Злодеят, илюминат Джордж Сорос ще доставя машините за гласуване.Публикуваме начин да не може да бъде манипулиран вота.Обаче има ли желание да няма фалшификации… В България, едва ли…

206
0
Фирма, свързана с Джордж Сорос, е близка до доставката на устройства за машинно гласуване. При нея има и подозрения за машинации на вота в различни държави.
Фирмата, от която България чака устройства за машинно гласуване на 26 март, е забъркана в скандали и подозрения за машинации на вота в различни страни по цял свят, показа разследване на bTV.

Машините за гласуване най-вероятно ще бъдат наети от Филипините, откъдето ще бъдат транспортирани с кораби .

%d0%bc%d0%b0%d1%88%d0%b8%d0%bd%d0%bd%d0%be-%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d1%81%d1%83%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5

Името на венецуелската фирма „Смартматик” се появява в разследванията на „Уикилийкс”, където се споменава, че чрез нейните машини за гласуване през 2014 г. е манипулирана изборната победа на вече покойния Уго Чавес .

Капиталът на фирмата е регистриран в Холандия и Барбадос, а през 2016 г. е обект на вестникарски разследвания след проблеми на изборите в Чикаго.

През есента на миналата година в разгара на предизборната кампания в Съединените щати се появяват данни, че чрез компанията, която вече се ръководи от един от най-близките хора на Джордж Сорос, се контролират изборите в 16 щата в Америка.

До момента България е наела от „Смартматик” 100 машини през 2014 г., като сега очакваме помощ от същата фирма.

Представители на фирмата , разбира се, поясниха, че няма как машините да бъдат атакувани от хакери, защото нямат връзка нито с телефон, нито с интернет. Освен доставката на машините, все още не е ясно и коя институция ще издаде сертификата, че те са сигурни и надеждни.

Централната избирателна комисия днес трябва да разгледа като точка в дневния си ред каква обществена поръчка да обяви за машините, но резултат все още няма.

Нашият член Петър Евтимов от Бяла България  е измислил начин машинното гласуване да не може да бъде манипулирано .
Ето алгоритъма:
СИСТЕМА ЗА ГЛАСУВАНЕ БЕЗ ФАЛШИФИКАЦИИ
1. Бюлетините се печатат на химизирана, двуслойна хартия, като всяка бюлетина има пореден номер, във всяка секция се записват поредните номера на бюлетините в нея, в протокола.
2. При гласуване всеки гражданин зачертава избора си и записва ключова дума, символ или картинка по негов избор. Ключовата дума и избора се отпечатват на долното, контролно копие.
3. При преброяване бюлетината се сканира и изображението заедно с отчетения вот се качвав сайта на ЦИК – така всеки може да види дали неговия глас е отчетен правилно по номера на бюлетината си и по кода който сам е написал.
4. Базата данни след оповестяване на резултата е публична и всеки може да изтегли контролно копие.
5. След проверка на гражданите, вота се коригира.
6. Всякакво машинно и електронно гласуване се ЗАБРАНЯВА!!!!
7. Ако са гласували ПО МАЛКО ОТ 50% от избирателите – то ВОТА Е НЕВАЛИДЕН и се правят НОВИ ИЗБОРИ след 3 месеца!!! Петър Евтимов

КОМЕНТИРАЙТЕ СВОБОДНО !