ПОЛИЦИЯТА В БУРГАС ЦЯЛА ГОДИНА МЪЛЧИ ЗА МУТРЕНСКИЯ БОЙ НА БАНДАТА НА РУСЕВ

Дървени въглища Mr PERДървени въглища за скара на дървени въглища darveni vaglishta mr per banner webp compress
Днес се навършва точно 1 година, откакто ние от Юстиция предадохме запис С МУТРЕНСКО СБИВАНЕ на една от покровителстваните от в Първо Районно на полицията в Бургас банди от Бургас! Първо Районно на Полицията в Бургас.

До ден-днешен даже не е образувано досъдебно производство.

Конкретен служител на Първо РПУ на Полицията в Бургас покри доказателствата в някое чекмежде и по този начин възпрепятства правосъдието. Първо Районно в Бургас.

Съдържание :

В следващите статии по темата ще ви разкрием цялата схема за покровителстването на нарко-мафията в Първо РУ “Полиция” гр. Бургас (Първо Районно на Полицията в Бургас ).
“Това е престъпление по Чл. 288. от Наказателния кодекс” – твърдят адвокати и се чудят защо полицейските служители от Първо Районно управление “Полиция” – Бургас не са подведени под отговорност :
“Орган на властта, който пропусне да изпълни своевременно длъжностите, които му налага службата относно наказателно преследване, или по друг начин осуети такова преследване с цел да избави другиго от наказание, което му се следва по закон, се наказва с лишаване от свобода от една до шест години и с лишаване от правото по чл. 37, ал. 1, точка 6.”

Какво се случи преди година?

Тук ви показваме видео с побой и намушкване с участието на убиеца Русев Бургас в бургаско заведение “Андрювата къща” в Бургас месец преди убийството, извършено от бригадата на Пламен Русев от Бургас – убиецът от Новата поща, което покриха служителиуте от Първо Районно в на Полицията в Бургас:

Още Mr PER® Дървени въглища :

Случай, за който Първо Районно на Полицията в Бургас си затвори очите, както и за много нападения на Русев в Бургас.

А, ако не си бяха затворили очите в Първо Районно на Полицията в Бургас, можеше днес едно младо момче от Бургас да е още живо!

В боя на бандата на Русев Бургас, основен участник е известния татуировчик Атанас Майсторов – Наката Татуиста (на снимката), който изглежда предизвиква боя, но след като напада друго момче, но то събаря на Атанас Майсторов на земята, приятелката на Наката – Корееца го спасява от позор. 

Намесват се и цялата бригада на Пламен Русев – Жельо и другите, но след като не могат да се справят, викат другите бригадири по телефона, които бързо пристигат и превръщат заведението в развалини.

Боят завършва със заплахи за убийство отправени директно от Наката Татуировчика, които съгласно чл. 149 от Наказателния кодекс се наказват с 5 години затвор. Този се изживява във фейсбук като tatoo артист с псевдоним Nakata Ink или Naka Tatattoo, но това не е важно за случителите в Първо Районно в Бургас на Полицията.

Атанас майсторов полицията в бургас цяла година мълчи за мутренския бой на бандата на русев atanas maystorov nakata tatuista
Полицията в бургас цяла година мълчи за мутренския бой на бандата на русев

Междувременно излезе ново видео с бой в бургаска дискотека.

Полицаи от Първо Районно на Полицията в Бургас, извън работно време скачат да бият младеж в бургаска дискотека и предизвикват масов бой.

Пиянското сбиване в бургаската дискотека “Планета” е извършено от полицейски служители от Първо РПУ – Бургас ( Полицията в Бургас )и става събота, когато посетителите на заведението са над двеста.

Вижте видеото:

Ето защо, г-н Кмете ( Димитър Николов от ГЕРБ ) нашият град не се развива, няма нощен живот и няма инвестиции и поминък, заради което младите бягат от града ни, който през зимата се превръща в пустиня!

Това видео и другите, публикувани от нас, са в полицията от ЦЯЛА ГОДИНА, но бургаската прокуратура и в Първо Районно на Полицията в Бургас на Полицията нямат и намерение да пипат своите хора…

Във видеото се вижда “смелчагата” Пламен Русев от Бургас, който рита паднали хора.
ДОЛУ ЩЕ ВИ РАЗКАЖЕМ ТОЧНО КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО ПРИ УБИЙСТВОТО НА МОМЧЕТО ДО НОВАТА ПОЩА НА 27 НОЕМВРИ.

