Нов кмет-побойник,на с.Изгрев, Сливенско.История за рекет по селски в комбина с дървената мафия и селския полицай…или как българи са били изгонени от родното си село и обиждани на “гяури”

185
0
С мен се свърза жена, която зараказа за нов кмет-бияч. Този път от с.Изгрев, Сливенско…
Mis bis takovamtakovataMIS

Това е случая,при който аз така и останах без възмездие за тормоза.Преди 4 години,Осман (кмет на с.Изгрев, Сливенско) държеше селския магазин,но биеше конкуренцията,пътуващи търговци и на практика ни оставяше без стоки от първа необходимост,защото в магазина му нямаше почти нищо.Аз се опълчих срещу Осман,за да остави на мира пътуващите търговци. Осман ми изпрати местен бияч-Рамадан. 4 години тормоз, закани, заплахи от Рамадан към нас,да се махаме от селото,гони ни. Пусках жалби до полиция,прокурори,кмет на Сливен- без резултат. Разбрах,че местния селски полицай е в комбина с Осман-кмета на Изгрев и бияча -Рамадан – дървената мафия.. Селските полицаи прикриват оплакванията ми,даже ме тормозиха с разпити.Обърнаха ме от пострадал в обвиняем. През 2015г. Рамадан дойде да ни гони от селото точно на Великден,развали ни празника ,псува ме на етнос. Подадох жалба в комисията по дискриминация,защото полицаите пак нищо не сториха. Делото в София мина,чакам резултат. Това лято,Осман ми се закани,че ще ми се върне тъпкано и ако искам да ми се размине да им платя 10000лв. Тогава се свързах с цивилните в Сливен,които поеха случая, но в процеса на обработка и подготовка, някой от вътрешните полицаи предупреди селските, те кмета..и всичко се провали. Цивилните приключиха със случая. Осман е втори мандат кмет,Рамадан продължава да бие всеки от селото,ние се принудихме да напуснем къщата си на село и тя стана поредната запустяла българска къща.Турците ни изгоних,както казаха.

Липсата на възмездие и справедливост ме задушава. Кмет,който си злоупотреби със служебните правомощия е втори мандат кмет. Бияча, който тормози цялото село си продължава. Нашата къща опустя. Турците ни игзоних,както казаха.Тази липса на справедливост и законна защита нее мога да я преглътна. Поемам разноските за алтернативно правосъдие.

това е с. Изгрев …

60d63a17fb953128d62f2599a5ce70e3

КОМЕНТИРАЙТЕ СВОБОДНО !