Уникално ! Петър Низамов (ловецът на мигранти) слага началото на общо-европейска патриотична организация.Решението е взето след конференция в Прага. Българските медии-мълчат като…уплашени.

157
1

Петър Низамов , председател на Цивилните отряди за защита на границата ни с доброволци и станал известен като ловеца на мигранти със свински опашки, също юрист и председател на Български юридически комитет – защита на българщината с правни средства (БЮК) беше поканен като специален гост за изслушване в Прага на 14 февруари 2017г. на международна конференция на патриотичните организации в Европа.

Там беше взето решение за сформиране на общо-европейска патриотична организация, която да се бори с мигрантите ,с диктата на малцинствата, с медиите и право-защитните организации финансирани от фондациите на Джорд Сорос и правителствата спонсорирани от същите.

Председатели на организацията ще бъдат двама българи !

Петър Низамов Перата, известен като патриот и ловец на мигранти, юрист и общественик и

Юлиян Ангелов Иванов , виден патриот и председател на Българския клуб в Праг и лидер на българите в Чехия. С множество благотворителни акции и дарения изпратени за България и събирани от цяла Европа лично от него. Повече за него прочете по-долу.

11

Патриоти от 18 държави се събрахме в сърцето на Европа и столица на Чехия – Прага! Взехме решение за създаване на Общо-европейска патриотична организация.
Аз,като председател на Цивилните отряди за защита на границата ни с доброволци и познат като ловеца на мигранти, в качеството ми на юрист и председател на Български юридически комитет – защита на българщината с правни средства (БЮК) бях поканен като специален гост за изслушване в Прага на 14 февруари 2017г. на международна конференция на патриотичните организации в Европа.
Номинацията дойде от общо-европейската патриотична организация “Крепост-Европа” (Fortress Europe) и Българите в Чехия, които ме излъчиха като най-достоверен източник на информация за Балканския маршрут от първа ръка.
Българите в Чехия и чешкия Народ направиха един камион дарения за граничните отряди и сираците по домовете в България. Видеото на конференцията и даренията е в статията.
Поканата изпратиха Mladí Vlastenci ( Сърбия),
Milan Roháč – Úsvit Národní koalice,
най-голямата опозиционна партия в Чехия “Усвет” (Úsvit – Národní koalice) ,
Параламенстарно-представената чешка ПП “Блок против ислямизацията”(Blok proti islamizaci) ;
Депутати от чешката ПП ОСВЦ (Tesař- OSVČ) и нейния лидер Jirka Černohorský,
както и много други организации на истинските патриоти от Европа.
За важността на срещата, говорят и имената на присъстващите:
Milan Roháč и Miroslav Lidinský от Úsvit и лидер на най-голямата опозиционна партия в Чехия!
Tatjana Festerling – лидер на Пегида Германия! Политическата и кариера, включва безброй изяви, като кандидат кмет и други! Голямата и популярност се дължи на острите критики отправяни към политиката на Меркел !
Jana Borkovcová- лидер на Параламенстарно-представената чешка ПП “Блок против ислямизацията”(Blok proti islamizaci)
Представителят на Българите в Чехия – Юлиян Ангелов Иванов.
Jirka Černohorský- лидер на чешката ПП ОСВЦ (Tesař- OSVČ) ,с който станахме приятели. Освен идеите, на Жирка му допаднаха и методите, и непримиримостта ни за опазване на границата и справяне с предателите.Най-много ги впечатли фактът, че след 4 месечен домашен арест и течащо дело срещу мен , пак съм на границата и с не по-малко хъс и желание.Всъщност Жирка се оказа като личност същия типаж и профил като мен. Той е бил бит и арестуван многократно, което само увеличавало броят на привържениците и последователите му.Както и при мен.
Ръководителите на патриотични организации от Европа,с гордост носеха българското знаме !
Повод за национална гордост !
Нашите медии- МЪЛЧАТ ….

Уникално! Петър низамов (ловецът на мигранти) слага началото на общо-европейска патриотична организация. Решението е взето след конференция в прага. Българските медии-мълчат като... Уплашени. Уникално! Петър низамов (ловецът на мигранти) слага началото на общо-европейска патриотична организация. Решението е взето след конференция в прага. Българските медии-мълчат като... Уплашени. Safe image. Php? D=aqarsnzttqb8mb5l&w=476&h=249&url=https%3a%2f%2fbalgarianovinite. Files. Wordpress. Com%2f2017%2f02%2fimage111 уникално! Петър низамов (ловецът на мигранти) слага началото на общо-европейска патриотична организация. Решението е взето след конференция в прага. Българските медии-мълчат като... Уплашени. Уникално! Петър низамов (ловецът на мигранти) слага началото на общо-европейска патриотична организация. Решението е взето след конференция в прага. Българските медии-мълчат като... Уплашени. Петър низамов уникално! Петър низамов (ловецът на мигранти) слага началото на общо-европейска патриотична организация. Решението е взето след конференция в прага. Българските медии-мълчат като... Уплашени.