Откакто убиха момче до Новата поща, нашата медия Юстиция.бг пише за бандата на Пламен Русев и тяхната полицейско-прокурорска протекция в Бургас, датираща от над 15 години. Русев Бургас

Ubiets plamen rusev burgas parvo rayonno policia min
Убитото момче

Днес Пламен Русев е освободен под домашен арест, а сигналите, че е напускал дома си валят из Бургас.

Убиецът Русев беше освободен лично от зълвата на Румяна Ченалова, която стана известна покрай случая на “Гнилите ябълки” и която освободи убиеца от “Соло”, който после бе осъден на горните инстанции на доживотен затвор и избяга. 

Полицията в бургас цяла година мълчи за мутренския бой на бандата на русев
Ченалова
Обществена тайна е , че на 28 декември в пицария “Ла Веранда” Пламен Русев е излязъл от дома си, нарушавайки мярката си за неотклонение и е присъствал на среща със Слави Няголов, за който нашата медия също писа, че притиска свидетели по делото.

Убитият на Новата поща в Бургас е бил причакан предварително от Пламен Русев, Кольо – Главата и Жельо – Жалбата от известната мутренска банда на Русев.

Това написа неговият брат, който продължава да се бори за справедливост.

Ето какво написа той, когато освободиха убиеца на брат му:

ВНИМАНИЕ УБИЕЦ НА СВОБОДА!!!

Прецедентен случай за българската правораздавателна система, бруталният убиец Пламен Росенов Русев, който причака и уби с помощта на още двама души по брутален начин брат ми пред дома ни, е пуснат под домашен арест. На 27.11.22 на обяд около 11 и 30ч три въоражени лица дебнат брат ми Иван пред домът ни в центъра на Бургас. Когато той излиза за цигари бива нападнат бит с метална тръба и гонен над 300м по улиците с 2 огромни ножа.
Застигнат е на главен булевард Стефан Стамболов в непосредствена близост до Новата поща и Бургаския Свободен университет. Действието се развива пред камерите на банка и очите на множество свидетели. Именно там Пламен Русев го намушква в гърдите с 28 см нож с който разсича ребрата в областта на сърцето, белия и черния дроб, както и диафрагмата на две места заедно с аортата. След няколко дневна борба за живота му, брат ми почина в Окръжна болница Бургас.
На Русев са повдигнати обвинения по чл. 116 за убийство под хулигански подбуди с особена дързост и жестокост. Русев е и с рецидив за намушквания с нож и има издадени присъди за това, както и повдигани обвинения за опит за убийство. Няколко пъти опитите му за смяна на мярката под домашен арест биват отхвърлени от окръжен съд Бургас. На 1ви Август е командирована в Бургаски Апелативен съд съдия Яница Ченалова, която му и сменя мярката за неотклонение. Интересното тук е, че съдия Ченалова е съпруга на адвоката на Жоро с макетното ножче, който наряза лицето на 18 годишната Дебора, адвокат Станимир Ченалов.
Негова сестра пък се оказва печално известната вече бивша съдийка Румяна Ченалова, която освободи убиеца на двете момчета от дискотека “Соло”. Снахата на “гнилата ябълка” по Ксавие дьо Кабан също е съдийка, ама в Бургас – какво съвпадение!
Разбира се, ВКС отмени идиотското й решение и осъди убиеца. Ченалова нашумя и със случая Белведере – гнили ябълки в съдебната система, попадна и в записите Яневагейт. Ченалова беше и кандидат за депутат от “Възраждане” и сега продължава да бълва наляво и надясно нагли хибридки. Още в първите дела на новата и работа съдия Ченалова освободи убиеца Пламен Русев под нелеп предтекст, да не би да съдел държавата в Страсбург.
Нямам определение за това и решение. За това, че от трима нападатели има само 1 обвинен, а под внимание се взимат само показанията на другите двама извършители, също нямам думи с които да нарека тези решения, взети от бургаската прокуратура. Но за мен има нещо сбъркано в съдебната ни система и със сигурност това може да бъде сериозна пречка за членсвото ни в Шенген!
Хладнокръвни убийци и съдисти разхождащи се по улиците сред обществото и децата ни. Преди 2 дни баща ми видя Пламен Русив да нарушава мярката си, разхождайки се по улиците на града в компанията на още двама души, подаден е сигнал и резултат няма. И не е само това, представете си само с какво чувство за безнаказаност се разхождат щом след извършено такова тежко престъпление получават абсурдно леко наказание или дори изобщо не получат такова. Това е кощунство, грешно и сбъркано е. Тези случаи са явен признак за гнилата ни съдебна система и упадъка на обществото ни като цяло, щом си затваряме очите.
Днес са Дебора, Иван, Кирил и Васил, утре може да сте вие, децата ви или ваши близки. Никой не мисли за това докато не му се случи, а повярвайте ми с такива на свобода вероятността не е малка. За повечето от вас това са просто имена, но за нас това са трагедии. Почернени семейства! Помогнете да дадем гласност и да спрем трагедиите и за други български майки, бащи, братя, сестри, синове и дъщери!
Надявам се, че нашите магистрати ще си свършат работата мотивирани от съвестта си, а не от други стимули. И убийците ще си получат това, което Темида им определя по правда! Защото когато правосъдието загине, човешкия живот не струва нищо.
Моля споделяйте! Да спрем това безумие!”

