Грък заби гръцко знаме в Албания. Убиха го. А в България премахват Турското робство.

Валери Симеонов с безплатен ремонт от собственика на фирмта, която открадна парите за почистването на магистрала „Тракия“ от Бургас до Ямбол и ОГРАДАТА С ТУРЦИЯ…и е свързан със Златко Баретата
октомври 27, 2018
Как съдия придоби 700 кв.м урегулиран парцел в Несебър за под 10 хиляди лева
октомври 31, 2018

Грък заби гръцко знаме в Албания. Убиха го. А в България премахват Турското робство.

35-годишен грък беше застрелян от албански полицаи след възникнал спор в селцето Буларат, намиращо се на 5 километра от гръцко-албанската граница.

 

35-годишният Константинос Кацифас е забил гръцкия флаг на албанска земя в неделя, на 28 октомври, когато гърците празнуват „Денят Охи“. Според албанските медии албански полицаи свалили гръцкото знаме, но гъркът открил огън по тях с пистолет, след което се скрил. Но според бащата на убитото момче , както и според всички негови съселяни, той бил мирен и трудолюбив. Бил гръцки патриот и не бил екстермист. Всички се съмняват т.нар. „намерено“ оръжие в него да  е негово наистина, камо ли да е стрелял по полицаите.

 

 

Малко по-късно към мястото на „стрелбата“ били изпратени спецчасти към албанската полиция, които открили мъжа и го застреляли-0 ръбят албанските медии. Албанската полиция обяви официално, че младият мъж е бил убит, защото първи е открил огън по униформените. Гръцкото външно министерство обяви, че е в контакт с албанските власти, за да изясни случая. Цялото гръцко общество е настръхнало. А гърците, знаем, че могат да си отстояват националния интерес и пред Путин, и пред Меркел, и пред президентите на САЩ.  Помним как просто отказаха на Европа преди няколко години да върнат дълга си и си начислиха техни репарации, които им били дължими от Германия заради Втората Световна Война.

На 28 октомври гърците честват националния си празник, известен като „Денят Охи“, или „Денят НЕ“. На 28 октомври 1940 година, в разгара на Втората световна война, Мусолини поставя ултиматум на гръцките власти да минат на тяхна страна, защото в противен случай на Гърция ще бъде обявена война. Йоанис Метаксас отговаря отрицателно с „охи“. С това „охи“ войната се пренася и на гръцка територия.

В същото време у нас :

102 еничари от ГЕРБ махат окончателно Турското Робство от учебниците !
Патриотите мълчат, че махат цялото Средновековие и турското робство от учебниците, а Цветанов и Борисов пак угодиха на Ердоган !

Документи доказват престъпното минало на Бойко Борисов.
След като скандално МО реши периодът на Средновековието у нас да отпадне от учебниците по история, за да не се набляга на турското робство /съжителство/ неуморимият борец срещу комунизма А. Тодоров в събра набързо подписка отпадналите глави за османското иго да бъдат заменени с уроци за Тоталитарния режим преди 89-та година. „Да се изучава по-подробно „мрачния тоталитарен период“ от българската история е от фундаментално значение“, ревна като лъв в пленарна зала псевдо-демократа и лъже-антикомунист Тодоров.102 еничари от ГЕРБ махат окончателно Турското Робство от учебниците !

Проблеми със социалните или със Закрила на детето? Обърнете се към този човек. Неговият юридически комитет върна децата на отчаяната майка Даниела от Сливен и разплака наглите чиновнички.

Депутатът от ГЕРБ, е успял да събере цели 102 депутатски подписа за начинанието си. Подкрепили са го от ГЕРБ и ДПС, последните от които се чувстват репресирани заради смяната на имената им в този период.
Набързо са организирани в подписка и 4 500 „възмутени граждани“, от онези в списъците на НПО-тата, които дежурно се възмущават по всички въпроси, за които им се плати. Взет е подписът и на Росен Плевнелиев, който удари дъното с яростния си антикомунизъм, забравяйки какво е работил баща му и какво самият той преди 10 ноември.
Сега предстои една безпардонна промяна и подмяна на историята, на която ще бъдем свидетели. В цели 50 чисто нови, написани нейде из дебрите на „Козяк“ страници децата ни ще бъдат лъгани и шокирани какви отвратителни зверства са вършили комунистите в България.
След тази нова редакция на учебника по история бъдещото поколение няма да има и грам познание, че предците му са живели под турско робство. … Хубаво би било, но едва ли в учебния материал ще включат точно тези данни. Защото са в тежко противоречие със соросоидната линия за изграждане на новия глобален роб – пардон „човек“.

Валери Симеонов с безплатен ремонт от собственика на фирмта, която открадна парите за почистването на магистрала „Тракия“ от Бургас до Ямбол и ОГРАДАТА С ТУРЦИЯ…и е свързан със Златко Баретата

Отсега си представяме картината, която ще бъде описана заради паталогичната омраза на шепа добре платени от американските фондации на влияние у нас политици и общественици.
Политиката на последните е децата ни спокойно да шмъркат дрога, да пият до зори, да припадат и изпадат в кома, да стрелят по съучениците си вместо  да ходят на училище! Представяте ли си? Огромно престъпление е да ходиш на училище! И най-ужасното е, че съвременните деца ще го приемат като такова.
Правят си голи селфита във Фейсбук и  проституират.

А машината за промивки, щедро спонсорирана от „Америка за България“  продължава да работи с пълна сила. За да създаде новия неолиберален човек – объркано същество, което не познава миналото си, без усещане за родова принадлежност – дърво без корен, което съхне !

 

Преди време пореден индивид се изказа , че в България нямало Турско робство…

Цялата истина за групировките , за политиката в Бургас, за медиите в Бургас и цялата мафиотска шайка…

Темата с турското робство по българските земи между 1396 и 1878 г. е доста актуална в последно време. Тв продуцентът Андрей Арнаудов също взе отношения по нея.Арнаудов_ Не е имало турско робство в България!

Това се наложи след изказването на помака Нури, който заяви във “Фермата”, че робство тук е нямало. По този начин той нажежи страстите и се стигна до изказване на продуцента на предаването.

Андрей също е на мнение, че турско робство е нямало, тъй като доста българи са имали собственост.

„Закрила“ На Детето Джендър Програма За Учениците Въпреки Отхвърлената Истанбулска Конвенция

На следващия ден Петър Низамов, известен като организатора на доброволците на границата с Турция, недопускащи мигранти на наша територия, побърза да опровергае и обори това твърдение като се аргументира с написаните по времето на робството стихотворение на Ботев – „Елегия“ и песента „Ясен месец“.

Pano_Angelov_Nikola_Ravashola_Dead
Изложените в Малко Търново мъртви тела на Пано Ангелов и Никола Равашола (вдясно)

Разклатената държавна власт се разправя със злостните си врагове

Ето какво написа той във фейсбук. Можете да видите тук !

Искам да питам националните предатели, които отричат Турското Робство:
1. За какво РОБСТВО се пее в песента „Ясен месец“ , написана от съвременници на Робството в неосвободените земи в Одринска Тракия сред Илинденско-Преображенското въстание от 1903г. напомням, че Българите в Източна Тракия остават под властта на Високата порта след окончателния Берлински конгрес след края на Руско-Турската Освободителна война 1977-78г.

„Ясен месец веч изгрява
над зелената гора.
в цяла Странджа РОБ запява
песен нова юнашка.“
….
„Няма вече плахи РОБИ,
има горди юнаци.“

-5-638

„Ясен месец“ е написан като въстанически марш от Яни Попов – войвода и деец на Вътрешната македоно-одринска революционна организация. Текстът бързо придобива полулярност и песента става химн на тракийската революционна борба и на Странджа.

Текстът е от стихосбирката „Странджанска гусла“ (1905), издадена отново през 1909 година като „Странджански жалби“. Стихосбирката е сборник от хайдушки и революционни песни, записани на местно наречие от Лозенградско, Малкотърновско и Бунархисарско. Все под властта на султана след 1878г. Във второто издание е поместен пълният текст на „Ясен месец“, посветен на Пано Ангелов и Никола Равашола.

Популярно е изпълнението на „Ясен месец“ от Странджанския народен певец Сава Попсавов.
2. За какви РОБИ говори Христо Ботев в знаменитото си стихотворение „ЕЛЕГИЯ“?

„А бедният РОБ търпи и ние
без срам, без укор, броиме време,
откак е в хомот нашата шия,
откак окови влачи народа,
броим и с вяра в туй скотско племе
чакаме и ний ред за свобода!“

А в стихотворението му „Благословен Бог наш…“ ?

….
„А ти, боже, на разумът,
защитниче на РОБИТЕ,“
…..
„не ти, който учиш РОБЪТ“
…..
„Подкрепи и мен ръката,
та кога въстане РОБЪТ,
в редовете на борбата
да си найда и аз гробът!“

40387233bdf6c40b3eb4e58f526eaa10

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *