Home БЛАГОТВОРИТЕЛНИ АКЦИИ НАШИЯТ СЪРАТНИК ОТ ПАРТИЯ “РОДИНА” ХРИСТО ГЕШОВ Е ИЗЧЕЗНАЛ ДОКАТО Е БИЛ...

НАШИЯТ СЪРАТНИК ОТ ПАРТИЯ “РОДИНА” ХРИСТО ГЕШОВ Е ИЗЧЕЗНАЛ ДОКАТО Е БИЛ ПОД ЗАЩИТА

0
244

Моят приятел и топ разследващ журналист Христо Гешов е изчезнал.
Преди по-малко от месец се срещнах с него в гр. Луковит , както виждате за едно ново начало с ПП РОДИНА. Тогава той на срещата дойде с един полицейски екип, който осигуряваше защитата му по НПК като свидетел срещу местните мастити общинари и кмет, които феодализират общината от години. Обсъждахме неговата кандидатура за кмет на община Червен Бряг.
Днес моят приятел е изчезнал.
Мога да гарантирам на тези, които са замесени в тази дръзка , неочаквано-нагла и подла атака срещу моят приятел и съратник.
Мога да им кажа, че няма да пестим нито енергия, пари или ресурси, но това няма да остане безнаказано.
След серия разследвания, довели до обвинения срещу кмета на Червен Бряг, той беше нападнат и пребит пред дома си, поради което живееше под полицейска защита.

27 април в 1:27 ч. ·
Ето публикацията какво гласеше !

Вчера се срещнах с Христо Гешов, един истински и смел журналист, който не работи по линията на конюктурата.
Обсъдихме нашия политически проект ПП РОДИНА и взехме решение да работим заедно за една нова България, управлявана в народен интерес.
Както ви информирах скоро, започваме учредяване на политическо движение ПП РОДИНА и г-н Гешов прие да е наш координатор и председател за Север–западна България.
За да ви запоная с моя приятел ще спомена няколко от неговите награди и разследвания.
Той сам разкри далаверата „Топъл обяд за бедните“ , след което беше поръчан от местната власт да бъде пребит и беше нападнат от маскирани пред дома си. Това , обаче не госпря да продължи разследванията си за злоупотреби в община Червен бряг.
Помните, че този месец беше арестуван кмета на Червен бряг, председателя на общинскияп съвет и други мастити общинари. Те получиха обвинения в престъпления по служба и бяха отстранени от длъжност.
Това е един цветущ пример как и сам човек, когато има волята и мотивацията , и най-вече- не се отказва пред нищо, може да пребори крадливата ни система и влияе на процесите.
Но, това , когато е сам.
А много добре знаете, че сговорна дружина – планина повдига.

 

През Април 2019г. се срещнах с Христо Гешов, един истински и смел журналист, който не работи по линията на конюктурата.
Обсъдихме нашия политически проект ПП РОДИНА и взехме решение да работим заедно за една нова България, управлявана в народен интерес.
Както ви информирах скоро, започваме учредяване на политическо движение ПП РОДИНА и г-н Гешов прие да е наш координатор и председател за Север–западна България.
За да ви запоная с моя приятел ще спомена няколко от неговите награди и разследвания.
Той сам разкри далаверата “Топъл обяд за бедните” , след което беше поръчан от местната власт да бъде пребит и беше нападнат от маскирани пред дома си. Това , обаче не госпря да продължи разследванията си за злоупотреби в община Червен бряг.
Помните, че този месец беше арестуван кмета на Червен бряг, председателя на общинскияп съвет и други мастити общинари. Те получиха обвинения в престъпления по служба и бяха отстранени от длъжност.
Това е един цветущ пример как и сам човек, когато има волята и мотивацията , и най-вече- не се отказва пред нищо, може да пребори крадливата ни система и влияе на процесите.
Но, това , когато е сам.
А много добре знаете, че сговорна дружина – планина повдига.

ЗАЩО НИЕ ОТ ПАРТИЯ „РОДИНА“ СМЕ ПРОТИВ СТРАТЕГИЯТА ЗА ДЕТЕТО 2019-2030 г.

