Свидетели на спасителната акция: „Петър Низамов – Перата като един съвременен Тарзан прескачаше парапети и заграждения, за да освобождава зазиданите в котки в котелното отделение на блок 2, в ж.к. Лазур в Бургас.“

Това трябва да го прочете всеки българин. Един патриот размаза Ер Доган и амбициите му за България.
март 22, 2017
Цигански терор в с. Ново Паничарево – на 30 км от Бургас в Странджа със съдействието на кметицата Яна Жекова
април 14, 2017

Свидетели на спасителната акция: „Петър Низамов – Перата като един съвременен Тарзан прескачаше парапети и заграждения, за да освобождава зазиданите в котки в котелното отделение на блок 2, в ж.к. Лазур в Бургас.“

Петър Низамов , председател на Цивилните отряди за защита на границата ни с доброволци и станал известен като ловеца на мигранти със свински опашки, също юрист и председател на Български юридически комитет – защита на българщината с правни средства (БЮК) организира акцията за спасяването на котките, зазидани по проект за саниране на блок в Бургаския комплекс „Лазур“.

Както ние съобщихме, садист обрича животинките на бавна и мъчителна смърт, превръщайки котелното помещение на 2-и блок в смъртоносен капан.

Става въпрос за 18-етажния блок до Краставицата. Цялото общо събрание на блока взима решение да ликвидира котките, като ги зазида в подблоковото пространство. Най-ужасяващото е, че хората категорично отказват да изкарат котките преди помещението да бъде зазидано. Виковете на съседите към майсторите гласят „А , така, продължавайте! Зазидайте ги до една!“ Няма време за действие от страна на институциите, защото докато приемат сигналите, котките отдавна ще са починали. Ще подадем нужните сигнали и ще търсим отговорност, но сега преди всичко е важно да изкараме котките от там! Всички прозорци вече са зазидани, оставен е само един, за който днес не им остана време“

Петър Низамов – Перата  организира спасителната акция по извеждане на зазиданите котки в котелното помещение на блок 2,  в ж.к. Лазур в Бургас. Перата веднага оказа пълно съдействие на защитниците на животните и се опита дори да открие за коментар „шефа“ на блока.

Опита му остана безуспешен защото въпросния домоуправител беше се скрил от него. Въпреки всичко Перата успя  да каже на жена му, че това е незаконно и е престъпление. Вратата ни беше затворена лично от съпругата на председателя на сдружението на етажната собственост на блока – убиец.

Евала Пера!!!Трябва повече хора да са като теб!!!Жив и здрав бъди,ти и цялото ти семейство!!!Хората,които обичат и ценят животни ти благодарят!!!Респект Петър Константинов Низамов!!!🐾😇😇😇

Публикувахте от Бранко Бабачев в Неделя, 19 март 2017 г.

"Петър Низамов Перата се включи в спасяването на котките в БургасБез малко да зазидат животните по програмата за саниране…"

Публикувахте от Петър Константинов Низамов в Вторник, 21 март 2017 г.

Петър Низамов – Перата, полиция и двайсет доброволци спасяват котките от смъртоносния капанЗрелищна спасителна операция се проведе току-що в бургаския ж.к "Лазур", където десетки котки бяха заклещени в смъртоносен капан, предаде репортер на Burgas24.bg.Най-деен в нея бе ловецът на мигранти Петър Низамов – Перата, който успя да се вмъкне в котелното помещение и като един съвременен Тарзан прескачаше парапети и заграждения, за да освобождава клетите животинки.Скандалът със зазиданите котки, за който първи Burgas24.bg съобщи, доби национална популярност и днес десетки бургазлии се събраха пред 2-и блок, за да бранят четириногите. Освен природозащитни организации и доброволци обаче, пред зазиданите прозорци на котелното помещение се събраха и живущите в 18-етажния блок.Репортер на Агенция „Скандалните Навини“ покани на място Петър Низамов – Перата, за да се включи в спъсителната акция по извеждане на зазиданите котки в котелното помещение на блок 2, в ж.к. Лазур в Бургас. Перата веднага оказа пълно съдеиствие на екипа ни, който се опита дори да открие за коментар „шефа“ на блока.Опита на нашия екип остана безуспешен защото въпросния домоуправител беше се скрил от нашата камера. Въпреки всичко нашия екип каза заедно с Перата, че това е незаконно и е престъпление. Вратата ни беше затворена лично от съпругата на председателя на сдружението на етажната собственост на блока – убиец. Нашия екип остава на място, за да проследи развитието на случая и дали виновниците ще си понесат съответната отговорност, според закона.ОЧАКВАЙТЕ ИНТЕРВЮ С ПЕРАТА ПО ТЕМАТА СЛЕД МИНУТИ!ХАРЕСАЙ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК :https://www.facebook.com/petarnizamov.wordpress.co/ПОСЛЕДВАЙ НИ В НАШИЯ САЙТ: https://petarnizamov.wordpress.com/

Публикувахте от Петър Низамов в Неделя, 19 март 2017 г.