Българите в Чехия и чешкия Народ направиха един камион дарения за граничните отряди и сираците по домовете в България. Видеото:

Основни цели и принципи на организацията са :

 1. насърчаване на младите към филантропията, доброволчеството, солидарността.

 2. Демокрация, права на човека и добро управление.

 3. социалната справедливост, демокрацията и устойчивото развитие на страната.

 4. Устойчиво развитие и опазване на околната среда

 5. Изграждане на силно гражданското общество в България.

 6. Закрила на децата и майките и Защита на Правата на децата и майките.

 7. Закрила на жените и защита на правата на правата на жените.

 8. Закрила и защита на правата на многодетни майки.

 9. Закрила и защита на правата на хора с увреждания.

 10. Закрила и защита на правата на граждани при незаконно задържане,изтезания и малтретиране и несправедлив процес,

 11. Борба с педофилията, мазохизма, садизма,сексизма и сексуалните престъпления.

 12. Борба с порока, нарко-зависимостите и хазарта.

 13. Борба с бюрокрацията и бездействието на държавни и общински структури в помощ на гражданите

 14. Превенция на престъпления.

 15. Активно гражданско участие и лидерство.

 16. Насърчаване развитието на спорта и закрила на спортистите.

 17. Насърчаване на семейните ценности

 18. Насърчаване раждаемостта.

 19. Насърчаване гражданското участие във формирането и прилагането на политики за държавно, регионално и местно развитие

 20. Насърчаване на грамотността и образованието сред младите.

 21. Насърчаване на младите да изберат да останат в България.

 22. Създаване на условия за българите в чужбина да изберат се завърнат в България.

 23. Превенция , прекъсване и събиране на данни с предаване на компетентните органи при престъпление “Незаконна сеч”.

 24. Мониторинг , Превенция , прекъсване и събиране на данни с предаване на компетентните органи за битови престъпления в селски райони с висока концентрация на тежки престъпления.

 25. Мониторинг , Превенция , прекъсване и събиране на данни с предаване на компетентните органи за престъпления “Незаконно преминаване през границата” по чл. 279 от НК.

 26. Мониторинг , Превенция , прекъсване и събиране на данни с предаване на компетентните органи за престъпление “Разпространение на наркотични вещества” в районите около училищата и детските заведения.

 27. Мониторинг , Превенция , прекъсване и събиране на данни с предаване на компетентните органи за престъпления в определени невралгични точки и райони в големите градове на България с висока концентрация на престъпления срещу собствеността и личността.

 28. Мониторинг , Превенция , прекъсване и събиране на данни с предаване на компетентните органи при престъпления по служба, данни за корупция, получаване или предаване на подкуп.

Ето кой е Петър Низамов . 

ПРОБЛЕМИ СЪС СОЦИАЛНИТЕ ИЛИ СЪС ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО? ОБЪРНЕТЕ СЕ КЪМ ПЕТЪР НИЗАМОВ. НЕГОВИЯТ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ ВЪРНА ДЕЦАТА НА ОТЧАЯНАТА МАЙКА ДАНИЕЛА ОТ СЛИВЕН И РАЗПЛАКА НАГЛИТЕ ЧИНОВНИЧКИ.

 Братя и сестри, След снега започваме с хайките по границата. Пишете ми на лично съобщение за да се запишете в граничните отряди на “Цивилните отряди за защита на жените и вярата” .Допускат се само БОЕСПОСОБНИ ЛИЦА над 18 и под 45 годишна възраст, с развита физика, да са спортували през живота си, да не ги е страх, не е нужно да са с изразени мускули, но да са много смели и да не ги е страх, че може да се сбият или да бъдат наранени.С една дума приемаме само ЮНАЦИ !Ние не сме тренировъчен лагер, ами група за действия, за това няма да си губим времето да правим лицеви упори или коремни преси в гората , нито ще се показваме по медии.Отиваме направо на границата. Ще ловим не само мигранти, но и трафиканти в крачка. За по-възрастните и тези, които не отговарят на тези условия… могат да ни подкрепят във фейсбук, интернет, или по друг начин. НЕ ИСКАМЕ ПАРИ ИЛИ ДАРЕНИЯ ОТ НИКОЙ. НИЕ НА ПАРИ НЕ МОЖЕМ ДА ГИ БИЕМ, ОНЕЗИ СА КРАЛИ ЦЯЛ ЖИВОТ И ИМАТ МНОГО.
ЩЕ ГИ БИЕМ СЪС СЪРЦЕ !
 Цивилните отряди за защита на жените и вярата ЗАДЪРЖАНЕ НА МИГРАНТИ И ИЗПРАЩАНЕ ОБРАТНО В ТУРЦИЯ…Никакви 112, никакви полицаи-предатели не ни трябват.Действаме сами !!!

