Сезонният грип е лесно лечим и не взема повече от 0.05% жертви, и то в най-изостаналите страни. За КОВИД няма лекарства, не работят и антибиотиците.

196
0
Грипът е лесно лечим. Сезонният грип никога не взема повече от 0.05% жертви, и то в най-изостаналите страни, където няма антибиотици. Иначе е лечим на 99,99999% ….
КОВИД 19 не е лечим, предлага напълно непредвидима клинична картина, взема жертви между 3-4% от доказаните положителни … (Развитите страни имат от 25-70% тествано население)…
За КОВИД няма лекарства, не работят и антибиотиците. Те се използват, когато вирусната пневмония причини и бактериална такава, защото в разлагащата се белодробна тъкан се развива и бактериална инфекция при тежките случаи.
Разчита се 100% на преливане на плазма и чужди естествени антитела.
Разликата между вируса SARS-Cov-2 (Тежък Остър Дихателен синдром – Коронавирус – 2), причиняващ заболяването КОВИД-19 (Коронавирусно заболяване 2019) и Influencavirrus A,B, C (грипен вирус А.Б, Ц), причаняващ Influenca A,B,C (Грип А, Б, Ц) е доста съществена.
Втората група вируси навлизат в ядрото на клетката, свързват се с ДНК на геномите и така командват клетката. По този начин са лесно откриваеми за имунната система.
SARS-Cov-2 не навлиза в ядрото а седи в цитоплазмата като директно командва синтеза на протеини в рибозомите. По този начин остава скрит за имунната система.
Като добавим и факта, че произвежда най-малко 5 протеина, които го замаскират за имунните тела. И това, че при напускане на клетката се случва процесът на “самоубиване” на клетката.
Разликата между леките и тежките случаи е именно това разпознаване от страна на имунната система.
Освен това по последни изследвания излиза, че до сега учените са вървели в грешна посока, като са го проучвали като респираторен сидром. Последно излиза, че атакува малките кръвни съдове в белите дробове – капилярите и респираторния саиндром е само вторичен.
Самият факт, че ги лекуват с плазма на оздравели хора заради антителата, означава, че нищо още не знаят, нито за лечението му, нито за мутациите му, камо ли пък да има скоро ваксина.
Който е учил това, знае, че това е най-стария метод, който се използва само, когато няма друго лекарство или още не е измислено такова.
ПЕТЪР НИЗАМОВ
От кога ви го обяснявам това, обаче трябваше всеки да го изпита на своя гръб, че да го разбере…
Дето се вика, никой не може да ни каже как да си счупим главата, това ние умеем най-добре…
Колко обиди понесох, че съм се бил уплашил, че ме сплашили, че съм бил взел 1800 лева да пиша, че съм обърнал палачинката, че съм станал човек на Бойко. Абе Бойко-Тиквата има ли толкова мозък според вас да разболее целия Свят и да наложи карантина в Иран??? Смятате ли колко по 1800 лева са дали на 1 200 000 починали до сега от вируса?? Можете ли да мислите или само да повтаряте това, което ви е изгодно без капчица критична мисъл….
Не, глупави мои братя, не, този вирус е реален, а ние просто нямахме дисциплината да бъдем сплотени…
Да бъдем един път поне Народ, а не тълпа…
За жалост…
Аз съм крайно разочарован от всички нас.
ПЕТЪР НИЗАМОВ
Ето какво написа Simeon Nikolov :
Ами, не можа да ми се размине. В промеждутъците между атаките на температурата, ще се опитам да ви разкажа някои неща. Дано да бъда полезен.
Първите симптоми връхлитат много бързо. За около час развих почти всички проявления на Covid-19. Започна с “драскане” в гърлото, дойде и температурата – 37,4, силни болки в кръста, ставите и гърба, суха кашлица. Изведнъж идва слабостта. Безкомпромисна слабост. Не можеш да се бориш с нея. Лягаш си и започва приказката “Спящата красавица”. Само че, в нейния Ковид вариант не спиш блаженно, а се въртиш почти постоянно с цел да намериш по-малко болезнена позиция на тялото си. Уви, такава просто не съществува. Чувството е все едно с остро ножче те пробождат ту в гърба, ту в тазобедрените стави, ту в кръста, ту в раменете. Освен това почти постоянно сменяш калъфката на възглавницата и дрехите си,защото си “вир вода”. Междувременно, кашлицата следва развитието си. Започваш да звучиш като лаеща от три дни Каракачанска овчарка. Движенията ти стават като на 90 годишен старец. Казват ти какви лекарства да купиш, но уви! В аптечната мрежа ги няма, изкупени са и не знаят кога ще получат пак. Изведнъж, на третия ден от първите ти симптоми, жена ти, която до момента се грижи за теб, се приземява на семейното ви ложе с 38,5. Честито, вече сте двама 90 годишни, с обща подвижност на средностатистичен морж. Правиш тест – положителен е. Децата вече са съвсем уплашени, стоят карантинирани в хола с цел намаляване на контактите, макар, че надали има голям смисъл от това. Ставаш, допълзяваш до кухнята, дезинфекцираш се и приготвяш две чинии за децата. На теб и жена ти дори мисълта за храна ви действа отвращаващо. От самото начало си се сетил да тестваш обонянието си чрез най-силния парфюм, който се намира у вас. Ден шести – честито, загубата на обоняние е 100 процента. Главоболието, болките в костите, кашлицата и невъобразимата слабост не са спирали. Всъщност, ден шести, а нищо не отива към подобрение. Започваш да следиш себе си, тъй като усложненията възникват най-често между 5тия и 8мия ден, както и между 10ти и 12ти. Същевременно идва новината, че вече няма свободни легла в Ковид отделенията в Русе. Става ти леко притеснено, все пак имаш две от хроничните заболявания, които най-често дават усложнения при тази болест. И така си минават дните и нощите. Всъщност всичко става едно и също. Вече няма никакво значение дали е ден или нощ, дали в щатите е Тръмп или бай Дончо, какво казал Радев за Борисов, ще падне ли правителство или не. Единственото, което те интересува е да не развиеш усложнения. И страхът от това да не се наложи да влезете в болницата и двамата с жена ти. Защото кой тогава би се грижил за карантинираните ви деца?!
Толкова много се надявам разказа ми да илюстрира правилно цялата картинка…Повярвайте, това не е никакъв грип. Грип карам всяка година. Това “нещо” няма нищо общо. Хора, носете маските си, ползвайте дезинфектанти и спазвайте мерките. Ако не заради вас самите, то заради останалите. Аз се чувствам прецакан… Яко прецакан… Тъй като спазвах мерките и пазих другите, но не ми се обяснява колко хора около мен не го правиха.
Помислете върху това. Бъдете здрави!
Какво разбрах благодарение на КОВИД-19? :
1. Няма значение какво се казва и колко е логично, важно е коя партия го казва.
2. Никой не може да надспори простият човек даже и каузата ти да е 2+2=4.
3. Политиката е по-важна от здравето и живота, включително нашия.
4. Човек вярва на това, което иска да чуе. Всички други са платени, страхливци, паникьори и т.н.
5. Щом не мислиш като Радев, значи си гербаджия, даже и да си им враг № 1 и да си бил стрелян и поръчван от тях.
6. Тръмп се продаде за само за 1800 лева. Това е ТОП новината.
7. 5G убива хора, растения и животни, а 4 G ги защитава срещу 5G като дава на хората свободата на словото да се борят срещу 5G. Все пак постовете и коментарите се пишат 90% от телефони, а 95% от тях са с 4G.
8. Сорос, САЩ и Меркел заповядаха на духовния лидер на фундаменталната ислямска държава, която е пред война със САЩ – Иран, да забрани петъчната молитва заради “измамата КОВИД”.
9. Ако аз си направя клипче в YouTube и се представя за учен вирусолог, на който искат да запушат устата и кажа това, което искат да чуят хората, ще изкарам няколко по 10 000 евро от гледания на клипа. А ако съм такъв – ще кача тексата за преглед на 200 лева … Може и да стана национален герой, дисидент. Нищо, че не съм такъв, за какъвто се представям.
10. Всички ваксини са лоши, най-вече – “пиленцето”.
11. Измислили са течни наночипове и ще ни ги слагат още като бебета като ваксина. Правителството е назначило служители да следят инфомацията от чиповете “на живо” и ще конфискуват всеки пълен памперс за да ни вземта ДНК-то.
ПЕТЪР НИЗАМОВ
ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ
ЕТО ЧАСТ ОТ ПУБЛИКАЦИИТЕ НА ПЕТЪР НИЗАМОВ ПО ТЕМАТА :