 

Екшън в „Лазур“! Перата, полиция и двайсет доброволци спасяват котките от смъртоносния капан

Зрелищна спасителна операция се проведе в бургаския ж.к „Лазур“, където десетки котки бяха заклещени в смъртоносен капан, предаде репортер на Burgas24.bg.

Най-деен в нея бе ловецът на мигранти Петър Низамов – Перата, който успя да се вмъкне в котелното помещение и като един съвременен Тарзан прескачаше парапети и заграждения, за да освобождава клетите животинки.

Скандалът със зазиданите котки доби национална популярност и днес десетки бургазлии се събраха пред 2-и блок, за да бранят четириногите. Освен природозащитни организации и доброволци обаче, пред зазиданите прозорци на котелното помещение се събраха и живущите в 18-етажния блок.

До по-сериозни сблъсъци между двете страни обаче не се стигна, тъй като спасителната операция бе охранявана от полиция. В крайна сметка домоуправителят на въпросния блок даде своето уверение, че спасителите ще получат едноседмичен срок да изведат котките, преди да бъде зазидан и последният прозорец.

Ексклузивни кадри от спасителната акция гледайте в нашия видеорепортаж! 

Интервюто от днес

Публикувахте от Петър Низамов в Понеделник, 20 март 2017 г.

Пак най-отпред, когато трябва да се прави ДОБРО… Aкцията за спасяването на зазиданите котета в ж.к. "Лазур" в гр. Бургас…Из 24 часа от вчера : https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Eto-go-smurtonosniya-kapan-za-kotki-v-Lazur-Burgazlii-organizirat-spasitelna-akciya-711506"Спасителна акция за котките, зазидани живи в бургаския ж.к. "Лазур", ще се проведе утре. Това съобщиха за Burgas24.bg организаторите от "Милосърдни сърца". Както ние първи съобщихме, садист обрича животинките на бавна и мъчителна смърт, превръщайки котелното помещение на 2-и блок в смъртоносен капан. "Става въпрос за 18-етажния блок до Краставицата. Цялото общо събрание на блока взима решение да ликвидира котките, като ги зазида в подблоковото пространство. Най-ужасяващото е, че хората категорично отказват да изкарат котките преди помещението да бъде зазидано. Виковете на съседите към майсторите гласят "А , така, продължавайте! Зазидайте ги до една!" Няма време за действие от страна на институциите, защото докато приемат сигналите, котките отдавна ще са починали. Ще подадем нужните сигнали и ще търсим отговорност, но сега преди всичко е важно да изкараме котките от там! Всички прозорци вече са зазидани, оставен е само един, за който днес не им остана време", разказаха пред наш репортер от организацията.Тук вече всички прозорци са зазидани…Доброволците, които имат желание да участват в спасителната акция, се събират утре в 16:00 часа на спирката срещу Трета поликлиника."ХАРЕСАЙ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК :https://www.facebook.com/petarnizamov.wordpress.co/ПОСЛЕДВАЙ НИ В НАШИЯ САЙТ: https://petarnizamov.wordpress.com/

Публикувахте от Петър Низамов в Неделя, 19 март 2017 г.

ХАРЕСАЙ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК :
https://www.facebook.com/petarnizamov.wordpress.co/
https://www.facebook.com/bukadvokati.wordpress.comm/
https://www.facebook.com/balgarianovinite.wordpress.comm/
https://www.facebook.com/balgarianovinite.wordpress.com2/
https://www.facebook.com/tsivilniotrqdiworpress.wordpress.co/
https://www.facebook.com/tsivilniotrqdiworpress.wordpress.comm/
https://www.facebook.com/balgarianovinite.wordpress.com3/
https://www.facebook.com/balgarianovinite.wordpress.com1/
 
ПОСЛЕДВАЙ НИ В НАШИТЕ САЙТОВЕ:
https://petarnizamov.wordpress.com/
https://bukadvokati.wordpress.com/
https://balgarianovinite.wordpress.com/
https://tsivilniotrqdiworpress.wordpress.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *