“Борбата” на тези дето сега ни подклаждат недоволтвото от това, че си седим вкъщи е следната …

179
0
Борбата на всички тези сега дето сега ни подклаждат недоволтвото от това, че си седим вкъщи е следната.
Набарали са ниша на недоволството, че сега ние вече започнахаме да си гризем ноктите вкъщи и искаме да излизаме, чувстваме се все едно сме наказани. И на тези влогъри, тролове на влогъри, инфуенсъри или самопровъзгласили се интернет съдници, сега играта им е да подклаждат недоволството, от чисто политически мотиви, а ние се връзваме като удавник за сламка.
Само, че никой от тях няма да поеме отговорността после за жертвите като дойдат и ще се отрекат от думите си ! Помнете ми думата ! Не питай старило, а питай патило !
Хората търсят сламката и се хващат за нея.
Даже на супер плитки лъжи започнахме да вярваме. В Китай имало малко умрели, защото имало по-малко стари. 😁😄😂🤣😆👊😛
В Китай старите са колкото СЕДЕМ Италии взети заедно с населението си ( Китай има 1.4 млрд. население, а се разминаха с 3 хил. жертви само, Италия сега дава около 1000 на ден умрели при население около 60 млн. – докога обаче, ако го губят са такива нарастващи темпове).
Хайде , умници ,обръщам се така към тези хора, защото аз съм глупака според тях. Кажете ми каква е разликата между Китай и Италия? 5G мрежата ли? Ами и на двете места има, ама в Иран – на трето място по смъртност пък – няма …
Или … Каква беше последната им глупост ???…
Бил гръмнал химически завод около Милано. Ок, ами в останалата част на Света, и навсякъде ли е гръмнал по един химически завод?
НЕ ! Разликата е ДИЦСИПЛИНАТА ! Нещо, което ние в Европа – нямаме ! Разглезени сме, не обичаме да се ограничаваме и да се лишаваме. Ще ни се наложи ! За да има утре за всички !
И не говоря за осигуряването на хората, това е друга тема, която още утре ще започна да натъртвам !
Защото нашата социална политика е абсурдна. Хората нямат какво да ядат.
Не искам да повярвам, че освен разглезени сме станали и глуповати, защото… Тези… Тези, за които говоря …
Ама… Пускат ни ги едни плитки лъжи, не мога да повярвам, че интелигентен човек ще се върже на това…
И още друго какво забелязвам.
Че тези дето преди мен нас ни наричаха луди, защото говорехме , че се отнемат деца от бедни родители и се търгуват на богати чужденци, сега заговориха за Нов световен ред.
Разбирате ли какво ви казвам? Интересът им клати феса, и са слънчогледи – въртят се според “слънцето”.
Щом тези, дето нас наричаха изперкали, защото протестирахме срещу стратегията за детето и семейното Гестапо, сега взеха да вярват, и в Сорос, и в Ротшилд, и във всичко, което до преди това наричаха конспирация.
 
Аз, лично поне за мен, сега видях кой го боли за народа и кой просто си плюе срещу заплата. Не визирам нас – обикновените хора…
А за мен не е най-важното да сме преяли, а е важно да не губим никой…
Нали до вчера всички си качвахме снимка с надпис “2020-та, не искам нищо да ми носиш, само никой не ми вземай”. Да докажеме това мото, или сме си я качвали за “лайкове” само !??
Никой който обича този народ, не би му дал сламка да си излиза, а тези, с които сега се карам, са точно такива.
Дават ни сламка.
Как го тълкува според вас един младеж неопитен, ако изгледа Пасков да му казва, че КОВИД 19 било лека треска. Дали ще спазва карантината. За това се карам с тях. Ние сме умни, няма да им се връзваме.

Един ни казал, че нямало смисъл от карантина. Само, че 1000 други професори казаха да се наложи карантина. Ама ние тях не ги слушаме, защото “ни” липсват чалготеките.

Хайде, със здраве.
Ядосах се вече от …. егоисти и безотговорни хора.

