7.1 C
Бургас
събота, март 2, 2024
Google search engine
Home БЛАГОТВОРИТЕЛНИ АКЦИИ Уважаеми Г-н Димитър Николов, отменете Гей-парада в Бургас, хора умират по болниците,...
Петър Пизамов с върнатите от него деца на Даниела Колева от Сливен
Петър Пизамов с върнатите от него деца на Даниела Колева от Сливен

Уважаеми Г-н Димитър Николов, отменете Гей-парада в Бургас, хора умират по болниците, хора умират от глад заради карантината, това е недопустимо

260
0

По повод планирания “Г@й парад” в Бургас на 15.05.2021г.

Уважаеми Г-н Димитър Николов – кмет на гр. Бургас от 2007г. до сега,

Гей-парад уважаеми г-н димитър николов, отменете гей-парада в бургас, хора умират по болниците, хора умират от глад заради карантината, това е недопустимо 124689759586517 1 1 гей-парад джендър кукли на българския пазар петър низамов гей-парад

До сега съм бил напълно толерантен към Вас в статиите си, въпреки, че имам множество доказателства за дейността Ви преди да станете кмет. Не съм ги публикувал, защото въпреки, че сте ГРОБ-ажия (от ГЕРБ), вие не бяхте типичния Бойковец и за 14 години променихте облика на Бургас, който днес прилича на нов курорт, с добра инфраструктура и т.н. ( но без млади хора, които да тъпчат по новите плочки – все пак)

Няма да споменавам, че през вашето управление демографскатра криза в Бургас се изостри до краен предел, защото младите напускаха веднага след гимназията, защото между многото направени велоалеи (не знам на кой са нужни толкова много след като в Бургас няма толкова колоедачи като вас – нали сте бил такъв) , Вие не си направихте труда да построите един университет, едно читалище или библиотека.

Няма да споменавам, че тук икономика няма и всичко е сведено до семеен туристически или ресторантьорски бизнес, а индустрията и морския транспорт са структурно-ограничени до няколко големи играчи – близки до вашия ГЕРБ.

Няма да споменавам, че Бургас се обезлюдява и обезкървява от към млади хора всяка година.

Няма да споменавам, че тук в Бургас цената на доматите още се определя с бухалки.

НО !!! До сега си мълчах за вас, защото поне правите нещо за града ни, каквото други кметове не могат да кажат за себе си.

Сега на фона на тази демографска криза, вие сте разрешили да се проведе “Г@й парад” в града ни – на центъра, на пъпа.

Ние не сме против хората с друга ориентация, нито искаме да бъдат премахнати от обществото ни. За нас те са болни хора, а болесттните отклонения не трябва да се рекламират и топ на обществено място.

Искам да Ви питам, какво да кажа на 6-годишното ми дете, когато докато се разхождаме по центъра на нашия град види това и ме попита : “Тате, какви са тези хора? Защо са облечени така? Защо са по дуп@та?”

Отговорете ми на този въпрос? Как аз да обясня на детето ми, че имаме кмет – мекушав, който се е поддал на натиска на Отворено общество и е позволил тази пародия да се случи под носа на децата ни?

И вие ли получавате пари от медицинските корпорации, превърнали смяната на пола на децата в Западна Европа и САЩ в индустрия?

И вие ли сте съучастник в това да пропагандираме на децата си да си съкратят живота наполовина с хормонални и оперативни интервенции, които са несвойствени за организмите на хората. Какво остава за малките деца, които аже не са достигнали полова зрялост и завършен пуберитет?

Г-н Кмет, имате доста прегрешения, моля не ме карайте да ги публикувам всичките!

Това не е заплаха, а предупреждение за край на моя толеранс към вас!

И безтова до сега съм търпял доста критики, че не говоря за ГЕРБ – Бургас достатъчно.

Моля ви, осъзнайте се и ако не да го забраните, поне съгласувайте събитието им да е в периферията на града, а не на пъпа, на пъпа на герберския град – Бургас.

Това го искам не само аз, а огромната част от хората, които са гласували за вас ( аз не съм) !

Знам, че това е последният ви мандат и слабо ви интересуват електоралните нагласи за вас, но помислете като какъв ще останете в историята на Бургас…

Искате ли да сте първия кмет на Бургас разрешил това “нещо”?

Едва ли искате “работата, работата, работата” да бъдат засенчени от това ваше необмислено решение !

