Бургаска окръжна прокуратура бухалка ли е на имотната мафия ?

Дървени въглища Mr PERДървени въглища за скара на дървени въглища darveni vaglishta mr per banner webp compress

В тази статия ще ви запознаем с два казуса на брутално усещане за корупция в Бургаска окръжна прокуратура. Два казуса, в които възмездието в ръцете на бургаските прокурори от Бургаска окръжна прокуратура.

Съдържание :

За обвинението на убиеца Пламен Русев и побойника Петър Вълчев – Камъка в Бургаска окръжна прокуратура.

Първият казус е този, с който ви запознаваме от 6 месеца и по който Бургаска окръжна прокуратура не иска да си свърши работата и да обвини тримата убийци на момчето до Новата поща, въпреки, че нашата медия изнесе брутална снимка на изнасящите се убийци с две окървавени мачетета и една бухалка в ръце веднага след убийството , на метри от сцената на нападението.

Пламен русев мутра бургас атанас майсторов наката татуиста корееца убийство новата поща мачете nakata ink бургаска окръжна прокуратура бухалка ли е на имотната мафия?
Убийците пламен русев, кольо главата, жельо веднага след убийството на новата поща на 27 ноември 2022 г

Там клиент на Бургаска окръжна прокуратура е убиецът Пламен Русев – известна мутра в града с изпълненията си “стил 90-те”, вероятен организатор на бандата на ножовете в Бургас, оставила множество бургазлии с белези от ножове по себе си, изживяващ се в последните години като строителен бос.

За покриването на този случай в Бургаска окръжна прокуратура се говори за прехвърляне “на зелено” на апартаменти на бургаски магистрати и техни подставени лица.

В резултат, обвинението на прокурора от Бургаска окръжна прокуратура е смешно, а двамата съучастници са пазени като свидетели за да потвърдят версията на убиеца Пламен Русев. Така може да се отърве със съвършено несправедлива лека присъда.

В Окръжен съд – Бургас прикриха мярката на убиеца Пламен Русев

Във вторият казус става въпрос за жертва на ЧСИ, чийто имото е обявен на публична продан без да бъдат спазени правилата от ГПК и който пак е под наблюдението на тази станала вече сакрална Бургаска окръжна прокуратура.

В резултат, в безценен имот на ул. “Трайко Китанчев” в Бургас собственик на безценица се оказва един ромски бос от ромската махала в София “Факултета”. Това според нас е обиграна схема на имотната мафия с участието на частен съдебен изпълнител от Бургас.

Тогава на наследника на този имот – Петър Вълчев – Камъка не му издържали нервите и нападнал въпросният ромски бос, който купил от импровизирания търг на ЧСИ ипотекирания апартамент на баща му и го набил.

Какво се случва след това? Това предизвикало комоцио на ромския бос от Факултета, което според юристи е на границата между леката и средната телесна повреда. Нормално е да бъде обвинен от районната прокуратура в предумишлено причинена лека или средна телесна повреда, за което се предвижда лишаване от свобода до 3 или до 6 години, а не от Бургаска окръжна прокуратура.

Изследователят Павел Серафимов избяга позорно от дебата върху неговите книги, който сам предложи

Компетентна е районан прокуратура – Бургас, а не Бургаска окръжна прокуратура. За такова обвинение може да се взема мярка “задържане под стража” или  т.нар. постоянен арест, но може и да не се вземе.

Въпреки горното, делото на Петър Вълчев – Камъка е иззето от Бургаска окръжна прокуратура!

Парадоксалното е следното!

След първоначалното обвинение за предумишлена средна телесна повреда срещу, според нас жертвата на имотната мафия чрез схема на ЧСИ и ромски бос, Бургаска окръжна прокуратура преквалифицира обвинението в опит за убийство по чл. 116 от НК, за което се предвижда лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна
  • най-тежкият член в Българския Наказателен кодекс, който се повдига на най-големите садисти като убиеца на дете от Сливен, убиеца на момичето в Бяла Слатина и т.н.

И вас ли ви лъхна това “усещане за корупция”  в Бургаска окръжна прокуратура ?

И какво излиза накрая?

Убиецът Пламен Русев събира бригадата си и причаква младо момче. Подготвят се, тримата ударници взимат в себе си две мачетета и една бухалка. След нападението момчето се оказва с огромна рака от щик за Калашник в гърдите и въпреки усилията на бургаските лекари, то си отива от този Свят.

Двамата съучастници на убиеца не са обвинени въобще, а Пламен Русев е толериран по най-лекият възможен член в наказателния кодекс, с огромна перспектива в съдебна фаза да получи лека и несправедлива присъда.

По това смехотворно обвинение убиецът Пламен Русев може да стои в ареста само 8 месеца преди делото да бъде вкарано в съдебна фаза, а имайки предвид, че вече са минали 6 месеца, а на разследването не му се вижда края, с оглед очевадното му шиканиране от страна на “обвинението”, което е всъщност защита на Пламен Русев. Та, напълно е възможно да не вкарат делото в съда в максимални срок за задържането му и да “трябва” да го освободят след 2 месеца.

На другия полюс е казусът на Петър Вълчев – Камъка.

Петър Вълчев – Камъка е обвинен за опит за убийство по най-тежкия член в наказателния кодекс, в който се предвижда даже доживотен затвор без право за замяна и е качен в т.нар. “запечатка” на следствения арест в Бургас, където режимът е като на осъдените на доживотен затвор и по това обвинение може да стои в ареста 1 година и 6 месеца без да вкарат делото му в съда.

Да поговорим за личностите на Пламен Русев – убиеца и побойника Петър Вълчев – Камъка.

И двамата са с обременено минало.

Замесен ли е синът на Аня Пенчева в поръчково мутренско нападение над семейство покрито от МВР прокуратура и медии ?

Разликата е следната:

Когато Петър Вълчев – Камъка е удрял даже и шамар, е получавал присъда, а когато Пламен Русев и неговите бригадири мушкаха с ножове бургазлии, Бургаска окръжна прокуратура и бургаското МВР им “оправяше” делата.

Ние обаче стигнахме до две видеа, които са запечатали касапските и мутренските изпълнения на бандата на Пламен Русев и след които Бургаска окръжна прокуратура не може да ни излиза с номера, че Пламен Русев бил “реабилитиран”…

Не е реабилитиран, той е амнистиран и получил индулгенция от Бургаска окръжна прокуратура и ОДМВР-Бургас, защото по повечето престъпления не е бил въобще обвинен, а те въобще не са били разследвани от Бургаска окръжна прокуратура и бургаската полиция.

Кои са бандата на убиеца Русев ли, господа от Бургаска окръжна прокуратура ? Ако питате, значи не сте от Бургас.

Това са легендарно надменни по-скоро дребни, но известни борчоля от района, известни с поведение в стил повече Лъки Лучиано, отколкото нещо друго, негласно вероятно занимаващи се и със същата дейност като известният мафиот. Русев и бандата му така силно олицетворяват стремежа на всяка “прото мутра” от Бургас, че са се превърнали в местни легенди, за които можете да четете по тъжно хумористичните приказки “как да познаем че сте от Бургас” или “Истината за Бургас” и др. Коронен номер на бандата е да причака някой, когато е сам и да го нападнат 10 човека заедно като го намушкат 10-15 пъти в седалището, краката, а често и над кръста. За сега имаха късмет, защото никой не беше умрял. Няколко жертви на бандата са били спасени по чудо в бургаската болница.

Долу можете да видите брутално видео с масов бой предизвикан от бандата на убиеца Русев – убиецът от Новата поща в Бургас, който причака младо момче пред дома му в Бургас с бригадата си, намушка буквално със сабя и уби, за което Бургаска окръжна прокуратура се прави на сляпа!

Тук ви показваме видео с побой и намушкване с участието на убиеца Русев Бургас в бургаско заведение “Андрювата къща” в Бургас месец преди убийството, извършено от бригадата на убиеца Русев от Бургас – убиецът от Новата поща :

Случай, за който полицията и Окръжен съд – Бургас си затвориха очите, както и за много нападения на убиеца Русев в Бургас.

А, ако не си ги беше затворила, можеше днес едно младо момче от Бургас да е още живо!

В боя на бандата на убиеца Русев от Бургас, основен участник е известния татуировчик Атанас Майсторов – Наката Татуиста (на снимката), който изглежда предизвиква боя, но след като напада друго момче, но то събаря на Атанас Майсторов на земята, приятелката на Наката – Корееца го спасява от позор. 

Намесват се и цялата бригада на убиеца Русев

– Жельо и другите, но след като не могат да се справят, викат другите бригадири по телефона, които бързо пристигат и превръщат заведението в развалини.

Боят завършва със заплахи за убийство отправени директно от Наката Татуировчика, които съгласно чл. 149 от Наказателния кодекс се наказват с 5 години затвор. Този се изживява във фейсбук като tatoo артист с псевдоним Nakata Ink или Naka Tatattoo.

Бургаска окръжна прокуратура бухалка ли е на имотната мафия? Пламен русев мутра бургас атанас майсторов наката татуиста корееца убийство новата поща мачете nakata ink
Атанас майсторов – наката татуиста

Ето защо, г-н Кмете ( Димитър Николов от ГЕРБ ) нашият град не се развива, няма нощен живот и няма инвестиции и поминък, заради което младите бягат от града ни, който през зимата се превръща в пустиня!

Това видео и другите, публикувани от нас, са в полицията от месеци, но Бургаска окръжна прокуратура и полиция нямат и намерение да пипат своите хора от бандата на убиеца Русев… А през март и сега Окръжен съд – Бургас се произнесе!

Във видеото се вижда “смелчагата” и убиец – Пламен Русев от Бургас, който рита паднали хора.

Доколкото чуваме даже за нападението в бар “Бикини” не ги били осъдили.

Това го гледа половин България… и нищо!

ВИДЕОТО ОТ НАПАДЕНИЕТО В БИКИНИ

В коя година живеем?

Пламен русев - убиецът от новата поща в бургас опитва да удари охранител при нападението на бандата му в бар бикини в созопол през 2017г. Бургаска окръжна прокуратура бухалка ли е на имотната мафия? Пламен русев мутра бургас атанас майсторов наката татуиста корееца убийство новата поща мачете nakata ink
Пламен русев – убиецът от новата поща в бургас опитва да удари охранител при нападението на бандата му в бар бикини в созопол през 2017г.

