Майка на убито момче търси помощ от Петър Низамов Перата

303
0

Една майка ни писа със следната молба:

Mariqna Genova от Видин
“Господине искам да потърся помощ и от вас
На коледа стават и чудеса
Аз съм една изстрадала майка убиха ми детето и го прикриха с самоубиство
Има група НЕКА ДОКАЖЕМ НЕВИННОСТА НА ПЕТЪР ПЕТРОВ ОТ С СМОЛЯНОВЦИ ЧЕ Е НЕВИННЕН…….
Моляви ако сметнете че е невинен ще пойскам помощ за нещо от вас
Благодаря предварително”
За това публикуваме неподправено , това, за което ни помоли почернената майка.
Ето линк към групата : “НЕКА ДОКАЖЕМ НЕВИННОСТТА НА ПЕТЪР ПЕТРОВ ОТ СЕЛО СМОЛЯНОВЦИ,ЧЕ Е НЕВИНЕН!!!”
https://www.facebook.com/groups/559031374184599/
Убит от полицай. Jpg

Bisera Tsenova
5 декември 2013 г.

Здравейте!
Аз съм съпругата на брата на Веселин – Александър.
Не познавам никого от селото, освен Дафинчето и Росен. Спомням си по физиономия Петър ( светъл път на душата му) и другото момче, които идваха да работят заедно с Веселин. (Много хора минаха през онзи апартамент във времето – Милена все им търсеше работа в София.)
Варвам повече на тяхната версия, отколкото на Милена. За тези 22 години, откакто се омъжи в София тя деградира от едно свенливо дете с румени бузки, което едва проронваше дума, до вещицата, която поръчва убийство за детето си и не само…
Била съм във вашето село само на сватбата на Милена, не съм общувала много с Петър и другото момче в София, но искам да заявя, че вярвам на вас повече отколкото на нейната лошо скалъпена версия.
Никъде в интернет няма да видите коментар от Веселин, не го очаквайте. Той е потресен, безмълвен и потънал в скръб по малката си “рошла”. Той не търси нито слава, нито овации във връзка с тези мрачни събития…
Моля се, цялата истина да излезе наяве, защото Раличка е част и от нашите сърца!
Може би г-н Янков може да подскаже, дали може да се заведе накакъв колективен иск за лъжесвидетелстване, подбуждане към престъпление на трети лица, финансови измами в особено големи размери спрямо голям брой от хора и т.н.
( Милена завлече повече от 100 човека с пари, които не смята да връща на никого, и тези пачки, които е размахвала при вас, са трудно спестените пари или кредитни карти на други хора, включително и най-близките й, за което считам, че трябва да има допълнително разследване.)
А може би е добре, всеки, който одобрява усилията да се намери истината, да изпрати от личния си е-мейл едно писмо с апел към Председателя на ВАС относно това, Милена Ценова да бъда отстранена като служител на ВАС, за да не петни с името си и последващи действия името на съдебната институция, в която все още работи.
Благодаря, че ме приехте в групата! Нека с общи усилия открием цялата истина!

С. Смолянци убито момче. Jpg

Ето какво е публикувала майката :

“ГОВОРИ ЛИ ВИ НЕЩО ДАТАТА НА СВИДЕТЕЛИТЕ ЩО Е ПРОМЕНЕНА НА 25 .11 2013Г КОГАТО МИЛЕНА ЦЕНОВА СЕ Е ОБАДИЛА РАЛИЦА Е БИЛА ЖИВА И САМО МАЙКА И Е ЗНАЕЛА ЧЕ Е МЬРТВА ЗАТОВА ПРЕЗ 2015Г С ПРЕГОВОРИ НА ПОЛИЦИЯ СМЕНЯТ ДАТАТА ЧЕ НА 26 11 2016Г СЕ Е ОБАДИЛА МАЙКАТА НА РАЛИЦА ЗАЩОТО НА ТАЗИ ДАТА Е НАМЕРЕНА . ТА ПИТАМ СЕ КАК Е ЗНАЕЛА МАЙКА И ЧЕ Е УБИТА ДЕН ПО РАНО НАЯСНО ЛИ ВИ Е КОЙ Е УБИЕЦА И ЗАЩО ГО ЗАКРИВАТ ЗАЩОТО ФАЛШИВАТА ЗАПОВЕД Е ИЗДАДЕНА ОТ ГОРЕ.”

No automatic alt text available.
No automatic alt text available.

КОМЕНТИРАЙТЕ СВОБОДНО !