РАЗВРЪЗКАТА ! Вече настаних двете сирачета от Бургас в общинско жилище

Кой помага на Българите в чужбина? Бойко, прокуратурата или Европейски щит?
ноември 1, 2018
След нашата намеса Бургаският Майкъл Джексън днес беше настанен в общинско жилище
ноември 7, 2018

РАЗВРЪЗКАТА ! Вече настаних двете сирачета от Бургас в общинско жилище

„Бургаският Майкъл Джексън“ влезе в общинското си жилище.
Днес настаних сирачетата от Бургас в социално жилище .

Галин Александров – по-известен като „бургаския Майкъл Джексън“ влезе в общинското си жилище днес. Благодарение на намесата на нашия „Български юрдически комитет“ , който в мое лице яростно отстояваше сирачетата Иван Русенов и Галин Александров да получат общинско жилище.

Както ви казахме преди няколко месеца с председателстваният от мен „БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства“ се свързаха две сирачета за помощ. За това тогава аз се срещнах със заместник-кмета на Бургас – д-р Лорис Мануелян във връзка с жилищния проблем на двете сирачета от Бургас.
Те живеят на улицата от няколко години. Подавали са многократно молби за социално жилище, но както знаете ако няма кой да се застъпи за вас в тази държава, нищо не се случва.
Единият е Николай Русенов , а другия е Галин Александров ( т.нар. Майкъл Джексън, който продава цветя в нощните заведения) .


Във видеото по-долу ще стане ясно, че общински съветници от ГЕРБ са опитвали заобиколно да заплашат сирачетата да се откажат от защитата на Низамов. Очевидно това не се е получило , особено като знаем характера на Низамов, който оповести, че ако не получат жилище, ще разпространи имената на всички социални служители към община Бургас, които лично или чрез роднини/подставени лица са получили неоснователно такива жилища използвайки служебното си положение.

 

Оказа се, че Валери Симеонов освен “
кресливите майки“ , мрази и сираците. Защо?
Сайтът на Валери Симеонов и Керанка Касабова flagman.bg удари дъното преди седмица .
Цензурира сираче от Бургас , което живее на улицата.


Юристът на годината след награждаването : Благодаря на Петър Низамов Перата . Без него в нашия екип нямаше да успеем.

Както ви казахме преди ДВА месеца с председателстваният от Петър Низамов „БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства“ се свързаха две сирачета за помощ. За това тогава той се срещна със заместник-кмета на Бургас – д-р Лорис Мануелян във връзка с жилищния проблем на двете сирачета от Бургас.
Те живеят на улицата от няколко години. Единият е Николай Русенов , а другия е Галин Александров ( т.нар. Майкъл Джексън, който продава цветя в нощните заведения) .

 

Господари на ефира…ПАК ХВАНАТИ В ЛЪЖА…

Това написах преди няколко месеца, когато се заехме с жилищния проблем на двете сирачета от Бургас.

За мое учудване, д-р Мануелян се оказа много заинтересован от проблема и дори даде от собствения си джоб пари за такси на момчетата за да попълнят заявлението с необходимите придружаващи документи.
Имам обещанието на д-р Мануелян, че искането за двете сирачета ще бъде разгледано приоритетно и до края на лятото ще им бъде осигурено общинско жилище.“

Снимка на Петър Низамов Petar Nizamov.

С „Български юридически комитет“  се свързаха граждани с молба да бъде помогнато на майка с две малки деца. Момче на 8 години и момиче на 4 години .

СЪДРУЖНИКЪТ НА ПЕТЪР НИЗАМОВ  В БЪЛГАРСКИЯ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ СТАНА ЮРИСТ НА ГОДИНАТА.

Те са били завъртяни с класическа измама по стандартна схема с имот в „златния“ крайбрежен квартал „Сарафово“ на гр. Бургас.

Сега майката е буквално на улицата. До днес пребиваваше в добри гражданин с име Мартин, но поради семейни причини, това трябваше да бъде преустановено днес.

деца

Проблеми със социалните или със Закрила на детето? Обърнете се към този човек. Неговият юридически комитет върна децата на отчаяната майка Даниела от Сливен и разплака наглите чиновнички.

Петър Низамов, който е председател на комитета се свърза с социалната служба към община Бургас за да започне процедура по настаняване в общинско жилище и предостави средства на майката за нощуване в къща за гости до изясняване на въпроса с жилището.

Майката сега е на топло и нахранена, но от бързите и адекватни действия на община Бургас зависи дали това ще остане за постоянно, или ще се стигне до ново отнемане на деца от биологичната им майка и даването им в приемни семейства, както това стана с майката от Сливен- Даниела Колева.

Бургаският Майкъл Джексън получава общинско жилище. Благодари на Петър Низамов

Надяваме се да бъде помогнато на майката , а не да се стига до нови дълги и травмиращи за децата съдебни процеси, каквито не веднъж „Български юридически комитет“ е водил и печелил срещу Агенцията за социално подпомагане и ДА „Закрила на детето“.

След намесата на Петър Низамов – Ицо от Варна няма да бъде отнет от социалните.

Напомняме , че преди месец „Български юридически комитет“ и в частност Петър Низамов осигури жилище на две сирачета от Бургас. Едният е т.нар. „Бургаския Майкъл Джексън“, който продава цветя по заведенията, но спи на улицата от 4 години. Вкл. и зимните месеци.

След спечелването на делото за връщането на децата на Даниела Колева от Сливен, „Български юридически комитет“ и адв. Петър Николов бяха удостоени с най-високия приз за юристи – „ЮРИСТ НА ГОДИНАТА 2018“ на списание „Правен Свят“

Не един път този комитет е помагал за запазването на българския род и за закрила на децата, респ. раждаемостта на българи в България. както и срещу социалните неправди и далавери с пари за социални дейности.

Дано и този път успеят.

КОМИТЕТЪТ ПРОДЪЛЖАВА ДА ТЪРСИ И ЗАПИСВА НОВИ, МЛАДИ ДОБРОВОЛЦИ-АДВОКАТИ ЗА ЗАЩИТА НА ГРАЖДАНИТЕ С ПРАВНИ СРЕДСТВА.

EMAIL: [email protected]

Още по темата :

ЮРИСТ НА ГОДИНАТА : БТВ СА ЗАПЛАШВАЛИ МАЙКАТА ОТ СЛИВЕН С ОТНЕТИТЕ ТРИ ДЕЦА, СЛЕД КАТО ПРИЕЛА ПОМОЩТА НА ПЕТЪР НИЗАМОВ И АДВ. ПЕТЪР НИКОЛОВ

Петър Низамов Перата организира спасителна акция с доброволци за търсене на оцелели след наводненията в Бургаско, причинени от небрежността на ГЕРБ.

ДОБРО ДЕЛО ! Петър Низамов Перата дари дърва, играчки и лекарства за бедни дечица от Българово ден след като осигури кръв за 19-годишен младеж на хемодиализа.

След брутално насилие над деца и проституция на малолетни в дома Гаврош във Варна, Перата влезе да търси отговори. Безпрецедентно отнемане на децата само на българки от Агенцията по „закрила“ на детето. Държавна търговия с български бебета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *