Петър Низамов Перата в нова благотворителна акция. Дари дърва, играчки и лекарства за бедни дечица от Българово ден след като осигури кръв за 19-годишен младеж на хемодиализа.

225
2

Петър Низамов Перата, който се прочу като ловецът на мигранти и председател на две неправителствени организации за защита правата на българите в България, отново в благотворителна акция.

Организаторът на големият протест в Асеновград – бургазлията Петър Низамов , който беше задържан след поръчково обвинение на БТВ, отново показва голямото си сърце и смелост.

https://www.youtube.com/watch?v=G_t_InOKPks&t=89s

Ден след като осигури кръв за 19-годишен младеж от Бургас на хемодиализа в МБАЛ-Бургас (ВИЖ ТУК), го виждаме отново да помага на бедните.

Врагът номер едно на управляващите и крадците. Оплюваният от турските телевизии като БТВ, Нова и др. ДОНЕСЕ ДВЕ ГОЛЕМИ ТОРБИ С ИГРАЧКИ НА БЕДНИТЕ ДЕЦА ОТ ГР.БЪЛГАРОВО И ИМ ДОСТАВИ ДЪРВА ЗА ЗИМАТА БЕЗПЛАТНО ОТ СКЛАДА СИ.

Първоначално със задачата се заема една група от Бургас, но те не довеждат до нищо благотворителната акция за бедните деца от Българово.

Един от членовете им , обаче разочарован от съратниците си се свързва с Петър Низамов, който светкавично реагира и още на следващия ден им събира 2 огромни торби с играчки , много дрехи и дърва за цялата зима.

 

Вижте какво написа самият той:

Братя и сестри, 
Днес правим ДАРЕНИЕ ЗА ВЪЗРАСТНАТА ЖЕНА ОТ с.БЪЛГАРОВО, БУРГАСКО С ДВЕТЕ МАЛКИ ДЕЧИЦА- 
ДЪРВА ЗА ОГРЕВ, ДРЕХИ, ХРАНИ И ЛЕКАРСТВА

от мен- Петър Низамов (ПЕРАТА), фирмата ни „Файърлуд бийч аш олк“ ЕООД 
и председателстваните от мен Сдружения с нестопанска цел „Български юридически комитет- защита на гражданите с правни средства“ (БЮК) и „Свободна Европа срещу предателите“

Баба им е претърпяла тежка операция, а майка им не е при тях, но няма възможност да им изпраща пари

Две малки деца от Българово се нуждаят от храна и дрехи, съобщи леля им. Бургазлията Петър Низамов реши да им помогне, след нейния апел за помощ.

Децата са на три и на пет години, уточни той.

„Не желая да се събират пари. Може ли родители, които имат деца, да помогнат? Става въпрос за моите племенничета, които са гледани от баба си, т.е. от майка ми. Аз не мога да помогна, защото загубих работата си“, разказва Ива.

Майка ми е болна, добавя тя.

Бабата на децата е претърпя тежка операция и от няколко години не работи. Тя няма никакви доходи.

„Сестра ми (б.а. майката на децата) временно не е при тях и не им изпраща пари. Децата нямат дрехи и обувки за детска градина. Помагаме с каквото можем, но не е достатъчно. Все пак и ние трябва да живеем. Не желая да се събират пари, защото някои хора биха се усъмнили, че е за друга цел“, добавя Ива.

„Аз като председател на „Български юридически комитет-защита на българщината с правни средства“ и фирмата, собственост на семейството ми, която представлявам, ще направим дарение – дърва за огрев за зимата безплатно и безвъзмездно за майката от Българово с двете деца, които са в бедстващо положение. Ще осигуря още храна, дрехи и лекарства за тях. Момченцето е на 3 години, а момиченцето на 5 години“, сподели във Фейсбук Низамов.

„Това е същата фирма, за която от Би Ти Ви обявиха, че е собственост на майка ми и направиха няколко разследвания за нея. Същата фирма, на която бяха „напраскани“ актове за 12 000 лева неоснователно и с цел ликвидиране след като миналата година казах в национален ефир, че Бойко Борисов е предател, а предателите се бесят на площада“, припомня Перата.

No automatic alt text available.

Той сподели, че от Комисията по лични данни са написали акт за 10 000 лева, защото при една от проверките направил снимки на служители от репресивните органи и ги публикувал в Интернет.