Само нашата медия Юстиция.бг писа реално какво се е случило на 27 ноември 2022 г. , когато Пламен Русев – известна мутра в Бургас и вероятен шеф на една от най-кръвожадните банди в Бургас – бандата на Русев.

Сега, обаче имаме сериозен източник за това какво точно се е случило…

В предната вечер е имало лек конфликт по телефона между убиеца Русев и жертвата Иван. Тогава бандата на Русев са били събрани в едно заведение, което за сега няма да кажем кое е.

Там Русев, след разговор по телефона с Иван, е обявил на всеослушание, че смята да причака с метални тръби и начупи и намушка Иван пред дома му в Бургас.

Пламен Русев започнал да врънка аверите си да дойдат с него, като вероятно е ставало въпрос да им “даде някой лев” за “приятелската услуга”.

Пламен русев мутра бургас атанас майсторов наката татуиста корееца убийство новата поща мачете nakata ink полицията в бургас цяла година мълчи за мутренския бой на бандата на русев
Пламен русев – убиецът от новата поща сменя амплоатото си от жестока мутра на “добре облечен бизнесмен”

И ако това ви се струва необичайно, както казахме в предишната статия, явно просто не сте от Бургас и не сте чували за бандата на Русев… и за бургаската правораздавателна система – една крайно закостеняла, напълно комунизирана структура на родното ни МВР, чието правилно функциониране е така важно за устоите на нашето боледуващо общество.

Нашето разследване, четете тук: Пламен Русев от бандата с ножовете е убиецът от новата поща

Вероятно им е предлагал пари, все пак, само той е успял да се издигне до “добре облечен бизнесмен”, за разлика от тях, които все още са си бедни силоваци. По-късно в нашето разследване, започнало от Пламен Русев, ще стане въпрос за фирмите му, съдружниците му и методите им на правене на “бизнес”… и колко работници, конкуренти и клиенти са изпищяли от тях.

От присъствалите единствено се навил Жельо, с цветущия прякор – “Жалбата”, който за нас е пряк участник в убийството, получил индулгенцията на бургаската прокуратура за сега.

След това, Русев молил друг техен приятел с прякора “Танкера” от Изгрев, но той не се навил.

Nakatatattoo nakata ink
Пламен русев убиецът от новата поща в бургас го водят с белезници в съда за нападението на бандата му в бар бикини в созопол през 2017г.

Колко още хора е врънкал Русев да дойдат с него да начупят костите на Иван с метални тръби, ние не знаем.

Очевидно само Кольо -“Главата” от Изгрев се е навил, защото той е и другият участник в това убийство, който също за сега получава амнистия от “нашите” власти.

По-долу ще ви обясним с каква цел го правят от защитата на… пардон, от обвинението срещу Русев. Грешката е вярна, но в момента ще се изразим така политкоректно.

За сега ще се придържаме към фактическата обстановка, която обрисува нашият източник, който въпреки, че е близък роднина на убитото момче и почернен от случая, се страхува да споменем името му. И логично…

Тримата взели в себе си бухалка, метална тръба и мачете, с които трябвало да счупят костите и насекат меките тъкани по тялото на Иван.

След като взел със себе си двама от своите бригадири, които незнайно защо не са обвинени като съучастници на убиеца, Русев отишъл с тях пред входа, където живее Иван в Бургас и зачакали от засада.

В 11 часа на обяд на 27 ноември, пред очите на множество свидетели, в близост до четири гимназии – ТОХ-а, Механото, Строителния и Руската гимназия, на метри от най-голямото дневно кафене в Бургас – “Фабрик”, Иван излзъл да си купи цигари от насрещния магазин.

Между другото, разследващите по случая не издирват свидетелите, което е меко казано странно.

Сигурно не искат да им се мешат в работата. Те, свидетелите сигурно не са видяли добре, полицаите знаят повече. Нищо, че не са били там. Спирам с иронията и продължавам по фактите!

В момента, в който Иван се показал от вратата на входа на кооперацията си в Бургас, той бил нападнат от тримата, които са му нанесли множество удари с метални тръби и бухалка, видни от съдебно-медицинската експертиза на убитото момче.

“Огромни кръвонасядания по гърба и по ръцете, причинени от множество силни удари с метален предмет.”

Иван явно е издържал тези удари и е побягнал, а бандитите са го догонили, защото тяхната цел била не просто да го набият, а да му счупят ръка или крак и “след това да го шият в болницата”, както те са се изразявали публично.

Притиснат до стената от тримата до банка “Инвестбанк” на бул. “Стефан Стамболов”, Иван се опитал да се защити, но

в този момент Пламен Русев, извадил ножа си – тип “щик” за автомат с дължина само на острието – около 30 см, стъпил върху каменната саксия, близо, до която се развива бруталната сцена по обяд и оттласквайки се от нея скочил и забил ножа право в гърдите на жертвата – Иван.

Да, точно! Не е за вярване, но това са фактите, на които и на нас ни беше трудно да повяваме. Тези живеят във филмите за Рамбо и Троя, защото бургаската полиция до сега спи за тях!

Никой от бандата на Пламен Русев от Бургас не е помогнал на Иван по никакъв начин, даже е получил удари и след намушкването.

Тогава, бандата, явно решила, че Иван е достатъчно наказан, го оставила в локва кръв и се изнесла.

За целта, автомобилът, с който предварително е планирано да се изнесе скотоложката дружинка е бил паркиран на близо 500 м от мястото, на което е бил причакан Иван, за да не бъде записана на охранителни камери, но ние имаме сериозна следа по тези факти и даже някой да се опита да ги скрие, така ще ги изнесем, че ще ги гледат даже аборигените в Австралия.

Имаме снимките на един човек, който ги е снимал от терасата си и които снимки са в полицията. И въпреки това, другите двама не са обвинени въобще.

И така, те бягали до колата, в която се качили и офейкали, незнайно накъде.

Оставили Иван да се спасява. Иван още бил в съзнание и помолил някой си с джип, който бил спрял наблизо да му помогне, но той му отказал. Една жена, таксиджийка спряла веднага и го закарала в УМБАЛ–Бургас, което е едно доказателство, както и самата случка като цяло, че истинските мъже сега май са жените.

Там за живота му се борят няколко екипа на най-добрите лекари в болницата, които почти спасяват Иван, но той в крайна сметка след няколко дни си отива от Този свят.

Какво се случва след това?…

Докато Русев мисли, че Иван ще бъде спасен от бургаските лекари, защото има още два случая, в които негови жертви на наръгвания с нож са били спасени на косъм в УМБАЛ–Бургас. Случаи, за които явно бандата е заплашила жертвите и свидетелите, които в началото го посочват като извършител, но после категорично отричат да бил той.

Някой да получи “дежавю” от 90-та?

Да, те в Бургас никога не са свършвали и тук винаги са златните мутренски години между 1992-1995г.

Пламен Русев и другите двама са задържани в Бургас, но там нещата започват да се пукат.

Освобождават двамата съучастници – Жельо и Кольо.

Пламен Русев е обвинен за най-лекия състав на убийство, вместо да е обвинен по чл. 116 за  убийство, по хулигански подбуди, по особено жесток начин и след предварителен сговор.

