Това трябва да го прочете всеки българин. Един патриот размаза Ер Доган и амбициите му за България.

181
0

Петър Низамов публикува в профила си във фейсбук послание към Ер Доган и туркофилите, които напоследък започнаха открито да заплашват България с отнемане на изконни територии като Тракия, Айтоско и Разградско.

Ето какво написа юристът-ловец на мигранти и председател на “Български юридически комитет- защита на българщината с правни средства (БЮК)” и “Цивилните отряди за защита на жените и вярата”, чийто организации върнаха децата на Даниела от Сливен. Майката, на която отнеха трите деца поради бедност. 

Стига сте ме заплашвали с това Турско робство !!!
Моля ви, не звучи сериозно. Нали се сещате, че на опашката за България, ще сте последни на редицата. Май забравяте, че има доста по-големи “Животни” с доста по-големи “зъби, нокти и лапи”. Това да не ви е пустинята Сахара. Оттук на 150 км са проливите. Ако почетете малко история, ще разберете. Ще разберете !!! Ама не четете!!! Колко войни са се водили за тях ? И в колко от тях Турция някой я е питал за нещо?…Винаги на бройка са били число, ама просто сган… Не искам да се засягате, но как невъоръжените протестъри на Ер Доган- цивилни граждани, обезвредиха и убиха редовни части на “втората” – ама само по бройка “калпаци”, по сила армия в НАТО ? От къде ги взимате тези войничета. От Диарбекир ли? Научете ги на нещо преди да им дадете оръжие. Офицери нямат ли си? Да дадат заповед за стрелба или да ги разстреля командира на групата като предатели и дезертьори… ако не изпълнят незабавно..Как ги хванаха тези велики командоси, алкохолиците на Ер Доган, дето от масата с ракията и салатата станаха да се бият срещу армията в градски условия като при Сталинград 1942-43г…. Не знам, но като гледам армията ви, може да я бием и само с полиция… Това трябва да го прочете всеки българин. Един патриот размаза ер доган и амбициите му за българия. Това трябва да го прочете всеки българин. Един патриот размаза ер доган и амбициите му за българия. 1f603 това трябва да го прочете всеки българин. Един патриот размаза ер доган и амбициите му за българия. Това трябва да го прочете всеки българин. Един патриот размаза ер доган и амбициите му за българия. Петър низамов това трябва да го прочете всеки българин. Един патриот размаза ер доган и амбициите му за българия.😀 Нашите полицаи , знаете ли какво щяха да направят с вашите протестъри , ако бяха там българската жандармерия на моста на Босфора…Без оръжие,само бой , палки и 500 лв. заплата….Мигрантите в Харманли бяха леко трудни за рисуване след бунта, въпреки закрилата им от всички видове организации , наречени “неправителствени”,но прокарващи нечувано явно, нагло и безцеремонно чужда външна политика. Дори това не ги спря. Може би за това сме толкова корави Българите, защото много бой сме яли.Ама истински як побой/ища от полицията..И не говоря за шамари … Направо на убиване.
Русия също ви е била много пъти на ваш терен с 4-5 пъти по-малко войски, а пък какво за битки 1 към 10 или Шипка и много други 1 към 100 сме печелили (българите необучени-опълченци). Ще ви стане неудобно. Знаете , че един свободен човек струва повече от няколко роби..Нали така?
Както е удобно на големите, така е ставало. Ние на тях няма да се дадем, че вие пък. Кои бяхте ? Като погледнеш картата на Света , ти трябват очила да намериш Турция… Отивайте да си играете на “Военен преврат” със почетното участие на царя на комедията- Луи Дьо Финес, или по-добре си гледайте Истамбул, че да не стане пак Константинопол след 6 века прекъсване.. Не вярвате ли? Тук не ви трябва да идвате. Не знаете колко сме луди ! Знаете ли с какъв кеф ще ходя на църква на Босфора с колата за час-два от Бургас?
Не говоря за българските турци, с които се имаме много. Става въпрос за някакви индивиди от Анкара дето ми пишат и на които се опитвам да им обясня на няколко езика, че толкова “много ме е страх” от тях, че направо ми идва аз да отида при тях в Турция и да им го кажа лично. Да ги успокоя малко. Ще вземат да се самоубият, че заплахите им не хващат дикиш. Българските турци си обичат повече България. Техният ислям е миролюбив, те не приемат лъжите на Катарските организации, защото те познават исляма още преди Катар да е съществувал на географската карта и са толкова консервативни, че никога не можеш да ги накараш да си развалят рахата. Нито пари търсят. Живеят в природата. Това им стига. Работят като волове. България с турците е толерантна, както и аз. Ние ги считаме за част от нашето общество без да ги делим по формални признаци. За сега освен с циганското малцинство, с друго проблеми не сме имали, не се се и очертават да има, точно пък с тях, дето скачат срещу мигрантите на Ер Доган повече и от нас – самите българи. За какво им е да отиват да живеят под властта на един диктаторски режим от рода на Мусолини, Хитлер, Сталин и Пиночет. Или той да дойде тук, все тая. Тук в България си живеем като братя, нищо не им липсва .Ако не се обърнат срещу нас, това няма да се промени никога.
Казвам ви, само ще си дадете парите и нищо няма да излезе. Тези хора са добри хора, не харесват Ер Доган, ненавиждат го. От друга страна им е и безразличен, защото те – тук са родени, бащите им -също, дядовците им -също, когато сме се били е било преди 150 години, а ако знаете история, помаците никога не са били нито башибозук, нито в армията на Османската империя. Те са били третирани от султана като “от раята”. Трябва повече да четете история…Не познавате психологията не хората, преди да говорите от тяхно име. Кажете му на Ер Доган да дойде лично в България за да попита дали, аджаба, ще се включат в борбата му за присвояване на Българската Тракия и на срещата ще дойдат само от партия ДОСТ и платените медии. Ще си говорите само какво да напишат във фалшивите медиите за да покрият резила.
Ние не избиваме хора, както вашия диктатор в Кюрдистан… Имаме общ враг.. Ние и те – политиците ни.. Ама , знаете ли? Колкото и калпави, тъпи и крадливи, безпардонни… Толкова са много епитетите, които ми идват без дори да се напрегна . Нямам обаче място да ги напиша. Недостатъчно е да се каже, че са напълно безобразни във всяко едно отношение.
Обаче! Пред Ер Доган, са поне една степен по-добри… Минимум.. Не убиват хора , не ги палят живи, не вкарват в затвора цяла една гилдия, или 3-4 бяха. Това са много хора. Представяте ли си да бъдат задържани 80% от всички съдии, прокурори и офицери за една вечер. БКП са направили така… Ама, знаете ли? Само като е била Червената армия още тука и преди да се изтегли в СССР. Иначе ги е било страх от Народа. И още нещо? Ние българите смятаме помаците за българи с мюсюлманска религия. Те обаче се само-определят като етнически турци. Ние им разрешаваме да учат турски в училище, въпреки, че историята и красноречива за произхода им,а изследванията за гените им. Дали биха умрели за вашата империалистическа и престъпна политика, това ме интересува??? И то на един психично-луд главатар, а не президент… Който е тиранин на турците в Турция. Биха ли му дали още власт в ръцете на този грандоман без мозък и ясна представа за действителността. Кой ще сваля самолетите на Русия. Не им правя реклама, но тази сметка още не ви е платена, а нали се сещате, че там се трупат лихви при най-големия “бирник” и “слонче” което не забравя, който най-вероятно ще си осребри салдото рано или късно.Да не ви излезе скъпичка в един момент.. Представяте ли си ако разбере , че искате да правите промени в политическата карта около “неговото” Черно море и проливите.Представяли ли сте си само миг, да загубите проливите… Тогава Турция ще стане безгласна буква като Иран, Ирак, Сирия и т.н. Това ще увековечи в историята Ер Доган като най-слабия държавник на Турция от създаването и през 14 век.
Единствено изключвам мангалите, които се представят за турци за тежест в обеството, ама ние ги разпознаваме от 100км.Това трябва да го прочете всеки българин. Един патриот размаза ер доган и амбициите му за българия. Това трябва да го прочете всеки българин. Един патриот размаза ер доган и амбициите му за българия. 1f642 това трябва да го прочете всеки българин. Един патриот размаза ер доган и амбициите му за българия. Това трябва да го прочете всеки българин. Един патриот размаза ер доган и амбициите му за българия. Петър низамов това трябва да го прочете всеки българин. Един патриот размаза ер доган и амбициите му за българия.🙂
