Свидетели на спасителната акция: “Петър Низамов – Перата като един съвременен Тарзан прескачаше парапети и заграждения, за да освобождава зазиданите в котки в котелното отделение на блок 2, в ж.к. Лазур в Бургас.”

228
0

Петър Низамов , председател на Цивилните отряди за защита на границата ни с доброволци и станал известен като ловеца на мигранти със свински опашки, също юрист и председател на Български юридически комитет – защита на българщината с правни средства (БЮК) организира акцията за спасяването на котките, зазидани по проект за саниране на блок в Бургаския комплекс “Лазур”.

Свидетели на спасителната акция: "петър низамов – перата като един съвременен тарзан прескачаше парапети и заграждения свидетели на спасителната акция: "петър низамов – перата като един съвременен тарзан прескачаше парапети и заграждения, за да освобождава зазиданите в котки в котелното отделение на блок 2, в ж. К. Лазур в бургас. " 711652 свидетели на спасителната акция: "петър низамов – перата като един съвременен тарзан прескачаше парапети и заграждения свидетели на спасителната акция: "петър низамов – перата като един съвременен тарзан прескачаше парапети и заграждения, за да освобождава зазиданите в котки в котелното отделение на блок 2, в ж. К. Лазур в бургас. " петър низамов свидетели на спасителната акция: "петър низамов – перата като един съвременен тарзан прескачаше парапети и заграждения

Както ние съобщихме, садист обрича животинките на бавна и мъчителна смърт, превръщайки котелното помещение на 2-и блок в смъртоносен капан.

Става въпрос за 18-етажния блок до Краставицата. Цялото общо събрание на блока взима решение да ликвидира котките, като ги зазида в подблоковото пространство. Най-ужасяващото е, че хората категорично отказват да изкарат котките преди помещението да бъде зазидано. Виковете на съседите към майсторите гласят „А , така, продължавайте! Зазидайте ги до една!“ Няма време за действие от страна на институциите, защото докато приемат сигналите, котките отдавна ще са починали. Ще подадем нужните сигнали и ще търсим отговорност, но сега преди всичко е важно да изкараме котките от там! Всички прозорци вече са зазидани, оставен е само един, за който днес не им остана време“

Петър Низамов – Перата  организира спасителната акция по извеждане на зазиданите котки в котелното помещение на блок 2,  в ж.к. Лазур в Бургас. Перата веднага оказа пълно съдействие на защитниците на животните и се опита дори да открие за коментар „шефа“ на блока.

Опита му остана безуспешен защото въпросния домоуправител беше се скрил от него. Въпреки всичко Перата успя  да каже на жена му, че това е незаконно и е престъпление. Вратата ни беше затворена лично от съпругата на председателя на сдружението на етажната собственост на блока – убиец.

 

Екшън в “Лазур”! Перата, полиция и двайсет доброволци спасяват котките от смъртоносния капан

Зрелищна спасителна операция се проведе в бургаския ж.к “Лазур”, където десетки котки бяха заклещени в смъртоносен капан, предаде репортер на Burgas24.bg.

Най-деен в нея бе ловецът на мигранти Петър Низамов – Перата, който успя да се вмъкне в котелното помещение и като един съвременен Тарзан прескачаше парапети и заграждения, за да освобождава клетите животинки.

Скандалът със зазиданите котки доби национална популярност и днес десетки бургазлии се събраха пред 2-и блок, за да бранят четириногите. Освен природозащитни организации и доброволци обаче, пред зазиданите прозорци на котелното помещение се събраха и живущите в 18-етажния блок.

До по-сериозни сблъсъци между двете страни обаче не се стигна, тъй като спасителната операция бе охранявана от полиция. В крайна сметка домоуправителят на въпросния блок даде своето уверение, че спасителите ще получат едноседмичен срок да изведат котките, преди да бъде зазидан и последният прозорец.

Ексклузивни кадри от спасителната акция гледайте в нашия видеорепортаж! 

ХАРЕСАЙ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК :
https://www.facebook.com/petarnizamov.wordpress.co/
https://www.facebook.com/bukadvokati.wordpress.comm/
https://www.facebook.com/balgarianovinite.wordpress.comm/
https://www.facebook.com/balgarianovinite.wordpress.com2/
https://www.facebook.com/tsivilniotrqdiworpress.wordpress.co/
https://www.facebook.com/tsivilniotrqdiworpress.wordpress.comm/
https://www.facebook.com/balgarianovinite.wordpress.com3/
https://www.facebook.com/balgarianovinite.wordpress.com1/
 
ПОСЛЕДВАЙ НИ В НАШИТЕ САЙТОВЕ:
https://petarnizamov.wordpress.com/
https://bukadvokati.wordpress.com/
https://balgarianovinite.wordpress.com/
https://tsivilniotrqdiworpress.wordpress.com/

КОМЕНТИРАЙТЕ СВОБОДНО !