ПЕТЪР НИЗАМОВ пак на война срещу ГЕРБ-ЕРСКО КОМУНИСТИЧЕСКАТА КОЧИНА В МЕДИИТЕ И МВР

223
0

Герберски и Гешевски репресии.
Змията, когато умира най-много хапе.

ПЕТЪР НИЗАМОВ пак на война срещу ГЕРБ-ЕРСКО КОМУНИСТИЧЕСКАТА КОЧИНА В МЕДИИТЕ И МВР

ШЕФА на полицията в Бургас прекарвал мигранти през Драгоман – РАДОСЛАВ СОТИРОВ – РАДО-СХЕМАТА

 

 

Утре викат майка ми в Първо Районно в Бургас, сподели Петър Низамов

Майка ми – на 75 години, болна от хипертония трябвало да им отиде на краката на онези безделници незнайно за какво. Притесняват майка ми. Това е без съмнение опит да бъда сплашен да спра да преча на прокарването на промените в Закона за закрила на детето и кампанията за отнемане на български деца по норвежките методи на Барневерн. Сега ще Ви разкажа кой назначиха за Шеф на ОДМВР–Бургас.

Image may contain: 4 people, including петър константинов низамов and nadya kn, people smiling, people sitting
На снимката благородното семейство на петър низамов

Това, обаче няма как да стане- коментира Низамов и продължава така :

Сега ще Ви разкажа кой назначиха за Шеф на ОДМВР–Бургас. Човек, срещу който е имало дисциплинарно п-во за КОРУПЦИЯ, че е изнудвал служителите си да му плащат по 400 лева, че парите му трябвали да плаща за адвокати и да подкупва съдебни състави за дело, за престъпление, в което е обвинен !!! По-долу е пълния текст на сигнала.

За назидание на другите! Полицаят, който по думите на Бойко Борисов е действал „по най-тъпия, глупав и брутален начин“, е повишен тази година като шеф на ОДМВР-Бургас. Този, който организира акцията срещу TV7 и наруши брутално закона.

Човекът, който е отговорен за преминаването на около милион (не преувеличавам) незаконни мигранти през района на ГПУ-Драгоман. Под чието ръководство това се случаваше. Много случайно след като Сотиров напусна ГПУ–Драгоман, там започнаха да се хващат таксите с мигранти. Явно тези таксита са били покровителствани по време на управлението му. И не само, имаме информация от отлично запознат източник, че по негово време там са прекарвани цели ТИП-ове с мигранти със знанието на комисара.

 Сега ни го натресаха за шеф на МВР–Бургас.

Освен това е бил шеф на РПУ в Перник точно по времето, когато там вилнееше групировката на Килърите 3 и за която в интeрвю по телевизията защитен свидетел разказа, че полицията в Перник и шефовете на Районник е участвала при силовото завземане на наркопазара, на пазара на нелегалното тото чрез ликвидиране на конкуренцията по поръчка на бащата на Райко Кръвта- понастоящем осъден за няколко убийства и като тартор на ОПГ за убийства в Перник, извършени по времето на Радослав Сотиров.

Малко история за въпросния :

Ето и текста на сигнала за корупция :

 

До министъра на Вътрешните работи Цветан Цветанов

Копие: Разследващи медии

Входящ No: 226A3F761 от дата 16.12.2010

Г-н Министър,

аз съм служител в ОД МВР София – сектор Престъпления по пътищата. Искам да сигнализирам, за нередностите, които се случват в сектора.

Работя като автоконтрольор на главен път 1-8. От 4 месеца ми се събира сумата от 400 лева, които ги давам лично на служителя Радослав Сотиров, който ги предоставя на началник сектора – Георги Стоилов и Комисар Валентин Димитров.

Такава сума се иска от всички колеги в сектора – преди сумата беше 200 лева. Парите се предоставят, тъй като Сотиров ни увещава, че сумата е за застраховка на нашите работни места и ни пази Апостол Славов, който е бивш служител на Вътрешна сигурност МВР, а сега е заместник Директор при нас.

Г-н Министър заповядайте да се уверите, че автомобилите с видеокамери не се експлоатират за да се събират по-лесно пари от водачите на пътя.

Работи се със радари, който не се водят на отчет в МВР. Предадените снимки от видеорадарите не отговарят на броя предадени снимки в края на смяната. Отделно от месечната рента, парите след всяко дежурство се предават на Мирослав Андонов и Първан Пейчев, които ги разпределят в края на месеца, между служителите – това е нашата черна каса.