Ама какво се учудваме, ние преди 5 месеца публикувахме видео, в което се вижда масово меле предизвикано от бандаъа на убиеца в бургаското заведение “Андрювата къща”

Видеото е гледано от над 20 хиляди човека (10% от населението на Бургас, ако броим бебетата, бабите и дядовците).

До ден-днешен – ни вест, ни кост!

Нито са ни викали, нито са питали защо го публикуваме това видео, нито интерес към видеото, нито към извършителя.

 Все едно нищо не е станало…

А медиите… В Бургас медии няма, това го знае всеки бургазлия.

За това самоназовалите се като медии са обърнати във форуми, където бургазлии разнасят клюки в коментар след коментар под статии, които никой не чете!

Плати ли им, нямаме доказателства, но е факт, че почти всички медии в Бургас спряха да пишат за този случай, за разлика от много други по-дребни.

И което е доста по-показателното,

спряха си коментарите под статиите, в които даже не споменават името на убиеца Русев, а го изписват с инициали П.Р. За бандата на Пламен Русев- това е тема “табу” в бургаските “медии”.

Така, че няма за какво да ми се обиждат “колегите”, защото явно и те смятат, че коментарите под публикациите им са по-четени от самите им “авторски” статии, щом са си ги спрели, знаейки, че те най-много биха могли да навредят на техния приятел – убиеца Русев.

Да не си помислите, че нашите медии са станали демократични, вярващи в правата на гражданите. Не, разбира се! Вижте им другите статии, за други доста по-маловажни казуси и когато ги използват като бухалка… Тогава въобще не са мили и “демократични” и доблестни хора се демонизират от тях…. А тогава коментарите даже сами си ги пишат понякога.

Плати ли убиецът Русев на Флагман.бг да си спрат коментарите под неговите статии?

Същото се отнася за бургаската полиция и Бургаска окръжна прокуратура .

За да оправдават такива, вероятно плащащи си или техни хора, като Пламен Русев, затворът е пълен с кокошкари.

Нали трябва да се отчита дейност. Ама като говорим за дейност, имам предвид данните за статистиката.

Реалните резултати са друга тема на разговор. Евентуално, когато ги има!

Потресаващо се как отново Окръжен съд – Бургас, Бургаска окръжна прокуратура и преди дни Апелативен съд – Бургас прикриха от медиите делото на Пламен Русев, убиецът от Новата поща, образувано от негова жалба срещу постоянния му арест. Същото направи пресцентърът на Окръжен съд – Бургас на 7 март 2023 г., за което написахме долната статия:

Съдът в Бургас прикри от медиите днешната мярка на убиеца от Новата поща Пламен Русев. Платено ли е за освобождаването му?

В момента се гледа мярката в Апелативен съд – Бурас и ще ви уведомим ако се стигне до парадокса един убиец да бъде освободен.

Не знам какво е това нахалство от страна на пресцентъра на Бургаски окръжен съд и Бургаска окръжна прокуратура или това недоглеждане, след като сме изразили многократно позицията си, че желаем да бъдем уведомени за всички съдебни заседания, свързани с това брутално убийство, че пиарите на Окръжен съд – Бургас да си свършат работата, за която получават заплати.

Именно – от пресцентъра на Бургаска окръжна прокуратура да уведомяват медиите за дела с голям обществен интерес.

ЮСТИЦИЯ разполага със задната страница на определението на Бургаски окръжен съд , с което е оставено без уважение искането на убиеца Пламен Русев за освобождаването му от ареста, но от него ние, като юристи по образование извличаме множество опасности за постигане на възмездие за душата на убитото младо момче до Новата поща на 17 ноември 2022 г.

Определението на окръжен съд - бургас бургаска окръжна прокуратура бухалка ли е на имотната мафия? Пламен русев мутра бургас атанас майсторов наката татуиста корееца убийство новата поща мачете nakata ink
Определението на окръжен съд – бургас

Минирането на делото от страна на правораздавателните органи е налице и ние ще ви кажем какво целят и направо ще ви кажем какво ще стане, защото сме запознати с безскрупулността на бургаските прокурори и полицаи:

  1. На първо място, както стана въпрос в предишните ни статии, двамата съучастници не са обвинени въобще и явно разследващият полицай Марчо Николов няма никакво намерение да ги обвинява, въпреки, че изнесохме пред обществото долната снимка, в която се виждат тримата убийци, как се изнасят след убийството на момчето с два огромни ножа в ръка и една бухалка. Според Марчо Николов, сигурно Жельо Тотев и Кольо – Главата ( на снимката) са ходили на тренировка по фехтовка и на снимката са след нея…
  2. Пламен русев, кольо – главата и жельо – президента се изнасят от сцената на убийството с мачетета и бухалки в ръце
    Пламен русев, кольо – главата и жельо – президента се изнасят от сцената на убийството с мачетета и бухалки в ръце
  1. На следващо място, Пламен Русев е обвинен само в умишлено убийство по чл.115 от Наказателния кодекс, за което се предвижда наказание с по-малък минимум от 15 години лишаване от свобода, а не по чл. 116, както се прави винаги при публични убийства, извършени пред множество свидетели, след причакване и т.н.