 

*****************************************

 

Подкрепи ни в борбата със Статуквото !

За да имам възможност да продължавам да правя независими разседвания и да разкривам кражби,корупция,лобиране,моля подпомогнете моята дейност,защото не е лесно да се бориш с най-големите  в държавата !

„Подкрепи ни да продължим да правим независима разследваща журналистика”

Сезонният грип е лесно лечим и не взема повече от 0. 05% жертви сезонният грип е лесно лечим и не взема повече от 0. 05% жертви, и то в най-изостаналите страни. За ковид няма лекарства, не работят и антибиотиците. Daco 1042844 сезонният грип е лесно лечим и не взема повече от 0. 05% жертви подкрепи ни в борбата със статуквото! Петър низамов сезонният грип е лесно лечим и не взема повече от 0. 05% жертви

 МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ДАРЕНИЕ КАТО НАТИСНЕТЕ ТУК!

Здравейте , братя и сестри БЪЛГАРИ !
ТРЯБВА ДА УНИЩОЖИМ ШИРЕЩАТА СЕ ПРЕСТЪПНОСТ В СТРАНАТА НИ.
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!

______

Помощ за страницата и дейността:

PayPal: paypal.me/PetarNizamov     ДАРЕТЕ КАТО НАТИСНЕТЕ ТУК   [email protected]
UNICREDIT BULBANK AD
7 Sveta Nedelya Sq.
1000 Sofia
Bulgaria
Fax. +3592/988 4636
SWIFT (BIC): UNCRBGSF
IBAN: BG96UNCR70001521460705
бенефициент : NIZAMOV
___

#ИстинатаБезСтрах

Подкрепи ни в борбата със Статуквото !

За да имам възможност да продължавам да правя независими разседвания и да разкривам кражби,корупция,лобиране,моля подпомогнете моята дейност,защото не е лесно да се бориш с най-големите  в държавата !

„Подкрепи ни да продължим да правим независима разследваща журналистика“

Сезонният грип е лесно лечим и не взема повече от 0. 05% жертви сезонният грип е лесно лечим и не взема повече от 0. 05% жертви, и то в най-изостаналите страни. За ковид няма лекарства, не работят и антибиотиците. Daco 1042844 сезонният грип е лесно лечим и не взема повече от 0. 05% жертви подкрепи ни в борбата със статуквото! Петър низамов сезонният грип е лесно лечим и не взема повече от 0. 05% жертви

 МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ДАРЕНИЕ КАТО НАТИСНЕТЕ ТУК!

Благодарение на Вас истината няма да остане скрита и никой няма да избяга от нея!

КОЙТО ЖЕЛАЕ, МОЖЕ ДА ПОДПОМОГНЕ „Български Юридически комитет“ в Патреон!
До сега сме ВЪРНАЛИ ДЕЦАТА НА МНОГО БЕДНИ , НО ГОДНИ МАЙКИ И БАЩИ СЛЕД КАТО СЪМ ИМ БИЛИ ОТНЕТИ НЕОСНОВАТЕЛНО.

Сезонният грип е лесно лечим и не взема повече от 0. 05% жертви сезонният грип е лесно лечим и не взема повече от 0. 05% жертви, и то в най-изостаналите страни. За ковид няма лекарства, не работят и антибиотиците. 74627044 2522298671388403 7178304199015268352 o сезонният грип е лесно лечим и не взема повече от 0. 05% жертви подкрепи ни в борбата със статуквото! Петър низамов сезонният грип е лесно лечим и не взема повече от 0. 05% жертви