„На същата фирма правят проверки всяка седмица без да установят никакви нарушения от РУГ, АТ, НАП и всички подобни репресивни служби на режима Борисов. Въпреки загубите и издевателствата на държавните служители, изпратени да ликвидират бизнеса ни, ние продължаваме да работим, да помагаме на хора в нужда, да правим дарения и благотворителни акции. Ще го правим и в бъдеще“, споделя Перата. Смърт на предателите, добавя той.

EТО КАКВО НАПИСА ОЩЕ ТОЙ ВЪВ ФЕЙСБУК:
ЗА ДВОЙНИЯ СТАНДАРТ НА ЦАЦАРАТУРАТА…
КОЙ Е ПО-ГОЛЯМ ПРЕСТЪПНИК… ШВЕДА, КОЙТО РИТНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА В ГЛАВАТА В СЛЪНЧЕВ БРЯГ ИЛИ АЗ, КОЙТО ОРГАНИЗИРАМ ПРОТЕСТИ СРЕЩУ МИГРАЦИЯТА, СРЕЩУ ПРЕСТЪПНОСТТА НА МАЛЦИНСТВОТО И КОРУПЦИЯТА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ? ЗА ОНАЗИ ПОСТАНОВКА В АСЕНОВГРАД… КОГАТО БЯХ УДАРЕНТ СЛУЖИТЕЛ НА БИ ТИ ВИ… СПОРЕД ПРОКУРАТУРАТА – АЗ !!!
Не разбрахте ли ? 
Не обвинявайте съда и не търсете отговорите там ! Вина за постановената глоба на шведа, който ритна възрастна жена в главата докато миеше пода- НОСИ ПРОКУРАТУРАТА.
Питайте прокурора по делото. Защо, аджаба, не е повдигнал обвинение ПЪРВО за средна, а не лека телесна повреда по хулигански подбуди след като се вижда, че има изпадане в безсъзнателно състояние, а когато сътресението на мозъка ПРИЧИНИ БЕЗСЪЗНАТЕЛНО СЪСТОЯНИЕ- Винаги се получава състояние -“временно опасно за живота”, което съгласно чл. 129- последната хипотеза- се квалифицира като средната телесна повреда. И тогава вместо до 3 години лишаване от свобода, законът на основание чл.131, ал.1,т.12 във вр. с чл. 129 от НК щеше да предвижда от 2 до 10 години ЛОС.
И ВТОРО защо прокуратурата не е повдигнала обвинение в хулиганство с изключителен цинизъм по чл. 325, ал. 2 от НК в съвкупност с престъплението срещу телесната неприкосновеност. Не са ли хулиганските действия особено нагли, не характеризират ли те безсрамие и грубо нарушават нравствените принципи и чувства на гражданите? Извършени на публично място и станали достояние на много хора? Тогава щеше да има престъпление по чл. 325, ал. 2 от НК (до 5 години затвор) и чл. 131, ал. 1, т.12 във вр. с чл. 129, във вр. с чл. 23 от НК (2-10 години затвор) и когато определи наказание за всяко от престъпленията, съдът щеше да има възможност да увеличи най-тежкото между тях с 1/2 и когато то надвиши 3 години ЛОС- НЯМАШЕ ДОРИ ДА Е ВЪЗМОЖНО ДА СЕ ОТЛОЖИ УСЛОВНО.
Обаче при повдигнато само едно обвинение по чл.131, ал.1, т.12, във вр. с чл. 130, ал.1 от НК демек лека телесна повреда по хулигански подбуди ПРЕДВИЖДАЩО НАКАЗАНИЕ ДО 3 ГОДИНИ ЗАТВОР. Между другото. Това е същото обвинение, което ми е повдигнато на мен. Едно от обвиненията, които са повдигнати на мен. 
То тогава съдът не е имал друг избор освен да го освободи от наказателна отговорност и да му наложи административна глоба от 1000 – 5000 лева, ЗАЩОТО …
Чл. 78а. Пълнолетно лице се освобождава от наказателна отговорност от съда (ДЕМЕК СЪДЪТ НЯМА ПРАВО НА ПРЕЦЕНКА А НАПРАВО ГО ОСВОБОЖДАВА) и му се налага наказание от хиляда до пет хиляди лева, когато са налице едновременно следните условия:
а) за престъплението се предвижда наказание лишаване от свобода до три години или друго по-леко наказание, когато е умишлено, …