Това от своя страна позволява задържането в досъдебната фаза на производството (до предаване от Бургаска окръжна прокуратура делото на съда) да продължи само 8 месеца, от които в момента са минали около 5 месеца и половина.

      3.  С определението на Окръжен съд – Бургас не е наложена забрана за ново искане за отмяна на постоянния арест, нито такова е поискано от Бургаска окръжна прокуратура,

както се прави винаги, когато срокът за вкарване на делото в Окръжен съд – Бургас намалее и има опасност от шиканиране на делото от страна на защитата на Пламен Русев с цел законовият срок за задържането в досъдебна фаза да изтече и убиецът да трябва да бъде освободен.

Сега ще ви кажем какво ще стане и следователно кое само ние от ЮСТИЦИЯ ще следим да не стане.

Искат в последните дни на 8 – месечния законов срок за задържането Бургаска окръжна прокуратура да внесат делото в Окръжен съд – Бургас .

Оставят вратичка на Пламен Русев да подаде искане чрез Бургаска окръжна прокуратура до Окръжен съд – Бургас за отмяна на ареста точно в последните дни от срока, защото, както казахме не са му сложили забрана от 2 месеца.

Тогава делото да бъде иззето от Бургаска окръжна прокуратура и предадено на съда за гледане на искането в Бургаски окръжен съд , което от своя страна да блокира вкарването на делото в съдебна фаза и срокът да изтече докато се гледа мярката за неотклонение на Пламен Русев.

В такъв случай, Бургаският окръжен съд няма да има друг избор , освен да отмени ареста на Пламен Русев поради изтичането на максималния законов срок за задържането му в досъдебното производство.

Един път пуснат на свобода, Пламен Русев пак ще заплаши вероятно всички свидетели по делото, а то ще остане в някое чекмедже години, докато накрая след 5-6 години се стигне до смешна осъдителна присъда – условно наказание.

В нормалните държави след такова действие от страна на разследващия полицай Марчо Николов и наблюдаващия прокурор по делото се стига до уволнения и повдигане на обвинения срещу разследващите полицаи и прокурори за възпрепятстване на правосъдието и престъпления срещу него.

Кой е Пламен Русев и как Пламен Русев уби момчето на Новата поща:

Нима си мислят, че ще ги оставим да си ходят по островите с парите на убиеца Русев ?

Какво се случва с бургаската правораздавателна система? Възможно ли е всички да се правят на разсеяни за един убиец като Русев, който си е платил, когато цял град вече е гледал как се опитват да покрият едно убийство и тримата съучастници, превръщайки само един от тях като обвиняем по привилегировано обвинение за убийство в афект, а другите двама съучастници (на снимката долу) да ползва само като свидетели, които да потвърдят версията на убиеца Русев за да се измъкне със смешна условна присъда или нещо належано (вече излежано в ареста до произнасяне на присъдата).

Припомняме, че на 27 ноември Пламен Русев – известна мутра в Бургас, заедно с бригадирите си Кольо – Главата и Жельо (по пркор Жалбата или Президента) причакаха младо момче заради скарване по телефона пред тях, нападнаха го с ножове и бухалка и убиха като намушкаха с дълъг над 30 см нож – тип “щик” в сърцето. Но това не е, нито първото, нито дори десетото намушкване от страна на убиеца Пламен Русев срещу бургазлии.

И всичко това се извършваше пред очите на ОДМВР- Бургас и неговия директор – комисар Калоянов (на снимката)

Комисар калоянов - директор на одмвр-бургас от над 10 години бургаска окръжна прокуратура бухалка ли е на имотната мафия? Пламен русев мутра бургас атанас майсторов наката татуиста корееца убийство новата поща мачете nakata ink
Комисар калоянов – директор на одмвр-бургас от над 10 години

Нима си мислят, че ще ги оставим да си обикалят островите с парите на убиеца и да ги оставим да си правят каквото искат със съдбата на бургазлии?

Преди един месец публикувахме БЕЗПРЕЦЕНДЕНТНО ДОКАЗАТЕЛСТВО, което Бургаска окръжна прокуратура трябва да вземе предвид (снимката горе),

че убийството е извършено от тримата – убиеца Русев , Колщо – “Главата” и Жельо – “Жалбата” или “Президента” в съучастие,

но явно парите са взети от разследващите и прокурора по делото, а и не само от тях, щом се правят на приятно загледани в растителността и птичките, докато ние показахме как мачкат едно дело за убийство на младо момче пред множество свидетели в центъра на града, до четири училища.

Плати ли убиецът Русев на Флагман.бг да си спрат коментарите под неговите статии?

Керанка касабова - главен редактор на флагман. Бг бургаска окръжна прокуратура бухалка ли е на имотната мафия? Пламен русев мутра бургас атанас майсторов наката татуиста корееца убийство новата поща мачете nakata ink
Керанка касабова – главен редактор на флагман. Бг

Иначе бруталната жълта медия, която за съжаление се радва на широка популярност сред масите в Бургас и отразява по принцип Бургаска окръжна прокуратура – Флагман.бг …

Флагман.бг не само, че си спря коментарите под всички статии относно касапското убийство до Новата поща в Бургас, ами дори не назовава имената на убиеца Пламен Русев, които са оповестени даже от официалните власти.

