Послушни прокурори “мачкат” делото на Лютви Местан

217
0

Моля прочетете го до края. Механизма на “оправяне” на Лютви Местан – обяснен в няколко реда.

Сега се опитват да преквалифицират престъплението на Лютви Местан в по-леко. Това им е обичайната практика, когато мачкат делото на някой техен човек.
Днес се изумих от абсолютната липса на знания и един ОКРЪЖЕН прокурор. Прокурор, който умишлено според мен “мачка” делото на Лютви Местан за убийството на 6-месечно бебе и телесни повреди на двамато му родители. Прокурор Желязко Стефанов УМИШЛЕНО ПРОПУСКА ФАКТА НА ДВАМАТА РОДИТЕЛИ, КОИТО СЪЩО СА ПОСТРАДАЛИ С ТЕЛЕСНИ ПОВРЕДИ и квалифицира престъплението по чл.343, ал.1, б. “в“ във вр. с чл.342, ал.1 от НК, когато по непредпазливост са причинени една смърт и тогав, наказанието е лишаване от свобода от две до шест години. Той дори не го квалифицира като особено тежък случаи, когато се предвижда лишаване от свобода от три до десет години.
РАЗКОВНИЧЕРТО, КЪДЕТО ВИ ЛЪЖАТ Е ТОЧНО ТУК.
ТЕ УМИШЛЕНО ПРОПУСКАТ ФАКТА НА ДВАМАТА ПОСТРАДАЛИ РОДИТЕЛИ, КОИТО СА В БОЛНИЦА.
Правилната правна квалификация е по чл.342, ал.1 , предл. 3, във вр. с чл. 343, ал.4 във вр.с ал.3, предл.4 ,б. “Б”, предл.2 , във вр. с ал.1 от Наказателния кодекс.
Наказателния кодекс предвижда от 5 до 20 години затвор за това…
В ал. 3 на чл. 343 от НК се предвиждат значително по-тежки наказания за извършителите. Той се прилага, когато ОТ НЕГО (деянието) Е НАСТЪПИЛА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА ИЛИ СМЪРТ НА ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНО ЛИЦЕ. Както в настоящия случай. Убито бебе на 6 месеца и двама с телесни повреди.
Те умишлено пропускат тези факти и това доказва една целенасоченост. Ето какво каза още този предубеден, да не кажа мотивиран прокурор.
“Възможно било и да се окаже, че и другият шофьор е съпричинител на инцидента, но доказателствата все още се събират. „По принцип тези произшествия се случват по принцип поради непредпазливост, възможно е и двамата водачи да имат принос“, уточни прокурорът.

Чл. 342. Който при управляване на подвижен железопътен състав, въздухоплавателно средство, МОТОРНО ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО , плавателен съд, бойна или специална машина наруши правилата за движение
….

Чл. 343. (Изм. – ДВ, бр. 95 от 1975 г., изм. – ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) (1) Когато с деяния по предходния член по НЕПРЕДПАЗЛИВОСТ са причинени:

(3) Ако деянието е извършено в пияно състояние или след употреба на наркотични вещества или техни аналози ИЛИ ОТ НЕГО Е НАСТЪПИЛА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА ИЛИ СМЪРТ НА ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНО ЛИЦЕ, или деецът е избягал от местопроизшествието, или е управлявал, без да има необходимата правоспособност, или на пешеходна пътека наказанието е:

б) (изм. – ДВ, бр. 74 от 2015 г.) при смърт – лишаване от свобода от три до петнадесет години, а в особено тежки случаи – лишаване от свобода от пет до двадесет години.
(4) (Предишна ал. 3 – ДВ, бр. 92 от 2002 г.) Наказанието по буква “б” на предходната алинея се налага и когато е настъпила смърт на едно или повече лица и телесна повреда на едно или повече лица.

ВИДЕО! Долна провокация на БТВ. Операторчето Джанавров удря Низамов в Асеновград, а не обратното.