Даже другите двама да не искали да убиват Иван, то те са участвали в предварително замислено и организирано нападение с цел поне средна телесна повреда, което прераства в жестоко и брутално публично убийство, за което се предвижда лишаване от свобода 10 години съгласно чл. 131, ал.1, т. 5, 6 и 12, във вр. с чл. 129 от Наказателния кодекс.

При семейството на убитото момче се появява адвокат, който бил нает от анонимен човек, с цел да им помогнел. Смях в залата! Ама, кой ли ще да е този анонимник?

Този адвокат, чието име за сега не споменаваме, няма право да прави нищо по делото, след като вече е с отказ от защита от семейството на убития. Ако в съдебна фаза видим, че е извършвал действия от името на пострадалите, ще инициираме дисциплинарно производство в колегията за нарушаване на етичния кодекс и уронване престижа на професията.

Защо другите не са обвинени ли? Ако бяхте вие, щяхте да сте, нали?

Защо ли?

Ето защо:

Защото искат да смачкат делото, както десетки, ако не и стотици дела на бандата на Русев. Защото, ако Кольо и Жельо са обвиняеми, каквито трябва да са, от “обвинението” не могат да изградят версията на делото, в каквато линия искат да водят разследването. Демек, към максимално смекчаване на вината на техния хубостник – Пламен Русев, който и чиято банда си отгледаха те самите в Бургас през последните 15 години.

Какво искат ли?

Нали ви споменахме горе, че свидетелите на случката не се издирват да дадат показания. Двете неща ги правят правят, защото искат двамата съучастници  убийството да са просто свидетели, които да защитят защитната версия на Русев в съда, за да се ценят техните показания и въз основа на тях, Русев да бъде осъден за нещо смешно от рода на убийство в афект – 3 години лишаване от свобода. А щом е до 3 години, могат да са и в условна присъда.

Искат да ни направят на глупаци с цирк ала Луи Дьо Фюнес.

Може и да изкарат нещо от рода на превишаване на пределите на неизбежната отбрана, защото ако изкарат чиста самоотбрана ще е прекалено явно. А по този член може да получи и пробация…

За такова нещо – пробация… Представяте ли си?

Ама това са напълно реални неща. Вижте само колко неща са свършили тази банда и нищо. Пукнат ден в затвора нямат!

Доколкото чуваме даже за нападението в бар “Бикини” не ги били осъдили.

Това го гледа половин България… и нищо!

ВИДЕОТО ОТ НАПАДЕНИЕТО В БИКИНИ

В коя година живеем?

Nakatatattoo nakata ink

Ама какво се учудваме, ние преди ЦЯЛА ГОДИНА публикувахме видео, в което се вижда как сподвижникът на Русев от същата банда напада семейство с бебе в заведение в Бургас посред бял ден.

Видеото е гледано от над 100 хиляди човека (50 % от населението на Бургас, ако броим бебетата, бабите и дядовците).

До ден-днешен – ни вест, ни кост!

Нито са ни викали, нито са питали защо го публикуваме това видео, нито интерес към видеото, нито към извършителя.

 Все едно нищо не е станало…

А медиите… В Бургас медии няма, това го знае всеки бургазлия.

За това самоназовалите се като медии са обърнати във форуми, където бургазлии разнасят клюки в коментар след коментар под статии, които никой не чете!

Плати ли им, нямаме доказателства, но е факт, че почти всички медии в Бургас спряха да пишат за този случай, за разлика от много други по-дребни.

И което е доста по-показателното,

спряха си коментарите под статиите, в които даже не споменават името на Пламен Русев, а го изписват с инициали П.Р. За бандата на Русев- това е тема “табу” в бургаските “медии”.

Така, че няма за какво да ми се обиждат “колегите”, защото явно и те смятат, че коментарите под публикациите им са по-четени от самите им “авторски” статии, щом са си ги спрели, знаейки, че те най-много биха могли да навредят на техния приятел – Пламен Русев.

Да не си помислите, че нашите медии са станали демократични, вярващи в правата на гражданите. Не, разбира се! Вижте им другите статии, за други доста по-маловажни казуси и когато ги използват като бухалка… Тогава въобще не са мили и “демократични” и доблестни хора се демонизират от тях…. А тогава коментарите даже сами си ги пишат понякога.

Плати ли убиецът Русев на Флагман.бг да си спрат коментарите под неговите статии?

Същото се отнася за бургаската полиция.