Петър Низамов
Нашият съратник от партия "родина" христо гешов е изчезнал докато е бил под защита нашият съратник от партия "родина" христо гешов е изчезнал докато е бил под защита 57935954 2396020860421551 2142013899774361600 n нашият съратник от партия "родина" христо гешов е изчезнал докато е бил под защита защо ние от партия „родина“ сме против стратегията за детето 2019-2030 г. Петър низамов нашият съратник от партия "родина" христо гешов е изчезнал докато е бил под защита

Ето малко биография на Христо Гешов :
“Без да навлизам в каквито и да е подробности, искам да изясня следното :
1. Аз, Христо Гешов, съм студент на Великотърновският университет “Св. Св. Кирил и Методий”.
2. Работя по договор, като разследващ журналист в “ЗОВ НЮЗ” и водя предаването “На прицел”.
3. Бях награден за журналистиката, която правя от СБЖ!
4. Бях единствения български журналист, участник в Международната конференция за свободата на словото във Виена.
5. Завършил съм средното си образование в СОУ” Д-р Петър Берон” гр. Червен бряг, с общ успех – Отличен 5,65.
Въпросната информация споделям за да бъде от полза на плевенската, неизвестна медия, на една колежка, на свободната практика. Споделям това, с няколко уточнения :
1. Моята журналистика е призната не само в България, отзвук получи и по света, включително с това, че точно аз, момчето от Червен бряг, влезе в доклада на САЩ. Същият аз, работя по договор като ЖУРНАЛИСТ, учещ за съответната квалификация, в уточненото по-горе учебно заведение. Та, може ли колежката с педагогическо образование, да сподели, дали е имала подобни национални и световни постижения? Дали същата има съответната квалификация за журналист? (С важното уточнение, че диплома за журналист може да има всеки, но не всеки може да бъде такъв!)
2. Същата госпожа, освен с провалената си политическа кариера, на неуспяла кандидат кметица на Червен бряг, с какво е “известна” и същата дали прави разлика между журналистика и пиар?
3. Защо същата госпожа, не разкаже за договора на собствената си рода, с Община Червен бряг, да почиства през зимния сезон улиците на Червен бряг? И точно този договор ли я “мотивира” да бъде “обективна”?
В журналистическата етика, госпожо учител, ясно е заложено, че медиите служат в интерес на обществото и като така, сме длъжни да потърсим всяка от страните да изложи собствената си теза и становище. Разбирам стремежа ви, семейната Ви фирма да продължи ВЪЗМЕЗДНОТО право да получава едни пари, но когато това право се смесва с журналистика, то вече е пиар.
Да правиш обективна регионална журналистика е трудно. Със сигурност го знаете по- добре от мен, но истината, тя винаги е някъде там и винаги излиза на яве. С жалките си опити да омаловажите работата ми, подхвърляйки различни “надсмешки”, ми правите повече от услуга. А Вие се превръщате в още по-жалка! Но това е Ваш проблем. И на семейството Ви разбира се!

Политическо движение „РОДИНА“ набира честни и неопетнени членове за нова България
Гордея се със себе си, със семейството си, с работата си, със смелостта да използвам демократичното си право да казвам това, което мисля и с правото на журналист да го доказвам.
Благодаря на преподавателите си Iliana Pavlova и Ivo Indzhov и Ви пожелавам някога да посетите тяхна лекция! Пожелавам Ви и два пъти по-голям успех от моя, зад който стои честност и почтеност. Все качества, познати Ви от предизборните Ви лозунги на провалвната Ви предизборна кампания.
В заключение ще кажа, че и Миряна Башева е завършила английска филология, но това не променя факта, че е голямо име в българската журналистика!
И Дани Йорданов не е завършил журналистика, но това не отмива срама, който “жъне” този, чието протеже сте Вие!
С най – добри чувства,
Христо Гешов, РАЗСЛЕДВАЩ ЖУРНАЛИСТ НА ЗОВ НЮЗ И ГОРД СТУДЕНТ НА ВТУ “СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ”.

УЧРЕДИТЕЛНА ДЕКЛАРАЦИЯ
На
Политическа партия
„РОДОЛЮБЦИ ЗА ОТЕЧЕСТВО, ДЕМОКРАЦИЯ В ИСТИНСКА НАЦИОНАЛНА АЛТЕРНАТИВА“
( РОДИНА )

Ние изразявайки волята си на свободни граждани в съответствие с Конституцията на Република България и Закона за политическите партии, обединени в инициативен комитет за учредяване на Политическа партия „РОДОЛЮБЦИ ЗА ОТЕЧЕСТВО, ДЕМОКРАЦИЯ В ИСТИНСКА НАЦИОНАЛНА АЛТЕРНАТИВА“ с абревиатура „РОДИНА“ , приемаме и утвърждаваме тази учредителна декларация.
Основните цели на партията са:
Най-важната цел на политическата партия е да живеем в чисто и свято Отечество, такова, за каквото е мечтал Васил Левски, като премахнем марионетния характер и корупционния модел на управление на държавата и да запазим суверенитета на България, като постигнем повишаване на авторитета и тежестта на страната в международните отношения .
За постигане на целта си сме решени :

