Петър Низамов към областния управител на Хасково:Ще ти стъжним живота ако допуснеш палатков лагер на мигранти там.

179
0
Дървени въглища Mr PERДървени въглища за скара на дървени въглища darveni vaglishta mr per banner webp compress

Петър Низамов – председател на две неправителствени организации “Цивилните отряди за защита на жените и вярата” и “Български юридически комитет – защита на българщината с правни средстваЩ , станал изветен покрай гражданските арести на кигранти в Странджа със свински опашки е закани люто на областния управител на Хасково.

Това ще стане само през трупа ми !
Който не е с мен, е против мен !
Чакам сигнал , тръгваме и бъдете сигурни, че ще направим тежък живота на този предател областния управител на Хасково – Минко Ангелов.

Повод на гнева на бургазлията стана следната статия:

БЕЖАНСКИ ЦЕНТЪР ОТ ПАЛАТКОВ ТИП ЩЕ БЪДЕ ОТКРИТ КРАЙ ХАСКОВО

Бежански център от палатков тип предстои да бъде открит на територията на област Хасково. Това съобщи новоназначеният областен управител Минко Ангелов, цитиран от пресслужбата на държавната администрация.

Става дума за резервна площадка, която е необходимо да бъде на разположение, но ще се използва само в краен случай, се уточнява в съобщението.

Търси се подходящ терен, който да е извън населено място и в близост до границата ни с Турция. Параметрите са по одобрен още от времето на миналия кабинет и ръководство на МВР проект. По него Европейската комисия ще отпусне 12 милиона лева за два палаткови центъра в областите Ямбол и Хасково, като общият капацитет на двете площадки ще е 3000 души, се посочва в прессъобщението. В него се отбелязва още, че в момента миграционният натиск към България е минимален.

Кръгови тренировки-Петър Низамов / Circuit Training Work out -Petar NizamovПетър Низамов кръгови тренировки лого Petar Nizamov workout advertisement banner webp compress

КОМЕНТИРАЙТЕ СВОБОДНО !