За да оправдават такива, вероятно плащащи си или техни хора, като Пламен Русев, затворът е пълен с кокошкари.

Нали трябва да се отчита дейност. Ама като говорим за дейност, имам предвид данните за статистиката.

Реалните резултати са друга тема на разговор. Евентуално, когато ги има!
Между другото, в подземните среди бандата на Русев ги наричат “Жалбите”

заради стар случай в Бургас, когато няколко други юначаги ги набиха с голи ръце на едно кафе в центъра на Бургас. Тогава сподвижникът на Русев пуснал такава “мощна” жалба, която станала публично достояние, в която той описвал ужаса, който бил изживял при боя и как никога нямало да забрави лицата им. Въпросните били осъдени след подадената от него жалба.

За това пък те публикували жалбата, която станалата толкова популярна,

разнасяла се като вестник с кафето сутрин из целия град. Даже малките гаменчета измислили култови бургаски реплики от цитати от въпросната жалба. Това комплексирало сподвижникът на Русев на n-та степен и той започнал да носи голям нож със себе си, с който тормози града ни вече 10 години.

Чухме, че от бандата са се канили на автора на тази статия,

но ние им казваме, че няма да церемоним да свършим наведнъж работата на полиция, прокуратура и съд в Бургас… при самозащита.

Четете нашата тема в развитие: Бандата на Русев

Полицията в Бургас , Полицията в Бургас , Полицията в Бургас , Полицията в Бургас , Полицията в Бургас , Полицията в Бургас , Полицията в Бургас , Полицията в Бургас , Полицията в Бургас , Полицията в Бургас , Полицията в Бургас , Полицията в Бургас , Полицията в Бургас , Полицията в Бургас , Полицията в Бургас , Полицията в Бургас , Полицията в Бургас , Полицията в Бургас , Полицията в Бургас , Полицията в Бургас , Полицията в Бургас , Полицията в Бургас , Полицията в Бургас , Полицията в Бургас , Полицията в Бургас , Полицията в Бургас , Полицията в Бургас , Полицията в Бургас , Полицията в Бургас , Полицията в Бургас , Полицията в Бургас , Полицията в Бургас , Полицията в Бургас , Полицията в Бургас , Полицията в Бургас , Полицията в Бургас

 

 

 

 

 

 

Профи

ПОЛИЦИЯТА В БУРГАС

минуси

МУТРЕНСКИЯ БОЙ НА БАНДАТА НА РУСЕВ

Отзиви
Smith
Ivan Stoyanov
GALLIL
Ivan
РЕЗЮМЕ

ПОЛИЦИЯТА В БУРГАС ЦЯЛА ГОДИНА МЪЛЧИ ЗА МУТРЕНСКИЯ БОЙ НА БАНДАТА НА РУСЕВ

4.8
Кръгови тренировки-Петър Низамов / Circuit Training Work out -Petar NizamovПетър Низамов кръгови тренировки лого Petar Nizamov workout advertisement banner webp compress

159 COMMENTS

 1. It’s perfect time to make some plans for the future and it is time to be happy.
  I’ve read this post and if I could I want to
  suggest you some interesting things or tips. Perhaps
  you can write next articles referring to this article.
  I desire to read even more things about it!

 2. Пройти аккредитацию для медицинского работника означает подтвердить свою профессиональную компетенцию и соответствие современным стандартам медицинской помощи. Этот процесс включает теоретическое обучение по актуальным медицинским дисциплинам, а также практические задания и тестирования для оценки знаний и умений специалиста. Успешное прохождение аккредитации не только повышает статус медицинского работника в профессиональном сообществе, но и открывает новые возможности для карьерного роста и развития.

  Повысьте свои компетенции: стоматология профилактическая обучение и муниципальными закупками.

 3. Посуда для кухни: большой выбор товаров для здорового питания
  посуда https://lenta.ru/conf/krichever/ .

 4. Anti-Spoofing and Liveness Detection: Key to Secure Authentication
  anti spoofing technology dataset-anti-spoofing.com .

 5. Как выбрать компанию по фулфилменту в Москве
  услуги фулфилмент для маркетплейсов http://fulfilment-moskva77.ru/ .