 

Ето какво ни излъгаха и по #bTV

С постановление на разследващия орган Лютви Местан е привлечен към наказателна отговорност за престъпление по чл.343, ал.1, б. “в“ във вр. с чл.342, ал.1 от НК. Събраните до момента доказателства са дали основание да се приеме, че обвиняемият е извършил нарушения на чл.35 и чл.47 от Закона за движение по пътищата, в резултат на което по непредпазливост е причинил смъртта на малолетната Е.А.От 2 до 6 години лишаване от свобода е наказанието, предвидено от закона за подобно престъпление, но взависимост от събраните доказателства, обвинението можело да претърпи изменения, включително и по отношение на друго лице.

САМО СЕ МОЛЯ ГУНЕВА ДА НЕ ЧЕТЕ, ЧЕ ТАКИВА КАТО ТОЗИ СА ЗАВЪРШИЛИ ПРАВО…

Послушни прокурори "мачкат" делото на лютви местан послушни прокурори "мачкат" делото на лютви местан екранна снимка 906 послушни прокурори "мачкат" делото на лютви местан видео! Долна провокация на бтв. Операторчето джанавров удря низамов в асеновград, а не обратното. Петър низамов послушни прокурори "мачкат" делото на лютви местан
Бива наглост, бива безчувственост и безпардонност, но това, което ни демонстрира Лютви Местан е под всякакво хуманно ниво. Не стига, че не спря на знак “СТОП” и уби 6-месечно бебе и прати родителите му в спешното. Не стига, че не се чувства виновен, ами и изкарва фалшиви свидетели от неговата партия да клеветят почерненото семейство.
Проговори шофьорът, чийто автомобил бе пометен от колата на бившия депутат и лидер на ДОСТ Лютви Местан.
Човекът се казва Юсеин Ахмед. Той е на 31 години и разказал пред разследващите, че забеля
другата кола на разклона, но очаквал тя да спре на знак “стоп”, съобщава “Родопи24”, като се позовава на източници.
“Видях фолксвагена, можех да спра, но прецених, че ще той спре на знака “стоп“, не очаквах д
продължи!”, казал той пред полицаите и близките си.
Съпругата на Юсеин е в безсъзнание, има мозъчно-черепно травма. Настанена е в хирургият
кърджалийската болница за операция. По-голямото дете на семейството, което е на 10 години
в болницата в областния град. Юсеин Ахмед се е отървал със спукан прешлен.
От тези снимки всеки може да си направи изводите.. Вижда се, че Местан не е спрял на знак стоп и блъснал колата на семейството доста силно, при което тя е изхвърчала на близо 150 метра . Председателят на ДОСТ Лютви Местан е задържан след катастрофа, в която загина 6-месечно бебе. Той е шофирал едната от колите. Тежката катастрофа е станала в ранния следобед на разклона за село Загорско край Кърджали.

ЗАЩО ВСИЧКИ ЦИГАНИ-БИЯЧИ НА ДЕЦА ОТ АСЕНОВГРАД СА НА СВОБОДА? ЗА КАКВО ПРОТЕСТИРАХМЕ?
Послушни прокурори "мачкат" делото на лютви местан послушни прокурори "мачкат" делото на лютви местан екранна снимка 896 послушни прокурори "мачкат" делото на лютви местан видео! Долна провокация на бтв. Операторчето джанавров удря низамов в асеновград, а не обратното. Петър низамов послушни прокурори "мачкат" делото на лютви местан
Наказателния кодекс предвижда от 5 до 20 години затвор за това…

Чл. 342. Който при управляване на подвижен железопътен състав, въздухоплавателно средство, моторно превозно средство, плавателен съд, бойна или специална машина наруши правилата за движение
….

В Сряда започва делото срещу Низамов за постановката на БТВ в Асеновград

Чл. 343. (Изм. – ДВ, бр. 95 от 1975 г., изм. – ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) (1) Когато с деяния по предходния член по непредпазливост са причинени:

(3) Ако деянието е извършено в пияно състояние или след употреба на наркотични вещества или техни аналози или от него е настъпила телесна повреда или смърт на повече от едно лице, или деецът е избягал от местопроизшествието, или е управлявал, без да има необходимата правоспособност, или на пешеходна пътека наказанието е:

