КАК СЕ ПРЕКРАТЯВАТ ДЕЛАТА НА КМЕТОВЕТЕ НА ГЕРБ – ЧАСТ 1 – ДИМИТЪР НИКОЛОВ
юни 25, 2020
Отново кражба на дете от Асеновград извършено от лобитата на Гешев в съдебния район
юни 28, 2020

Ето това вече не е конспирация, а е самата истина . Никога не се фокусирам в нещо случайно.
Георги Стоев е човек, който пише в книгите си за всички „герои на нашето време“, включително за актуалните Васил Божков и Бойко Борисов.
Споменава криминалните залитания на Андрей Луканов, Иван Костов, спонсорирането на ВСИЧКИ политически партии от контрабандните канали, които се наследяват от всяка следваща управляваща партия и с които се ощетява бюджета (разбирайте всички български граждани) със стотици милиони левове.
Георги Стоев обяснява несъстоялостта се на българския преход с факта, че в България всички са назначени – и бандитите, и банкерите, и политиците и разкрива ясно по каква схема става вербуването от бившата ДС и нейните служители и доносници.
Най-актуално е, вероятно, ясното му твърдение, че Бойко Борисов е политически проект на любовната двойка банкера и мафиотски бос Младен Михалев – Маджо и генерала от ДС и бивш служител на ООН, бивш министър – Любен Гоцев.
Публичният разстрел на Георги Стоев е и публично признание, че всичко казано и написано от него е истината, цялата истина и само истината.
А припомням това сега, защото за тези, които не ги лови човешкия съд има Божи съд.
И изглежда, той се случва.

ПЕТЪР НИЗАМОВ

 

КМЕТЪТ НА БУРГАС – СЪДЕН ЗА КОНТРАБАНДА ?

Докато съдия Николай Урумов решава дела в полза на община Приморско, неговата дъщеря получава имот на първа линия в града.

Как приватизираха Главболгарстрой за жълти стотинки и сега залива с бетон пясъчните дюни на шофьорския плаж Алепу ?