С Уважение , ПЕТЪР НИЗАМОВ

Председател на БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства

Гей-парад уважаеми г-н димитър николов, отменете гей-парада в бургас, хора умират по болниците, хора умират от глад заради карантината, това е недопустимо 1 деца даниела1 scaled гей-парад джендър кукли на българския пазар петър низамов гей-парад

Гейове и лесбийки готвят нещо скандално в пламналия от К-19 Бургас

“Розовото” шествие ще се проведе на 15 май на централния площад “Тройката”

Гейове и лесбийки готвят нещо скандално в пламналия от к-19 бургас

Бургас се готви за гей парад по време на пандемия, става ясно от съобщение в социалните мрежи, пише “Флагман”. 

Демонстранти ще размахват цветни знаменца и ще се противопоставят на езика на омразата в обществото, агресията и тормоза в училищата и на обществените местата и ще се борят за равни права, толерантност и свобода. За това апелира организаторът на “розовото” шествие Руси Милев, който горещо приветства всичко хомосексуалисти да се включат в събитието.

То ще се проведе на  15 май на площад “Тройката” в центъра на Бургас, два дни преди Международния ден за борба с хомофобията. Мотото на необичайния протест е „Любовта е по-силна от омразата“.

Според постера, който обикаля от няколко дни социалните мрежи, първият Бургас Прайд се организира с подкрепата на  местните общности и правозащитни организации и е в подкрепа на равноправието на ЛГБТ хората (лесбийки, гей мъже, бисексуални, трансджендъри), които често стават жертви на дискриминация и тормоз.

Със сигурност ще има и противници на шествието, очаква се и ескалиране на напрежението, както бе преди година.

Походът на Бургас Прайд 2021 търси доброволци, които да помогнат за организационната част на шествието. Търси се подкрепление за следене за реда преди и по време на шествието, заснемане на фото и видеоматериали, координация по време на шествието и концерта, както и след приключването му, отговорности към пропускателния режим.

Нека този ден да бъде нашият. Нека да развеем гордо нашите знамена без да се страхуваме. И нека да бъдем заедно, сплотени, единни и отстояващи позицията си, посочва още Руси Милев.

Миналогодишното прайд шествие в Бургас събра около 40 тийнейджъри, които се определят за хомосексуалисти и настояваха за повече права пред Съдебната палата. Тогава те твърдяха, че постоянно са жертва на физически и вербални нападения заради предпочитанията си и осъдиха грубо хомофобията.

Вижте с какви глупости се занимва цивилизованият Свят в условията на Пандемия !

Възможно ли е човек да се самоопределя не просто като хетеросексуален, а като “супер хетеросексуален” (Super Straight)? Ами разбира се, аз – Петър Низамов и всичките ми познати , а те са много са такива!

През последните дни потребителите в популярни платформи като Reddit, 4Chan и дори TikTok са категорични, че това е напълно легитимен термин, който упорито се опитват да наложат за ежедневна употреба.

След като към LGBT непрекъснато се добавят нови буквички, които да описват човешката сексуалност, тези хора са убедени, че човек може да се определи и като “супер хетеро”.

Този израз включва в себе си мъже и жени, които са съгласни да флиртуват и евентуално да стигнат до интимни взаимоотношения сами и единствено с представители на противоположния пол, които също се възприемат за “супер хетеросексуални”. Това означава, че супер хетеро хората отхвърлят идеята да са във връзка с някой, който е бисексуален или транссексуален.

Разбира се, шумът около хаштага #SuperStraight е в стила на “С камъните на LGBTQ общността по техните глави”.

В TikTok трендът може да бъде проследен до потребител с никнейм Kyleroyce, който заявява, че му е писнало да го сочат за нетолерантен. Във видеото, което вече е изтрито от платформата, той седи в кола и споделя своите възгледи за сексуалността и доколко тя е природна даденост и доколко е въпрос на самоопределяне.

След като модерацията на социалната мрежа надушва клипа и го премахва, Kyleroyce се пренася в YouTube, където бързо трупа над милион гледания. В клипа 21-годишният мъж обяснява, че е отказал да се среща с транссексуална жена, родена като мъж, и затова е бил наречен “трансфоб”. Обидата дотолкова го засяга, че той решава да си измили изцяло нова сексуалност.

Така Kyleroyce заявява, че е “супер хетеро” и че тъй като това е неговата ориентация, всички трябва да я уважават така, както уважават и останалите нетрадиционни сексуалности.

“Ще се срещам само с жени, родени като жени, това съм аз”, допълва той.