Според доц. Мангъров, много хора щели да умрат от вируса, обаче това ще се случи със или без карантина и повечето смъртни случаи в Италия от Китай се дължали на застарялото им население. Т.е според доцента в 18 мил. Ухан , част от дву-милиарден Китай има по-малко възрастни хора, отколкото в едно-милионния Милано и 60 милионната Италия?

Ако сметнем добре, даже възрастните в Милано и Италия трябва да са два пъти повече отколкото тези в Ухан и Китай, защото към днешна дата вече ви минават 3 пъти по жертви.

Изключвам и изказванията на италиански лекари, които разказват колко млади и неболни са „изписали“ към моргата, за които въобще не стана дума в интервюто на доцента.

Сега фактите извън субективните възгледи и изказвания :

Според официалната статистика в Италия през 2019 г. населението от 50-64 години е 21 . 9 %  ( В България между другото е 20.4 %)

в Италия през 2019 г. населението от 65-79 години е 15.7 %  ( В България е ПОВЕЧЕ – 16.5 %)

в Италия през 2019 г. населението Над 80 години е 7.2 %  ( В България е 4.8 %)

Източник:  ВИЖ ТУК ! 

В Китай населението над 60 г е 18.1 % , а над 65 е 12.6 % …

Източник ВИЖ ТУК ! 

Т.е. 30.7 % от населението на Китай ( 1.4 млрд. души е близо 430 млн. души ! )

Т.е само рисковото население в Китай прави населението на СЕДЕМ ИТАЛИИ !

Това не е микробиология, а чиста математика.

Така, че определено повечето жертви в Италия – до сега 3 пъти повече отколкото в Китай едва ли се дължат на факта, че в Италия имало повече възрастно население, защото ако Китайците им изпратят само възрастните си, Италията им ще се пръсне по шевовете. Те правят половин Европа, само тези над 60 г. , и обърнете горе статистиката за Италия съм я дал над 50 години, а за Китай- над 60 !

Според мен, според експертите на първа линия ( не в България) единственото ефективно оръжие срещу вируса е карантината и избягването на голям брой болни, на които не може да се помогне едновременно, защото иначе според тях могат да се овладеят повечето от случаите. За едно е прав доцент Мангъров, че смъртността е ниска при тази болест, но пропуска да каже , че това е така само ако се даде навременна помощ на критичните случаи (интобиране), а това може да стане само чрез забавяне на разпространението на болесттаПростичко казано : болните да идват по малко на ден, за да могат да бъдат обработени, защото иначе ще умират в коридорите докато чакат да ги прегледат, защото в този момент лекарите ще са заети да спасяват живота на друг преди него.

Имаме близък пример с Италия и Испания, които не взеха мерки навреме и виждате резултатите. Вчера в месинджъра разбирам, че конфискуват зали да ги правят на морги. Това ли искате?

 

Освен това ми направи впечатление, че накрая каза, че ползите от мерките можело да бъдат по-малки отколкото загубите. Като направим връзка с това, че преди това каза, че неизменно ще умрат много хора и започвам да се замислят този човек лекар ли е или търговец. Той трябва да дава съвети само за здравето, а не за икономиката, където не е вещ в материята и може да ни дезинформира.

Извинете, господин доцент, колко струва един живот?

Не питам за друго, ами искам да си купя, за да си и ЕДИН имам резервен…

Чакайте малко, и това го казва лекар. Доцент, който учи бъдещите лекари в университетите?

Той от къде знае какви ще са загубите, да не е икономист?

П.П.

За тези, които сега ще започнат да коментират от рода на „ти специалисти ли си, че се изказваш“.

Не, не съм специалист, ама и „доктор“ Пасков, на който всички вярвате да ви пълни главите, че било „лека треска“ , също не е. Той е ветеринар от ТКСЗ, а книгите, които ви размахва са от ранния соц – 60-те години на ХХ век… А доколкото доцента, аз не споря с него по медицинския въпрос, на който виждам, че не спорим напълно , освен за ефекта от карантината … Той каза, че се умира от вируса, ще умрат хора и тук, ама за него това не е проблем.

Моите оспорвания са свързани с елементарна логика, елементарна математика (такава, каквато се учи от 1-4 клас)…

А пък и аз съм съдия на собственото си мнение, което изказвам и не натяквам на никой, както някои определени профили в коментарите.

