% от максовете ви), а упражненията са основните от вдигането на тежести, силовия трибой и културизма/фитнеса, изпълнявани винаги в пълната им амплитуда!

Петър низамов фитнесс тренировки мускули анаболни стероиди хормон на растежа бургас petar nizamov fitness burgas

Нашето тяло е продукт на еволюцията, а еволюцията е продукт на стреса и приспособяването на индивидите към него! Точно към това са приспособени кръговите тренировки.

Човешкото тяло е способно да се адаптира към почти всичко, стига да не умре!
Даже и към кръгова тренировка с големи тежести, без почивка между 50-60-те упражнения, изпълнени последователно едно след друго.
Затова, добре е на всеки 6 седмици да се прави по 2 седмици разделна тренировка (т.нар. "сплит").

Петър низамов фитнесс тренировки мускули анаболни стероиди хормон на растежа бургас petar nizamov fitness bulgariaКойто иска да си говорим за ефективни кръгови тренировки, за научно и практически обосновани методи на хранене, на трениране, на възстановяване,
ТУК е мястото.
Тук не е за забавление, а за хора, които искат да постигнат реални резултати и аз да съм полезен в това!
Петър низамов

За специализирани тренировки за мускулна маса, сила, експлозивна сила, за "изфибряне" , тренировка по обща физическа подготовка при всички видове спортове, за специализирана силова, скоростна тренировка. Тренировка за силова и скоростна издръжливост, обща издръжливост, кардио, тренировка за възстановяване след претърпени травми или боледуване и т.н.

Специализирани тактически и технически тренировки по зададените в името на групата спортове.
Петър низамов фитнесс тренировки мускули анаболни стероиди хормон на растежа бургас petar nizamov weightlifting
Специализирани диети за всеки тип телосложение - Ектоморф, Мезоморф, Ендоморф. За всички видове цели - за общо отслабване, за изчистване на подкожните мазнини, за увеличаване на мускулната маса при юноши, мъже и жени.
НАДЯВАМ СЕ ДА БЪДА ПОЛЕЗЕН!
Петър Низамов подкрепя спортната подготовка основана на основни теоретични постановки от науката, на съвременните и в миналото научни изследвания и научно-практически постижения, на утвърдените в практиката основни начала в спортната подготовка и най-вече на индивидуалният подход при всеки отделен индивид, съобразен с конкретната близка и далечна цел.

Кръгови тренировки

Кръгови тренировки

Кръгови тренировки 

 

Профи

Кръгови тренировки

минуси

Петър Низамов

Отзиви
Ivan Stoyanov
Smith
GALLIL
РЕЗЮМЕ

Кръгови тренировки с Петър Низамов

5.0
Профи

Кръгови тренировки

минуси

Петър Низамов

Отзиви
Ivan Stoyanov
Smith
GALLIL
РЕЗЮМЕ

Кръгови тренировки с Петър Низамов

5.0