 6. Unlocking the Potential of Plastic: Journey with 18ps.ru into a World of Creativity and Innovation. Imagine a world where plastic waste isn’t just discarded, but transformed into something remarkable. That’s the vision driving 18ps.ru, a hub of creativity and innovation in the realm of plastic processing. From turning old plastic bottles into vibrant granules to crafting intricate polymer sand tiles, the possibilities are endless with 18ps.ru by your side. Step into our workshop of wonders and discover the magic of turning imagination into reality. With 18ps.ru, the journey from waste to wonder has never been more exciting. Join us and let’s create something extraordinary together.

  Eng.18ps.ru – production of equipment for plastic processing

 7. После ремонта в https://servisnyjcentr-lenovo.ru/ ваша техника Lenovo прослужит еще много лет. Мы используем только оригинальные запчасти.
  сервисный центр леново москва
  сервисный центр леново
  замена корпуса ноутбука lenovo
  замена батареи ноутбука lenovo

 8. Готовим еду с удовольствием: топ блюд для домашнего меню
  вкусные рецепты http://www.dishes1.ru/ .

 9. Важность поверки счетчиков воды: подробности процесса
  проверка счетчика http://www.poverka-shetchikov-vodi.ru/ .

 10. Не рискуйте испортить холодильник Stinol самостоятельным ремонтом. Обратитесь в замена термостата в холодильнике цена стинол и получите гарантию качества.
  сколько стоит замена вентилятора в холодильнике стинол
  замена термостата в холодильнике стинол
  сколько стоит замена компрессора в холодильнике стинол

 11. Заказать услуги на свой сайт w2w.group

  Относительно разработка vr приложений под ключ мы Вам непременно окажем помощь. Вот уже свыше 6ти лет мы реализуем работу в представленной сфере, имеем много хороших комментариев и довольных клиентов, также успели воплотить более 120ти успешных проектов и всё с помощью новых инновационных технологий. Ознакомиться с портфолио возможно также на вышеуказанном веб ресурсе.

 12. Комплексные услуги по монтажу винтовых свай под ключ
  винтовые сваи цена московская область https://www.vintoviye-svai.ru/ .

 13. Как бухгалтерские услуги могут помочь в росте вашего бизнеса
  заказать бухгалтерские услуги https://www.buhgalterskie-uslugi-495.ru .

 14. Срочный вывод из запоя: услуги экстренной помощи
  круглосуточный вывод из запоя самара http://www.vyvod-iz-zapoya663.ru/ .

 15. Купить дипломы с доставкой: Заказать с гарантией качества
  купить диплом http://kupit-diplom01.ru .

 16. Как подготовиться к поверке счетчиков воды
  поверка счетчика https://poverkaschetchikovvody1.ru .

 17. Купить диплом о высшем образовании: Гарантированный путь к престижной работе
  купить диплом о высшем dipls-w.ru .

 18. Эффективное дистанционное обучение медиков: Советы профессионалов
  центр переподготовки медицинских работников http://atx86.ru/ .

 19. Как купить вкусное вино недорого: лучшие магазины
  вино купить отзывы https://www.xn—-3-fdd2ack2aje8aj4j.xn--p1ai/ .

 20. Купить качественное вино онлайн: выбор, который стоит доверия
  качественное вино купить http://xn—-3-fdd2ack2aje8aj4j.xn--p1ai/ .

 21. Интернет магазин вина: купить вкусное и качественное вино
  где можно купить вино https://xn—-5-fdd2ack2aje8aj4j.xn--p1ai .

 22. Анонимная наркологическая клиника в СПб: профессиональная помощь
  наркологическая клиника телефон narcologicheskaya-klinika-spb.ru .

 23. Тенты для спорта и игр: купить и организовать пространство
  купить новый тент http://xn—-1-rddnlym2abce4j.xn--p1ai/ .

 24. Студия разработки: мобильные приложения, которые меняют мир
  студия разработки веб приложение https://studiya-razrabotki-mobilnih-prilojenii.ru/ .

 25. Сравните цены и качество: тенты для строительства и отдыха
  тенты купить https://www.xn—-1-rddnlym2abce4j.xn--p1ai .

 26. Heya just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the pictures aren’t loading properly.
  I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried
  it in two different web browsers and both show the same results.

 27. Клининг перед праздниками: встречаем гостей в чистоте
  клининговая компания https://www.kleaning-v-moskve.ru .

 28. Как купить шины в кредит: доступные программы финансирования
  продажа автошин https://www.shiny-01.ru/ .