Основните цели на партията са:

Принципи принципи 72186731 583333602411204 2441727682740748288 n принципи най-важната цел на политическата партия е да живеем в чисто и свято отечество, такова, за каквото е мечтал васил левски, като премахнем марионетния характер и корупционния модел на управление на държавата и да запазим суверенитета на българия, като постигнем повишаване на авторитета и тежестта на страната в международните отношения. Петър низамов принципи

Най-важната цел на политическата партия е да живеем в чисто и свято Отечество, такова, за каквото е мечтал Васил Левски, като премахнем марионетния характер и корупционния модел на управление на държавата и да запазим суверенитета на България, като постигнем повишаване на авторитета и тежестта на страната в международните отношения .

Ние искаме всички българите , включително и тези, живеещи и работещи в чужбина да са парламентарно представени. Ние сме родолюбци за Отчество, демокрация и сме истинска национална алтернатива, така е името ни, накратко “РОДИНА” . Ние нямаме и никога не бихме имали каквото и да било нещо общо с досегашната политическа класа. Ние сме млади хора, обикновени, като всеки от вас, никой не стои зад нас. НО ! Очакваме вие да застанете до нас. Защото ние го правим за всички нас, рискуваме да бъдем елиминирани, затворени или ликвидирани, както е по стар Балкански обичай в “демократична” България на Бойко. Ние търсим членове, включително и за основните постове в нашия проект. Единственото условие е – НИКОГА ДА НЕ СА БИЛИ ЧАСТ ОТ НАСТОЯЩАТА ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА В БЪЛГАРИЯ ! Да са умни, смели, находчиви, интелигентни, честни, справедливи и силно идеологически-обвързани с каузата – да спасим България. Отчаяно се нуждаем от тесни специалисти от всички области на науката, изкуството и техниката. Без такива кадри не ще успеем да събудим икономиката и да позволим на този отруден и многострадален Народ да печели докато произвежда.
Ние смятаме, че над 3 млн. БЪЛГАРИ в чужбина, БЪЛГАРИ-патриоти, БЪЛГАРИ-милеещи на Майка България, трябва да бъдат включени в обществения и най-вече в политическия живот на страната ни. Защото от него зависим всички. Те решавата съдбата ни. Те направиха така, че думата “политика” да се счита за мръсна дума. Защото, те окупираха всичко и си играят на плурализъм пред нас. Защото, те – БСП, ГЕРБ, ДПС, ОП, “сини” и другите са СЪЗДАДЕНИ и НАПРАВЛЯВАНИ от едни и същи лица . Хора от бившата номенклатура и Държавна сигурност, групирани в различни кръгове – Монтерей, Орион и т.н. Те са едни и същи. Те са едно и също. Те са едно. Те имат общ създател, общ началник, обща цел- да ни ограбват.
Така са си “постелили”, че, който и да е на власт, всъщност на влат е бившата номенклатура чрез подставените си партии, които те сами съзададоха да имитират демокрация. Парадна демокрация.
Те са едни и същи. Вгледайте се в лицата им, в историята им. До един свързани с тоталитарния апарат. Под различни имена, с различни партии, но те са винаги там- едни и същи хора.
Същите тези, които вас прокудиха да ходите немили и недраги по чужбина и да изпитвате така тежката и позната на всеки НОСТАЛГИЯ по РОДИНАТА, да чуеш родна реч.
Направиха го…. Като източиха предприятията и после ги продадоха за жълти стотинки на себе си чрез подставени лица.
Като обезцениха спестяванията ви, които бяхте събирали цял живот за доброто на децата си.
Като ограбиха спестяванията ви чрез умишлените банкрути на банките…
Като не ви дадоха шанс да се развивате.
Като ви обрекоха на безработица, ликвидирайки цялото производство на България.
Родолюбци, България не се нуждае от нова система, а от нови хора.
България се нуждае от справедливост, защото именно липсата на справдливост ни е изгонила от пределите на нашето Отечество, наред с немотията и живота на съвременен Гаврош, към който ни обричат тези индивиди.
България се нуждае от наказуемост и възмездие за погубения просперитет, за обезкървената страна, за опустошената земя, за пустите улици на градовете на Родината и най-вече за загубата на вярата у Българите.
Вярата, която винаги е била наша спътница. Която винаги е била национална черта.
Вярата в доброто, в победата, в способностите ни…
Но това е едно естествено следствие на състоянието на Народа ни, което най образно можем да опишем.
Българинът е горд човек, но в момента е в “нок-даун” след 45 години терор и 30 години грабеж !
Ние искаме пълна ревизия на прехода.

ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ за БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА би следвало да е член номер 1 в Изборния кодекс, когато половин България е на гурбет.
Ние искаме да възродим производството , да събудим икономиката на България, извеждайки я от сивия сектор и наказвайки виновниците за този геноцид срещу Българите.
В нашата програма можете да намерите…
Ако желаете да се присъедините към нас, моля изпратете лично съобщение на страницата чрез синия бутон в дясно. Ние ще ви върнем бланка за членство .
Кои сме ние ли? Ние сме млади и смели мъже и жени, които сме твърдо решени да променим системата. Да запазим автентичността на нашата култура, население и история. Да създадем условия, при които българи- тесни специалисти, работещи за западни компании биха се завърнали да работят в България. Това , разбира се можем да очакваме ако имат възможности за развитието в Родината ни. Да привлечем интелигентните млади и образовани лица да останат да живеят в България след завършването на образованието си. Да развием промишлеността, високите технологии, да създадем марки, а не да изнасяме кадри, които са основен ресурс за развитието на робото-строенето, автомобилостроенето и други високо-технологични индустрии.
Да забраним изнасянето над определени квоти на суровини, било то природни, човешки или други. Да спрем осребряването на националното богатство. Да стимулираме развитието на преработвателните предприятия, които преференциялно ще могат да закупуват суровини и да ДОБАВЯТ СТОЙНОСТ в България. Износ да се осъществява само на готова продукция, а не на източници в суров вид. Да създадем работа за всички. Да прекратим възможността за съществуването на социални търтеи. На всеки ром ще бъде дадена възможност да работи в селското стопанство. Така ще допринася да построим отново две Българии.
ПИТАТЕ СЕ КАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА ПРИ УСЛОВИЯТА НА ПАЗАРНА ИКОНОМИКА.
“Намесата на държавата” или “New Deal” е измислена от Франклийн Рузвелт и представя държавата да премине от позиция на “нощен пазач”, в позиция на “футболен съдия”. Нашите разбирания и програма не влизат в противоречие с нито един от законите на пазарната икономика. Ние сме за одържавяването на пристанищата, летищата, електро-разпределителните дружества, здравните каси, касите по КСО и всичко, при което водещ е обществения, а не частния интерес.
Външната политика е насочена към съюз с държавите от Вишеградската четворка (Полша, Чешка република, Словакия, Унгария) и запазване на членството си в ЕС при запазване на суверенитета си на всяка цена. Отношенията с Русия – винаги приятелски. Водене на външна политика :
1. Съюз с равностойни, за да ни се чува думата. Единство в съюза за устойчивост и обща отбрана срещу натиск, оказван от Великите сили. Такъв съюз има само при Вишеградската четворка.
2. Приятели с всички. Брак с никой.
Социална политика :
Помощи срещу работа. Прекратяване на помощта при извънбрачно раждане преди 18 годишна възраст. Така няма да могат да ни обвинят в дискриминация, но ще спре практиката на “бебетата-банкомати” и подстрекаването към раждане от родители към техни малолетни деца с цел получаване на социални помощи.
Подпомагане на раждаемостта. Включително и осигуряване на безплатно жилище на всяко 5-членно семейство, в което родителите могат да докажат трудов стаж и задължителното образование. Нашата прогхрама за подпомагане на раждаемостта е взаимствана от социалната политика на Чешка република и Република Унгария, в които населението се увеличава с големи темпове основно от етнически чехи и унгарци. Безплатни – училище, детска градина, ясла. Връщане на ученическите бригади. Възвръщане на военната повидност. Въвеждане на задължителна наборна, военна служба за всеки годен пълнолетен от мъжки пол.
Повече пряка демокрация. Организиране на референдум с 50 000 подписа, чийто вот да е задължителен и да не може да се атакува от Конституционен съд, нито разисква от Народното събрание. Запазване на парламентарната демокрация във вида на парламентарна република.
Лустрация !
Приемане на извънреден наказателен “ЗАКОН ЗА СЪДЕНЕ ЗА ВИНОВНИЦИТЕ ЗА ГЕНОЦИДЪТ НАД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ЕТНОС от 1989г. до НАШИ ДНИ”
Увеличаване на производството и производителността с алтернативни финансови източници.
Забрана за вземане на нови заеми от международни институции или банки.
Изплащане до стотинка на външния дълг на България и освобождаване от финансовото робство по примера на Унгария, която единствена има НУЛА ДОЛАРА ВЪНШЕН ДЪЛГ.
Разследване след законодателни промени за отпадане на давността за престъпленията на прехода- умишлени банкрути на банки, източване на предприятия, фалшива приватизация, престъпно бездействие.
Забрана на всички секти. Разрешава се да изповядва само традиционен ислям, православно християнство, католицизъм, протестантство и други миролюбиви източни религии и вярвания. Разтурване на секти като “Свидетели на Йехова”, фанатизираните ислямистки секти от Пазарджик и Асеновград (кадарджии и нурджии).
Никакво приемане на мигранти. На всяка цена ! Нашата цел е да върнем българите от чужбина, а не да ги заместваме.