Това са малка част от децата, които сме върнали, водейки безплатни съдебни дела, чрез Български юридически комитет – БЮК, на който аз – ПЕТЪР НИЗАМОВ, съм председател . Деца, които са били неоснователно отнети от службите по закрила на детето, от ДОБРИ и ГОДНИ, но БЕДНИ родители, без да бъдат подпомогнати материално, въпреки, че ДА „Закрила на детето“ е под юрисдикцията и под управлението на Агенцията по СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ ! Не става въпрос за липса на родителски капацитет, а за липса на материални условия, за които държавата е длъжна да осигури един нормален минимум на всяко дете. Ние разкрихме през 2016г., че отнетите деца се дават на приемни семейства, на които държавата плаща над 900 лв./мес./дете. Пари, които ако се дадат на биологичните родители, последните биха им създали прекрасни условия. Знаете за разкритията ни и за корупционна схема в институцията, която се занимава буквално с продажба на български деца на чужденци. Чрез междинни семейства, които социалните определят самостоятелно и безконтролно да осинивяват децата срещу заплащане, децата се изкарват в чужбина, където подставените осиновители предават за осиновяване децата на чужденци извън юрисдикцията на България. По този начин се заобикаля процедурата съгласно закона, която включва обстойна проверка на миналото на осиновителя-чужденец и преценка на риска да бъде предоставено или използвано от него за развратни действия след като са изчерпани всички възможности детето да бъде осиновено от български гражданин. Децата, взети, защото уж били под риск, се предават на непроверени чужденци, където може да са в по-голям риск.
Избягват една опасност като излагат децата на сто други.
Разбира се, това се случва след разговори на четири очи и платени крупни суми под масата на държавните служители. Пари, за които имаме съмнение, че се разпределят нагоре по веригата и достигат до черните каси на партиите, където се използват за купуване на гласове по избори.
Миленчо, Ицо от Варна, бебе Александър от с. Арда, Смолянско, триете деца на вдовицата Даниела Колева от Сливен, 11-те отнети деца на най-голямото българско етническо семейство в Русе, бебето в с. Смирненски, детето на Донка Иванова от Ямбол и много, много други казуси, завършвали или, които ще завършат добре поради щастливата случайност да се заемем с тях БЕЗПЛАТНО. А колко други има, на които не можем да помогнем. Службите по закрила (отнемане) на детето са отнели – за 2018г. – 3000 деца, а за 2019-та година, само до Август изведените от семейството са 2000. Многократен рязък ръст през последните години на изведените от семействата деца, който ние няма да допуснем, защото имаме достатъчно доказателства, че се извършва под чуждестранно давление.
Финансирането на мерки от Плана за действие за изпълнението на Националната програма за превенция на насилието и злоупотребата с деца (2017 – 2020 г.) и особено на мерките за повишаване на капацитета на специалистите за ранна оценка и сигнализиране на домашното насилие със средства предоставени от чужда държава е недопустимо. Засяга основни елементи на националната сигурност, защото предоставя възможност за чуждо влияние (в конкретния случай Норвегия чрез Норвежкия финансов механизъм). Остава впечатлението, че Норвегия, чрез финансирането на мерки от плана за действие, се опитва да прокарва вече възприети в скандинавските държави методи на работа, които методи най-меко казано са спорни и имат дълбоко травмиращи за семействата последици.
Тук и на PetarNizamov.com
можете да научите за дейността ни по ✅✅✅✅ връщане на деца, отнети от социалните от годни, но бедни родители и ✅ да бъдете информирани за това което в медиите крият от вас.✅✅ Знаете и за нашата борба срещу Стратегията за детето 2019-2030г. ✅
✅✅Против „Джендър“ образованието в училищата .
✅✅ Против отнеманията на деца от годни родители поради бедност вместо да бъдат стимулирани от държавата ! ✅
✅✅✅Представяме ви КАЗУСИТЕ , В КОИТО СМЕ УЧАСТВАЛИ И СМЕ УСПЯВАЛИ ДА ВЪРНЕМ ДЕЦАТА ОТНЕТИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ. ЗА ДЕСЕТКИТЕ ОТНЕТИ ОТ СОЦИАЛНИТЕ И ВЪРНАТИ ОТ НАС ДЕЦА НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ можете да прочете като натиснете върху връзката: https://petarnizamov.com/десетките-отнети-от-социалните-и-върн/
✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни битки срещу социалните и върнатите десетки деца обратно при биологичните им и любящи ги родители.
✅✅✅Знаете за нашата борба за въвеждане на час по родолюбие в училищата.
✅✅✅ Знаете и за нашата борба срещу НПО-тата в училищата и опитите за промиване на мозъците на малчуганите.
✅✅✅ Знаете и за закрилата, която сме предоставяли на бедни, болни, възрастни и сиргаци, които сме настанявали в общински жилища, дарителски и кръводарителски акции.
✅✅✅ Знаете и за борбата на Политическа партия (в процес на регистрация) – „РОДИНА“ срещу Статуквото. Срещу олигарсите и техните покровители и създатели.
✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни и граждански битки срещу застрояването на дивите дюни, зелените площи. Срещу обгазяването и замърсяването на земята, водата и въздуха.
✅✅✅Знаете за спрените строежи на плажовете след нашите акции.
✅✅✅Знаете за уволнените директори на областни дирекции по социално подпомагане, началници на РПУ-та, на кметове на общини – отстранени от длъжност и обвинени в корупция след нашите разкрития и граждански действия.
✅✅✅Знаете за нашите гражданско движение и цивилните отряди за защита на жените и вярата, осъществяващи защита на границата на България срещу нелегално нахлуващи през нея мигранти и дезертьори от ИСИС, АлКайда, Ал Нусра и др.
✅✅✅Знаете за подкрепата, която получваме от управляващата партия в Италия, Шведски демократи, СПД – Чешка република и мн. други патриотично настроени парламентарни политически групи и организации в Западна и Централна Европа.
Ние не говорим, ние действаме. Ние работим в полза на обществото, а не си чешем езиците !
Петър Низамов
Председател на „Български юридически комитет“
Председател на „Свободна Европа“
Председател на „Evropský štít – Česká republika“
С подкрепата на Патреон: https://www.patreon.com/PetarNizamov
Здравейте , братя и сестри БЪЛГАРИ !
ТРЯБВА ДА УНИЩОЖИМ ШИРЕЩАТА СЕ ПРЕСТЪПНОСТ В СТРАНАТА НИ.
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!

