България на Бойко .Номер 1 снабдител на оръжия за Ислямска държава. Доказателство !

93
0

vlcsnap-2017-01-15-11h45m47s506

Ръцете на българското правителство са окървавени от кръвта на сирийския народ по директен или индиректен начин, ето ви категоричното доказателство.
Ливанският тв. Канал Алмаядин излъчи репортаж сниман в кварталите на гр. Алепо, които бяха на скоро освободени и под владението на Сирийската Арабска Армия. В този репортаж кореспондента на тв. Канал Алмаядин влиза в складове за оръжия, които принадлежаха на терористите преди да избягат от ударите на Сирийската Арабска Армия и без да имат възможност да вземат складираните оръжия с тях. След 1:55 минута от репортажа се виждат най-различни български оръжия, които са:
Български боеприпаси OG-15BG с калибър 73мм, за специална оръдия анти-рефлуксна противотанкови вид SPG-9.
Ракети Град с калибър 122мм произведени в ВМЗ България под наименование 21OF. Тези ракети са копие на руската версия ракети 9M22U Град.
Български боеприпаси вид PG-7VM с калибър 40мм, специални за стреляне от рамото противотанкови “RPG 7,7”.
Български боеприпаси вид PG-7T с калибър 40мм, бронебоен “Тандем” специални за стреляне от рамото противотанкови “RPG 7,7.

https://www.youtube.com/watch?v=4881dyC79Fo&feature=youtu.be

Previous articleКак БСП и ДПС влязоха в дого­ворка за ислямизирането на Европа. Ето кои са евро-депутатите, които подкрепиха приемането на мигранти у нас!
Next articleПомогнете на 17-годишната Стела Петрова от Варна, която сама се грижи за онкоболната си майка

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here