За постигане на целта си сме решени :

Да създадем условия за достоен живот за всички граждани на Република България;

Да осигурим равни права и задължения за всички граждани на Република България ;

Да реформираме правоохранителната система и да установим върховенство на закона.

Да осигурим качествено и безплатно образoвание и здравеопазване;

Да закриляме семейството , майките, бащите и децата.

Да осигурим професионална реализация на младите в Република България;

Да защитаваме интересите на малкия и средния бизнес,

Да се справим с картелите, монополите и спекулата.

Да защитаваме приоритетно трудовите права на гражданите.

Да увеличим средната работна заплата на населението.

Да се справим с безработицата .

Да се борим с ширещата се „шуро-баджанащина“ в публичния сектор и обществените поръчки в България.

Да създадем условия за развитие на високо-технологични производства с голяма добавена стойност.

Да създадем регулации пресичащи износа на природни богатства в необработен вид (без добавена стойност в страната).

Да създадем законодателство, което да ревизира сделките и създаде условия за търсене на отговорност на виновните лица от Преходния период в България след 1989г. В частност – източването на държавните предприятия, източването на банките, кредитните милионери, приватизационните сделки, умишлените банкрути, концесионните сделки.

Да водим външна политика, отстояваща интересите на Република България на принципа – приятели с всички, но подчинени на никой ! Политика насочена единствено към интереса на българските граждани. Сътрудничество с всички държави по Света – за каквото е изгодно, доколкото е изгодно и докогато е изгодно на българските граждани.

Да защитаваме с всички сили правата на българските граждани в чужбина.

Да създадем регулации за пресичане възможностите за нерегламентирано прокарване на чужда външна политика в България чрез правителствени и неправителствени организации.

Да гарантираме прозрачност и информираност в решенията и дейността на законодателната, изпълнителната и съдебната власт;

Да гарантираме достойна пенсия;

Да опазваме околната среда и особено – плажовете, горите и планините на България ;

Да работим за изграждането на ценностна система, насочена към обединяване и възраждане на християнския морал, традиционното семейство, българския дух, език и култура.

Да гарантираме суверенитета на България !

Да въведем машинно/електронно гласуване !

На повече пряка демокрация !

Да въведем законодателство, осигуряващо много по-лесен достъп на гражданите до референдуми.

Да спрем бюджетните кражби, свързани с нагласени обществени поръчки, укрити данъци в особено големи размери и контрабандна търговия от фирми и частни лица, избегнали закона чрез корупцията в държавните институции.

Да въведем законодателна рамка, която гарантира ясна собственост на медиите и спазването на високи професионални стандарти в медийната среда. Край на политическото финансиране за медии.

Да прекратим източването на социалната система.

Да осигурим законодателство, което да гарантира реалното обработване на плодородната българска земя, а не както до сега – само с цел източване на субсидии.

Да осигурим особена закрила на дребния и средния земевладелец и селски стопанин.

Да осигурим законодателство, което да гарантира контролния дял на държавата при управлението и разпореждането с пристанищата, летищата, електро-разпределителните дружества, здравните каси, касите по КСО и всичко, при което водещ е обществения, а не частния интерес.

Да възвърнем военната повидност. Въвеждане на задължителна наборна, военна служба за всеки годен пълнолетен от мъжки пол.

Да създадем условия за по-голяма раждаемост на пълноценно поколение .

Да осигурим безплатни – училище, детска градина, ясла.

Да изплатим външния дълг на България и да се освободим от „финансовото робство“.

Да се борим с радикалните религиозни или други идеологии и тяхното разпространение.

Да запазим териториалната цялост на България.

Да работим за разпространение на българската кауза в Северна Македония.

Да се осигурим свободата на словото.

Да пазим границите на Република България