НЕ ГЛЕДАЙТЕ БТВ – ЛЪЖАТ ВИ В ОЧИТЕ !!! ИСТИНАТА ЗА СЛУЧАЯТ НА ОТНЕТИТЕ ТРИ ДЕЦА !!! ДАНИЕЛА ОТ СЛИВЕН ПРОГОВАРЯ ПРЕД ПЕТЪР НИЗАМОВ ПЕРАТА .Мое интервю без цензура с Даниела от Сливен. Майката ,на която отнеха трите деца заради бедност и за която по БТВ лъжат ,че имало щастлива развръзка . Чиста БЪЛГАРКА и дори е доста интелигентна, но е нямала възможност да учи..Истината е , че никой не и е върнал децата, никой не и е дал жилище, нито и е обещавал , само са и казали за ЕВЕНТУАЛНО наемане на работа …Ние се заехме със случая. Адвокатите от моят “Български юридически комитет – защита на българите с правни средства” – Мартин Пеев и Петър Николов получават пълномощно да защитават правата на Даниела от Сливен БЕЗПЛАТНО.За нас РАЖДАЕМОСТТА И СТИМУЛИРАНЕТО И Е НА ПЪРВО МЯСТО ПРИОРИТЕТ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ НА НАРОДА.ЩЕ ПРЕБОРИМ ЧУДОВИЩА, НО ЩЕ И ВЪРНАТ ДЕЦАТА !!!ГЛЕДАЙТЕ НИ ! ЗАПОЧВАМЕ !!!Цялата истина.

15877811_1389364704439437_1503228303_o

%d0%b4%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%b5%d0%bb%d0%b0-%d1%81%d0%bb%d0%b8%d0%b2%d0%b5%d0%bd-%d1%81%d0%be%d1%86%d0%b8%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%bf%d0%b8%d1%81%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%b5

В Харманли, докато Боко даваше интервю си получи заслуженото като за виновник за тази ситуация “Бойко предател!” И след мен и хората започнаха да му викат “Предател! Умри!”Не му мълчете . Не чакайте, а направо му го казвайте!!!Всички без значение дали са “червени”, “жълти” “сини”, “кафяви”, “зелени” , дали се наричат ГЕРБ, БСП, НФСБ, ВМРО , Атака , PБ, ДПС и т.н. са едно – БКП и Държавна сигурност. И в частност 6-то главно на ДС – доносниците. За това няма и плурализъм в България. Защото всички са едно.Имате един създател , един началник и един кукловод. Все едно различни отдели на едно и също министерство, с един министър в сянка. Щом не можем да ги осъдим и тикнем там , където им е мястото, поне с лустрация да изтекат в канализацията и да не се пречкат на обществените отношения в нашата Свята и Мила Родина. Така, че аз съм противник на всички тях, защото за мен не системата е лоша, а хората . С тези хора , каквато и система да направим , ще и измислят цаката.
Петър Низамов беше организатор на серия хилпдни протести в центъра на София срещу мигрантите през октомври и ноември, които допълнително разклатиха стола на кабинета Борисов и логично доведоха до оставката му след президентските избори. ОТЧЕТ ЗА ИЗВЪРШЕНА ДЕЙНОСТ НА ПЕТЪР НИЗАМОВ И ЦИВИЛНИТЕ ОТРЯДИ ЗА ЗАЩИТА НА ЖЕНИТЕ И ВЯРАТА. СЕПТЕМВРИ/ОКТОМВРИ 2016Г.
Да спасим България от ислямистите .
Серия хилядни протести на Лъвов мост (Джихад таун или Малкия Бейрут) организиран от Петър Низамов Перата …

Низамов беше и гост в Дрезден на празника на обединението на Германия на 3 октомври и на празника на свободата във Варшава , Полша.  Национални празници на двете държави.

Юлиян Ангелов Иванов е също доста известен българин, но в чужбина. Той е участвал многократно н протести и движения в Германия, Унгария, Чехия и Полша. 

Протест Прага 17.11.2016 Заедно като народ . ЧЕСТ, СВОБОДА ,РЕСПЕКТ ТОВА Е НАШЕТО МОТО ЗАЕДНО МОЖЕМ ВРЕМЕ Е !!!

Снимка на юлиян ангелов иванов.

Снимка на юлиян ангелов иванов.

Снимка на yuliyan angelov ivanov.

1 COMMENT

КОМЕНТИРАЙТЕ СВОБОДНО !