Всеки съдия има правото да приеме или не приеме експертното заключение, даже когато е обективизирано в процесуална експертиза, въпреки, че съдията няма специални знания от определената област на науката, техниката

Експертното заключение не е задължително за съда и за органите на досъдебното производство.

Когато не е съгласен със заключението на вещото лице, съответният орган е длъжен да се мотивира.

Освен това, когато експертното заключението не е достатъчно пълно и ясно се назначава допълнителна експертиза, а повторна – когато не е обосновано и възниква съмнение за неговата правилност. Мисля, че се аргументирах горе в тази насока.

Освен това не може да дава експортно заключение лице, който поради каквито и да било обстоятелства може да се счита предубеден или заинтересован пряко или косвено от решаването на въпроса, за който дава същото. Със слагането на кантар на ползите от спасяването на животи и икономическите загуби (каквито ще търпи целия Свят), аз лично дълбоко се усъмних в неговата безпристрастност и обективност.

С една дума, никой съд нямаше да приеме експертното мнение на този доцент в този му вид.


 

Г-н Кмете, ако милеете за Бургас и бургазлии, обявате карантина! Улиците и днес са пълни с хора, повечето без маски, тръгнали на разходка! Излезте и вижте!

Всеки разбира от всичко. Един не може да ходи на зала, друг са му затворили кръчмето … и сега реват.
Иска се силна ръка да се приберат по къщите си, за това подкрепям още по-строги мерки и затягане на положението. Вчера в Италия за 1 ден имат 793 умрели от вируса.
Тук трябва леглата да останат празни !
Иначе нали знаете какво ще стане с нас при нашите здравни работници, нашата материална база и най-вече “огромната” любов на правителството към нас. Ще си ни оставят да измрем.
И аз искам да ходя на зала, ама тренирам вкъщи. Не знам за съседите, дано издържат на “лостовете”, които си правя в нас!
Ама знам, отговорен съм и не искам да се стига до това.
И съм готов да жертвам малко, за да не изгубя много. Не аз, а обществото ни !

БЪРКАТЕ страха, с нуждата да се вземат мерки. НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ, но носете ръкавици, маска и очила и не излизайте. Никой не ви е казал да стоите в ъгъла на стаята в очакване на края на Света.
Никой не се страхува, но хората просто трябва да правят правилните неща. Карантината не е страх, а доказана с вековете мярка за спасяване от зарази.
Ако се скриеш зад дърво и стреляш, това страх ли е?
Или трябва да излезеш с голи гърди напред да те убият веднага.
Сравнението е подходящо.
Замислете се.

Image may contain: textImage may contain: text

ЧУЙТЕ КАК да не внесете COVID19 вируса в дома си !

При излекувани от коронавирус пациенти китайски учени са открили петна по белите дробове

БЮК : Заемаме се с ЧЕТИРИ деца отнети по време на епидемията от българско семейство и изпратени в ромското гето във Варна от социалната Галина Минкова където има опасност да се заразят

Защо от щаба не кажат Домусчиев колко хора е заразил?

Как се забавляват в Италия по време на карантината ! Видео !

Не вярвайте на интернет философи да не се пазите . До вчера и в Испания нямаше умрели, днес са над двеста на ден

Пълна липса на социална политика по времето на COVID19 извънредното положение въпреки милиарда от ЕС

Борисов, до днес мерките срещу COVID19 бяха напълно безполезни. Колко ли има заразени в резултат на забавянето?

Не излизайте ! В Италия измират и млади, и здрави, може да се заразите от докосване на заразена преди седмица повърхност

Какво означава: "Имаме надежда, че хининът може да даде положителен ефект, но този препарат в България не е разрешен за употреба в аптечната мрежа." ? 
Ами нали за това е извънредно положение , да издадете ИЗВЪНРЕДЕН нормативен акт или административен акт, с който да го разрешите. 
Поне за времето на извънредното положение ! Ехо, защо взаимодействието между механизмите в държавата продължават да са в пълен несинхрон??? 
Продължава ли лявата ръка да не знае какво върши дясната? Хайде, организирайте се малко, ако обичате !


