Home Тренировки Тормози ли трениращите Михаил Ситев от фитнес Витал спорт в Бургас? 0

Тормози ли трениращите Михаил Ситев от фитнес Витал спорт в Бургас? 0

0
211
vital sport михаил ситев мишо ситев витал фитнес зала fitness burgas bulgaria

Ако сте се объркали, че Витал спорт е луксозна и професионална фитнес зала, но когато сте си купили карта, сте се озовал в залата на Михаил Ситев или Мишо Ситев, където последният ви преследва да мрънка за всеки чум, който се чува при съприкосновението на дисковете на скрипеца.

Или пък, собственикът на залата Витал спорт Михаил Ситев ви преследва да ви напомня колко е скъпа водата и че за цената на картата не можеш да се къпеш след всяка тренировка…

vital sport михаил ситев мишо ситев витал фитнес зала fitness burgas bulgaria
Михаил Ситев

Или пък ви се заканва, че ако се къпете след упражненията, ще ви вдигне само на вас цената на месечната карта за абонамент във Витал спорт в Бургас…Михаил Ситев
Можете да изслушате статията от плейъра долу:

Не се учудвай,

ти си във фитнес залата на Витал спорт в Бургас в ж.к. Зорница, в блока на “5D”.

В тази зала е забранено правенето на основното упражнение във всички видове физическа подготовка – мъртвата тяга и мечката (гребане с Т-щанга).

vital sport михаил ситев мишо ситев витал фитнес зала fitness burgas bulgaria
Без Мъртва тяга и гребане във фитнес зала Витал – Бургас

В Бургас се носи упорит слух, че собственикът на залата Витал спорт в Бургас – Михаил Ситев или Мишо Ситев,

в която, между другото се толерират меките мъже, е “минал реката от другата страна директно в Румъния”.

Но това е за сега само слух.

Дали за това той изпитва непоносимост или защото изпитва сексуални влечения към мъжете, които тренират в залата. Ние не знаем! Говори се, че в случай, че харесаният от Михаил Ситев мъж не му обърне внимение…  Това става повод за заяжданията на Мишо Ситев, който според нашите източници успя да изгони всички сериозно трениращи младежи от залата си.

В тази връзка да запитаме г-н Ситев защо не иска трениращите клиенти на Витал спорт да се къпят…

а/ Заради увеличението на цената на водата на кубик?

б/ Заради мъжките фермони, които искате да усещате и надушвате?

Дали е вярно, не знаем. Но се говори из Бургас тъй често и тъй упорито, че Михаил Ситев е правил намеци на младежи между 18-20 години – част от трениращите във Витал спорт и когато те не откликнат на любовния му нагон, той започвал да ги преследва в залата с дребни заяждания.

От други клиенти се чува, че много от трениращите във Витал в Бургас са се оплаквали от тежки стомашни проблеми след като яли от вафлите, които се продават в залата.

Мишо Ситев или Михаил Ванев Ситев е едноличен собственик на “ХЕРБАЛ ФИТ ЕООД”, която е регистрирана на адрес БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул.”Граф Игнатиев”, 17, където са регистрирани още 10 фирми.

Обявените в платформите служители на фирмата са 9 на брой, но на двата обекта – магазин и фитнес зала работят според нас много повече, които явно не се осигуряват, ако се окажем прави.

Как няма да си мисля, че сегашното поколение е сбъркано като преди във фитнес-залите (викахме им просто зала или „щангите“, не бяхме толкова модерни фитнес разбирачи) ако почиваш повече, все се намираше някой батко да те шамароса и да ти кажа, че ако нямаш намерение да тренираш, да не пречиш в залата. А сега, най-заетият уред в залата е огледалото.
Стойката за клек и щангата на земята за тягата са прашасали и с паяжини около тях.
От години не съм виждал никой да прави с тежко основополагащи упражнения като повдигане от стоеж, обръщане от земя и от стоеж, изтегляне, изхвърляне с щанга или един дъмбел, преден клек, пълен клек и скок, изтласкване над главата прав, пълен клек и изтласкване над главата.
Това не са упражнения за щангисти, а това са основните упражнения в силовата подготовка при всички видове спортове, в които се изисква физическа сила. Те се правят с тежко и в началото на тренировката и безпроблемно могат да влязат и в сплит програма.
Например – изтласкванията и изхвърлянията с рамото, обръщането и тягата с гърба (трапеца), всичко, което съдържа клек – с краката. Могат и да бъдат вкарани всичките в кръгова тренировка на принципа на редуващи се „дърпане“ и „бутане“, или пък в кръгова тренировка отделно всяко от тях, заедно с по-изолираните упражнения за отделните основни мускулни групи, пак на същият принцип.
Краката никога не трябва да се правят с горната част на тялото, защото това би създало проблеми при възстановяването и преноса на хранителни вещества чрез напомпаната кръв в тях.
За сметка на това залите са пълни със супер-мупер модерни машини, които за нищо не стават освен за реклама на залата поради блестящият си външен вид.
За това пък химическата индустрия е в пъти по-развита, а търговските и дистрибутори в залата отчитат над 90% от оборотите си само от нея. Даже жените са на хап, което направо е потресаващо, защото това за мъжки полови хормони, а те ще стават майки… Предполагам, че не е необходимо да си гинеколог за да си представиш какви ще са пораженията… Иначе върви пропагандата за лекия хап, който не вредял на жените…
Трънки, питайте един медик-специалист да ви каже, че няма анаболен стероид, който да не действа андрогенно, и че най-лекото андрогенно действие е в пъти по-силно от това на естествените андрогени при жените.
А андрогенно означава – оформящо вторичните мъжки полови белези, които реално представляват всички разлики между мъжете и жените, без първичните – гениталиите и самите полови органи. Демек- хормон, който „отключва ключалките“ на рецепторите на лицевото окосмяване, мъжкият тембър на гласа и … няма да продължавам, за да не повърнете… Помните ли Кончита Вурст…?
Еми нормално, сегашните тренировъчни програми – уж по научни изследвания, са истински отчайващи за всеки заел се да тренира без химия, защото това са програми за бабички. Едно време, ако някой тренираше така, му се подигравахме и си мислехме , че има някаква степен на нетрудоспособност и за това е „трудоустроен“ на тази програмка.
И когато се появи някой да ги пита защо лъжат хората… Тогава правдоподобно се появява въпросът – защото са на такова ниво начетени по физиология, ендокринология и диетология, или просто откровено си лъжат хората умишлено за да им вървят продажбите на хапа.
Нали се сещате, че след месец такава бабешка тренировка и нулев, или поднулев резултат, даже и най-принципният противник на стероидите, би се замислил дали да не пробва… Щом и „тренерът“, който му го предлага, му казва, че това е пътят при всички…
И така де… Тренирайте си като бабички, вярвайте си на филанкишията, че без хап няма смисъл и се радвайте на временни резултати … Ама като казвам временни, ще видите колко временни… Направо са си епизодични бих казал.
Който разбрал, разбрал.
Който не разбрал, да се страхува да не претренира..
Обемът на тренировката не се измерва във време, а в интензивност или общ тонаж изхвърлени килограми на тренировка за максимално кратко време… Това се нарича интензивност …
След като свършите тренировката, тогава можете да се гледате в огледалото… По време на тренировката трябва да мислите единствено за това как да си набавите повече кислород…
Previous articleАко Радев има достойнство, ще обяви македонския посланик и цялата им мисия за “персона нон грата”
Next articleВашите херои гордо се нарекуваат Бугари и велат дека ќе гинат за Бугарија!
Роден на 11 Септември 1985г. в семейство на учителка и синдикалист. Пра-прадядо ми е Поп Георги Стоянов Джелебов - апостол за освобождение на Странджа! 1992г. След изпит съм приет в СХЕУ „Св.Св. Кирил и Методий” и изучавам два западни езика от първи клас. Приет съм през 199г. В Английска езикова гимназия „Гео Милев” в Бургас. Завърших висше образовение в Бургаския свободен университет – специалност „право” през 2018г. с отличен. Докторант по наказателно право в СУ и дипломиран магистър-фармаколог от МУ-Пловдив. Основател и организатор през 2016г. на две каузи , превърнати по-късно в благотворителни неправителствени организации. Това са малка част от децата, които сме върнали, водейки безплатни съдебни дела, чрез Български юридически комитет – БЮК, на който аз – ПЕТЪР НИЗАМОВ, съм председател . Деца, които са били неоснователно отнети от службите по закрила на детето, от ДОБРИ и ГОДНИ, но БЕДНИ родители, без да бъдат подпомогнати материално, въпреки, че ДА „Закрила на детето“ е под юрисдикцията и под управлението на Агенцията по СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ ! Не става въпрос за липса на родителски капацитет, а за липса на материални условия, за които държавата е длъжна да осигури един нормален минимум на всяко дете. Ние разкрихме през 2016г., че отнетите деца се дават на приемни семейства, на които държавата плаща над 900 лв./мес./дете. Пари, които ако се дадат на биологичните