С подкрепата на Патреон: https://www.patreon.com/PetarNizamov

Здравейте , братя и сестри БЪЛГАРИ !
ТРЯБВА ДА УНИЩОЖИМ ШИРЕЩАТА СЕ ПРЕСТЪПНОСТ В СТРАНАТА НИ.
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!

Здравейте , братя и сестри БЪЛГАРИ !

ТРЯБВА ДА УНИЩОЖИМ ШИРЕЩАТА СЕ ПРЕСТЪПНОСТ В СТРАНАТА НИ.

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!

Previous articleХазарта в Бургас разцъфтява благодарение на корупмирани полицаи, прокурори и съдии
Next articleОпитах се да ви предупредя, но понесох обиди, а сега фейсбук гърми от изпатили си от КОВИД19 хора и такива оплакващи близките си
Avatar of петър низамов
Роден на 11 Септември 1985г. в семейство на учителка и синдикалист. Пра-прадядо ми е Поп Георги Стоянов Джелебов - апостол за освобождение на Странджа! 1992г. След изпит съм приет в СХЕУ „Св.Св. Кирил и Методий” и изучавам два западни езика от първи клас. Приет съм през 199г. В Английска езикова гимназия „Гео Милев” в Бургас. Завърших висше образовение в Бургаския свободен университет – специалност „право” през 2018г. с отличен. Докторант по наказателно право в СУ и дипломиран магистър-фармаколог от МУ-Пловдив. Основател и организатор през 2016г. на две каузи , превърнати по-късно в благотворителни неправителствени организации. Това са малка част от децата, които сме върнали, водейки безплатни съдебни дела, чрез Български юридически комитет – БЮК, на който аз – ПЕТЪР НИЗАМОВ, съм председател . Деца, които са били неоснователно отнети от службите по закрила на детето, от ДОБРИ и ГОДНИ, но БЕДНИ родители, без да бъдат подпомогнати материално, въпреки, че ДА „Закрила на детето“ е под юрисдикцията и под управлението на Агенцията по СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ ! Не става въпрос за липса на родителски капацитет, а за липса на материални условия, за които държавата е длъжна да осигури един нормален минимум на всяко дете. Ние разкрихме през 2016г., че отнетите деца се дават на приемни семейства, на които държавата плаща над 900 лв./мес./дете. Пари, които ако се дадат на биологичните родители, последните биха им създали прекрасни условия. Знаете за разкритията ни и за корупционна схема в институцията, която се занимава буквално с продажба на български деца на чужденци. Чрез междинни семейства, които социалните определят самостоятелно и безконтролно да осинивяват децата срещу заплащане, децата се изкарват в чужбина, където подставените осиновители предават за осиновяване децата на чужденци извън юрисдикцията на България. По този начин се заобикаля процедурата съгласно закона, която включва обстойна проверка на миналото на осиновителя-чужденец и преценка на риска да бъде предоставено или използвано от него за развратни действия след като са изчерпани всички възможности детето да бъде осиновено от български гражданин. Децата, взети, защото уж били под риск, се предават на непроверени чужденци, където може да са в по-голям риск. Избягват една опасност като излагат децата на сто други. Разбира се, това се случва след разговори на четири очи и платени крупни суми под масата на държавните служители. Пари, за които имаме съмнение, че се разпределят нагоре по веригата и достигат до черните каси на партиите, където се използват за купуване на гласове по избори. Миленчо, Ицо от Варна, бебе Александър от с. Арда, Смолянско, триете деца на вдовицата Даниела Колева от Сливен, 11-те отнети деца на най-голямото българско етническо семейство в Русе, бебето в с. Смирненски, детето на Донка Иванова от Ямбол и много, много други казуси, завършвали или, които ще завършат добре поради щастливата случайност да се заемем с тях БЕЗПЛАТНО. А колко други има, на които не можем да помогнем. Службите по закрила (отнемане) на детето са отнели – за 2018г. – 3000 деца, а за 2019-та година, само до Август изведените от семейството са 2000. Многократен рязък ръст през последните години на изведените от