Да създадем условия за достоен живот за всички граждани на Република България;
Да осигурим равни права и задължения за всички граждани на Република България ;
Да реформираме правоохранителната система и да установим върховенство на закона.
Да осигурим качествено и безплатно образoвание и здравеопазване;
Да закриляме семейството , майките, бащите и децата.
Да осигурим професионална реализация на младите в Република България;
Да защитаваме интересите на малкия и средния бизнес,
Да се справим с картелите, монополите и спекулата.
Да защитаваме приоритетно трудовите права на гражданите.
Да увеличим средната работна заплата на населението.
Да се справим с безработицата .
Да се борим с ширещата се „шуро-баджанащина“ в публичния сектор и обществените поръчки в България.
Да създадем условия за развитие на високо-технологични производства с голяма добавена стойност.
Да създадем регулации пресичащи износа на природни богатства в необработен вид (без добавена стойност в страната).
Да създадем законодателство, което да ревизира сделките и създаде условия за търсене на отговорност на виновните лица от Преходния период в България след 1989г. В частност – източването на държавните предприятия, източването на банките, кредитните милионери, приватизационните сделки, умишлените банкрути, концесионните сделки.
Да водим външна политика, отстояваща интересите на Република България на принципа – приятели с всички, но подчинени на никой ! Политика насочена единствено към интереса на българските граждани. Сътрудничество с всички държави по Света – за каквото е изгодно, доколкото е изгодно и докогато е изгодно на българските граждани.
Да защитаваме с всички сили правата на българските граждани в чужбина.
Да създадем регулации за пресичане възможностите за нерегламентирано прокарване на чужда външна политика в България чрез правителствени и неправителствени организации.
Да гарантираме прозрачност и информираност в решенията и дейността на законодателната, изпълнителната и съдебната власт;
Да гарантираме достойна пенсия;
Да опазваме околната среда и особено – плажовете, горите и планините на България ;
Да работим за изграждането на ценностна система, насочена към обединяване и възраждане на християнския морал, традиционното семейство, българския дух, език и култура.
Да гарантираме суверенитета на България !
Да въведем машинно/електронно гласуване !
На повече пряка демокрация !
Да въведем законодателство, осигуряващо много по-лесен достъп на гражданите до референдуми.
Да спрем бюджетните кражби, свързани с нагласени обществени поръчки, укрити данъци в особено големи размери и контрабандна търговия от фирми и частни лица, избегнали закона чрез корупцията в държавните институции.
Да въведем законодателна рамка, която гарантира ясна собственост на медиите и спазването на високи професионални стандарти в медийната среда. Край на политическото финансиране за медии.
Да прекратим източването на социалната система.
Да осигурим законодателство, което да гарантира реалното обработване на плодородната българска земя, а не както до сега – само с цел източване на субсидии.
Да осигурим особена закрила на дребния и средния земевладелец и селски стопанин.
Да осигурим законодателство, което да гарантира контролния дял на държавата при управлението и разпореждането с пристанищата, летищата, електро-разпределителните дружества, здравните каси, касите по КСО и всичко, при което водещ е обществения, а не частния интерес.
Да възвърнем военната повидност. Въвеждане на задължителна наборна, военна служба за всеки годен пълнолетен от мъжки пол.
Да създадем условия за по-голяма раждаемост на пълноценно поколение .
Да осигурим безплатни – училище, детска градина, ясла.
Да изплатим външния дълг на България и да се освободим от „финансовото робство“.
Да се борим с радикалните религиозни или други идеологии и тяхното разпространение.
Да запазим териториалната цялост на България.
Да работим за разпространение на българската кауза в Северна Македония.
Да се осигурим свободата на словото.
Да пазим границите на Република България
Да създадем силна и боеспособна армия.
Преразглеждане и предоговаряне на неизгодните за България клаузи в сключените досега международни договори.
Закриване на американските военни бази на територията на България.
Строго, безкомпромисно и еднакво прилагане на закона спрямо всички български граждани, независимо от техния етнически произход или тяхното етническо самосъзнание. Недопускане на никакви привилегии, основани на действителна или декларирана принадлежност към каквито и да било малцинствени групи.
Държавно субсидиране на културата, с балансирана равнопоставеност между отделните жанрове.
Извеждане на прокуратурата от съдебната власт и включването й в изпълнителната власт, за да може да се търси отговорност от правителството за прокурорските действия или бездействия. Възстановяване правомощието на прокуратурата да сезира съдебни процеси за контрол върху законността на сделки, за които има данни, че накърняват държавни или обществени интереси.

За постигане целите и осъществяване на дейността си партията ще отстоява принципи на:
Поставяне интересите на България и гражданите и над личните и партийните!
Строг вътрешен контрол !
Правова и социална държава !
Недопускане отклоняване от поставените цели !

С настоящата декларация инициативният комитет открива подписка за набиране на членове-учредители на Политическа партия „РОДОЛЮБЦИ ЗА ОТЕЧЕСТВО, ДЕМОКРАЦИЯ В ИСТИНСКА НАЦИОНАЛНА АЛТЕРНАТИВА“ с абревиатура „РОДИНА“. Всеки гражданин с избирателни права, който отговаря на Закона за политическите партии може да се присъедини към нея чрез саморъчно попълнена и подписана декларация за индивидуално членство по образец, утвърден от инициативния комитет.

Previous articleТОП РАЗСЛЕДВАЩ ЖУРНАЛИСТ ОТ ПАРТИЯ “РОДИНА” Е ИЗЧЕЗНАЛ ДОКАТО Е ПОД ПОЛИЦЕЙСКА ЗАЩИТА
Next articleПЕТЪР НИЗАМОВ ОПРОВЕРГА МАНИПУЛАЦИИТЕ НА СВОБОДНА ЕВРОПА ЗА СТРАТЕГИЯТА ЗА ДЕТЕТО
Avatar of петър низамов
Роден на 11 Септември 1985г. в семейство на учителка и синдикалист. Пра-прадядо ми е Поп Георги Стоянов Джелебов - апостол за освобождение на Странджа! 1992г. След изпит съм приет в СХЕУ „Св.Св. Кирил и Методий” и изучавам два западни езика от първи клас. Приет съм през 199г. В Английска езикова гимназия „Гео Милев” в Бургас. Завърших висше образовение в Бургаския свободен университет – специалност „право” през 2018г. с отличен. Докторант по наказателно право в СУ и дипломиран магистър-фармаколог от МУ-Пловдив. Основател и организатор през 2016г. на две каузи , превърнати по-късно в благотворителни неправителствени организации. Това са малка част от децата, които сме върнали, водейки безплатни съдебни дела, чрез Български юридически комитет – БЮК, на който аз – ПЕТЪР НИЗАМОВ, съм председател . Деца, които са били неоснователно отнети от службите по закрила на детето, от ДОБРИ и ГОДНИ, но БЕДНИ родители, без да бъдат подпомогнати материално, въпреки, че ДА „Закрила на детето“ е под юрисдикцията и под управлението на Агенцията по СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ ! Не става въпрос за липса на родителски капацитет, а за липса на материални условия, за които държавата е длъжна да осигури един нормален минимум на всяко дете. Ние разкрихме през 2016г., че отнетите деца се дават на приемни семейства, на които държавата плаща над 900 лв./мес./дете. Пари, които ако се дадат на биологичните родители, последните биха им създали прекрасни условия. Знаете за разкритията ни и за корупционна схема в институцията, която се занимава буквално с продажба на български деца на чужденци. Чрез междинни семейства, които социалните определят самостоятелно и безконтролно да осинивяват децата срещу заплащане, децата се изкарват в чужбина, където подставените осиновители предават за осиновяване децата на чужденци извън юрисдикцията на България. По този начин се заобикаля процедурата съгласно закона, която включва обстойна проверка на миналото на осиновителя-чужденец и преценка на риска да бъде предоставено или използвано от него за развратни действия след като са изчерпани всички възможности детето да бъде осиновено от български гражданин. Децата, взети, защото уж били под риск, се предават на непроверени чужденци, където може да са в по-голям риск. Избягват една опасност като излагат децата на сто други. Разбира се, това се случва след разговори на четири очи и платени крупни суми под масата на държавните служители. Пари, за които имаме съмнение, че се разпределят нагоре по веригата и достигат до черните каси на партиите, където се използват за купуване на гласове по избори. Миленчо, Ицо от Варна, бебе Александър от с. Арда, Смолянско, триете деца на вдовицата Даниела Колева от Сливен, 11-те отнети деца на най-голямото българско етническо семейство в Русе, бебето в с. Смирненски, детето на Донка Иванова от Ямбол и много, много други казуси, завършвали или, които ще завършат добре поради щастливата случайност да се заемем с тях БЕЗПЛАТНО. А колко други има, на които не можем да помогнем. Службите по закрила (отнемане) на детето са отнели – за 2018г. – 3000 