Пред Insider младият мъж казва, че не е искал да обиди когото и да било, макар че в YouTube е получил дори заплахи за живота си. За него това е поредното доказателство каква агресия могат да проявят хора, които настояват за толерантност, но в същото време не приемат никаква чужда позиция.

“Писна ми да ми лепят негативни етикети, просто защото харесвам жени”, продължава Kyleroyce в разговора си с Insider.

Подчертава, че точно както при членовете на LGBTQ общността, така и при него сексуалността е въпрос на природа, която не може да промени или пребори. “Харесвам жени, такъв съм си по рождение”, казва той и не иска това да звучи като извинение, за да се вижда и да си ляга с когото си иска.

Kyleroyce даже и не подозира какъв фурор ще предизвика. Заявки от различни потребители, че са “супер хетеро”, се появяват в редица от най-известните социални платформи – от TikTok те стигат до Reddit за броени часове. Оттам нататък се пренасят и в Twitter, 4Chan и 9gag.

Появяват се подобни постове и във Facebook и Instagram, но там цензурата е далеч по-безпощадна.

“Знам, че много хора са на моето мнение и на моята позиция, но са твърде уплашени да го заявят, защото ще бъдат нападнати”, посочва Kyleroyce.

Всъщност реакциите към статусите и колажите със съдържание “Super Straight” сочат, че младият мъж е прав. Той получава нападки не само, че е трансфоб, но и че идеите му граничат с тези на нацистите. Мнозина смятат, че е недопустимо Kyleroyce да откаже среща с жена, само защото тя е родена като мъж, а по-късно е сменила пола си.

Той обаче отново извърта ситуацията в своя полза и посочва, че тепърва ще се бори неговата “супер хетеросексуалност” да бъде възприета от по-консервативните LGBTQ хора.

“Разпространявайте своята любов, независимо как се самоопределяте”, казва в заключение Kyleroyce.

Източник ТУК 

В Дания препоръчаха да се разреши на 10-годишните деца да сменят пола си

В дания препоръчаха да се разреши на 10-годишните деца да сменят пола си
За да помогнат на деца и младежи с джендърна дисфория (тоест на тези, които са в конфликт с биологичния си пол), Датският съвет по етика препоръчва на политиците да определят възрастова граница от 10-12 години за тези, които желаят законно да променят пола си, съобщава Berlingske.

,,Децата на тази възраст най-често вече имат ясна представа към какъв пол принадлежат, за разлика от много малките деца, чието възприемане на пола е по-гъвкаво и неясно. Именно на тази възраст започва лечението на транссексуалните деца, които искат да променят пола си”, коментира Ан-Мари Аксе Гердес, председател на Датския съвет по етика.

Гей-парад уважаеми г-н димитър николов, отменете гей-парада в бургас, хора умират по болниците, хора умират от глад заради карантината, това е недопустимо 697229 гей-парад джендър кукли на българския пазар петър низамов гей-парадЕвродепутатите обявиха ЕС за “зона на свобода” за хората от ЛГБТ общността

Политическото мнозинство вече е готово да одобри решението за намаляване на сегашната възрастова граница от 18 години, но редица несоциалистически партии са възмутени от благословията на Датския съвет по етика.

Това е пълна лудост. Децата са принудени да правят нещо, което не може да им бъде наложено. На 18 години човек трябва да има пълното право да направи свой собствен свободен избор, но ние по никакъв начин няма да подкрепим законната промяна на пола, споделя Мете Тизен, говорител на децата на партия „Нови права“ и цитирана от “Фокус”.

И Датската народна партия, и Консервативната партия, и Либералният алианс категорично се противопоставят на предложението за разрешаване на законната смяна на пола на децата. Представителят на Либералния алианс по въпроса за децата Хенрик Дал написа в социалната мрежа Фейсбук, че предложението е “елемент от една наистина отровна идеология”.

Не купувайте от пропагандиращите джендъризъм на вашите деца ” CRY BABIES” .
Продават женски кукли в розово , но с мъжки полови органи.
Гледайте филмчето. Там всички са МОМИЧЕНЦА и си имат имена.

България на Бойко .Номер 1 снабдител на оръжия за Ислямска държава. Доказателство !