Кои са Пламен Русев и бандата с ножовете писахме вчера надълго и нашироко, но никой друг от т.нар. журналисти в Бургас не посмя да излезе да каже истината за тази банда, от която е пропищял цял Бургас в последните 15 години. Само две-три медии!

Не можем да разберем какъв е този катарзис, който преживява Флагман.бг само по този случай?

А Бургаска окръжна прокуратура защо прикри делото за мярката на Пламен Русев през месец март и сега?

Нима това не е журналистическа шизофрения? Или хамелеонизъм по-точно?

Бургаските журналисти наричат себе си : медия и журналист, но мълчат като риби, откакто нашата медия пише за бандата на Русев и изнесе две видеа, в които се вижда, че Пламен Руев- убецът на младото момче, наръгано с мачете до Новата поща е участник заедно с бандата си в публични мелета в дискотеки и заведения на Бургас в нашите разследвания : ГЛЕДАЙТЕ: Брутално видео с масов бой в Бургас от бандата на Русев – убиеца от Новата поща

Обвинението, в лицето на прокурор Христо Колев (на снимката), се опитва да мачка делото,

Прокурор христо колев от бургаска окръжна прокуратура
Прокурор христо колев от бургаска окръжна прокуратура

защото срещу Пламен Русев има смешно обвинение за опит за убийство по член 115 във връзка с член 18 от Наказателния кодекс, за който се предвижда наказание от 10 години лишаване от свобода, а не обвинение за убийство по хулигански подбуди или извършено по особено жесток начин (7 пъти е наръгана жертвата), по чл 116 от НК, както се прави винаги, когато има такова убийство, и по което пръсъдите са от 15-20 години в затвора или доживотен затвор без право на замяна.

На журналистически въпрос за какво е осъждан убиецът, прокурор Колев отговори, че нямало отношение към настоящото дело?

ДАЛИ, ГОСПОДИН ПРОКУРОР, НЯМА ОТНОШЕНИЕ, ЧЕ УБИЕЦЪТ РУСЕВ Е ОСЪЖДАН ЗА ГРУПОВО МУТРЕНСКО НАПАДЕНИЕ НАД ОХРАНИТЕЛИТЕ В БАР В СОЗОПОЛ? 

Освен това без съмнение Пламен Русев е показал неуважение към обществото с касапските си изпълнени на пъпа на Бургас – до Новата поща, пред множество свидетели и за това е безспорна квалификацията по хулигански подбуди.

С една сума, той е подведен по най-привилигирования член в НК за убийство, което било станало в момента на афект. А в афект ли бешее Русев и неговите другари, когато оставиха над 30-40 бургазлии с белези от ножове по себе си? 

Още от самото начало виждаме, че “бизнесменът” – шеф на бандата с ножовете известна мутра в Бургас –

Убиецът Русев вероятно си е платил на който трябва, както до сега, за това и медиите, и държавните правоприлагащи органи в лицето на МВР и Бургаска окръжна прокуратура са пестеливи за тази мутра, която въобще не е пестелива с бруталните си нападения и палежи над обикновените данъкоплатци на Бургас. 

За това, следете Юстиция.бг, която ще ви информира обективно за това убийство и дали ще има възмездие, както и ще оповестим всички действия на Бургаска окръжна прокуратура и МВР по това дело. Това безумие веднъж завинаги трябва да спре в Бургас и най-сигурният начин това да се случи е, ако този банда получи справедливо наказание.

В момента сме сигурни, че свидетелите се обработват от оставените на свобода бандити – приятели на Русев и се инсценира едва ли не “неизбежна отбрана”.

Юстиция.бг е единствената медия, която ще ви покаже истината за миналото на убиеца Пламен Русев, защото в Бургас как така, явно всички са зависими от него или той им изпълнява поръчки, че, и медии, и полиция с Бургаска окръжна прокуратура забравят длъжностните си характеристики, когато чуят името му или имената на хората от неговата банда.

Тази банда на Пламен Русев е печално известна още от 2009г. не само с това, че

има зад гърба си жертви – поне 30-40 бургазлии, наръгани с ножове и разсечени с мачетете, ами и с това , че има специална прокурорска защита.

След убийството на Новата поща на младо момче, наръгано седем пъти с ножове с острие – с дължина над 30 см. , Пламен Русев – тарторът и спонсорът на бандата е задържан. Но докога ли след като ме запознати с близките отношения между бандата и бургаската правоохранителна и правораздавателна система. Не е тайна за никой в Бургас, че близък роднина на един от тях в Бургаска окръжна прокуратура покровителстват зверствата на бандата. И ако този път пак се намеси в негова защита или блокира разследването срещу убиеца Пламен Русев, ние от Юстиция.бг ще оповестим името му, ще покажем и всички случаи, в които е покривал кръвожадната банда.

