Home За мен – Петър Низамов

За мен – Петър Низамов

Петър Низамов е юрист, историк, общественик, журналист и автор на над 1000 статии, бунтар, организатор на множество благотворителни каузи и двигател на “Български юридически комитет” – организация, създадена да води дела срещу социалните служби в случаи на неоснователно отнети деца от бедни, но години родители. До сега след водени безплатно дела са върнали над 50 деца на биологичните им родители.

Биография на Петър Низамов

Петър Низамов е роден през 1985 г. в гр. Бургас. Владее английски език. Учи право в Бургас, завършва в БСУ със специалност “право”. Записва докторантура в Софийския университет “Св. Климент Охридски” по наказателен процес. През 2022 година е докторант в Историческия факултет на университета по “Нова обща история. Югославска Македония”.

Съдържание :

Обществена дейност на Петър Низамов

Петър Низамов е роден през 1985 г. в гр. Бургас. Владее английски език. Учи право в Бургас, завършва в БСУ със специалност “право”.

През 2016г. става извесетен, след като публикува видео със заловени от него нелегелани мигранти, завързани със свински опашки, които са преминали Българо-турската граница по време на мигранската криза 2013-2018 г.

След това е арестуван и задържан под домашен арест за 4 месеца.  Поради голямата обществена подкрепа е освободен, след което продължава дейността си по разкриване и документиране на каналджийството в България, в което се оказват замесени включително и българските гранични власти.

Низамов за мен - петър низамов 17978447570037348 circuit training petar nizamov низамов петър низамов : това са малка част от децата, които сме върнали, водейки безплатни съдебни дела, чрез български юридически комитет - бюк, на който аз - петър низамов, съм председател. Петър низамов низамов

През 2016 година Петър Низамов организира доброволци за защита на границата от незаконно нахлуващи мигранти.

През 2017 година бе организатор на множество протести в страната против приемането на икономически мигранти от страни, където няма война и следователно не са бежанци.

През 2018 г. основава Български юридически комитет – защита на гражданите с правни средства, който се занимава с благотворителност. Организацията става известна след като на няколко пъти безплатно успява да върне отнети от социалните служби в България деца от бедни родители.

През 2018 г. адвокат от организацията беше номиниран и избран за юрист на годината за делото по връщането на трите отнети деца на вдовица от Сливен, за която Петър Низамов, лично поел ангажимента да подпомогне и материално, и морално.

През същата година Петър Низамов е прострелян от маскирани нападатели от засада в деня след като разкрива, че бившия премиер на Република България – Бойо Борисов е бил задържан осем месеца в чехословашкия затвор “Панкрац” през 1991 година заедно с Иво Карамански, спряган за крътника на българската мафия.

Обществената дейност на Петър Низамов е разнородна и се изразява в действия по опазване на околната среда, спиране застрояването на бълагарското крайбрежие, благотворителни каузи, правна защита при отнети от социалните служби деца, разкриване на корупция, политическа и обществена критика, исторически и правни анализи.

Петър Низамов е собственик на няколко сайта за разследваща журналистика в България!

Политическа дейност

Местни избори през 2019 г.

На изборите за кметове и общински съветници в община Бургас е независим кандидат за общински съветник, който събира близо хиляда гласа.

Парламентарни избори през 2021 г.

На парламентарните избори е независим кандидат за народен представител.

Петър Низамов за дейността си:

Това са малка част от децата, които сме върнали, водейки безплатни съдебни дела, чрез Български юридически комитет – БЮК, на който аз – ПЕТЪР НИЗАМОВ, съм председател .

Деца, които са били неоснователно отнети от службите по закрила на детето, от ДОБРИ и ГОДНИ, но БЕДНИ родители, без да бъдат подпомогнати материално, въпреки, че ДА “Закрила на детето” е под юрисдикцията и под управлението на Агенцията по СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ ! Не става въпрос за липса на родителски капацитет, а за липса на материални условия, за които държавата е длъжна да осигури един нормален минимум на всяко дете. Ние разкрихме през 2016г., че отнетите деца се дават на приемни семейства, на които държавата плаща над 900 лв./мес./дете. Пари, които ако се дадат на биологичните родители, последните биха им създали прекрасни условия. Знаете за разкритията ни и за корупционна схема в институцията, която се занимава буквално с продажба на български деца на чужденци. Чрез междинни семейства, които социалните определят самостоятелно и безконтролно да осинивяват децата срещу заплащане, децата се изкарват в чужбина, където подставените осиновители предават за осиновяване децата на чужденци извън юрисдикцията на България. По този начин се заобикаля процедурата съгласно закона, която включва обстойна проверка на миналото на осиновителя-чужденец и преценка на риска да бъде предоставено или използвано от него за развратни действия след като са изчерпани всички възможности детето да бъде осиновено от български гражданин. Децата, взети, защото уж били под риск, се предават на непроверени чужденци, където може да са в по-голям риск.
Избягват една опасност като излагат децата на сто други.

Разбира се, това се случва след разговори на четири очи и платени крупни суми под масата на държавните служители. Пари, за които имаме съмнение, че се разпределят нагоре по веригата и достигат до черните каси на партиите, където се използват за купуване на гласове по избори.