деца, а за 2019-та година, само до Август изведените от семейството са 2000. Многократен рязък ръст през последните години на изведените от семействата деца, който ние няма да допуснем, защото имаме достатъчно доказателства, че се извършва под чуждестранно давление. Финансирането на мерки от Плана за действие за изпълнението на Националната програма за превенция на насилието и злоупотребата с деца (2017 – 2020 г.) и особено на мерките за повишаване на капацитета на специалистите за ранна оценка и сигнализиране на домашното насилие със средства предоставени от чужда държава е недопустимо. Засяга основни елементи на националната сигурност, защото предоставя възможност за чуждо влияние (в конкретния случай Норвегия чрез Норвежкия финансов механизъм). Остава впечатлението, че Норвегия, чрез финансирането на мерки от плана за действие, се опитва да прокарва вече възприети в скандинавските държави методи на работа, които методи най-меко казано са спорни и имат дълбоко травмиращи за семействата последици. Тук и на PetarNizamov.com можете да научите за дейността ни по ✅✅✅✅ връщане на деца, отнети от социалните от годни, но бедни родители и ✅ да бъдете информирани за това което в медиите крият от вас.✅✅ Знаете и за нашата борба срещу Стратегията за детето 2019-2030г. ✅ ✅✅Против „Джендър“ образованието в училищата . ✅✅ Против отнеманията на деца от годни родители поради бедност вместо да бъдат стимулирани от държавата ! ✅ ✅✅✅Представяме ви КАЗУСИТЕ , В КОИТО СМЕ УЧАСТВАЛИ И СМЕ УСПЯВАЛИ ДА ВЪРНЕМ ДЕЦАТА ОТНЕТИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ. ЗА ДЕСЕТКИТЕ ОТНЕТИ ОТ СОЦИАЛНИТЕ И ВЪРНАТИ ОТ НАС ДЕЦА НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ можете да прочете като натиснете върху връзката: https://petarnizamov.com/десетките-отнети-от-социалните-и-върн/ ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни битки срещу социалните и върнатите десетки деца обратно при биологичните им и любящи ги родители. ✅✅✅Знаете за нашата борба за въвеждане на час по родолюбие в училищата. ✅✅✅ Знаете и за нашата борба срещу НПО-тата в училищата и опитите за промиване на мозъците на малчуганите. ✅✅✅ Знаете и за закрилата, която сме предоставяли на бедни, болни, възрастни и сиргаци, които сме настанявали в общински жилища, дарителски и кръводарителски акции. ✅✅✅ Знаете и за борбата на Политическа партия (в процес на регистрация) – „РОДИНА“ срещу Статуквото. Срещу олигарсите и техните покровители и създатели. ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни и граждански битки срещу застрояването на дивите дюни, зелените площи. Срещу обгазяването и замърсяването на земята, водата и въздуха. ✅✅✅Знаете за спрените строежи на плажовете след нашите акции. ✅✅✅Знаете за уволнените директори на областни дирекции по социално подпомагане, началници на РПУ-та, на кметове на общини – отстранени от длъжност и обвинени в корупция след нашите разкрития и граждански действия. ✅✅✅Знаете за нашите гражданско движение и цивилните отряди за защита на жените и вярата, осъществяващи защита на границата на България срещу нелегално нахлуващи през нея мигранти и дезертьори от ИСИС, АлКайда, Ал Нусра и др. ✅✅✅Знаете за подкрепата, която получваме от управляващата партия в Италия, Шведски демократи, СПД – Чешка република и мн. други патриотично настроени парламентарни политически групи и организации в Западна и Централна Европа. Ние не говорим, ние действаме. Ние работим в полза на обществото, а не си чешем езиците ! Петър Низамов Председател на „Български юридически комитет“ Председател на „Свободна Европа“ Председател на „Evropský štít – Česká republika“ Собственик и администратор на PetarNizamov.com : Сдружение „БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ – защита на гражданите с правни средства“ Association „BULGARIAN JUSTICIARY COMMITTEE – Protection of the Citizens by Legal Means“ ЕИК/Булстат : 205028308 Седалище и адрес на управление: област Бургас, община Бургас гр. Бургас 8000 ул. Гладстон No 18 Имейл: [email protected]

NO COMMENTS

КОМЕНТИРАЙТЕ СВОБОДНО !