Грант-мотивиран прокурорски чадър и политически натиск са причина за днешния цигански терор в блок 5 в Дружба.Гониха с брадви и ножове българи да “не стъпват там повече”.След визитация в районното от ПП”Дром”,ромите без обвинения въпреки стотици свидетели и видео.

233
0
ГЕОРГИ ЖИВЕЕ В СОФИЯ,Ж.К. ДРУЖБА БЛ.5 ВХ.Б.ЖОРО И НЕГОВОТО СЕМЕЙСТВО СА ЕДИНСТВЕНИТЕ БЪЛГАРИ ВЪВ ВХОДА!!!МАЛКОТО МОМЧЕНЦЕ НА ЖОРО СТРАДА ОТ АСТМА И НЕПРЕСТАННИЯТ ТОРМОЗ,КОЙТО НАЛАГАТ ЦИГАНИТЕ ВЪРХУ МЛАДОТО СЕМЕЙСТВО,ВЛОШАВА ЗДРАВОСЛОВНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ДЕТЕТО!ЖОРО Е СМЕЛО МОМЧЕ И МНОГОКРАТНО СЕ ОПЪЛЧВА НА НАГЛАТА СГАН ВЪВ ВХОДА!!!СМЕЛ,НО САМ!!!
ДЕТЕТО МУ НЕ МОЖЕ ДА ИГРАЕ ПРЕД ВХОДА,ЗАЩОТО ГО ТОРМОЗЯТ И ГО Е СТРАХ И ТОВА СТАВА В НЕГОВАТА РОДИНА!!!!
ГЕОРГИ МНОГОКРАТНО ВЛИЗА ВЪВ ФИЗИЧЕСКИ КОНФЛИКТ С НАХАЛНИТЕ РОМИ,НО Е САМ!НЯМА ПОДКРЕПА ОТ НИКОГО!!!ОБРЪЩАЛ СЕ Е КЪМ ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ,НО РЕЗУЛТАТ НИКАКЪВ.ЖОРО НЕ ИСКА ДА СЕ ПРЕДАДЕ,НО СКОРО МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ НЕЩО ЛОШО С НЕГО,ИЛИ С НЕГОВОТО СЕМЕЙСТВО (БОГ ДА ГИ ПАЗИ). ЦИГАНИТЕ КРАДАТ ТОК,ПАЛЯТ АСАНСЬОРНАТА ШАХТА,ЧУПЯТ ДОГРАМАТА,НЕ СПИРАТ МУЗИКАТА ДЕНОНОЩНО, ЗАПЛАШВАТ ВСЕКИ ДЕН ЖОРО!

 

No automatic alt text available.

Така е на Жоро пред входа.

Image may contain: plant and indoorТова е ансансьора.

Днес будни граждани на София се обърнаха към Петър Низамов за подкрепа

след като разказаха какво се е случило след като са отишли за да поговорят със Жоро.

Снимка на л. А.

Те отишли пред бл. 5 в Дружба, но били посрещнати от тълпа роми с брадви и ножове и започнали да ги бият и подгонили посетителите на Жоро. Там дошла полицията и вместо да сложи белезниците на ръцете на циганите, които са извършили опит за убийство на повече от едно лице. Престъпление, което според нашия наказателен кодекс се наказва със затвор от 15-20 години или доживотен или  доживотен затвор без замяна.Когато винаги се налага задържане на извършителите. И вместо да натръшкат циганите, както многократно сме виждали да натръшкват българите и да ги бият.

Те задържали момчетата и момичета , които отишли да помогнат на Жоро.

Все пак взели с тях и една малка част от извършителите на нападението над българите.

В районното обаче се появил председателя на партия “Дром”

и престъпниците от ромски произход били освободени веднага, че и дори били посъветвани от политика да подадат жалба, за която “българската” полиция им съдействала и осигурила комфорта да напишат. Българите обаче не били освободени, а били държани до късно през нощта днес.

Ние отдавна ви говорим за т.н. “право-защитни” организации в България. Те всичките прокарват чужда държавна политика , подкупвайки или притискайки с лостовете на подкупените вече държавни и общ. служители и общественици. Именно под давлението и натиска на такива организации, които по своята същност са предателски се е осъществило и населването на блок 4 , блок 5 и блок 6 в Дружба до Фантастико. Тези блокове са населени с роми, които безчинстват , а българите сдържат в страх. Лошото е, че няма наказуемост за престъпленията на ромите.

След случая Жоро не може да се прибере в дома си, а три патрулни автомобила ще пазят него и семейството му, вместо да ловят престъпниците бързо и заключват по килиите им без да се налага да охраняват жертвите им докато са на свобода пуснати пак от тях.

Ние и Петър Низамов настояваме и ще следим за случващото се !

  1. да бъде предоставено ново жилище за Жоро и семейството му.

2. Да бъдат разгледани всички документи за настаняване на циганите,

3. да бъдат повдигнати обвиния в опит за убийство по чл. 116 от НК, на повече от едно лице на ромите участвали в нападението днес,

4.да бъде разпитан лидера на ПП “Дром” с каква цел е бил в районното и дали не става въпрос за натиск, респективно престъпление срещу правосъдието от страна на него. 

Причината за тази липса на логика в действителността  е … пари. Пари, пари, пари…

Фондации и неправителствени организации на Джордж Сорос като Отворено общество и Америка за България са дали няколко милиона евро само миналата година на асоциацията на прокурорите в България, както и на съюза на съдиите и диктуват политика на геноцид над българите .

Image result for америка за българия грантове

Related imageТе Image result for америка за българия грантовеRelated imageдиктуват това поведение на право-защитните и право-охранителните органи – да не повдигат обвинения или да налагат леки наказания на извършители от ромски произход, от малцинствата, а престъплението “незаконно преминаване на границата” въобще да не се прилага в правния мир щом извършител е мигрант от Средна Азия или Африка.

Related image

Именно под диктовката на Български хелзински комитет, Америка за България и спонсорираните от нея с милиони евра всяка година водещи журналисти, медии, политици , прокуратура и съдии бяха повдигнати обвиненията на Петър Низамов защото е заловил “нелегално” престъпници при извършване на престъпление – незаконно преминаване на границата.

Да напомним, че той беше 4 месеца под домашен арест и все още е подсъдим за едно такова измислено обвинение .. просто защото застрашава бизнеса и пречи на политиката им на геноцид на европейските народи.

В същото време, прокурор Райко Стоянов, който е единствен прокурор в прокуратурата в пограничния град Малко Търново- на Турската граница. Именно прокурора, който поиска арест и все още настоява за затвор на Перата.

Та той не е искал нито веднъж задържане поне и на един от 500-те хиляди поне нелегални мигранти преминали през територията на компетентност на прокуратурата , на която е единствен прокурор. 

Image result for райко стоянов прокурор

( това е прокурор Райко Стоянов , за който се знае, че е разведен , защото е малтретирал бившата си жена)

КОМЕНТИРАЙТЕ СВОБОДНО !