За да се уверите в думите ми нека Вътрешна сигурност направи проверка на полиграф на Андонов, Пейчев, Сотиров и Жоро Стойлов

Вдигането на месечната рента се обясни, че се налага, защото са необходими много пари за адвокатите и съдийски състав на Комисар Валентин Димитров /три дела от общ характер/ и Сотиров /едно дело/.

Някой си Радо Схемата покровителства каналите за трафик на мигранти.

Единственото, което направи впечатление и се коментира в средите на вътрешното ведомство и прокуратурата е, че умалителното име е идентично с това на Радослав Сотиров, който по това време работи на браздата.

Припомняме , че на 16 Октомври 2019г. по неговор нареждане 20 полицаи  заплашваха собственици на заведения, където лепят плакати не на ГЕРБ.
Петър Низамов тогава отиде до 4-то да получи обяснение…

Днес по нареждане на този от снимката “старши комисар” Радослав Сотиров – шеф на Четвърто РУП-Бургас , двадесет полицаи са НАПЪЛНО НЕЗАКОННО СА СЕ НАЍМЕСИЛИ В ИЗБОРНИЯ ПРОЦЕС като са заплашвали сервитьорката в заведение, в което са залепени моите плакати …
Този е бивш шеф на Гранична полиция в Драгоман, от където минаха няколко милиона незаконни мигранти, пак незаконно в Сърбия… С благословията на въпросния СПОРЕД НАШЕТО РАЗСЛЕДВАНЕ…

Очаквайте продължение на биографията на въпросния !

По повод на тези незаконни действия, беше направено специално предаване по ЕВРОКОМ, където беше показан записа на заплахите.

Повишиха полицейски началници, действали “по най-тъпия начин…

 

 

“..полицията действаше по най-тъпия, глупав и брутален начин. И затова ще понесе пълна отговорност”. Това са думи на премиера Бойко Борисов от 29 април 2015 г. по повод действията на зам.-директора на СДВР Радослав Сотиров и шефа на Шесто РУ в София Иван Пепелджийски при влизането на частни съдебни изпълнители в ТВ7. В деня на изявлението на Борисов от МВР излязоха със съобщение, че двамата полицейски шефове са подали оставки, които са приети от министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова.

Полицейските началници, подали оставки след екшъна в TV7 на 29 април, са получили нови назначения. По неофициална информация, Радослав Сотиров е назначен в „Гранична полиция” и по-конкретно в звеното й в Драгоман. Иван Пепелджийски е заел пост в отдел „Криминална полиция” към СДВР. Двамата подадоха оставки след критиките, че прекалено много униформени са изпратени в телевизията по време на описа на съдия-изпълнител.

 

Една година по-късно се оказва обаче, че двамата не само не са понесли отговорност, но са преназначени отново на ръководни длъжности. В отговор на МВР на запитване на БЮК се посочва, че двамата никога не са подавали оставки. Всъщност, по действащия към момента Закон за МВР няма разписана подобна процедура “подаване на оставка”. Това явно не е попречило на МВР да обяви, че министър Бъчварова е приела оставките и на двамата.

 

Няколко дни след инцидента пред сградата на телевизията от МВР уточниха, че Сотиров и Пепелджийски не са повишени, каквато информация вече циркулираше в някои медии. Тогава от вътрешното ведомство уточниха, че двамата просто са преназначени на нови постове – единият в граничен полицейски участък, а другият в отдел “Криминална полиция” на СДВР.

Полицаят, действал ”по най-глупав и брутален начин“ оглави ОДМВР-Бургас :

Скандална рокада в МВР. Полицаят, който по думите на Бойко Борисов е действал„ по най-тъпия, глупав и брутален начин“, е повишен. От днес Радослав Сотиров оглавява ОДМВР-Бургас.

 

Припомняме ви, че думите на премиера са по адрес на Сотиров и неговия колега Иван Пепелджийски. Двамата участваха в атаката на ЧСИ в ТВ7 през април 2015 година. По време на скандалното нахлуване Сотиров бе зам.-шеф на СДВР, а настоящият министър Младен Маринов-директор и негов пряк началник. Сега Радослав Сотиров е назначен на високия пост със заповед именно на Младенов.

 

 

След инцидента от МВР, ръководено по това време от Румяна Бъчварова, се зарекоха да отстранят въпросните полицаи. Но се случи нещо друго. Първо бяха преназначени на по-тихи места. След това Пепелджийски оглави ОДМВР-Ловеч. Радослав Сотиров продължи да стои в „сянка“ като директор на РДГП Елхово и директор на РДГП Драгоман.

 

 

Настоящата рокадата изглежда много подозрителна и то дни преди местните избори. Досегашният директор на ОДМВР – Бургас старши комисар Калоян Калоянов е понижен и става зам.-шеф на местното звено жандармерия.

 

 

Полицаи припомнят, че кариерата на Сотиров стартира по времето на кабинета Орешарски. Казват, че било заради близките му контакти с тогавашния главен секретар Светлозар Лазаров.

 

 

Припомняме ви, че срещу Радослав Сотиров има сигнал за корупция, който датира от 2010 г. Това става ясно от писмо на редови служител от магистрална полиция в ОДВР-София изпратено до бившия шеф на МВР Цветан Цветанов .

 

 

В него се разкрива корупционна схема за събиране на пари от редовите ченгета и се разказва за съществуването на черна каса. Фрог нюз намери писмото в интернет. Публикуваме го едно към едно, като не се ангажираме с неговата 100 процентова достоверност. Нито един от бившите колеги на Радослав Сотиров в ОДМВР-София не пожела да каже добро или лошо за него. Всички без изключение подминаха с многозначителна усмивка въпроса, дали писанията срещу него отговаря на истината.

 

 

ПЕТЪР НИЗАМОВ

 

 

Петър Низамов

Председател на
Българския юридически комитет
и
Политическа партия “РОДИНА”

ПЕТЪР НИЗАМОВ : Искам да има ДЕНОНОЩНА ФИЗИЧЕСКА ОХРАНА на всяка детска площадка в Бургас.

ПЕТЪР НИЗАМОВ : Днес ми изпълнихте душата и сърцето като гледах как се подписвате в подкрепа на кандидатурата ми за независим общински съветник в Бургас.

Аз съм Петър Низамов, роден на 11 Септември 1985г. . На 34 години. Юрист. Председател на „Български юридически комитет“ и „Свободна Европа“ .

ПЕТЪР НИЗАМОВ СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК ЗА ДА ПРЕВЪРНЕ БУРГАС В ГРАД ЗА СВОБОДНА ИКОНОМИЧЕСКА ИНИЦИАТИВА

Моят пра-прадядо е Поп Георги Стоянов Джелебов, който е дал дома си да бъде построено първото българско училище – „Св. Св. Кирил и Методий“ и първата българска църква – едноименния храм в центъра на града. Там е и неговия паметник като убит в Национално-Освободителните борби и борбата за църковна независимост в края на ХIХ век.

ПЕТЪР НИЗАМОВ : Първа част на програмата ми като независим общински съветник за Бургас

ПЕТЪР НИЗАМОВ : В Бургас никога не е имало свободен пазар, защото цената на доматите винаги се е определяла с БУХАЛКИ.

Петър низамов пак на война срещу герб-ерско комунистическата кочина в медиите и мвр петър низамов пак на война срещу герб-ерско комунистическата кочина в медиите и мвр d0bfd0bed0bf d0b3d0b5d0bed180d0b3d0b8 петър низамов пак на война срещу герб-ерско комунистическата кочина в медиите и мвр утре викат майка ми в първо районно в бургас, сподели петър низамов петър низамов петър низамов пак на война срещу герб-ерско комунистическата кочина в медиите и мвр

ПЕТЪР НИЗАМОВ : Първа част на програмата ми като независим общински съветник за Бургас

Петър Низамов и адв. Петър Николов получиха наградата “Юрист на годината за 2018г.” на сп. “Правен Свят”

Петър низамов пак на война срещу герб-ерско комунистическата кочина в медиите и мвр петър низамов пак на война срещу герб-ерско комунистическата кочина в медиите и мвр 52319867 1011584002299050 5923361505843085312 n петър низамов пак на война срещу герб-ерско комунистическата кочина в медиите и мвр утре викат майка ми в първо районно в бургас, сподели петър низамов петър низамов петър низамов пак на война срещу герб-ерско комунистическата кочина в медиите и мвр

Петър Низмаов изнася реч на протестите срещу Стратегията за детето в Бургас като разяснява проблемните места в стратегията, закона и Наредбата.

Петър Низамов беше водач на акцията за спасяването на зазиданите котета в ж.к. “Лазур” в гр. Бургас..

Петър Низамов осигури социално жилище на две сирачета след тежки преговори с община Бургас .

