НАЦИОНАЛНА СТРАТЕГИЯ ЗА ДЕТЕТО 2019-2030 г. НЕ ЗАКРИЛЯ ПРАВАТА НА ДЕЦАТА

В ПУБЛИКУВАНАТА НАЦИОНАЛНА СТРАТЕГИЯ ЗА ДЕТЕТО ИМА ОТКРОВЕНИ ЛЪЖИ
януари 23, 2019
ЗАСТРОЯВАТ ЕДНО ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ДЕВСТВЕНИ МЕСТА НА КРАЙБРЕЖИЕТО. ПИТАМ ИМА ЛИ МЕСТНИ ЗА ПРОТЕСТИ ?
януари 24, 2019

НАЦИОНАЛНА СТРАТЕГИЯ ЗА ДЕТЕТО 2019-2030 г. НЕ ЗАКРИЛЯ ПРАВАТА НА ДЕЦАТА

Ние от БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ (защита на гражданите с правни средства) – БЮК и аз Петър Низамоцв, като негов председател и като хора, които сме върнали много деца при родителите им, считаме „НАЦИОНАЛНА СТРАТЕГИЯ ЗА ДЕТЕТО 2019-2030 г. с подвеждащия надслов : „Всички права за всички деца“ като един проект, който не следва целите, за които е обявен, а именно – закрила правата на децата .
Ние считаме, че отнемането на дете е абсолютно изключителна и крайна мярка, когато детето е наистина под риск и желаем да бъдат законодателно изброени случаите, и то изчерпателно – кога детето е под риск.

НОВАТА СТРАТЕГИЯ ЗА ДЕТЕТО – кампания на СОРОС за отнемане на децата, както се случва в Норвегия.

Петър Низамов върна децата на Даниела Колева от Сливен Майката,на която социалните отнеха трите деца


Детето е под риск, когато са неглижирани основните му нужди, когато е вербувано да върши престъпления от родител, когато е жертва на постоянно насилие, а не един-два шамара, заради някоя пакост. Както и когато родителите му се занимават с изключително неморална дейност- проституция, сводничество, просия и има огромен риск за моралното развитие на детето. Разбира се и при липса на дееспособност при родителите.

Във всички други случаи – този случай е за Агенцията за „Социално подпомагане“ и следва, ако няма условия, да се създадат такива без отделяне от биологичен родител.
Не може да се отнемат децата, само, защото не искат да подпомагат семействата с парите, които данакоплатците дават и някакси все са „усвоени“…
Но къде отиват…

Веднага след намесата на БЮК майката Симона успя да прегърне бебето си

Юрист на годината е съдружникът на Петър Низамов в БЮК – Петър Николов

След жалба на БЮК разследват социалните, които взеха децата на Даниела от Сливен поради бедност

Как да вярваме в „НАЦИОНАЛНА СТРАТЕГИЯ ЗА ДЕТЕТО 2019-2030 г. с подвеждащия надслов : „Всички права за всички деца“ ….
Като тя започва с откоровени лъжи. На фона на огромната демографска криза в България и стапящото се постоянно местно населениеоще в увода на този водевилен документ е записано:
„България е страната в групата на държавите с по-висока степен на човешко развитие….“

„Въпреки макроикономическата СТАБИЛНОСТ??? България все още се стреми да постигне стандартите на ЕС в социално-икономическото развитие и в социалното сближаване.“

Някой, ако още си спомнят, според статистическите данни по времето на Тодор Живков, пропагандирани по телевизията тогава са, че България е настигнала вече САЩ по производство на стомана и по други подобни показатели… 🤣😅😁

В Сряда започва делото срещу Низамов за постановката на БТВ в Асеновград

Петър Низамов Перата в нова благотворителна акция. Дари дърва, играчки и лекарства за бедни дечица от Българово ден след като осигури кръв за 19-годишен младеж на хемодиализа.

Което е смехотворно от днешна гледна точка.
След това се добавят статистически данни, сигурно взето от някоя „социологическо“ „проучване“, което не е, нито социологическо, нито е проучване. Защото, тези хора не са социолози, а само се представят за такива.
Те са назначени от т.нар. „елит“ и просто имат функцията да внасят измислени научни параметри към пропагандата да управляващата върхушка.
Нито пък е проучване, защото всички знаем как се проучва, когато резултатите им са дадени по телефона.

„Населението в България в края на 2017 г. е: 7 050 034 души , като децата на 0-17 навършени години са 1 192 746 или 16,9% от населението на страната. Стойността на Индекса на човешкото развитие (ИЧР) на България за 2014 г. е 0,782 , което поставя страната в групата на държавите с по-висока степен на човешко развитие и я нарежда на 59-то място измежду 188 държави и територии.“

Това е само малка част …

 

Ще следим темата в развитие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *