Скандал! Българските митничари изгонени от ГКПП Малко Търново. Поляци пазят границата на България от мигранти! Кога Валери Симеонов ще подаде оставка?

ЗА ДВОЙНИЯ СТАНДАРТ НА ЦАЦАРАТУРАТА… КОЙ Е ПО-ГОЛЯМ ПРЕСТЪПНИК… ШВЕДА, КОЙТО РИТНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА В ГЛАВАТА В СЛЪНЧЕВ БРЯГ ИЛИ ПЕТЪР НИЗАМОВ ЗА ОНАЗИ ПОСТАНОВКА В АСЕНОВГРАД… КОГАТО БЕШЕ УДАРЕН  ОТ СЛУЖИТЕЛ НА БИ ТИ ВИ… СПОРЕД ПРОКУРАТУРАТА – ПЕРАТА Е ПРЕСТЪПНИКА… !!!
октомври 8, 2017
Петър Низамов : „Герб са виновни за наводненията в Бургаско“. Взели са над милион за система за предупреждение за наводнения.
октомври 26, 2017

Скандал! Българските митничари изгонени от ГКПП Малко Търново. Поляци пазят границата на България от мигранти! Кога Валери Симеонов ще подаде оставка?

Тази снимка , направена от самите мигранти в Турция, рекламира границата ни като лесна за преминаване. Тя е била хит в Турция, ама нашите медиите нищо не ви показаха. Те първо не са никакви медии и второ- нищо не ви показват като цяло. Освен турски сериали. Валерката за каква "стена" ви говори???

Разработката за корупционни практики на ГКПП Малко Търново не е дирижирана от България, а от ЕС. Това доверяват източници близки до сайта.

При акцията на ДАНС и ГДБОП бяха арестувани над 15 митничари, като по непотвърдена информация има и гранични полицаи. Задържаните вероятно ще бъдат притиснати да признаят, кои са видимите и невидимите хора над тях- т. нар. мозъци на погранична камора.

(На Валери Симеонов (трафиканта на мигранти) – Великата гранична стена …)

Също по неофициална информация , са намерени крупни суми на пункта, а документацията за тях е била мистериозна, странна, дори липсвала такава. В един момент криминалистите са се зачудили това заложна къща ли е или граничен пункт. Той е бил наблюдаван със седмици, а може би и с месеци.

Разследването е за контрабанда и трафик на хора, но институциите изобщо не са изчерпателни в обратната информация. Нещо повече- засекретена е.

Нищо случайно нямало в това, че сме били поставени под мониторинг и временно са били командировани полски гранични полицаи, а може би и митничари на ГКПП „Малко Търново“. Оттам минават всевъзможни стоки в двете посоки за солидна стойност, твърде възможно е да са били прекарвани нелегални емигранти по нови способи, с пасивното поведение на нашите служители или основно ядро от тях.

22664511_10156795342649535_2008703149_o111

Тази снимка , направена от самите мигранти в Турция, рекламира границата ни като лесна за преминаване. Тя е била хит в Турция, ама нашите медиите нищо не ви показаха. Те първо не са никакви медии и второ- нищо не ви показват като цяло. 

Със сигурност не всички задържани ще бъдат подведени под съдебна отговорност. По- скоро ще бъде направен опит да бъде почерпена информация „от извора“ и да се каже истината , такава каквото е. Друг е въпроса, дали истината ще стигне до обикновения човек.

Предприетите мерки от ЕС са изключително крайни и нестандартни. България е външна граница на съюза и според запознати операцията е резонна. „Преди време ни одобриха и отпуснаха поетапно 160 милиона евро. Помните ли? За тези пари са поети също конкретни ангажименти. Нали се сещата, че ако не са спазени, това е допълнителен аргумент за тези и предстоящи други действия“ казва достоверен източник на сайта.

Може би следващата крачка от ЕС е да ни наложат и чужди прокурори, прогнозират вещи.