Сега остава въпросът кога най-сетне бургаската полиция и Бургаска окръжна прокуратура ще влезе в ролята си и ще задържи и останалите членове на организираната престъпна група, която се занимава с наркотици, рекет, побоища, палежи.

Тази банда е най-опасната в Бургас и региона, и всички задържани до сега и представяни от казионните медии (като Флагман.бг например) като “страшилища” са бандички до тази на убиеца Русев. 

На снимката се виждат Пламен Русев заедно със “само свидетелите” Кольо – Главата и Жельо – Президента да се изнасят с бухалка и две мачетета в ръце веднага след убийството от 27 ноември на Новата поща на младо момче, което беше причакано, намушкано в сърцето на нож – тип “щик” и умъртвено на оживен булевард, в близост до четири училища в Бургас!
След случая представителите на държавното обвинение не искаха даже да коментират името на призналия си убиец,

а двамата съучастници на убиеца бяха оставени само като свидетели.

Само, че упорита мълва върви из Бургас, че стотици хиляди левове се хвърлят за да се покрие случая.
Бургаските медии, не само, че спряха да пишат за този случай, ами и даже си спряха коментарите и блокирват всеки, написал негативен коментар за Пламен Русев и бандата му.

ДОЛУ ЩЕ ВИ РАЗКАЖЕМ ТОЧНО КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО ПРИ УБИЙСТВОТО НА МОМЧЕТО ДО НОВАТА ПОЩА НА 27 НОЕМВРИ.
Откакто убиха момче до Новата поща, нашата медия Юстиция.бг пише за бандата на Пламен Русев и тяхната полицейско-прокурорска протекция в Бургас, датираща от над 15 години. Русев Бургас

Убитият на Новата поща в Бургас е бил причакан предварително от Пламен Русев, Кольо – Главата и Жельо – Жалбата от известната мутренска банда на Пламен Русев.

Само нашата медия Юстиция.бг писа реално какво се е случило на 27 ноември т.г. , когато Пламен Русев – известна мутра в Бургас и вероятен шеф на една от най-кръвожадните банди в Бургас – бандата на Пламен Русев.

Сега, обаче имаме сериозен източник за това какво точно се е случило…

В предната вечер е имало лек конфликт по телефона между убиеца Русев и жертвата Иван. Тогава бандата на Русев са били събрани в едно заведение, което за сега няма да кажем кое е.

Там убиецът Русев, след разговор по телефона с Иван, е обявил на всеослушание, че смята да причака с метални тръби и начупи и намушка Иван пред дома му в Бургас.

Пламен Русев започнал да врънка аверите си да дойдат с него, като вероятно е ставало въпрос да им “даде някой лев” за “приятелската услуга”.

Пламен русев - убиецът от новата поща сменя амплоатото си от жестока мутра на "добре облечен бизнесмен"
Пламен русев – убиецът от новата поща сменя амплоатото си от жестока мутра на “добре облечен бизнесмен”

И ако това ви се струва необичайно, както казахме в предишната статия, явно просто не сте от Бургас и не сте чували за бандата на Пламен Русев … и за бургаската правораздавателна система – една крайно закостеняла, напълно комунизирана структура на родното ни МВР, чието правилно функциониране е така важно за устоите на нашето боледуващо общество.

Нашето разследване, четете тук: Пламен Русев от бандата с ножовете е убиецът от новата поща

Вероятно им е предлагал пари, все пак, само той е успял да се издигне до “добре облечен бизнесмен”, за разлика от тях, които все още са си бедни силоваци. По-късно в нашето разследване, започнало от Пламен Русев, ще стане въпрос за фирмите му, съдружниците му и методите им на правене на “бизнес”… и колко работници, конкуренти и клиенти са изпищяли от тях.

От присъствалите на предложението на убиеца Русев единствено се навил Жельо, с цветущия прякор – “Жалбата”, който за нас е пряк участник в убийството, получил индулгенцията на Бургаска окръжна прокуратура за сега.

След това, убиецът Русев молил друг техен приятел с прякора “Танкера” от Изгрев, но той не се навил.

Пламен русев убиецът от новата поща в бургас го водят с белезници в съда за нападението на бандата му в бар бикини в созопол през 2017г.
Пламен русев убиецът от новата поща в бургас го водят с белезници в съда за нападението на бандата му в бар бикини в созопол през 2017г.

Колко още хора е врънкал Русев да дойдат с него да начупят костите на Иван с метални тръби, ние не знаем.

Очевидно само Кольо -“Главата” от Изгрев се е навил, защото той е и другият участник в това убийство,

който също за сега получава амнистия от “нашите” власти.

По-долу ще ви обясним с каква цел го правят от защитата на… пардон, от обвинението срещу убиеца Русев. Грешката е вярна, но в момента ще се изразим така политкоректно.

За сега ще се придържаме към фактическата обстановка, която обрисува нашият източник, който въпреки, че е близък роднина на убитото момче и почернен от случая, се страхува да споменем името му. И логично…

Тримата взели в себе си бухалка, метална тръба и мачете, с които трябвало да счупят костите и насекат меките тъкани по тялото на Иван.

След като взел със себе си двама от своите бригадири, които незнайно защо не са обвинени като съучастници на убиеца, Русев отишъл с тях пред входа, където живее Иван в Бургас и зачакали от засада.

В 11 часа на обяд на 27 ноември, пред очите на множество свидетели, в близост до четири гимназии – ТОХ-а, Механото, Строителния и Руската гимназия, на метри от най-голямото дневно кафене в Бургас – “Фабрик”, Иван излзъл да си купи цигари от насрещния магазин.

Между другото, разследващите по случая не издирват свидетелите, което е меко казано странно.

Сигурно не искат да им се мешат в работата. Те, свидетелите сигурно не са видяли добре, полицаите знаят повече. Нищо, че не са били там. Спирам с иронията и продължавам по фактите!

В момента, в който Иван се показал от вратата на входа на кооперацията си в Бургас, той бил нападнат от тримата, които са му нанесли множество удари с метални тръби и бухалка, видни от съдебно-медицинската експертиза на убитото момче.

“Огромни кръвонасядания по гърба и по ръцете, причинени от множество силни удари с метален предмет.”

Иван явно е издържал тези удари и е побягнал, а бандитите са го догонили, защото тяхната цел била не просто да го набият, а да му счупят ръка или крак и “след това да го шият в болницата”, както те са се изразявали публично.

Притиснат до стената от тримата до банка “Инвестбанк” на бул. “Стефан Стамболов”, Иван се опитал да се защити, но

в този момент убиецът Русев, извадил ножа си – тип “щик” за автомат с дължина само на острието – около 30 см, стъпил върху каменната саксия, близо, до която се развива бруталната сцена по обяд и оттласквайки се от нея скочил и забил ножа право в гърдите на жертвата – Иван.

Да, точно! Не е за вярване, но това са фактите, на които и на нас ни беше трудно да повяваме. Тези живеят във филмите за Рамбо и Троя, защото бургаската полиция до сега спи за тях!

Никой от бандата на Пламен Русев от Бургас не е помогнал на Иван по никакъв начин, даже е получил удари и след намушкването.

Тогава, бандата, явно решила, че Иван е достатъчно наказан, го оставила в локва кръв и се изнесла (на снимката)

Пламен русев, кольо – главата и жельо – президента веднага след убийството пред "инвестбанк"
Пламен русев, кольо – главата и жельо – президента веднага след убийството пред “инвестбанк”

 

За целта, автомобилът, с който предварително е планирано да се изнесе скотоложката дружинка е бил паркиран на близо 500 м от мястото, на което е бил причакан Иван, за да не бъде записана на охранителни камери, но ние имаме сериозна следа по тези факти и даже някой да се опита да ги скрие, така ще ги изнесем, че ще ги гледат даже аборигените в Австралия.

Имаме снимките на един човек, който ги е снимал от терасата си и които снимки са в полицията. И въпреки това, другите двама не са обвинени въобще.

И така, те бягали до колата, в която се качили и офейкали, незнайно накъде.

Оставили Иван да се спасява. Иван още бил в съзнание и помолил някой си с джип, който бил спрял наблизо да му помогне, но той му отказал. Една жена, таксиджийка спряла веднага и го закарала в УМБАЛ–Бургас, което е едно доказателство, както и самата случка като цяло, че истинските мъже сега май са жените.

Там за живота му се борят няколко екипа на най-добрите лекари в болницата, които почти спасяват Иван, но той в крайна сметка след няколко дни си отива от Този свят.

Какво се случва след това?…

Докато убиецът Русев мисли, че Иван ще бъде спасен от бургаските лекари, защото има още два случая, в които негови жертви на наръгвания с нож са били спасени на косъм в УМБАЛ–Бургас. Случаи, за които явно бандата е заплашила жертвите и свидетелите, които в началото го посочват като извършител, но после категорично отричат да бил той.

Някой да получи “дежавю” от 90-та?

Да, те в Бургас никога не са свършвали и тук винаги са златните мутренски години между 1992-1995г.

Убиецът Русев и другите двама са задържани в Бургас, но там нещата започват да се пукат.

Освобождават двамата съучастници – Жельо и Кольо.

Убиецът Русев е обвинен за най-лекия състав на убийство, вместо да е обвинен по чл. 116 за  убийство, по хулигански подбуди, по особено жесток начин и след предварителен сговор.

Даже другите двама да не искали да убиват Иван, то те са участвали в предварително замислено и организирано нападение с цел поне средна телесна повреда, което прераства в жестоко и брутално публично убийство, за което се предвижда лишаване от свобода 10 години съгласно чл. 131, ал.1, т. 5, 6 и 12, във вр. с чл. 129 от Наказателния кодекс.

При семейството на убитото момче се появява адвокат, който бил нает от анонимен човек, с цел да им помогнел. Смях в залата! Ама, кой ли ще да е този анонимник?

Този адвокат, чието име за сега не споменаваме, няма право да прави нищо по делото, след като вече е с отказ от защита от семейството на убития. Ако в съдебна фаза видим, че е извършвал действия от името на пострадалите, ще инициираме дисциплинарно производство в колегията за нарушаване на етичния кодекс и уронване престижа на професията.

Защо другите не са обвинени ли? Ако бяхте вие, щяхте да сте, нали?

Защо ли?