б) (изм. – ДВ, бр. 74 от 2015 г.) при смърт – лишаване от свобода от три до петнадесет години, а в особено тежки случаи – лишаване от свобода от пет до двадесет години.
(4) (Предишна ал. 3 – ДВ, бр. 92 от 2002 г.) Наказанието по буква “б” на предходната алинея се налага и когато е настъпила смърт на едно или повече лица и телесна повреда на едно или повече лица.
Послушни прокурори "мачкат" делото на лютви местан послушни прокурори "мачкат" делото на лютви местан екранна снимка 898 послушни прокурори "мачкат" делото на лютви местан видео! Долна провокация на бтв. Операторчето джанавров удря низамов в асеновград, а не обратното. Петър низамов послушни прокурори "мачкат" делото на лютви местан

Previous articleДелото Сапард и делото Корал – ДВОЕН СТАНДАРТ ИЛИ КОРУПЦИЯ В ПРАВОСЪДИЕТО
Next articleПолитическо движение “РОДИНА” набира честни и неопетнени членове за нова България
Avatar of петър низамов
Роден на 11 Септември 1985г. в семейство на учителка и синдикалист. Пра-прадядо ми е Поп Георги Стоянов Джелебов - апостол за освобождение на Странджа! 1992г. След изпит съм приет в СХЕУ „Св.Св. Кирил и Методий” и изучавам два западни езика от първи клас. Приет съм през 199г. В Английска езикова гимназия „Гео Милев” в Бургас. Завърших висше образовение в Бургаския свободен университет – специалност „право” през 2018г. с отличен. Докторант по наказателно право в СУ и дипломиран магистър-фармаколог от МУ-Пловдив. Основател и организатор през 2016г. на две каузи , превърнати по-късно в благотворителни неправителствени организации. Това са малка част от децата, които сме върнали, водейки безплатни съдебни дела, чрез Български юридически комитет – БЮК, на който аз – ПЕТЪР НИЗАМОВ, съм председател . Деца, които са били неоснователно отнети от службите по закрила на детето, от ДОБРИ и ГОДНИ, но БЕДНИ родители, без да бъдат подпомогнати материално, въпреки, че ДА „Закрила на детето“ е под юрисдикцията и под управлението на Агенцията по СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ ! Не става въпрос за липса на родителски капацитет, а за липса на материални условия, за които държавата е длъжна да осигури един нормален минимум на всяко дете. Ние разкрихме през 2016г., че отнетите деца се дават на приемни семейства, на които държавата плаща над 900 лв./мес./дете. Пари, които ако се дадат на биологичните родители, последните биха им създали прекрасни условия. Знаете за разкритията ни и за корупционна схема в институцията, която се занимава буквално с продажба на български деца на чужденци. Чрез междинни семейства, които социалните определят самостоятелно и безконтролно да осинивяват децата срещу заплащане, децата се изкарват в чужбина, където подставените осиновители предават за осиновяване децата на чужденци извън юрисдикцията на България. По този начин се заобикаля процедурата съгласно закона, която включва обстойна проверка на миналото на осиновителя-чужденец и преценка на риска да бъде предоставено или използвано от него за развратни действия след като са изчерпани всички възможности детето да бъде осиновено от български гражданин. Децата, взети, защото уж били под риск, се предават на непроверени чужденци, където може да са в по-голям риск. Избягват една опасност като излагат децата на сто други. Разбира се, това се случва след разговори на четири очи и платени крупни суми под масата на държавните служители. Пари, за които имаме съмнение, че се разпределят нагоре по веригата и достигат до черните каси на партиите, където се използват за купуване на гласове по избори. Миленчо, Ицо от Варна, бебе Александър от с. Арда, Смолянско, триете деца на вдовицата Даниела Колева от Сливен, 11-те отнети деца на най-голямото българско етническо семейство в Русе, бебето в с. Смирненски, детето на Донка Иванова от Ямбол и много, много други казуси, завършвали или, които ще завършат добре поради щастливата случайност да се заемем с тях БЕЗПЛАТНО. А колко други има, на които не можем да помогнем. Службите по закрила (отнемане) на детето са отнели – за 2018г. – 3000 