Петър Низамов осигури общинско жилище на измамена майка на две малки дечица от кв. Сарафово.

Петър низамов пак на война срещу герб-ерско комунистическата кочина в медиите и мвр петър низамов пак на война срещу герб-ерско комунистическата кочина в медиите и мвр деца 1 петър низамов пак на война срещу герб-ерско комунистическата кочина в медиите и мвр утре викат майка ми в първо районно в бургас, сподели петър низамов петър низамов петър низамов пак на война срещу герб-ерско комунистическата кочина в медиите и мвр

Петър Низамов осветли случая със скандалното строителство на дивите дюни на плажа Алепу (Шофьорския плаж след Созопол) , след което се стигна до спирането на строителните работи и повдигнати обвинения на кмета на Созопол – Панайот Рейзи.

Долу накратко е показана дейността на Петър Низамов и неговия “Български юридически комитет” в защита на майките и децата.

Тук са показани кратко десетките казуси и върнатите над 50 деца при родителите им след неоснователно отнемане  на децата от “Закрила на детето” поради бедност.

Всички казуси са разглеждани и водени безплатно и децата от видеата са върнати на родителите им след намесата на Низамов и неговия партньор адвокат Петър Николов .

 

Previous articleПОЛИТИЧЕСКИ ХАМЕЛЕОН : Николай Хаджигенов през 2016: “Няма таквоз животно граждански арест”, а през 2020г. издава заповед за граждански арест
Next articleПетър Низамов пак е  ВРАГ НОМЕР ЕДНО НА СОЦИАЛНИТЕ на СОРОС…
Avatar of петър низамов
Роден на 11 Септември 1985г. в семейство на учителка и синдикалист. Пра-прадядо ми е Поп Георги Стоянов Джелебов - апостол за освобождение на Странджа! 1992г. След изпит съм приет в СХЕУ „Св.Св. Кирил и Методий” и изучавам два западни езика от първи клас. Приет съм през 199г. В Английска езикова гимназия „Гео Милев” в Бургас. Завърших висше образовение в Бургаския свободен университет – специалност „право” през 2018г. с отличен. Докторант по наказателно право в СУ и дипломиран магистър-фармаколог от МУ-Пловдив. Основател и организатор през 2016г. на две каузи , превърнати по-късно в благотворителни неправителствени организации. Това са малка част от децата, които сме върнали, водейки безплатни съдебни дела, чрез Български юридически комитет – БЮК, на който аз – ПЕТЪР НИЗАМОВ, съм председател . Деца, които са били неоснователно отнети от службите по закрила на детето, от ДОБРИ и ГОДНИ, но БЕДНИ родители, без да бъдат подпомогнати материално, въпреки, че ДА „Закрила на детето“ е под юрисдикцията и под управлението на Агенцията по СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ ! Не става въпрос за липса на родителски капацитет, а за липса на материални условия, за които държавата е длъжна да осигури един нормален минимум на всяко дете. Ние разкрихме през 2016г., че отнетите деца се дават на приемни семейства, на които държавата плаща над 900 лв./мес./дете. Пари, които ако се дадат на биологичните родители, последните биха им създали прекрасни условия. Знаете за разкритията ни и за корупционна схема в институцията, която се занимава буквално с продажба на български деца на чужденци. Чрез междинни семейства, които социалните определят самостоятелно и безконтролно да осинивяват децата срещу заплащане, децата се изкарват в чужбина, където подставените осиновители предават за осиновяване децата на чужденци извън юрисдикцията на България. По този начин се заобикаля процедурата съгласно закона, която включва обстойна проверка на миналото на осиновителя-чужденец и преценка на риска да бъде предоставено или използвано от него за развратни действия след като са изчерпани всички възможности детето да бъде осиновено от български гражданин. Децата, взети, защото уж били под риск, се предават на непроверени чужденци, където може да са в по-голям риск. Избягват една опасност като излагат децата на сто други. Разбира се, това се случва след разговори на четири очи и платени крупни суми под масата на държавните служители. Пари, за които имаме съмнение, че се разпределят нагоре по веригата и достигат до черните каси на партиите, където се използват за купуване на гласове по избори. Миленчо, Ицо от Варна, бебе Александър от с. Арда, Смолянско, триете деца на вдовицата Даниела Колева от Сливен, 11-те отнети деца на най-голямото българско етническо семейство в Русе, бебето в с. Смирненски, детето