Вендета заради имот на балотажа на кметските избори в присъствието на 2-ма полицаи. Прокурорски чадър в Радомир над побойниците Кмета на с. Рударци от ПП ГЕРБ и неговия адвокат Пламен Борисов ( общински съветник от същата партия).

220
0

16129220_10210472683647824_772493203_oС мен се свърза разтревожена съпруга и дъщеря на двама смазани от бой граждани .

Ето какво ни писа тя:

Вендета заради имот на балотажа на кметските избори в присъствието на 2-ма полицаи. Прокурорски чадър в радомир над побойниците кмета на с. Рударци от пп герб и неговия адвокат пламен борисов ( общински съветник от същата партия). Вендета заради имот на балотажа на кметските избори в присъствието на 2-ма полицаи. Прокурорски чадър в радомир над побойниците кмета на с. Рударци от пп герб и неговия адвокат пламен борисов ( общински съветник от същата партия). 15327285 10210039835906901 3434646419136983578 n вендета заради имот на балотажа на кметските избори в присъствието на 2-ма полицаи. Прокурорски чадър в радомир над побойниците кмета на с. Рударци от пп герб и неговия адвокат пламен борисов ( общински съветник от същата партия). С мен се свърза разтревожена съпруга и дъщеря на двама смазани от бой граждани. Петър низамов вендета заради имот на балотажа на кметските избори в присъствието на 2-ма полицаи. Прокурорски чадър в радомир над побойниците кмета на с. Рударци от пп герб и неговия адвокат пламен борисов ( общински съветник от същата партия).Borislava Stamenkova

Здравейте ,господин Низамов. Възхищавам Ви се на борбения дух и за борбата с безаконието в родината ни! Тъй като по постовете четох за Вас, че сте адвокат,и за вашта организация “БЮК-Български Юридически комитет-защита на българщината с правни средства” а на мен ми трябва защита, която е за правдата. Искам да Ви разкажа на 2 на 3 за какво пиша!

Кмета на с. Рударци от ПП ГЕРБ ЗАЕДНО С неговия адвокат Пламен Борисов ( общински съветник от същата партия) и група пияници се направиха на много силни и биха мъжа ми и баща ми миналата година на балотажа на кметските избори в присъствието на 2-ма полицай. От тогава ходим по мъките от полицията тотално обърнаха нещата. Пуснах жалба и в прокуратата в гр. Радомир имам отказ от образуване на досъдебно производство, след това обжалвах на окръжна гр. Перник и от там имам отказ! Баща ми има документи от ВМА ГР. София за средна телесна! Разказвам го на бърз оборот има страшно много подробности! Моля Ви за съвет и съдействие! Благодаря предварително

 

Вуйчото на баща ми преди да почине ми завеща неговата къща намираща се в с. Елов дол , която е наследствена от майка му и баща му(бабата и дядото на баща ми). Там живееше с втората си жена , с която се разведе, не успя да я изгони и баща ми го настани в нашата вила. Той почина 2003 г. 2012 г. Отидох при нотариус отворихме завещанието съставихме нотариален акт, но по бракоразводно бившата му жена има ПРАВО НА ПОЛЗВАНЕ само на 2 етаж от къщата. За мое нещастие се оказва , че на бившата му жена внук е кмета на Рударци Богдан Богданов и брат му Ивайло Богданов, който е общински съветник в Перник от същата партия ГЕРБ! Тъй като реално аз нямам достъп тъй като баба им ми е окупирала имота, свързах се с Богдан юни месец 2015 г. Отидохме при нотариус, направихме констативен протокол септември месец баба му да напусне имота. Всичко беше ОК! Стана октомври тя си беше там никаква реакция от негова страна! Звънях, пуснах СМС и нищо!

На балотажа на кметските избори 2015г. Аз си бях намерила наематели и исках да си ги пусна да живеят там ! Баща ми и съпругът ми отидоха да ги настанят . Въпросната баба на кмета започна да прави циркове , наемателите се изплашиха и избягаха ! Междувременно тя се е обадила на Богдан Богданов и той пристига с 7 човека биячи в това число и Пламен Борисов. Малко преди тях е дошла патрулка с 1 полицай и баща ми му е показвал документите за собственост. В това време Богдан Богданов отива при него започва да го удря с юмруци в главата Пламен Борисов го рита в краката ( бащ а ми е на 62 г.) пада на земята и качествено го пребиват, мъжът ми 2 са го хванали и са го ударили в ребрата , но той е успял да избяга!

Баща ми се е изправил и е питал полицая “Какво правим?” и той казал, че нищо не е видял!!!

Тъй като аз имам 3 дечица и си бях останала в София, мъжа ми ми се обади каза ми, че са ги били аз се обадих на адвоката ми взех го с децата и отидохме директно в Радомир
А майка ми закара баща ми и мъжа ми в пернишката болница
След отиването в РУП Радомир с адвоката всичко беше ясно и се знаеше тъй като охраната го попита ти на кой си адвокат…?
10 Мин. След това дойде шефа на полицията и на мен ми обясни , че е пуснал да издирва кмета на Рударци и Аз не си здържа нервите и вдигнах скандал
10 Мин. След това дойде шефа на полицията и на мен ми обясни , че е пуснал да издирва кмета на Рударци и Аз не си здържа нервите и вдигнах скандал
Последва 30 минутно съвещание вътре тъй като беше извикан и шефа на икономическа полиция давидков
Дадоха ми на мен да напиша обяснение, в колата тъй като не можело с децата да вляза вътре и в този момент дойде Богдан Богданов и Пламен Борисов! Вътре се съвещаваха и след това дойде един полицай Иво Александров да. Ми вземе обяснението и ми каза да докарам мъжа ми и баща ми!
Баща ми след 2 часов преглед в Рахила Ангелова на съдебната експертиза му написаха , че му е причинено страдание, а вида му никак не беше добър!
Така взех баща ми и мъжа ми с адвоката закарах ги в РУП Радомир снеха обяснения, дадох им да си преснимат нотариалните актове и си тръгнахме!
Едно нещо много ме впечатли, че охраната, който беше там постоянно обясняваше какви са боклуци всички, че нищо няма да стане и си губим времето!
През цялото време разследващия полицай ми Обясняваше , че още тази вечер пуска за ДП към прокуратурата.
На другия ден адвоката му се обажда и той казва, че ще изчака експеризата.
Тъй като аз се ядосах на експертизата от пернишката болница и закарах баща ми в военно медицинска болница при съдебен лекар.
Изпратиха го в ИСУЛ за ядрено магнитен резонанс на коляното оказа се че има раздробени костици и е за операция!
Аз Петър Низамов , командир на “Цивилни отряди за защита на жените и вярата” и председател на “БЮК-Български Юридически комитет-защита на българщината с правни средства” настоявам за възмездие и справедливост, както за побойниците, така и за прокурорите , които ги покриват. 

КОМЕНТИРАЙТЕ СВОБОДНО !