Много важно е да не внесете вируса в дома си. Затова още в коридора на дома си направете "Зона за обеззаразяване" с размери приблизително 2х2м. Може и да е в общите части на входа ! Свалете в нея дрехи, обувки... всичко. Е, без гащите !
Когато влезе човек отвън пръскате пода на "зоната" и застава в нея. Друг от семейството го пръска с пулверизатор със спирт поне 65% по ръцете, връхните дрехи (включително гърба, панталоните и обувките) . След това ги сваля внимателно и ги изнася на терасата докато другият напръска основно "зоната". Измиват си ръцете и това е.
Всички продукти от магазина един по един се пръскат със спирта или се измиват със сапун.
Бъдете отговорни за да има утре за всички.
Tова съветват китайските лаекари в Италия !

Това е подинтензивното отделение на болницата папа Йоан в Бергамо…. За тези, които все още искат да се разходят наоколо… Това било “просто грип”.
Да видим дали ще разберете сега.
Пускам клипа, защото хората трябва да разберат, че трябва да си стоят вкъщи.

"борбата" на тези дето сега ни подклаждат недоволтвото от това "борбата" на тези дето сега ни подклаждат недоволтвото от това, че си седим вкъщи е следната... 90101443 1595304733926971 2918397781909438464 o. Jpg? Nc cat=106& nc sid=2d5d41& nc ohc=2xx5ep gt70ax8t nbr& nc ht=scontent sof1 1 "борбата" на тези дето сега ни подклаждат недоволтвото от това ако сметнем добре, даже възрастните в милано и италия трябва да са два пъти повече отколкото тези в ухан и китай, защото към днешна дата вече ви минават 3 пъти по жертви. Петър низамов "борбата" на тези дето сега ни подклаждат недоволтвото от товаImage may contain: text that says 'нямам крака за да движа, но използвам краката на идиотите! Петър низамов'

Не се опитвам да всея паника, но се опитвам да ВИ НАКАРАМ ДА СИ СЕДИТЕ У ДОМА.
#StayHOME It could save lifes !
Не е грип, НЕ СЛУШАЙТЕ ДЪВЕНИ ИЗКУКАЛИ ФИЛОСОФИ В НЕТА, които доказаха, че пет пари не дават за вас и се грижат само за тяхното си его. Нека не разиграваме тук италиански сценарий. Нашата здравна система няма да може да интубира и 10% от спасените в Италия. Правете си сметките. Днес там умряха над 350 човека от 16-95 години на възраст, вчера също толкова, онзи ден пак толкова. За половин месец са 2500 ! Всеки ден е така, и не са само възрастни и болни, ами и здрави, и млади.
Това са фактите. Питайте приятели, познати. Нямате ли някой в Италия да ви обясни, че погребалните агенции вече не могат да смогнат ! И не да ми качвате статии, че се събират пари за някой, или да умирате от умиление пред някоя котка, или пък да искате да убиете ако някой удари куче, и в същия момент да се подигравате ако ударят човек. Не това ще ви направи добри, а СЕГА ТРЯБВА ДА СТЕ ДОБРИ И ГРИЖОВНИ КЪМ ДРУГИТЕ, защото вероятно е вие (младите) да го изкарате, обаче може да убиете родителите си и роднините си. Жените си, децата си. Не знаете кой може и кой не може генетично да се пребори.
Въпрос на време е да измислят лек.
Ама разбира се, че сме недоволни, че трябва да спрем бизнеса си, че трябва да отложим почивката си, или пък няма да има дискотека в петък и събота. Отлагат се купоните , разходките и зарибявките.
И аз протестирам ! И аз не мога да работя, ще търпя загуби със сигурност и вече го правя.
Обаче има хора, които се опитват да яхнат и това ваше недоволство.
Гледах лайфове на хора, които уважавам, но според мен тук много се изложиха от позицията си на ветаринари да размахват книги, писани през 60-те години на ХХ век и върху които може би са изпитвали само в РАБ-ФАК агрономите и ветеринарите за ТКЗС-то. И въз основа на това, без да отчита изминалия над половин век и възможни мутрации на вирусите, които доста често си мутират и приспособяват даже към високи дози лекарства, ДА ВИ УВЕРЯВА, че можете да си излизате.
Това е демагогия ! Надявам се умните да я разпознават.
Но това е и безотговорност ! Пълна безотговорност.
Прозира и незагриженост към народа и апатия към неговите евентуални бъдещи страдания.
Да не говорим, че народ, който обичаш, няма да го рискуваш даже да си си сигурен във ветеринарните си знания от средата на миналия век.
В Италия е такава трагедия, че хората даже не могат да оплачат роднините си както трябва.
Моето лично мнение е, че всеки от тези т.нар. будители, дето по принцип редовно се плюнчат в лайфове и които сега се опитват да ви внушат, че всичко е наред и няма страшно от вируса просто доказаха, че грам не им пука за народа и самоцелно, а може би умишлено, преднамерено или користно, просто се опитват да яхват недоволството всеки път за своя или за нечия друга угода.
Те просто използват желанието да ви да вярвате, че всичко е наред и ви внушават, че няма от какво да се пазите. Не знам за какво го правят. Със сигурност не е от добри чувства към вас.
Аз не бих ви рискувал.

