ГЕОРГИ СТОЕВ ЗА БОЙКО БОРИСОВ И ВАСИЛ БОЖКОВ
юни 28, 2020
ГНУСНО ! Педофил – Холандска суперзвезда и модератор на детски шоу
юни 28, 2020

Копирано относно кражба на дете от Асеновград.
Град, където държавните и съдебните служители смятат, че законът не се отнася за тях ! И където е време Гешев да обърне внимание. Пардон, той никога няма да го направи, защото в този съдебен район всипки са ЛОБИ на неговия покровител…

ВИДЕО : БРУТАЛНО ОТНЕТИ ЧЕТИРИ ДЕЦА НА БЪЛГАРСКО СЕМЕЙСТВО ВЪВ ВАРНА ПО ВРЕМЕ НА КАРАНТИНАТА

РАЗВИТИЕТО ПО СЛУЧАЯ НА ОТНЕТИТЕ ТРИ ДЕЦА ОТ СОЦИАЛНИТЕ РАЗБОЙНИЦИ В СЕЛО БАЛША ДО СОФИЯ

 

Битката за едно дете и неговият най-добър интерес между едно семейство и цялото социално войнство..За бащата на детето Златан , неговата леля и чичо- Ваня и Симеон, сме писали достатъчно. Сега е ред да ви представим другата страна на спора за Ангел, облечена във власт ,листове хартия и полагане на подписи под различни документи, които извадиха едно 4 год. дете от дома му.

1.Албена Атанасова подателка на сигнала и служител в Бюро по труда -Асеновград.

2.София Бечева служител на Община Асеновград .получил сигнал за дете в риск.

3.Мария Шевкед социалан работник с приблизително едномесечен стаж в Агенция „Социално подпомагане“ изготвя доклада по случая.На 02.03.2020г. напуска работа.Участва в извеждането на детето.

4.Валерия Георгиева директор на Агенция „Социално подпомагане“ от приблизително 20г. издава заповед за незабавно извеждане на детето и настаняването му в приемно семейство.По време на нейното управление на Агенцията е и случая с децата Павел и Николета 2009г. за който има наложени административни наказания за нарушена процедура.Случаят е емблематичен за града

5.Елена Ненова директор Отдел „Закрила на детето “ пряк участник в целият процес ,участва в извеждането на детето .Участва и в случая с извеждане на децата Павел и Николета.

6.Гергана Кюрпекова служител на „Отдел закрила на детето “ работил по случая .

7.Живка Георгиева директор на ЦОП-Асеновград -доставчик на социалната услуга за повишаване родителският капацитет ,към момента на сключване на договора със бащата.По настоящем директор на „Дирекция хуманитарни дейности ,проекти и сътрудничество“ към община Асеновград

8.Галина Делчева настоящ директор на ЦОП-Асеновград ангажирана с проверка на резултата по предложената услуга и изготвяне на доклад съпътстващ изтичането на договора на 26.05.2020.

П.п има и още участници ,които липсват сред изброените .Това са служителите на АСП-Първомай, приемната грижа ,полицаите и съда. Как ви се струва ,щете ли да сте бащата?

Копирано от Мария Иванова.

Чрез ПЕТЪР НИЗАМОВ
Председател на Българския юридически комитет