Пламен Русев от бандата на Рочата с ножовете е убиецът от новата поща

912
0

Трябваше да умре човек, че тогава бургаската полиция да си мръдне пръста срещу бандата на Русев и Рочата – разследване на Юстиция.бг

Пламен Русев уби човек! Кои са бандата на Рочата и Пламен Русев ли? Ако питате, значи не сте от Бургас. Това са легендарно надменни по-скоро дребни, но известни борчоля от района, известни с поведение в стил повече Лъки Лучиано, отколкото нещо друго, негласно вероятно занимаващи се и със същата дейност като известният мафиот. Русев и Рочата така силно олицетворяват стремежа на всяка “прото мутра” от Бургас, че са се превърнали в местни легенди, за които можете да четете по тъжно хумористичните приказки “как да познаем че сте от Бургас” или “Истината за Бургас” и др. Коронен номер на бандата е да причака някой, когато е сам и да го нападнат 10 човека заедно като го намушкат 10-15 пъти в седалището, краката, а често и над кръста. За сега имаха късмет, защото никой не беше умрял. Няколко жертви на бандата са били спасени по чудо в бургаската болница.

Представяме ви статията на разследващия сайт Юстиция.бг – Пламен Русев от бандата на Рочата с ножовете е убиецът от новата поща

Юстиция.бг е единствената медия, която ще ви покаже истината за миналото на убиеца Пламен Русев, защото в Бургас как така, явно всички са зависими от него или той им изпълнява поръчки, че, и медии, и полиция с прокуратура забравят длъжностните си характеристики, когато чуят името му или имената на хората от неговата банда.

Пламен русев убиецът от новата поща в бургас
Пламен русев убиецът от новата поща в бургас го водят с белезници в съда за нападението на бандата му в бар бикини в созопол през 2017г.

Тази банда на Пламен Русев е печално известна още от 2009г. не само с това, че има зад гърба си жертви – поне 30-40 бургазлии, наръгани с ножове и разсечени с мачетете, ами и с това , че има специална прокурорска защита.

След убийството на Новата поща на младо момче, наръгано седем пъти с ножове с острие – с дължина над 30 см. , Пламен Русев – тарторът и спонсорът на бандата на Рочата е задържан. Но докога ли след като ме запознати с близките отношения между бандата и бургаската правоохранителна и правораздавателна система. Не е тайна за никой в Бургас, че близък роднина на Рочата в бургаската прокуратура покровителства зверствата на бандата. И ако този път пак се намеси в негова защита или блокира разследването срещу убиеца Пламен Русев, ние от Юстиция.бг ще оповестим името му, ще покажем и всички случаи, в които е покривал кръвожадната банда.

Сега остава въпросът кога най-сетне бургаската полиция и прокуратура ще влезе в ролята си и ще задържи и останалите членове на организираната престъпна група, която се занимава с наркотици, рекет, побоища, палежи.

Тази банда е най-опасната в Бургас и региона, и всички задържани до сега и представяни от казионните медии (като Флагман.бг например) като “страшилища” са бандички до тази на Рочата и Русев. 

Главатарите на бандата вероятно са : Пламен Русев – известен като Русев (на снимката),
Пламен русев убиецът от новата поща в бургас го водят с белезници в съда за нападението на бандата му в бар бикини в созопол през 2017г.
Пламен русев – убиецът от новата поща в бургас опитва да удари охранител при нападението на бандата му в бар бикини в созопол през 2017г.
Димитър Стоянов Харалампиев по прякор Рочата (на снимката).
Димитър рочата с атанас майсторов (наката тауиста) с мачетета в ръка
Димитър – рочата с атанас майсторов (наката татуиста) с мачете в ръка
Членове са известния татуировчик Атанас Майсторов – Наката Татуиста (на снимката), Жельо, Красьо – с прякора “Кръв и чест” и други.
Атанас майсторов - наката тауиста, който е член на бандата от самото начало
Атанас майсторов – наката татуиста е член на бандата от самото начало

Те бяха оставени на свобода за да заплашат всички свидетели по делото на главатяаря си Русев, за да може и убийството да остане безнаказано.

Да припомним какво се случи:

Мъж на 32 години ще бъде опериран по спешност в УМБАЛ Бургас, след като е бил нападнат от три лица в района на Новата поща, съобщиха от Областната дирекция на МВР на 27-ми ноември 2022г. Пострадалият е откаран в лечебницата със седем дълбоки прободни рани, някои от тях – в областта на гърдите.

Инцидентът е станал към 11:30ч пред банков клон на бул. “Стефан Стамболов” и е запечатан на камери, до които обществеността няма достъп. Друг път полицията изнася такива кадри, но не и сега. Все пак става въпрос за тяхно протеже. Пред БТА от полицията уточниха, че пострадалият е с криминални регистрации, а ножът, с който е извършено нападението, е иззет от мястото. Това оповести полицията тогава

без да каже, че нападателят е известната мутра в Бургас с изпълненията си, присъщи за 90-те години – Пламен Русев – шеф на бандата с ножовете на Рочата, която тормози Бургас от години. 

Видеозаписи от близко разположени камери са запечатали убийството, извършено от Русев.

Преди ден 32-годишния Иван Ангелов, който на 27-ми ноември бе намушкан с нощ в центъра на Бургас от “реабилитирания”, според информацията на ченгета, които допуснаха Пламен Русев да вилнее безнаказано до сега, почина в болницата.

В продължение на 10 дни лекарите се бориха за живота на Ангелов, който изпадна в кома след ужасяващото касапско нападение. От ударите с ножа на Иван Ангелов му бяха нанесени изключително сериозни поражения на неговия бял дроб, аортата на белия дроб и черния дроб.

Пламен Русев е безмислостна и известна мутра в Бургас от над 10 години – шеф на бандата с ножове на Рочата,

а според казионните медии, които би трябвало да са корективна корупираните правораздавателни органи, същият бил собственик и управител на строителната компания “Ноубъл Хаус” ООД. През последните 15 години срещу него има множество разследвания по най-различни обвинения. Оргомна част от тях са наръгвания с нож, извършени в съотношение на силите 10 към 1 или 20 към 1 в полза на бандата. Прокурорът по делото Христо Колев се опита да оправдае убиеца, че той е “реабилитиран по право”. От документите на разследващите става ясно, че част от разследванията са прекратени, защото наръганите са оттеглили обвиненията си след заплахи и нови нападения от други членове на тази банда. В момента Пламен Русев е обвинен за нападение с нож, а Бургаският окръжен съд му наложи мярка за неотклонение “задържане под стража”.

Момчето , което почина е обикновено момче. Съседите му го познават като благ и отзивив. Помагал на всички.

Той е убит от ножа на Пламен Русев, чието острие е 28 сантиметра, като са нанесени изключително сериозни поражения на пострадалия.

Засегнат е неговият бял дроб, аортата, черният дроб и е жив само и единствено благодарение на усилията на медицинските лица и начина, по който се е придвижил до болницата. Загубил е 4 литра кръв.

Обвинението, в лицето на прокурор Христо Колев (на снимката), се опитва да мачка делото,

Прокурор христо колев пламен русев рочата бургас убийство намушкан с нож
Прокурор христо колев

защото срещу Пламен Русев има смешно обвинение за опит за убийство по член 115 във връзка с член 18 от Наказателния кодекс, за който се предвижда наказание от 10 години лишаване от свобода, а не обвинение за убийство по хулигански подбуди или извършено по особено жесток начин (7 пъти е наръгана жертвата), по чл 116 от НК, както се прави винаги, когато има такова убийство, и по което пръсъдите са от 15-20 години в затвора или доживотен затвор без право на замяна.

На журналистически въпрос за какво е осъждан убиецът, прокурор Колев отговори, че нямало отношение към настоящото дело?

Дали, господин прокурор, няма отношение, че убиецът Русев е осъждан за групово мутренско нападение над охранителите в бар в Созопол? 

Освен това без съмнение Пламен Русев е показал неуважение към обществото с касапските си изпълнени на пъпа на Бургас – до Новата поща, пред множество свидетели и за това е безспорна квалификацията по хулигански подбуди.

С една сума, той е подведен по най-привилигирования член в НК за убийство, което било станало в момента на афект. А в афект ли бешее Русев и неговите другари, когато оставиха над 30-40 бургазлии с белези от ножове по себе си? 

Още от самото начало виждаме, че “бизнесменът” – шеф на бандата на Рочата и известна мутра в Бургас –

Пламен Русев вероятно си е платил на който трябва, както до сега, за това и медиите, и държавните правоприлагащи органи в лицето на МВР и прокуратурата са пестеливи за тази мутра, която въобще не е пестелива с бруталните си нападения и палежи над обикновените данъкоплатци на Бургас. 

За това, следете Юстиция.бг, която ще ви информира обективно за това убийство и дали ще има възмездие, както и ще оповестим всички действия на прокуратурата и МВР по това дело. Това безумие веднъж завинаги трябва да спре в Бургас и най-сигурният начин това да се случи е, ако този банда получи справедливо наказание.

В момента сме сигурни, че свидетелите се обработват от оставените на свобода бандити – приятели на Русев и се инсценира едва ли не “неизбежна отбрана”.

Малко история на бандата:

През 2017г. Пламен Русев и бандата им мутри нахлуха въоръжени и пред очите на десетки посетители пребиха четирима от служителите, нападнаха и управителя Христо Бардуков – секретар на Комисията за младежта и спорта в Общината. 

ВИДЕОТО ОТ НАПАДЕНИЕТО В БИКИНИ

Димитър Харалампиев-Рочата, който е верния сподвижник на Пламен Русев и заедно ръководят бандата, е осъждан за нападение над полицай през 2016г., за което е наказан с пробация.

Това лято Пламен Русев, Жельо – Жалбата и Наката Татуиста нападнаха с ножове момче в кафене в ж.к. Лазур. Тогава полицията замете случая!

В Бургас е обществена тайна, че Пламен Русев е поръчител на нападенията с ножове над конкуренти в строителния бизнес срещу Найден Найденов в дискотека “Джубокс”.

Тогава бившията борец Найден от Меден Рудник, които имаше бригади за довършителни работи по строежи, беше буквално заклан.

Тогава пак полицията и бургаската прокуратура заметоха случая! За кой ли път?

Малко след това Рочата нападна семейство с две бебета в него в бургаско заведение за хранене посред бял ден. Тогава Рочата нахлу в заведение в Славейков и без обяснения нападна с юмруци и нож младо семейство докато обядвало с малките си бебета. 

Те просто нямат спирка, а бургаската прокуратура няма спирка да ги покровителства и да им прекратява делата за престъпленията, извършени от бандата.

Нападението му беше запечатано на охранителните камери, а собствениците подадоха жалба, но резултат от нея, както винаги нямаше. Второ районно полицейско управление в Бургас покри случая, за това публикуване публично записаното на охранителните камери, а изводите си направете вие сами. Ако вие направите нещо такова, дали ще ви се размине? Не, разбира се, ще бъдете съдени и осъдени за хуиганство, телеска повреда по хулигански подбуди и т.н., но бандата е покровителствана на местно ниво и все е суха.

ВИДЕОТО ОТ НАПАДЕНИЕТО ТУК.

Ние ще държим в копие главния прокурор и вас – нашите чиататели за истината и развитието по този случай.

През 2014г. издирваха Рочата за касапница с мачете в бургаската дискотека, но пак му се размина, защото, както казахме горе, имат човек в прокуратурата в Бургас на високо ниво, който мачка всички дела срещу тях от над 12 години.

Тогава издирваният опасен престъпник за жестокото клане в в бургаската дискотека “Планета Пайнер клуб” се казваше Димитър Стоянов Харалампиев по прякор Рочата, викали му още и Хампито.

Рочата все още се издирваше дълго от полицията, но когато бе задържан, пак бе пуснат, а на  всички други при укриване се взима постоянен арест.

Тогава имаше призиви от медиите всеки, който има информация за този човек, да я подаде на тел.112 или в Първо РПУ, анонимността му е гарантирана и че срещу Рочата още тогава имаше и друго дознание за наръгване на човек – агресивен е.

В съботната вечер тогава, през нощта Рочата бил с хората на друг не по-малко известен бандит, който се прочу онова лято с мачетето, с което посече плевенския бизнесмен Куката в Слънчев бряг. Скандалът между пияните мъже и друга компания ескалира и някой удря Рочата в главата. Той се срутва върху циментовия под и остава в сайтнот за около 5 минути, докато аверите му го свестят. След което се наема и вади огромен ханджар, тръгвайки между клиентите с викове „Ще те заколя!”. В мелето е пострадал клиентът Георги Георгиев, на 40 г.

Всички служители от охраната се втурнали да озаптяват Рочата, а той забил ножа на две места в един от охранителите – в рамото и в шията, близо до сънната артерия.

Раненият е пратен в болница, а Рочата и компанията успяла да се измъкне безнаказано. Името на пострадалия гард е Радостин Б., на 30 години, от Раднево, който беше спасен на косъм от бургаските лекари.

На 21 декември 2013 г. друг младеж изненадващо бил нападнат от Рочата пред входа на блока, в който живее. Последвала канонада от юмруци и ритници, бил съборен на земята и дори тогава наказателната акция продължила.
Видях с периферното си зрение как един юмрук ме нацели в главата. Усетих удари по тялото и лицето. Изведнъж паднах на земята, където ритниците продължиха”, разказа пострадалият.

Ние ще следим случая и ще публикуваме още много разследващи статии по въпроса с банадата на Рочата и Пламен Русев и ако този път му се размине, тогава ние ще публикуваме всички ченгета, прокурори и съдии, които са направили това нещо възможно.

Следете нашата ТЕМА!

Юстиция.бг , за разлика от останалите медии ви показа истината за миналото на убиеца Русев.
Да видим “колегите” дали ще се поправят или ще продължат колборантската линия с престъпността в Бургас!

Следете ни, ние ще отразим този случй в подробности и нищо няма да скрием от вас!

Previous articleМНОГО СМЯХ : Най-доброто от 2016г. Със специалното участие на Адолф Хитлер в ролята на Бойко Борисов.
Next articleПетър Низамов помогна на Майка с две деца от Бургас, измамена и оставена на улицата.
Avatar of петър низамов
Роден на 11 Септември 1985г. в семейство на учителка и синдикалист. Пра-прадядо ми е Поп Георги Стоянов Джелебов - апостол за освобождение на Странджа! 1992г. След изпит съм приет в СХЕУ „Св.Св. Кирил и Методий” и изучавам два западни езика от първи клас. Приет съм през 199г. В Английска езикова гимназия „Гео Милев” в Бургас. Завърших висше образовение в Бургаския свободен университет – специалност „право” през 2018г. с отличен. Докторант по наказателно право в СУ и дипломиран магистър-фармаколог от МУ-Пловдив. Основател и организатор през 2016г. на две каузи , превърнати по-късно в благотворителни неправителствени организации. Това са малка част от децата, които сме върнали, водейки безплатни съдебни дела, чрез Български юридически комитет – БЮК, на който аз – ПЕТЪР НИЗАМОВ, съм председател . Деца, които са били неоснователно отнети от службите по закрила на детето, от ДОБРИ и ГОДНИ, но БЕДНИ родители, без да бъдат подпомогнати материално, въпреки, че ДА „Закрила на детето“ е под юрисдикцията и под управлението на Агенцията по СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ ! Не става въпрос за липса на родителски капацитет, а за липса на материални условия, за които държавата е длъжна да осигури един нормален минимум на всяко дете. Ние разкрихме през 2016г., че отнетите деца се дават на приемни семейства, на които държавата плаща над 900 лв./мес./дете. Пари, които ако се дадат на биологичните родители, последните биха им създали прекрасни условия. Знаете за разкритията ни и за корупционна схема в институцията, която се занимава буквално с продажба на български деца на чужденци. Чрез междинни семейства, които социалните определят самостоятелно и безконтролно да осинивяват децата срещу заплащане, децата се изкарват в чужбина, където подставените осиновители предават за осиновяване децата на чужденци извън юрисдикцията на България. По този начин се заобикаля процедурата съгласно закона, която включва обстойна проверка на миналото на осиновителя-чужденец и преценка на риска да бъде предоставено или използвано от него за развратни действия след като са изчерпани всички възможности детето да бъде осиновено от български гражданин. Децата, взети, защото уж били под риск, се предават на непроверени чужденци, където може да са в по-голям риск. Избягват една опасност като излагат децата на сто други. Разбира се, това се случва след разговори на четири очи и платени крупни суми под масата на държавните служители. Пари, за които имаме съмнение, че се разпределят нагоре по веригата и достигат до черните каси на партиите, където се използват за купуване на гласове по избори. Миленчо, Ицо от Варна, бебе Александър от с. Арда, Смолянско, триете деца на вдовицата Даниела Колева от Сливен, 11-те отнети деца на най-голямото българско етническо семейство в Русе, бебето в с. Смирненски, детето на Донка Иванова от Ямбол и много, много други