14-годишно дете-съпруга е било изнасилено от 8 мюсюлмани имигранти в Център за убежище. Разказва един германски войник.

Европа пред ГОЛЯМА терористична заплаха.Полицията намери оръжия за джихадисти „способни да свалят самолет“
януари 16, 2017
Кметът на ГЕРБ, а не на бургазлии, обрече хората на счупени крайници и фигурно пързаляне.Бойко е решил да покаже на хората, че след него следва ПОТОП.
януари 16, 2017

14-годишно дете-съпруга е било изнасилено от 8 мюсюлмани имигранти в Център за убежище. Разказва един германски войник.

В чакалнята за убежище, 14-годишно момиче е била изнасилена от осем мъже. Невъобразимият  ужас от тази история е е по-слаба с цинизмът си само  от реакцията и отговора от правителството на Меркел и на властите. Те знаят. Те знаят всичко за това и стотиците хиляди други жестоки актове, а само ги е грижа е дали такива новини ще се появят на пост в Facebook или в статия в интернет.

%d0%b8%d0%b7%d0%bd%d0%b0%d1%81%d0%b8%d0%bb%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d0%b3%d0%b5%d1%80%d0%bc%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%8f

Ердинг – В чакалнята 14-годишно момиче е била изнасилена от осем мъже. Това излезе на бял свят на делото срещу един дезертирал войник.
28-годишният немски войник от Северен Рейн-Вестфалия трябваше да се изправи съд в Laufen, защото той е отсъствал в продължение на пет месеца от войските си като алпинист и избягал в Южна Африка. Той бе глобен 2.000 Евро.
По време на процеса, обаче,той се мотивира, че той е бил малтретирани и унижавани. Най-лошото от неговите преживявания е било, когато той трябваше да работи с бежанци. Той заяви пред съдия Томас Hippler това, което той е преживял в чакалнята на дома убежище в Ердинг.
„Видях как тези хора се занимават един с друг, и с децата си. Как всички различни националности и религии водят до конфликти и атаки, как те хвърли храната си на земята, „цитиран от Берхтесгаден анцайгер.
Най-лошото обаче е, когато той трябваше да търси 14-годишният насила омъжена дете булка. Войникът каза, че тя е била изнасилена от осем мъже. Това, че той най-накрая намери кървене детето крие под леглото.
Той остро критикува процедурите, установени от началниците си. Той не можел да говори за това, какво се е случило. „Затваряй си устата; това не е ничия работа, особено на медиите “ му бил казвал един от началниците му. Войникът не можел да преживее това. Показанията му пред съда приключи с тези думи: „Аз не мога да го направя пак. Аз съм на предела си; Аз просто се чувствам като п.дал „.

28-годишният е въведен в Бундесвера през 2012 г. -. за осемгодишен мандат като войник.
В офисите на съда никой не знаеше за изнасилването във Заключената стая на чакащите убежище.