Видео: Мая Манолова, БХК, Меглена Кунева и „Анимус“ – заедно на избори, в отнеманията на деца и в покарването на „Джендър“ идеологията в училищата

ФОНДАЦИЯ НА ДЕНИЦА САЧЕВА СЪДИ ПЕТЪР НИЗАМОВ, КОЙТО ВРЪЩА ОТНЕТИ ДЕЦА ОТ НЕЙНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ОТ БЕДНИ НО ГОДНИ РОДИТЕЛИ

https://youtu.be/H9nCnrTX5DE

Гей-парад уважаеми г-н димитър николов, отменете гей-парада в бургас, хора умират по болниците, хора умират от глад заради карантината, това е недопустимо fb img 15783672560096130717097236271023 гей-парад джендър кукли на българския пазар петър низамов гей-парад

Гей-парад уважаеми г-н димитър николов, отменете гей-парада в бургас, хора умират по болниците, хора умират от глад заради карантината, това е недопустимо fb img 15783672015266552998804597616010 гей-парад джендър кукли на българския пазар петър низамов гей-парадГей-парад уважаеми г-н димитър николов, отменете гей-парада в бургас, хора умират по болниците, хора умират от глад заради карантината, това е недопустимо fb img 15783671986234100600793569818348 гей-парад джендър кукли на българския пазар петър низамов гей-парадГей-парад уважаеми г-н димитър николов, отменете гей-парада в бургас, хора умират по болниците, хора умират от глад заради карантината, това е недопустимо fb img 15783671929098400790825094870145 гей-парад джендър кукли на българския пазар петър низамов гей-парад

О

Гей-парад уважаеми г-н димитър николов, отменете гей-парада в бургас, хора умират по болниците, хора умират от глад заради карантината, това е недопустимо fb img 15783671884585910939426884287243 гей-парад джендър кукли на българския пазар петър низамов гей-парад

Гей-парад уважаеми г-н димитър николов, отменете гей-парада в бургас, хора умират по болниците, хора умират от глад заради карантината, това е недопустимо fb img 1578367190622554789235376298679 гей-парад джендър кукли на българския пазар петър низамов гей-парад

Гей-парад уважаеми г-н димитър николов, отменете гей-парада в бургас, хора умират по болниците, хора умират от глад заради карантината, това е недопустимо screenshot 20200104 230153 facebook8395611616555263490 гей-парад джендър кукли на българския пазар петър низамов гей-парад

т Десислава Евгениева: “Искам да споделя с вас един потресаващ случай от преди малко…
Моята баба купила на детето ми от книжарница играчка.
Кукла на “Cry babies”. Попринцип знам,че са момиченца,но дори момченца да са не мисля,че това което видях е редно. Куклата е с розово,видимо от женски пол… но не и според производителя… ще повърна! Без думи съм наистина.”

П.П.

Имаше множество коментари, че това, че куклата била облечена в розово, не означавало, че е момиченце.
А ТОВА, ЧЕ ВСИЧКИ ДЕЦА ОТ ФИЛМЧЕТО “CRY BABIES MAGIC TEARS” СА МОМИЧЕНЦА, НЕ ОЗНАЧАВА ЛИ, ЧЕ КУКЛАТА, ИЗРАЗЯВАЩА ГЕРОИНЧЕ ОТ ФИЛМЧЕТО Е МОМИЧЕНЦЕ.
Гледайте филмчето по-долу !
В случая в мъжки полов орган.
И това ако не е джендър пропаганда, здраве му кажете.

А това, дали е оригинална кукла, дали се продава в книжарниците, или в други детски магазини като “ХИПО ЛЕНД” аз не го разбирам, не съм специалист. Между другото, тази кукла с мъжкия “русал” по-долу се продава точно в “ХИПО ЛЕНД” . Само за тези, които ги защитаваха ревностно !
Знам само, че женски кукли, където е изразена търговската марка “CRY BABIES” имат мъжки полов орган на видно място. И тези кукли се продават на БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР.
Аз ако бях титуляр на марката “CRY BABIES” и се разпространяваха такива уж “фалшификати” с моята търговска марка да дискредитират моята фирма. Бих направил всичко да бъдат изтеглени от пазара.
Очевидно това не новост за тях, защото е имало подобни сигнали и преди два месеца, разпространени по медиите, които със сигуирност би трябвало да бъдат уловени от технмия маркетингов отдел.
Въпреки това до ден-днешен никой от тази фирма – производител не си е мръднал пръста да бъдат изтеглени тези кукли от пазара.
Защо ли?
Защото е обичайна практика пазари, където потребителите не са особено платежоспособни, самите титуляри на търговски марки да пускат техни уж реплики, изработени от самите тях , само, че с евтини материали и ниско качество.
Разбира се, че в такъв случей няма кой да инициира действия по премахване на уж репликата.
В този случей е така.
Титулярът на търгпвската марка “CRY TEARS” чрез “ХИПО ЛЕНД” се отрича от тези реплики, но оставя те да бъдат разпространявани безпрепятствено.
Давам пример !
По жалби на вносители на “ГУЧИ” , “АРмани” и т.н. бяха затворени множество магазини, където се предгаха техни реплики, а собствениците бяха осъдени за ползване на чужда интелектуална собственост.