Ето защо:

Защото искат да смачкат делото, както десетки, ако не и стотици дела на бандата на Пламен Русев. Защото, ако Кольо и Жельо са обвиняеми, каквито трябва да са, от “обвинението” не могат да изградят версията на делото, в каквато линия искат да водят разследването. Демек, към максимално смекчаване на вината на техния хубостник – Пламен Русев, който и чиято банда си отгледаха те самите в Бургас през последните 15 години.

Какво искат ли?

Нали ви споменахме горе, че свидетелите на случката не се издирват да дадат показания. Двете неща ги правят правят, защото искат двамата съучастници  убийството да са просто свидетели, които да защитят защитната версия на Русев пред Бургаска окръжна прокуратура в досъдебна фаза и в Окръжен съд – Бургас (в съдебната фаза на делото), за да се ценят техните показания и въз основа на тях, Русев да бъде осъден за нещо смешно от рода на убийство в афект – 3 години лишаване от свобода. А щом е до 3 години, могат да са и в условна присъда.

Искат да ни направят на глупаци с цирк ала Луи Дьо Фюнес.

Може и да изкарат нещо от рода на превишаване на пределите на неизбежната отбрана, защото ако изкарат чиста самоотбрана ще е прекалено явно. А по този член може да получи и пробация…

За такова нещо – пробация… Представяте ли си?

Ама това са напълно реални неща. Вижте само колко неща са свършили тази банда и нищо. Пукнат ден в затвора нямат!

Между другото, в подземните среди бандата на Русев ги наричат “Жалбите”

заради стар случай в Бургас, когато няколко други юначаги ги набиха с голи ръце на едно кафе в центъра на Бургас. Тогава един от известните бандити от тяхнаъта банда пуснал такава “мощна” жалба, която станала публично достояние, в която той описвал ужаса, който бил изживял при боя и как никога нямало да забрави лицата им. Въпросните били осъдени след подадената жалба.

За това пък те публикували жалбата, която станалата толкова популярна,

разнасяла се като вестник с кафето сутрин из целия град. Даже малките гаменчета измислили култови бургаски реплики от цитати от въпросната жалба. Това комплексирало бандюгата на n-та степен и той започнал да носи голям нож със себе си, с който тормози града ни вече 10 години.

Чухме, че от бандата са се канили на автора на тази статия,

но ние им казваме, че няма да церемоним да свършим наведнъж работата на полиция, Бургаска окръжна прокуратура и бургаския съд… при самозащита.

Редакцията на “PetarNizamov.com” се извинява за евентуално допуснати неточности. Засегнатите лица имат право на отговор.

Последвайте ПЕТЪР НИЗАМОВ в Google Новини

Най-интересните РАЗСЛЕДВАНИЯ слушайте в подкаста на медията на “Български юридически комитет” – ЮСТИЦИЯ в SpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня страницата на ПЕТЪР НИЗАМОВ във Фейсбук

Следвайте ПЕТЪР НИЗАМОВ и в Инстаграм

Петър низамов, petar nizamov, бургас, история, право, наука, разследвания, подкасти, новини, право, история, разследвания, журналистически разследвания, най-важното и най-новото, съдържание и новини от българия и света, анализи, видео

Четете нашата тема в развитие: Бандата на Русев

Бургаска окръжна прокуратура, Пламен Русев, Пламен Русев Бургас, Петър Вълчев – Камъка, Петър Вълчев Бургас, Бургаска окръжна прокуратура, Пламен Русев, Пламен Русев Бургас, Петър Вълчев – Камъка, Петър Вълчев Бургас, Бургаска окръжна прокуратура, Пламен Русев, Пламен Русев Бургас, Петър Вълчев – Камъка, Петър Вълчев Бургас, Бургаска окръжна прокуратура, Пламен Русев, Пламен Русев Бургас, Петър Вълчев – Камъка, Петър Вълчев Бургас, Бургаска окръжна прокуратура, Пламен Русев, Пламен Русев Бургас, Петър Вълчев – Камъка, Петър Вълчев Бургас, Бургаска окръжна прокуратура, Пламен Русев, Пламен Русев Бургас, Петър Вълчев – Камъка, Петър Вълчев Бургас, Бургаска окръжна прокуратура, Пламен Русев, Пламен Русев Бургас, Петър Вълчев – Камъка, Петър Вълчев Бургас, Бургаска окръжна прокуратура, Пламен Русев, Пламен Русев Бургас, Петър Вълчев – Камъка, Петър Вълчев Бургас, Бургаска окръжна прокуратура, Бургаска окръжна прокуратура, Бургаска окръжна прокуратура, Бургаска окръжна прокуратура, Бургаска окръжна прокуратура, Бургаска окръжна прокуратура, Бургаска окръжна прокуратура, Бургаска окръжна прокуратура, Бургаска окръжна прокуратура, Бургаска окръжна прокуратура, Бургаска окръжна прокуратура

 

 

Кръгови тренировки-Петър Низамов / Circuit Training Work out -Petar NizamovПетър Низамов кръгови тренировки лого Petar Nizamov workout advertisement banner webp compress

КОМЕНТИРАЙТЕ СВОБОДНО !