б) деецът не е осъждан за престъпление от общ характер и не е освобождаван от наказателна отговорност по реда на този раздел;
в) причинените от престъплението ИМУЩЕСТВЕНИ вреди са възстановени. (Имуществени вреди при такъв род престъпления рядко има, друг е въпросът за неимуществениет(морални) вреди)
АКО ОБАЧЕ САМО БЕШЕ ПОВДИГНАТО ОБВИНЕНИЕТО ВЪВ ВТОРОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ- ХУЛИГАНСТВО ПО ЧЛ. 325 ОТ НК, ТОЗИ ЧЛЕН НЯМАШЕ ДА СЕ ПРИЛОЖИ…
ЗАЩОТО !
ал.7 на чл. 78а от НК : Алинеи 1 – 6 не се прилагат… както и при множество престъпления както …
За мен обаче няма такова галене по главата. Щом защитаваш българите, щом плюеш властта. Получаваш фалшиви обвинения. И то колкото се може повече на брой. 
За случая в Асеновград, където на протеста организиран и от мен самия (най-големия – около 10 хил. човека) оператор на БТВ ме удари, а аз се сдържах и не му отвърнах подобаващо. На мен ми е повдигнато обвинение и в хулиганство… Каквото сега ви обяснявам, че на шведа не му е повдигнато…
Някои хора казват, че на основание ал. 7 съдът е можел да го осъди, вместо да го освобождава от наказателна отговорност защото “деецът е бил в пияно състояние, или след употреба на наркотични вещества или техни аналози,” , но това не е вярно, защото според тълкувателно решение от 2/2007г. на ОСНК на ВКС, относно ограничението по чл.78а, ал.6 НК „деецът е бил в пияно състояние”
“с понятието „пияно състояние” следва да се отнасят до всички престъпления, при които това състояние е ЕЛЕМЕНТ ОТ ФАКТИЧЕСКИЯТ СЪСТАВ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО”. Т.е. в престъплението телесна повреда по хулигански подбуди “пияното състояние” не е част от предвидения в състава резултат на престъплението и съдът не е можел да приложи ограничението от ал. 6 ДОРИ И ДА ГО БЕШЕ НАПРАВИЛ, СЪС СИГУРНОСТ ЩЯХА ДА отменят присъдата на втората инстанция поради нарушение на материалния закон и пак да го освободят от наказателна отговорност.
САМО ЗА ДА ВИ ИНФОРМИРАМ , НА МЕН СА ПОВДИГНАТИ ПО ТЕЖКИ ОБВИНЕНИЯ ОТ НА ШВЕДА, КОЙТО ИЗРИТА В ГЛАВАТА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА В СЛЪНЧЕВ БРЯГ, ЗАЩОТО СЕ СДЪРЖАХ И НЕ УДАРИХ ОПЕРАТОРА НА БТВ, КОЙТО МЕ УДАРИ ! 
ТЕ ЦЕЛЯХА КАТО МЕ УДАРИ И АЗ ДА ГО НАБИЯ ЗА ДА МОГАТ ДА МЕ ОСЪДЯТ “ЕДНО ХУБАВО” … АЗ СЕ СДЪРЖАХ, НО ТЕ НЕ СЕ СДЪРЖАХА ДА ЛЪЖАТ ПО МОЙ АДРЕС. ЗА ЩАСТИЕ ИСТИНАТА ИЗЛЕЗЕ : Тв САТ КОМ от Асеновград – изнесе запис, на който се вижда ясно, че съм ударен първи безпричинно и аз не съм удрял никой. Оператора Джанаваров и “репортера” Росен Цветков лъжесвидетелстваха срещу мен, но не са обвинени за това !!!
На мен освен , че е повдигнато обвинение – СЪЩОТО КАТО НЕГОВОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ (Представете си) ! ЕДНО КЪМ ЕДНО ! АЗ ЛЕЖАХ И В АРЕСТА ПОВЕЧЕ ОТ ШВЕДА…
Освен това при мен са повдигнали и хулиганството по чл. 325 от НК точно за да могат да ме осъдят несправедливо и да не може да се приложи чл. 78а от НК, защото и аз съм неосъждан, но при “множество престъпления” се прилага ограничението на ал. 6 от чл 78а от НК, тъй като са повдигнали обвинения в хулиганство. Демек – две престъпления.
Това ако не е очевиден двоен стандарт …
ХАРЕСАЙ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК :
ПОСЛЕДВАЙ НИ В НАШИТЕ САЙТОВЕ:

2 COMMENTS

КОМЕНТИРАЙТЕ СВОБОДНО !