В случая, обаче “CRY BABIES”не си мръдва пръста вече 1 година да изтегли тези уж фалшификати.
Дали не се касае за първия случай.
Еми, аз съм сигурен, че е така !

А имената на бебенцата от филмчето “CRY BABIES MAGIC TEARS” са следните и са само на момиченца !!!

CONEY – Кони
pingui – Пингуи
LORI – Лори
pandy – Панди
hopie – Хопи
Тургуи
Kiki- Кики
NITA- Нита
finnie- Фини
Beety- Бийти
LEA – Леа
NALA – Нала
LALA – Лала
Coney – Кони
LEA – Леа
LADY- Лейди
dotty – Доти
Nala – Нала
LAMMY – Лами
FIBI – Фиби
PINKY – Пинки
Flipy – Флипи
GIGI – Джиджи
Ellie – Ели

Previous articleВ САЩ изтриха Нютон от учебниците заради расизъм, а в Дания решават да разрешат на 10-годишните деца да сменят пола си
Next articleВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ИЗНАСЯЛ ВАГОНИ С ЖЕЛЯЗО ИЗПИСАНИ КАТО СКРАП ДОКАТО БИЛ ШЕФ НА СИНДИКАТА В “ПРОМЕТ”?
Avatar of петър низамов
Роден на 11 Септември 1985г. в семейство на учителка и синдикалист. Пра-прадядо ми е Поп Георги Стоянов Джелебов - апостол за освобождение на Странджа! 1992г. След изпит съм приет в СХЕУ „Св.Св. Кирил и Методий” и изучавам два западни езика от първи клас. Приет съм през 199г. В Английска езикова гимназия „Гео Милев” в Бургас. Завърших висше образовение в Бургаския свободен университет – специалност „право” през 2018г. с отличен. Докторант по наказателно право в СУ и дипломиран магистър-фармаколог от МУ-Пловдив. Основател и организатор през 2016г. на две каузи , превърнати по-късно в благотворителни неправителствени организации. Това са малка част от децата, които сме върнали, водейки безплатни съдебни дела, чрез Български юридически комитет – БЮК, на който аз – ПЕТЪР НИЗАМОВ, съм председател . Деца, които са били неоснователно отнети от службите по закрила на детето, от ДОБРИ и ГОДНИ, но БЕДНИ родители, без да бъдат подпомогнати материално, въпреки, че ДА „Закрила на детето“ е под юрисдикцията и под управлението на Агенцията по СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ ! Не става въпрос за липса на родителски капацитет, а за липса на материални условия, за които държавата е длъжна да осигури един нормален минимум на всяко дете. Ние разкрихме през 2016г., че отнетите деца се дават на приемни семейства, на които държавата плаща над 900 лв./мес./дете. Пари, които ако се дадат на биологичните родители, последните биха им създали прекрасни условия. Знаете за разкритията ни и за корупционна схема в институцията, която се занимава буквално с продажба на български деца на чужденци. Чрез междинни семейства, които социалните определят самостоятелно и безконтролно да осинивяват децата срещу заплащане, децата се изкарват в чужбина, където подставените осиновители предават за осиновяване децата на чужденци извън юрисдикцията на България. По този начин се заобикаля процедурата съгласно закона, която включва обстойна проверка на миналото на осиновителя-чужденец и преценка на риска да бъде предоставено или използвано от него за развратни действия след като са изчерпани всички възможности детето да бъде осиновено от български гражданин. Децата, взети, защото уж били под риск, се предават на непроверени чужденци, където може да са в по-голям риск. Избягват една опасност като излагат децата на сто други. Разбира се, това се случва след разговори на четири очи и платени крупни суми под масата на държавните служители. Пари, за които имаме съмнение, че се разпределят нагоре по веригата и достигат до черните каси на партиите, където се използват за купуване на гласове по избори. Миленчо, Ицо от Варна, бебе Александър от с. Арда, Смолянско, триете деца на вдовицата Даниела Колева от Сливен, 11-те отнети деца на най-голямото българско етническо семейство в Русе, бебето в с. Смирненски, детето на Донка Иванова от Ямбол и много, много други казуси, завършвали или, които ще завършат добре поради щастливата случайност да се заемем с тях БЕЗПЛАТНО. А колко други има, на които не можем да помогнем. Службите по закрила (отнемане) на детето са отнели – за 2018г. – 3000 деца, а за 2019-та година, само до Август изведените от семейството са 2000. Многократен рязък ръст през последните години на изведените от семействата деца, който ние няма да допуснем, защото имаме достатъчно доказателства, че се извършва под чуждестранно давление. Финансирането на мерки от Плана за действие за изпълнението на Националната програма за превенция на насилието и злоупотребата с деца (2017 – 2020 г.) и особено на мерките за повишаване на капацитета на специалистите за ранна оценка и сигнализиране на домашното насилие със средства предоставени от чужда държава е недопустимо. Засяга основни елементи на националната сигурност, защото предоставя възможност за чуждо влияние (в конкретния случай Норвегия чрез Норвежкия финансов механизъм). Остава впечатлението, че Норвегия, чрез финансирането на мерки от плана за действие, се опитва да прокарва вече възприети в скандинавските държави методи на работа, които методи най-меко казано са спорни и имат дълбоко травмиращи за семействата последици. Тук и на PetarNizamov.com можете да научите за дейността ни по ✅✅✅✅ връщане на деца, отнети от социалните от годни, но бедни родители и ✅ да бъдете информирани за това което в медиите крият от вас.✅✅ Знаете и за нашата борба срещу Стратегията за детето 2019-2030г. ✅ ✅✅Против „Джендър“ образованието в училищата . ✅✅ Против отнеманията на деца от годни родители поради бедност вместо да бъдат стимулирани от държавата ! ✅ ✅✅✅Представяме ви КАЗУСИТЕ , В КОИТО СМЕ УЧАСТВАЛИ И СМЕ УСПЯВАЛИ ДА ВЪРНЕМ ДЕЦАТА ОТНЕТИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ. ЗА ДЕСЕТКИТЕ ОТНЕТИ ОТ СОЦИАЛНИТЕ И ВЪРНАТИ ОТ НАС ДЕЦА НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ можете да прочете като натиснете върху връзката: https://petarnizamov.com/десетките-отнети-от-социалните-и-върн/ ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни битки срещу социалните и върнатите десетки деца обратно при биологичните им и любящи ги родители. ✅✅✅Знаете за нашата борба за въвеждане на час по родолюбие в училищата. ✅✅✅ Знаете и за нашата борба срещу НПО-тата в училищата и опитите за промиване на мозъците на малчуганите. ✅✅✅ Знаете и за закрилата, която сме предоставяли на бедни, болни, възрастни и сиргаци, които сме настанявали в общински жилища, дарителски и кръводарителски акции. ✅✅✅ Знаете и за борбата на Политическа партия (в процес на регистрация) – „РОДИНА“ срещу Статуквото. Срещу олигарсите и техните покровители и създатели. ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни и граждански битки срещу застрояването на дивите дюни, зелените площи. Срещу обгазяването и замърсяването на земята, водата и въздуха. ✅✅✅Знаете за спрените строежи на плажовете след нашите акции. ✅✅✅Знаете за уволнените директори на областни дирекции по социално подпомагане, началници на РПУ-та, на кметове на общини – отстранени от длъжност и обвинени в корупция след нашите разкрития и граждански действия. ✅✅✅Знаете за нашите гражданско движение и цивилните отряди за защита на жените и вярата, осъществяващи защита на границата на България срещу нелегално нахлуващи през нея мигранти и дезертьори от ИСИС, АлКайда, Ал Нусра и др. ✅✅✅Знаете за подкрепата, която получваме от управляващата партия в Италия, Шведски демократи, СПД – Чешка република и мн. други патриотично настроени парламентарни политически групи и организации в Западна и Централна Европа. Ние не говорим, ние действаме. Ние работим в полза на обществото, а не си чешем езиците ! Петър Низамов Председател на „Български юридически комитет“ Председател на „Свободна Европа“ Председател на „Evropský štít – Česká republika“ Собственик и администратор на PetarNizamov.com : Сдружение „БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ – защита на гражданите с правни средства“ Association „BULGARIAN JUSTICIARY COMMITTEE – Protection of the Citizens by Legal Means“ ЕИК/Булстат : 205028308 Седалище и адрес на управление: област Бургас, община Бургас гр. Бургас 8000 ул. Гладстон No 18 Имейл: [email protected]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here