семействата деца, който ние няма да допуснем, защото имаме достатъчно доказателства, че се извършва под чуждестранно давление. Финансирането на мерки от Плана за действие за изпълнението на Националната програма за превенция на насилието и злоупотребата с деца (2017 – 2020 г.) и особено на мерките за повишаване на капацитета на специалистите за ранна оценка и сигнализиране на домашното насилие със средства предоставени от чужда държава е недопустимо. Засяга основни елементи на националната сигурност, защото предоставя възможност за чуждо влияние (в конкретния случай Норвегия чрез Норвежкия финансов механизъм). Остава впечатлението, че Норвегия, чрез финансирането на мерки от плана за действие, се опитва да прокарва вече възприети в скандинавските държави методи на работа, които методи най-меко казано са спорни и имат дълбоко травмиращи за семействата последици. Тук и на PetarNizamov.com можете да научите за дейността ни по ✅✅✅✅ връщане на деца, отнети от социалните от годни, но бедни родители и ✅ да бъдете информирани за това което в медиите крият от вас.✅✅ Знаете и за нашата борба срещу Стратегията за детето 2019-2030г. ✅ ✅✅Против „Джендър“ образованието в училищата . ✅✅ Против отнеманията на деца от годни родители поради бедност вместо да бъдат стимулирани от държавата ! ✅ ✅✅✅Представяме ви КАЗУСИТЕ , В КОИТО СМЕ УЧАСТВАЛИ И СМЕ УСПЯВАЛИ ДА ВЪРНЕМ ДЕЦАТА ОТНЕТИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ. ЗА ДЕСЕТКИТЕ ОТНЕТИ ОТ СОЦИАЛНИТЕ И ВЪРНАТИ ОТ НАС ДЕЦА НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ можете да прочете като натиснете върху връзката: https://petarnizamov.com/десетките-отнети-от-социалните-и-върн/ ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни битки срещу социалните и върнатите десетки деца обратно при биологичните им и любящи ги родители. ✅✅✅Знаете за нашата борба за въвеждане на час по родолюбие в училищата. ✅✅✅ Знаете и за нашата борба срещу НПО-тата в училищата и опитите за промиване на мозъците на малчуганите. ✅✅✅ Знаете и за закрилата, която сме предоставяли на бедни, болни, възрастни и сиргаци, които сме настанявали в общински жилища, дарителски и кръводарителски акции. ✅✅✅ Знаете и за борбата на Политическа партия (в процес на регистрация) – „РОДИНА“ срещу Статуквото. Срещу олигарсите и техните покровители и създатели. ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни и граждански битки срещу застрояването на дивите дюни, зелените площи. Срещу обгазяването и замърсяването на земята, водата и въздуха. ✅✅✅Знаете за спрените строежи на плажовете след нашите акции. ✅✅✅Знаете за уволнените директори на областни дирекции по социално подпомагане, началници на РПУ-та, на кметове на общини – отстранени от длъжност и обвинени в корупция след нашите разкрития и граждански действия. ✅✅✅Знаете за нашите гражданско движение и цивилните отряди за защита на жените и вярата, осъществяващи защита на границата на България срещу нелегално нахлуващи през нея мигранти и дезертьори от ИСИС, АлКайда, Ал Нусра и др. ✅✅✅Знаете за подкрепата, която получваме от управляващата партия в Италия, Шведски демократи, СПД – Чешка република и мн. други патриотично настроени парламентарни политически групи и организации в Западна и Централна Европа. Ние не говорим, ние действаме. Ние работим в полза на обществото, а не си чешем езиците ! Петър Низамов Председател на „Български юридически комитет“ Председател на „Свободна Европа“ Председател на „Evropský štít – Česká republika“ Собственик и администратор на PetarNizamov.com : Сдружение „БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ – защита на гражданите с правни средства“ Association „BULGARIAN JUSTICIARY COMMITTEE – Protection of the Citizens by Legal Means“ ЕИК/Булстат : 205028308 Седалище и адрес на управление: област Бургас, община Бургас гр. Бургас 8000 ул. Гладстон No 18 Имейл: [email protected]

КОМЕНТИРАЙТЕ СВОБОДНО !