Интересното е, че т.н. “роми”, от които пак имам приятели и има много свестни сред тях в Европа се представят за Българи, в България – за турци. В смисъл, при тях проблема е в това , че имат едни т.н. “лидери” и аз ще ги нарека условно просто “Горбор-башиите” на циганската престъпност, единствените печелещи от нея.Също така направляващи, идейни създатели и направляващи всички проблеми на циганите, които удобно просто са обърнали с собствен бизнес. Печелят много , ама наистина много от това, а циганите убиват за храна или други работи. Аз съм и казал и на циганите, че те не излизат от гетото, защото такива императори искат да им под ръка и да са им налесно “ако стане някоя инфекция” …Точно заради такива движения, лидери или доста по-точно феодали или робовладелци, които са ги превърнали с евтина и лесно достъпна общност, на която поради липсата на избор, може да се разчита за “слециални” услуги.. Като да убият някой, да ограбят нещо и да им отчетат почти всичките пари, да излязат на митинг, събрание, всичко , каквото се прави с хора. Те трябва да учат и да разбеат сами защо трябва да работят, защото трябва да пращат децата на училище, защо не трябва да правят деца/раждат , ако не са сигурно, че детето ще има възможност и ще върви по правилния път.. Тези социални помощи ги превърнаха в това, което са сега. Преди циганите не са били такива . Имало е работа за всички, а циганите физическа работа, работят двойно колкото българин.Българина с 10 почивки качва на камиона 20 кубика за ден камъни, циганинът прави 60 кубика , Свършва преди него сам и казва: “Бате, има ли още да нахвълям, че утре и вдруги ден няма да идвам на работа.” От опит казвам. Трябва да ги накараме да работят . И те ще са доволни, и ние. Такива като тези дето уж ги “защитават”, когато завършат образованието си, сами
ще разберат, че това са им най-големите врагове. И те са виновни за обтегнатите отношения между нас.
Пиша от този профил, защото другия профил: Петър Константинов Низамов…
Блокиран съм от троловете на онзи “мангос” от
ПП “Да, България”,който го изобличих първи,че е в листата на партията с обещание от лидерката им за пост на министър на образованието.
Просто ЧУДЕСНО !!! да сложим на мястото н Кунева, която отмени не само турското робство , ами и “Аз съм Бъларче!” , “Стани, стани юнак Балкански!” и още куп , ако не и два с подобни емблематични български творби, който дори и БКП, които разделиха Българите с братята им в Македония ОКОНЧАТЕЛНО И НЕОБРАТИМО ,дори не посмяха за цели 45 години да направят. Не разбрах само този , не му помня името, кой го е направил учител?
И то не обикновен учител! Ами такъв, който на Годишнината на Обесването на Васил Левски обикаля страната като него с 3-те милиона от НПО “Америка за България” собственост на Джордж Сорос, който се чудя как така още не е получил инфаркт след загубата на изборите в САЩ и провала на СЕТА. Един пак така, много дори още по-виден анти-българин или по правилно анти-всички, които имат мозък и няма да може да ги подкупи за да ги накара да си теглят ножа после сами.
Че става въпрос, че обикаля Бъгария като Левски ама не за да я освободи, ами да промие мозъците на хората. Сигурно трябва да поискаме прошка, НИЕ, заради Турското Робство.
Няма как да избиете толкова Българи, че да заличите спомена за Левски, извинявайте..excusez-moi… ЛЕВСКИ ЩЕ ГО ИМА И СЛЕД БЪЛГАРИЯ,КАКТО Е ЖИВЯЛ В НАС И ПРЕДИ ДА ОСЪЗНЕМ КОЙ Е ВСЪЩНОСТ.
ЛЕВСКИ НЕ Е САМО ЛИЧНОСТ И ВСИЧКО, КОЕТО Е БИЛ!!! Мился, че за такива личности, няма смисъл да се напомня на всички, че днес нямаше да се казваме Петър, Иван, Георги и т.н. .. Ами Хасан,Мурат, Мохамед и т.н. Нищо им няма на имената, ама всеки си обича неговото.Нека те си носят техните, ние нашите ! Включително и турците в България !
ЛЕВСКИ Е СТРЕМЕЖЪТ НА БЪЛГАРИНА , ВЪПРЕКИ, ЧЕ Е СМАЧКАН И НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗПРАВИ , ДА НАМИРА КАПКА РЕЗЕРВНА СИЛИЧКА ЗА ДА СЕ ПРОТЕГНЕ, ДА СЕ ХВАНЕ ЗА НЕЩО И С МЪКА ДА СЕ ИЗПРАВИ, ДОРИ И НА ВСИЧКИ ДА ИМ ИЗГЛЕЖДА НЕВЪЗМОЖНО !.
Затягате само примката на врата си, докато в един момент, няма да осъзнаете как ще висите на него Това трябва да го прочете всеки българин. Един патриот размаза ер доган и амбициите му за българия. Това трябва да го прочете всеки българин. Един патриот размаза ер доган и амбициите му за българия. 1f642 това трябва да го прочете всеки българин. Един патриот размаза ер доган и амбициите му за българия. Това трябва да го прочете всеки българин. Един патриот размаза ер доган и амбициите му за българия. Петър низамов това трябва да го прочете всеки българин. Един патриот размаза ер доган и амбициите му за българия.🙂 .
Предполагам разбирате метафорите и иронията…

ХАРЕСАЙ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК :
ПОСЛЕДВАЙ НИ В НАШИЯ САЙТ: https://petarnizamov.wordpress.com/

КОМЕНТИРАЙТЕ СВОБОДНО !