Повечето от нашите сънародници са разчитали на месечното си възнаграждение, което не получават сега. Да не казвам, че според статистиката над 60% от трудовия ни пазар е в сивия сектор и тези хора няма да получат нищо по време на карантината или после като обезщетение от фондовете.
Тези хора ще бъдат оставени гладни от нашата мила власт.
Съдържателите на малките и средните предприятеия, които са затворени, също не могат да генерират доходи, но те са малкичко по-добре от първата категория граждани, защото е вероятно да понесат загуби, но по принцип може би имат малко капитал. Те също не са подпомогнати от държавата по никакъв начин.
За разлика от тях , сега големите фирми, повечето близки на ГЕРБ , или рожби на свързани лица с агентурата на ДС или с ЦК на БКП. ТЕ СИ РАБОТЯТ. Даже препазни маски не са осигурили на хората.
Защо, по Дяволите, не са спрени големите фирми и законово не са задължавани да продължавата да изплащат заплати по време на кризата ?
Защото са на хора от категорията, която изброих по-горе – Найденови, Георги Гергов, Домусчиев и т.н.
Като стана въпрос за Домусчуев? С оглед на мащабите на неговия “бизнес”, колко ли хора е заразил и защо, по Дяволите, не са изолирани всички, с които е контактувал. Например – Бойко Борисов и Горанов.

ЕС отпусна 25 млрд ЕВРО за засегнатите страни. За нас са над 1 млрд. ЕВРО. Даже маски не са раздали на хората.
Къде са им закупените машини за дишане? Утре хората ще умират, защото нямат машини за дишане
Къде им е социалната политика по време на извънредното положение? Хората безспорно трябва да не излизат от домовете си, обаче как това да стане, ако не ги храните поне. Не им опростите сметките, не приемете закон, с който да спрете всички срокове. Ипотечни, договорни, законни, преклузивни, давностни ! Всички срокове се спират в такъв случай !
Или пак искате да откраднете всичко. Народът да измира като мухи, а вие да откраднете парите.
И не ви пука, защото знаете, че благодарените на интригите ви, на менийните затъмнения и манипулации народът е разединен и няма да има силата да ви подведе под отговорност.

Съдбата на давещите се е в ръцете на самите давещи се !

Невольо ! Невольо ! И накрая ние ще трябва да си помогнем сами като в приказката !

ЗА ТОВА !!!

Започваме благотворителна кампания от домовете си !
Всеки да осигури прехраната на поне един съкратен работник !
Моля желаещите да бъдат координтори във всеки от ОБЛАСТНИТЕ ГРАДОВЕ да се свърже с мен на лично съобщение ! Или на имейл : [email protected]

Трябваше да приемат мерките на генерал Мутафчийски още на 16 Март !

Колко ли има заразени в резултат на забавянето?

Затвориха всички малки, което е правилно, НО ОСТАВИХА ДА РАБОТЯТ ПРЕДПРИЯТИЯТА.