родители, последните биха им създали прекрасни условия. Знаете за разкритията ни и за корупционна схема в институцията, която се занимава буквално с продажба на български деца на чужденци. Чрез междинни семейства, които социалните определят самостоятелно и безконтролно да осинивяват децата срещу заплащане, децата се изкарват в чужбина, където подставените осиновители предават за осиновяване децата на чужденци извън юрисдикцията на България. По този начин се заобикаля процедурата съгласно закона, която включва обстойна проверка на миналото на осиновителя-чужденец и преценка на риска да бъде предоставено или използвано от него за развратни действия след като са изчерпани всички възможности детето да бъде осиновено от български гражданин. Децата, взети, защото уж били под риск, се предават на непроверени чужденци, където може да са в по-голям риск. Избягват една опасност като излагат децата на сто други. Разбира се, това се случва след разговори на четири очи и платени крупни суми под масата на държавните служители. Пари, за които имаме съмнение, че се разпределят нагоре по веригата и достигат до черните каси на партиите, където се използват за купуване на гласове по избори. Миленчо, Ицо от Варна, бебе Александър от с. Арда, Смолянско, триете деца на вдовицата Даниела Колева от Сливен, 11-те отнети деца на най-голямото българско етническо семейство в Русе, бебето в с. Смирненски, детето на Донка Иванова от Ямбол и много, много други казуси, завършвали или, които ще завършат добре поради щастливата случайност да се заемем с тях БЕЗПЛАТНО. А колко други има, на които не можем да помогнем. Службите по закрила (отнемане) на детето са отнели – за 2018г. – 3000 деца, а за 2019-та година, само до Август изведените от семейството са 2000. Многократен рязък ръст през последните години на изведените от семействата деца, който ние няма да допуснем, защото имаме достатъчно доказателства, че се извършва под чуждестранно давление. Финансирането на мерки от Плана за действие за изпълнението на Националната програма за превенция на насилието и злоупотребата с деца (2017 – 2020 г.) и особено на мерките за повишаване на капацитета на специалистите за ранна оценка и сигнализиране на домашното насилие със средства предоставени от чужда държава е недопустимо. Засяга основни елементи на националната сигурност, защото предоставя възможност за чуждо влияние (в конкретния случай Норвегия чрез Норвежкия финансов механизъм). Остава впечатлението, че Норвегия, чрез финансирането на мерки от плана за действие, се опитва да прокарва вече възприети в скандинавските държави методи на работа, които методи най-меко казано са спорни и имат дълбоко травмиращи за семействата последици. Тук и на PetarNizamov.com можете да научите за дейността ни по ✅✅✅✅ връщане на деца, отнети от социалните от годни, но бедни родители и ✅ да бъдете информирани за това което в медиите крият от вас.✅✅ Знаете и за нашата борба срещу Стратегията за детето 2019-2030г. ✅ ✅✅Против „Джендър“ образованието в училищата . ✅✅ Против отнеманията на деца от годни родители поради бедност вместо да бъдат стимулирани от държавата ! ✅ ✅✅✅Представяме ви КАЗУСИТЕ , В КОИТО СМЕ УЧАСТВАЛИ И СМЕ УСПЯВАЛИ ДА ВЪРНЕМ ДЕЦАТА ОТНЕТИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ. ЗА ДЕСЕТКИТЕ ОТНЕТИ ОТ СОЦИАЛНИТЕ И ВЪРНАТИ ОТ НАС ДЕЦА НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ можете да прочете като натиснете върху връзката: https://petarnizamov.com/десетките-отнети-от-социалните-и-върн/ ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни битки срещу социалните и върнатите десетки деца обратно при биологичните им и любящи ги родители. ✅✅✅Знаете за нашата борба за въвеждане на час по родолюбие в училищата. ✅✅✅ Знаете и за нашата борба срещу НПО-тата в училищата и опитите за промиване на мозъците на малчуганите. ✅✅✅ Знаете и за закрилата, която сме предоставяли на бедни, болни, възрастни и сиргаци, които сме настанявали в общински жилища, дарителски и кръводарителски акции. ✅✅✅ Знаете и за борбата на Политическа партия (в процес на регистрация) – „РОДИНА“ срещу Статуквото. Срещу олигарсите и техните покровители и създатели. ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни и граждански битки срещу застрояването на дивите дюни, зелените площи. Срещу обгазяването и замърсяването на земята, водата и въздуха. ✅✅✅Знаете за спрените строежи на плажовете след нашите акции. ✅✅✅Знаете за уволнените директори на областни дирекции по социално подпомагане, началници на РПУ-та, на кметове на общини – отстранени от длъжност и обвинени в корупция след нашите разкрития и граждански действия. ✅✅✅Знаете за нашите гражданско движение и цивилните отряди за защита на жените и вярата, осъществяващи защита на границата на България срещу нелегално нахлуващи през нея мигранти и дезертьори от ИСИС, АлКайда, Ал Нусра и др. ✅✅✅Знаете за подкрепата, която получваме от управляващата партия в Италия, Шведски демократи, СПД – Чешка република и мн. други патриотично настроени парламентарни политически групи и организации в Западна и Централна Европа. Ние не говорим, ние действаме. Ние работим в полза на обществото, а не си чешем езиците ! Петър Низамов Председател на „Български юридически комитет“ Председател на „Свободна Европа“ Председател на „Evropský štít – Česká republika“ Собственик и администратор на PetarNizamov.com : Сдружение „БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ – защита на гражданите с правни средства“ Association „BULGARIAN JUSTICIARY COMMITTEE – Protection of the Citizens by Legal Means“ ЕИК/Булстат : 205028308 Седалище и адрес на управление: област Бургас, община Бургас гр. Бургас 8000 ул. Гладстон No 18 Имейл: [email protected]

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

%d bloggers like this: