Деца в Българово се нуждаят от храна,дрехи и дърва, Перата ще им ги даде безплатно. Български юридически комитет-защита на гражданите с правни средства. БЮК.

392
10
Дървени въглища Mr PERДървени въглища за скара на дървени въглища darveni vaglishta mr per banner webp compress
Деца в българово се нуждаят от храна и дрехи, перата им помага

Деца в Българово се нуждаят от храна и дрехи, Перата им помага

Баба им е претърпяла тежка операция, а майка им не е при тях, но няма възможност да им изпраща пари

Две малки деца от Българово се нуждаят от храна и дрехи, съобщи леля им. Бургазлията Петър Низамов реши да им помогне, след нейния апел за помощ.

Децата са на три и на пет години, уточни той.

„Не желая да се събират пари. Може ли родители, които имат деца, да помогнат? Става въпрос за моите племенничета, които са гледани от баба си, т.е. от майка ми. Аз не мога да помогна, защото загубих работата си“, разказва Ива.

Майка ми е болна, добавя тя.

Бабата на децата е претърпя тежка операция и от няколко години не работи. Тя няма никакви доходи.

„Сестра ми (б.а. майката на децата) временно не е при тях и не им изпраща пари. Децата нямат дрехи и обувки за детска градина. Помагаме с каквото можем, но не е достатъчно. Все пак и ние трябва да живеем. Не желая да се събират пари, защото някои хора биха се усъмнили, че е за друга цел“, добавя Ива.

„Аз като председател на „Български юридически комитет-защита на българщината с правни средства“ и фирмата, собственост на семейството ми, която представлявам, ще направим дарение – дърва за огрев за зимата безплатно и безвъзмездно за майката от Българово с двете деца, които са в бедстващо положение. Ще осигуря още храна, дрехи и лекарства за тях. Момченцето е на 3 години, а момиченцето на 5 години“, сподели във Фейсбук Низамов.

„Това е същата фирма, за която от Би Ти Ви обявиха, че е собственост на майка ми и направиха няколко разследвания за нея. Същата фирма, на която бяха „напраскани“ актове за 12 000 лева неоснователно и с цел ликвидиране след като миналата година казах в национален ефир, че Бойко Борисов е предател, а предателите се бесят на площада“, припомня Перата.

Той сподели, че от Комисията по лични данни са написали акт за 10 000 лева, защото при една от проверките направил снимки на служители от репресивните органи и ги публикувал в Интернет.

„На същата фирма правят проверки всяка седмица без да установят никакви нарушения от РУГ, АТ, НАП и всички подобни репресивни служби на режима Борисов. Въпреки загубите и издевателствата на държавните служители, изпратени да ликвидират бизнеса ни, ние продължаваме да работим, да помагаме на хора в нужда, да правим дарения и благотворителни акции. Ще го правим и в бъдеще“, споделя Перата. Смърт на предателите, добавя той.

Image-0-02-05-2ddb4c2e09e61b704f34da9871251c1f3da91911b1e8194a0a0f1b5a43e52249-v

 

ХАРЕСАЙ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК :
ПОСЛЕДВАЙ НИ В НАШИТЕ САЙТОВЕ:
Кръгови тренировки-Петър Низамов / Circuit Training Work out -Petar NizamovПетър Низамов кръгови тренировки лого Petar Nizamov workout advertisement banner webp compress

10 COMMENTS

КОМЕНТИРАЙТЕ СВОБОДНО !