Г-н Борисов, МЕРКИТЕ СА НАПЪЛНО БЕЗРЕЗУЛТАНИ !
Какъв е смисълът на извънредното положение, щом хората си бръмкат в градския транспорт. Даже задължителни маски не са въведени ! Да не казвам, че трябваше да се осигурят безплатно на всеки. За 25 млрд. ЕВРО отпуснати от ЕС, барем по една масчица за 4 ст. да бяхме намазали. Страшно алчни крадци сте ! 4 ст. по 7 млн. са под 300 хил. лева …. Това са 0, 0000 … % от това, което са Ви дали за нас. Не Ви е срам. Смешници !
И още повече, че не само, че не са задължителни и не се осигуряват безплатно, ами ДАЖЕ ГИ НЯМА. И ако въобще ги намерим са на безумни цени от няколко евро за бройка.
Това ли им е организираното извънредно оложение.
Извънредно положение не е само един тиган на месечина да ми обяснява всеки ден колко били заразените и да ги порицава. Вместо да порицава тях си, че са допуснали да се стига да има за какво да порицава хората.
Извънредно положение е създаване на сериозна организация и дисциплина сред населението за кратък срок от време с цел преодоляване на обществена заплаха, реална опасност или започнало увреждане. Мерките се въвеждат с държавна принуда.
Това се създава чрез крупни мерки насочени само и единствено към прескачане на трапа.
Не видях, нито цистерни да дезинфектират, извън онези с водните пистолети дето едно храстче не могат да дезинфектират с него.
Не видях и хората да носят маски. Даже в магазините. Имат сложени за парлама, ама не са на лицата им. Ръкавици никой не видях да носи.
Да не казвам, че хората като всеки ден си бяха натъпкани в офисите по 6-7 човека в стая. Трябва да се позволи само дистанционна работа !
Защо по дяволите, хотелчетата си приемат туристи? Самолети от Италия вкл. кацат на летищата ни?
Защо всичко си работи като по старо му. Единствената разлика е, че Вашите аптеки сега печелят 10-торно от народа. Защо затворихте само кафенетата. Днес има десетки съобщения как хората на работа са били без маски. Кой контролира това в извънредното положение? Армия няма ли? Полиция няма ли? Или още са заети да разпространяват наркотици под чадъра на униформата?
Да не казвам, че по нищо не личеше, че има извънредно положение.
Това ли ви е извънредното положение?
Ами утре като пламне епидемията тук?
да имаме по 2-3 хиляди заразени всеки ден, и по 500 , които трябва да се интубират ?
Колко машини има за дишане в България?
Италианската здравна система. Номер ЕДНО в Европа. Във вашата заветна Европа, дето ни я натрисате постоянно в лицата.
Тя не издържа и трябваше да избира, кой да интубира, и кой да умре?
Ами тук?
Тук ако се стигне до това?
Ние имаме по-тромава, по-дезорганизирана, по-закостеняла здравна система и от Република Конго.
Ще измират много повече отколкото в Италия?
Кой ще поеме отговорността за разрушеното общество, за жервтите?
Вие ли г-н Борисов?

П.П.
А това на снимката са работници на завода за производство на електрооборудване на автомобили Язаки край Хасково, които днес излязоха на протест. Те настояват да бъдат пуснати временно в отпуск заради обявеното извънредно положение в страната във връзка с разпространението на коронавируса.

2500 души работят в непосредствена близост в условията на извънредното положение, без маски и ръкавици.

Image may contain: one or more people and people standing
Ние стоим тук заради вас. Вие стойте вкъщи заради нас!

Image may contain: one or more people and closeupImage may contain: one or more people and closeup

Борислав Цеков, Институт за държавата и правото при БАН се изказа, че Международните стандарти не допускат да се обявява извънредно положение по принцип., което е велика глупост !

Ще ме извинява колегата, ама не разбира от право във военно време, военно или извънредно положение.
Това е цяла наука. Казва се военно право и се не отнася само за войни, да не се тълкува буквално!
Извънредното положение съгласно КРБ дерогира доста административни и граждански закони. Държавата реално се управлява с укази и декрети.
Ама като не четете история на правото, аз ли съм виновен, че се излагате.
И този е име в правото.
Смях в залата.

