Унгария критикува изтеглянето на американските сили от Афганистан и заяви, че няма да приема бежанци, избягали от страната след превземането й от талибаните, съобщава АП.

Левенте Маджар, държавен секретар на унгарското външно министерство, заяви пред държавната информационна агенция MTI, че правителството няма да кара унгарците да плащат за „грешното геополитическо решение“ на САЩ, като приемат бежанци „без никакви ограничения“.

Външните министри на ЕС обсъждат Афганистан

Външните министри на ЕС обсъждат Афганистан

Кризата заплашва Европа с мигрантска вълна

Унгарското правителство е твърд противник на имиграцията и през 2015 г. построи ограда по южната си граница в отговор на притока на бежанци от Близкия изток и Африка.

Тази ограда ще бъде използвана за възпиране на потенциална вълна от бежанци от Афганистан, каза Маджар и добави, че правителството преценява как може да помогне на онези афганистанци, които са работили като преводачи или са помагали на унгарски войски.

В неделя повече от 60 държави публикуваха съвместно изявление, призовавайки всички афганистанци, които желаят да напуснат Афганистан, да получат разрешение да го направят. От 27 -те държави членки на Европейския съюз само Унгария не подписва декларацията.

България се включи към многонационалната декларация по казуса с Афганистан.

Косово след Албания също временно приема бежанци от Афганистан

Косово след Албания също временно приема бежанци от Афганистан

Повече от месец косовските власти са в координация със „САЩ, нашият незаменим съюзник“

Мигрантите – Мъже, които бягат от домовете си без жени и деца, не бягат от война, а отиват на война!

Петър Низамов мигрантите

Петър Низамов

Мигрантите, положението на границата и можем ли ние да разчитаме на нашите власти?

Засилва се мигрантският натиск по границата с Турция.

Гранична полиция пак потърква ръце за корупционните пари, които ще минават пак през началството.
Вече се нагласят „нашите“ смени и се правят сметки къде да се пращат за „зелен хайвер“ „несигурните“ служители, с коите не са изградили „бизнес отношения“.
Вече се пускат обществени поръчки за транспортиране на „легалните бежанци“, но аз ще ви напомня защо смениха шефа на гранична полиция през 2016г.

Защото ние разкрихме как със същите автобуси на Агенцията по Бежанците се прекарват мигранти,преминали незаконно зелена граница!

Сегашните не са по-добри.
В ромските махали вече си правят сметки за нови немски возила, нови палати. Купуват се нови микробуси за прекарване на незаконните. Разработват се новите маршрути директно с шефовете на партийния елит.
В София Мишо Арабина, които аз разрих, че е връзката между нелегалните, които тогава се стоварваха на „Лъвов мост“ и Агенция „Миграция“, която се намира на няколко метра от коста, отдавна е организирал схемата за финансирането на ново-пристигналите нелегални през неговото „Чейндж бюро“ на метри от агенцията.

„Патриотите“ са фалшификати, които прекарват мигрантите.

Да напомня как висши партийни функционери от партията на Валери Симеонов бяха заловени на магистрала „Тракия“ през 2017г. да прекарват мигрантите.

 

в автомобили на НСО, след дългогодишна схема, която им осигури много партийни пари.

За разлика от нас, Унгария отказва прием на афганистански бежанци.

Потърпевшите сме само ние, нашите деца и хората,които обичат България.
Защото „bejаncite“ се оказаха после атентатори.
Например Мохамед Далил, който се самовзриви в Ансбах, Германия и уби доста хора, беше дълго време в България и даже даваше интервюта за БНТ, където беше представен като „klet bejаnec“ и който имаше любовна връзка с активистка на Български Хелзинкски Комитет“ (БХК).
За това, мотивиран от горното:
Нашият съвет на „Цивилни отряди за защита на жените и вярата“ РЕШИ да възобнови походите по границата!

Г-н Румен Радев изгради преизборната си кампания преди 5 години върху реторика срещу приема на мигрантите. Силно се надявам, сега, когато е еднолично на власт, да не пречи на доброволческите ни формирования на границата !

Г-н президент, Орбан и Унгария отказват прием на афганистански бежанци, не искат да плащат за погрешни решения на САЩ

ПЕТЪР НИЗАМОВ
Да живее България!
Петър Низамов мигрантите

Петър Низамов

петър низамов мигрантите

Чети още на :

ПЕТЪР НИЗАМОВ Относно положението на границата и можем ли ние да разчитаме на нашите власти?

Как БСП и ДПС влязоха в дого­ворка за ислямизирането на Европа. Ето кои са евро-депутатите, които подкрепиха приемането на мигранти у нас!

Прекарват ли мигранти НФСБ и „патриотът“ Валери Симеонов ?

Дългогодишен член на Войнски съюз „Васил Левски“ и БНО „Шипка“ разказва за кражби и предателства

Валери Симеонов и Динко са срам за патриотичната кауза

Петър Низамов Перата-ловецът на мигранти:Владо Русев с псевдоним Валтер Калашников краде от даренията за Войнски съюз „Васил Левски“