на Донка Иванова от Ямбол и много, много други казуси, завършвали или, които ще завършат добре поради щастливата случайност да се заемем с тях БЕЗПЛАТНО. А колко други има, на които не можем да помогнем. Службите по закрила (отнемане) на детето са отнели – за 2018г. – 3000 деца, а за 2019-та година, само до Август изведените от семейството са 2000. Многократен рязък ръст през последните години на изведените от семействата деца, който ние няма да допуснем, защото имаме достатъчно доказателства, че се извършва под чуждестранно давление. Финансирането на мерки от Плана за действие за изпълнението на Националната програма за превенция на насилието и злоупотребата с деца (2017 – 2020 г.) и особено на мерките за повишаване на капацитета на специалистите за ранна оценка и сигнализиране на домашното насилие със средства предоставени от чужда държава е недопустимо. Засяга основни елементи на националната сигурност, защото предоставя възможност за чуждо влияние (в конкретния случай Норвегия чрез Норвежкия финансов механизъм). Остава впечатлението, че Норвегия, чрез финансирането на мерки от плана за действие, се опитва да прокарва вече възприети в скандинавските държави методи на работа, които методи най-меко казано са спорни и имат дълбоко травмиращи за семействата последици. Тук и на PetarNizamov.com можете да научите за дейността ни по ✅✅✅✅ връщане на деца, отнети от социалните от годни, но бедни родители и ✅ да бъдете информирани за това което в медиите крият от вас.✅✅ Знаете и за нашата борба срещу Стратегията за детето 2019-2030г. ✅ ✅✅Против „Джендър“ образованието в училищата . ✅✅ Против отнеманията на деца от годни родители поради бедност вместо да бъдат стимулирани от държавата ! ✅ ✅✅✅Представяме ви КАЗУСИТЕ , В КОИТО СМЕ УЧАСТВАЛИ И СМЕ УСПЯВАЛИ ДА ВЪРНЕМ ДЕЦАТА ОТНЕТИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ. ЗА ДЕСЕТКИТЕ ОТНЕТИ ОТ СОЦИАЛНИТЕ И ВЪРНАТИ ОТ НАС ДЕЦА НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ можете да прочете като натиснете върху връзката: https://petarnizamov.com/десетките-отнети-от-социалните-и-върн/ ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни битки срещу социалните и върнатите десетки деца обратно при биологичните им и любящи ги родители. ✅✅✅Знаете за нашата борба за въвеждане на час по родолюбие в училищата. ✅✅✅ Знаете и за нашата борба срещу НПО-тата в училищата и опитите за промиване на мозъците на малчуганите. ✅✅✅ Знаете и за закрилата, която сме предоставяли на бедни, болни, възрастни и сиргаци, които сме настанявали в общински жилища, дарителски и кръводарителски акции. ✅✅✅ Знаете и за борбата на Политическа партия (в процес на регистрация) – „РОДИНА“ срещу Статуквото. Срещу олигарсите и техните покровители и създатели. ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни и граждански битки срещу застрояването на дивите дюни, зелените площи. Срещу обгазяването и замърсяването на земята, водата и въздуха. ✅✅✅Знаете за спрените строежи на плажовете след нашите акции. ✅✅✅Знаете за уволнените директори на областни дирекции по социално подпомагане, началници на РПУ-та, на кметове на общини – отстранени от длъжност и обвинени в корупция след нашите разкрития и граждански действия. ✅✅✅Знаете за нашите гражданско движение и цивилните отряди за защита на жените и вярата, осъществяващи защита на границата на България срещу нелегално нахлуващи през нея мигранти и дезертьори от ИСИС, АлКайда, Ал Нусра и др. ✅✅✅Знаете за подкрепата, която получваме от управляващата партия в Италия, Шведски демократи, СПД – Чешка република и мн. други патриотично настроени парламентарни политически групи и организации в Западна и Централна Европа. Ние не говорим, ние действаме. Ние работим в полза на обществото, а не си чешем езиците ! Петър Низамов Председател на „Български юридически комитет“ Председател на „Свободна Европа“ Председател на „Evropský štít – Česká republika“ Собственик и администратор на PetarNizamov.com : Сдружение „БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ – защита на гражданите с правни средства“ Association „BULGARIAN JUSTICIARY COMMITTEE – Protection of the Citizens by Legal Means“ ЕИК/Булстат : 205028308 Седалище и адрес на управление: област Бургас, община Бургас гр. Бургас 8000 ул. Гладстон No 18 Имейл: [email protected]

КОМЕНТИРАЙТЕ СВОБОДНО !