деца, а за 2019-та година, само до Август изведените от семейството са 2000. Многократен рязък ръст през последните години на изведените от семействата деца, който ние няма да допуснем, защото имаме достатъчно доказателства, че се извършва под чуждестранно давление. Финансирането на мерки от Плана за действие за изпълнението на Националната програма за превенция на насилието и злоупотребата с деца (2017 – 2020 г.) и особено на мерките за повишаване на капацитета на специалистите за ранна оценка и сигнализиране на домашното насилие със средства предоставени от чужда държава е недопустимо. Засяга основни елементи на националната сигурност, защото предоставя възможност за чуждо влияние (в конкретния случай Норвегия чрез Норвежкия финансов механизъм). Остава впечатлението, че Норвегия, чрез финансирането на мерки от плана за действие, се опитва да прокарва вече възприети в скандинавските държави методи на работа, които методи най-меко казано са спорни и имат дълбоко травмиращи за семействата последици. Тук и на PetarNizamov.com можете да научите за дейността ни по ✅✅✅✅ връщане на деца, отнети от социалните от годни, но бедни родители и ✅ да бъдете информирани за това което в медиите крият от вас.✅✅ Знаете и за нашата борба срещу Стратегията за детето 2019-2030г. ✅ ✅✅Против „Джендър“ образованието в училищата . ✅✅ Против отнеманията на деца от годни родители поради бедност вместо да бъдат стимулирани от държавата ! ✅ ✅✅✅Представяме ви КАЗУСИТЕ , В КОИТО СМЕ УЧАСТВАЛИ И СМЕ УСПЯВАЛИ ДА ВЪРНЕМ ДЕЦАТА ОТНЕТИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ. ЗА ДЕСЕТКИТЕ ОТНЕТИ ОТ СОЦИАЛНИТЕ И ВЪРНАТИ ОТ НАС ДЕЦА НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ можете да прочете като натиснете върху връзката: https://petarnizamov.com/десетките-отнети-от-социалните-и-върн/ ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни битки срещу социалните и върнатите десетки деца обратно при биологичните им и любящи ги родители. ✅✅✅Знаете за нашата борба за въвеждане на час по родолюбие в училищата. ✅✅✅ Знаете и за нашата борба срещу НПО-тата в училищата и опитите за промиване на мозъците на малчуганите. ✅✅✅ Знаете и за закрилата, която сме предоставяли на бедни, болни, възрастни и сиргаци, които сме настанявали в общински жилища, дарителски и кръводарителски акции. ✅✅✅ Знаете и за борбата на Политическа партия (в процес на регистрация) – „РОДИНА“ срещу Статуквото. Срещу олигарсите и техните покровители и създатели. ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни и граждански битки срещу застрояването на дивите дюни, зелените площи. Срещу обгазяването и замърсяването на земята, водата и въздуха. ✅✅✅Знаете за спрените строежи на плажовете след нашите акции. ✅✅✅Знаете за уволнените директори на областни дирекции по социално подпомагане, началници на РПУ-та, на кметове на общини – отстранени от длъжност и обвинени в корупция след нашите разкрития и граждански действия. ✅✅✅Знаете за нашите гражданско движение и цивилните отряди за защита на жените и вярата, осъществяващи защита на границата на България срещу нелегално нахлуващи през нея мигранти и дезертьори от ИСИС, АлКайда, Ал Нусра и др. ✅✅✅Знаете за подкрепата, която получваме от управляващата партия в Италия, Шведски демократи, СПД – Чешка република и мн. други патриотично настроени парламентарни политически групи и организации в Западна и Централна Европа. Ние не говорим, ние действаме. Ние работим в полза на обществото, а не си чешем езиците ! Петър Низамов Председател на „Български юридически комитет“ Председател на „Свободна Европа“ Председател на „Evropský štít – Česká republika“ Собственик и администратор на PetarNizamov.com : Сдружение „БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ – защита на гражданите с правни средства“ Association „BULGARIAN JUSTICIARY COMMITTEE – Protection of the Citizens by Legal Means“ ЕИК/Булстат : 205028308 Седалище и адрес на управление: област Бургас, община Бургас гр. Бургас 8000 ул. Гладстон No 18 Имейл: [email protected]

КОМЕНТИРАЙТЕ СВОБОДНО !