казуси, завършвали или, които ще завършат добре поради щастливата случайност да се заемем с тях БЕЗПЛАТНО. А колко други има, на които не можем да помогнем. Службите по закрила (отнемане) на детето са отнели – за 2018г. – 3000 деца, а за 2019-та година, само до Август изведените от семейството са 2000. Многократен рязък ръст през последните години на изведените от семействата деца, който ние няма да допуснем, защото имаме достатъчно доказателства, че се извършва под чуждестранно давление. Финансирането на мерки от Плана за действие за изпълнението на Националната програма за превенция на насилието и злоупотребата с деца (2017 – 2020 г.) и особено на мерките за повишаване на капацитета на специалистите за ранна оценка и сигнализиране на домашното насилие със средства предоставени от чужда държава е недопустимо. Засяга основни елементи на националната сигурност, защото предоставя възможност за чуждо влияние (в конкретния случай Норвегия чрез Норвежкия финансов механизъм). Остава впечатлението, че Норвегия, чрез финансирането на мерки от плана за действие, се опитва да прокарва вече възприети в скандинавските държави методи на работа, които методи най-меко казано са спорни и имат дълбоко травмиращи за семействата последици. Тук и на PetarNizamov.com можете да научите за дейността ни по ✅✅✅✅ връщане на деца, отнети от социалните от годни, но бедни родители и ✅ да бъдете информирани за това което в медиите крият от вас.✅✅ Знаете и за нашата борба срещу Стратегията за детето 2019-2030г. ✅ ✅✅Против „Джендър“ образованието в училищата . ✅✅ Против отнеманията на деца от годни родители поради бедност вместо да бъдат стимулирани от държавата ! ✅ ✅✅✅Представяме ви КАЗУСИТЕ , В КОИТО СМЕ УЧАСТВАЛИ И СМЕ УСПЯВАЛИ ДА ВЪРНЕМ ДЕЦАТА ОТНЕТИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ. ЗА ДЕСЕТКИТЕ ОТНЕТИ ОТ СОЦИАЛНИТЕ И ВЪРНАТИ ОТ НАС ДЕЦА НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ можете да прочете като натиснете върху връзката: https://petarnizamov.com/десетките-отнети-от-социалните-и-върн/ ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни битки срещу социалните и върнатите десетки деца обратно при биологичните им и любящи ги родители. ✅✅✅Знаете за нашата борба за въвеждане на час по родолюбие в училищата. ✅✅✅ Знаете и за нашата борба срещу НПО-тата в училищата и опитите за промиване на мозъците на малчуганите. ✅✅✅ Знаете и за закрилата, която сме предоставяли на бедни, болни, възрастни и сиргаци, които сме настанявали в общински жилища, дарителски и кръводарителски акции. ✅✅✅ Знаете и за борбата на Политическа партия (в процес на регистрация) – „РОДИНА“ срещу Статуквото. Срещу олигарсите и техните покровители и създатели. ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни и граждански битки срещу застрояването на дивите дюни, зелените площи. Срещу обгазяването и замърсяването на земята, водата и въздуха. ✅✅✅Знаете за спрените строежи на плажовете след нашите акции. ✅✅✅Знаете за уволнените директори на областни дирекции по социално подпомагане, началници на РПУ-та, на кметове на общини – отстранени от длъжност и обвинени в корупция след нашите разкрития и граждански действия. ✅✅✅Знаете за нашите гражданско движение и цивилните отряди за защита на жените и вярата, осъществяващи защита на границата на България срещу нелегално нахлуващи през нея мигранти и дезертьори от ИСИС, АлКайда, Ал Нусра и др. ✅✅✅Знаете за подкрепата, която получваме от управляващата партия в Италия, Шведски демократи, СПД – Чешка република и мн. други патриотично настроени парламентарни политически групи и организации в Западна и Централна Европа. Ние не говорим, ние действаме. Ние работим в полза на обществото, а не си чешем езиците ! Петър Низамов Председател на „Български юридически комитет“ Председател на „Свободна Европа“ Председател на „Evropský štít – Česká republika“ Собственик и администратор на PetarNizamov.com : Сдружение „БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ – защита на гражданите с правни средства“ Association „BULGARIAN JUSTICIARY COMMITTEE – Protection of the Citizens by Legal Means“ ЕИК/Булстат : 205028308 Седалище и адрес на управление: област Бургас, община Бургас гр. Бургас 8000 ул. Гладстон No 18 Имейл: [email protected]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here