Image may contain: text that says 'опашките в супермаркетите водят до колонавирус, характерен за хората с акълолипсис. '

 

"борбата" на тези дето сега ни подклаждат недоволтвото от това "борбата" на тези дето сега ни подклаждат недоволтвото от това, че си седим вкъщи е следната... 90559152 1594210674036377 5848487929382436864 o. Jpg? Nc cat=101& nc sid=2d5d41& nc ohc= iwwgb8ydlyax fchih& nc ht=scontent sof1 1 "борбата" на тези дето сега ни подклаждат недоволтвото от това ако сметнем добре, даже възрастните в милано и италия трябва да са два пъти повече отколкото тези в ухан и китай, защото към днешна дата вече ви минават 3 пъти по жертви. Петър низамов "борбата" на тези дето сега ни подклаждат недоволтвото от това

Image may contain: 4 people
След като домусчиев е болен от коронавируса и е бил контактен с бойка борисова и пламена горанова , по силата на техните собствени правила трябва да се изолират за минимален срок от 14 дни.. Принудително? К’о прайм?

Аз самият оставам учуден, защото според повечето от китайците правителството им прави всичко за тях и не би ги оставило в нужда, и наистина в огромен Китай с дициплина и мобилизация на голям брой лекари успяха да лекуват огромен брой пациенти и ограничиха разпространението и най-вече смъртността от вируса.
Докато в напредналата Европа, където никой не вярва на правителствата и с основание !
Особено в Западна Европа почти никой не спазва мерките, а правителствата им не си дават зор да ги затягат и контролират. В същото време не мобилизират толкова лекари, колкото в “изостаналия” и комунистически Китай . Да не казвам, че във Великобритания решили да не спират работа и всички да изкарат вируса. Щели да придобият имунитет. Да, ама след колко хиляди жертви… Казали, че възрастните щели да умрат, ама нямало да спрат работа. Тяхното правителство мисли за тях. "борбата" на тези дето сега ни подклаждат недоволтвото от това "борбата" на тези дето сега ни подклаждат недоволтвото от това, че си седим вкъщи е следната... 1f603 "борбата" на тези дето сега ни подклаждат недоволтвото от това ако сметнем добре, даже възрастните в милано и италия трябва да са два пъти повече отколкото тези в ухан и китай, защото към днешна дата вече ви минават 3 пъти по жертви. Петър низамов "борбата" на тези дето сега ни подклаждат недоволтвото от това
И смъртността в Европа е няколко пъти по-висока от тази в Китай, а даже днес Италия мина Китай по брой умрели – над 3000 за две седмици, а там пикът още не е минал, защото бройките умрели се увеличават от 300, 350, днес бяха над 450 !
Един Иран ! В Третия Свят ! И там смъртността е по-ниска.
Въпреки всички санкции от ООН, те не могат реално нищо да внасят и пак са по-дисциплинирани и по-надеждни от европейците.
Не мога нещо да разбера. Вече се обърках. Нали ЕС беше една от най-големите икономически, културни, политически и т.н. сили в Света. Излиза, че една ислямска република ги бие по ефективност в здравеопазването.
Така, че направете си сами сметката кои са напртеднали, кои са “добрите” и кой трябва да копираме…
Тези Китайци май са по-стабилни от Европата

КОРОНАВИРУСА В ИРАН :

Данните на здравното министерство показват, докато 55 процента от смъртни случаи са били над 60-те,а около 15 ПРОЦЕНТА са по-млади от 40.
Страната се надпреварва да ограничи бързото разпространение на коронавирус, който досега е заразил около 14 000 души и е убил 853 – 129 от тях през последните 24 часа, според официални данни. А в ИРАН официалните данни са КЪТ, както всички много добре знаем…

 

Не разбирам защо онези “хуманните” от ООН , Не са отменили към днешна дата санкциите към Иран, който е ЕПИЦЕНТЪР на КОРОНАвируса ! Заради санкциите от САЩ в Иран измират стотици, защото не могат да си купят апарати за дишане. Ама не, защото нямат пари, ами защото има наложена забрана от ООН (демек от САЩ и Изреал) … , Онези същите от ООН, дето от “хуманност” едвам не само-убиха Европа, напълвайки я с престъпници и терористи именно от Близкия Изток. Защо никой не говори, че САЩ са толкова безчовечни, че не отменят забраните на Иран даже и по време на епидемията за да лекува гражданите си, и в резултат от това измират стотици на ден. Иран е на второ място след Китай и преди Италия по смъртност от КоронаВирус.