Миленчо, Ицо от Варна, бебе Александър от с. Арда, Смолянско, триете деца на вдовицата Даниела Колева от Сливен, 11-те отнети деца на най-голямото българско етническо семейство в Русе, бебето в с. Смирненски, детето на Донка Иванова от Ямбол и много, много други казуси, завършвали или, които ще завършат добре поради щастливата случайност да се заемем с тях БЕЗПЛАТНО. А колко други има, на които не можем да помогнем. Службите по закрила (отнемане) на детето са отнели – за 2018г. – 3000 деца, а за 2019-та година, само до Август изведените от семейството са 2000. Многократен рязък ръст през последните години на изведените от семействата деца, който ние няма да допуснем, защото имаме достатъчно доказателства, че се извършва под чуждестранно давление.

Финансирането на мерки от Плана за действие за изпълнението на Националната програма за превенция на насилието и злоупотребата с деца (2017 – 2020 г.) и особено на мерките за повишаване на капацитета на специалистите за ранна оценка и сигнализиране на домашното насилие със средства предоставени от чужда държава е недопустимо. Засяга основни елементи на националната сигурност, защото предоставя възможност за чуждо влияние (в конкретния случай Норвегия чрез Норвежкия финансов механизъм). Остава впечатлението, че Норвегия, чрез финансирането на мерки от плана за действие, се опитва да прокарва вече възприети в скандинавските държави методи на работа, които методи най-меко казано са спорни и имат дълбоко травмиращи за семействата последици.
Тук и на PetarNizamov.com можете да научите за дейността ни по връщане на деца, отнети от социалните от годни, но бедни родители и да бъдете информирани за това което в медиите крият от вас.

Знаете и за нашата борба срещу Стратегията за детето 2019-2030г.
Против “Джендър” образованието в училищата .
Против отнеманията на деца от годни родители поради бедност вместо да бъдат стимулирани от държавата !
Представяме ви КАЗУСИТЕ , В КОИТО СМЕ УЧАСТВАЛИ И СМЕ УСПЯВАЛИ ДА ВЪРНЕМ ДЕЦАТА ОТНЕТИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ. ЗА ДЕСЕТКИТЕ ОТНЕТИ ОТ СОЦИАЛНИТЕ И ВЪРНАТИ ОТ НАС ДЕЦА НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ можете да прочете като натиснете върху връзката.

Знаете и за нашите съдебни битки срещу социалните и върнатите десетки деца обратно при биологичните им и любящи ги родители.

Знаете за нашата борба за въвеждане на час по родолюбие в училищата.
Знаете и за нашата борба срещу НПО-тата в училищата и опитите за промиване на мозъците на малчуганите.

Знаете и за закрилата, която сме предоставяли на бедни, болни, възрастни и сиргаци, които сме настанявали в общински жилища, дарителски и кръводарителски акции.

Знаете и за борбата на Политическа партия (в процес на регистрация) – “РОДИНА” срещу Статуквото. Срещу олигарсите и техните покровители и създатели.

Знаете и за нашите съдебни и граждански битки срещу застрояването на дивите дюни, зелените площи. Срещу обгазяването и замърсяването на земята, водата и въздуха.

Знаете за спрените строежи на плажовете след нашите акции.

Знаете за уволнените директори на областни дирекции по социално подпомагане, началници на РПУ-та, на кметове на общини – отстранени от длъжност и обвинени в корупция след нашите разкрития и граждански действия.

Знаете за нашите гражданско движение и цивилните отряди за защита на жените и вярата, осъществяващи защита на границата на България срещу нелегално нахлуващи през нея мигранти и дезертьори от ИСИС, АлКайда, Ал Нусра и др.

 Знаете за подкрепата, която получваме от управляващата партия в Италия, Шведски демократи, СПД – Чешка република и мн. други патриотично настроени парламентарни политически групи и организации в Западна и Централна Европа.
Ние не говорим, ние действаме. Ние работим в полза на обществото, а не си чешем езиците !

Петър Низамов
Председател на “Български юридически комитет”
Председател на “Свободна Европа”
Председател на “Evropský štít – Česká republika”

2018 година

Проблеми със социалните или със Закрила на детето? Обърнете се към Петър Низамов. Неговият юридически комитет върна децата на отчаяната майка Даниела от Сливен и разплака наглите чиновнички.

Петър Низамов помогна на Майка с две деца от Бургас, измамена и оставена на улицата.

НЕ ГЛЕДАЙТЕ БТВ – ЛЪЖАТ ВИ В ОЧИТЕ !!! ИСТИНАТА ЗА СЛУЧАЯТ НА ОТНЕТИТЕ ТРИ ДЕЦА !!! ДАНИЕЛА ОТ СЛИВЕН ПРОГОВАРЯ ПРЕД ПЕТЪР НИЗАМОВ ПЕРАТА .

Даниела от Сливен. Майката на трите отнети от социалните деца. „По щастлива случайност да помогне на майката се заема формированието на Петър Низамов“ из 168 часа …

Петър Низамов : Как ГЕРБ фалшифицират изборите и анулират редовни гласове 2023

Петър Низамов : История на СТУДЕНАТА ВОЙНА 1947-1991 година

Този сайт е направен не за да си търся държанки, а с образователна и просветна цел!

В центровете на Свободна България трябва най-високо да се извисява само Апостолът на тази свобода

Профи

Петър

минуси

Низамов

Отзиви
Петър Низамов
Ivan Stoyanov
Smith
РЕЗЮМЕ

Петър Низамов

5.0