Мога ли да знам защо е този двоен стандарт. Иранците втора ръка хора ли са? Който знае истприя и етнология, знае, че иранците нямат нищо общо с останалата сган около тях – араби, турнмени, кюрди и т.н. тюрки . Иранците са индо-европейци и наследници на великия народ на Персийската империя, Партия ..

COVID-19 е убил член на духовния орган, който назначава върховен лидер, според иранските държавни медии, най-новото длъжностно лице в страната, починало от силно инфекциозната болест, причинена от новия коронавирус.

Аятола Хашем Батхаи Голпаегани, 78-годишен, почина два дни, след като изпита положително за новия коронавирус и беше хоспитализиран, съобщи в понеделник държавната информационна агенция IRNA.

Най-малко 12 ирански политици и длъжностни лица, както седнали, така и бивши, са починали от болестта, а още 13 са заразени и са или в карантина, или се лекуват.

Проблеми с капацитета
Страната се надпреварва да ограничи бързото разпространение на коронавирус, който досега е заразил около 14 000 души и е убил 853 – 129 от тях през последните 24 часа, според официални данни,

Броят на смъртните случаи и инфекциите от коронавирус нараства откакто са обявени първите 19 смъртни случая на 19 февруари.

Официалният отговор на Иран на новия коронавирус призна в неделя, че пандемията може да затрупа здравните заведения в страната му, която се бори с най-лошото огнище в Близкия изток, докато е под силни американски санкции.

“Ако тенденцията се запази, няма да има достатъчно капацитет”, каза Али Реза Зали, който ръководи кампанията срещу огнището, цитирана от IRNA.

Смята се, че в Иран има около 110 000 болнични легла, включително 30 000 в столицата Техеран. Властите обещаха да създадат мобилни клиники според нуждите.

Зали също призна, че “много” от тези, които са умрели от COVID-19, иначе са били здрави, рядко признание от местните власти, че вирусът не пляче само на болни и възрастни хора.

Данните на здравното министерство показват, че 55 процента от смъртни случаи са били на 60-те, а около 15 процента са по-млади от 40.

Коронавирус в Италия: Днес – 627 умрели за един ден в Италия

Италианците са бесни на държавата си, че не са наложили карантината по-рано, че са допуснали това, което цитирам по-долу!

“Това е изображение на армейските превозни средства, подредени покрай Борго Палацо, натоварени с нашите мъртви, може би ще отвори очите на някого. Но не ни казвайте, че всичко ще е наред. Не сега, поне !”

"борбата" на тези дето сега ни подклаждат недоволтвото от това "борбата" на тези дето сега ни подклаждат недоволтвото от това, че си седим вкъщи е следната... 15f0c9fe c69a 4a7d 8c59 fd5d5057cdd3 1 "борбата" на тези дето сега ни подклаждат недоволтвото от това ако сметнем добре, даже възрастните в милано и италия трябва да са два пъти повече отколкото тези в ухан и китай, защото към днешна дата вече ви минават 3 пъти по жертви. Петър низамов "борбата" на тези дето сега ни подклаждат недоволтвото от това"борбата" на тези дето сега ни подклаждат недоволтвото от това "борбата" на тези дето сега ни подклаждат недоволтвото от това, че си седим вкъщи е следната... Coronavirus bare bergamo esercito 1 "борбата" на тези дето сега ни подклаждат недоволтвото от това ако сметнем добре, даже възрастните в милано и италия трябва да са два пъти повече отколкото тези в ухан и китай, защото към днешна дата вече ви минават 3 пъти по жертви. Петър низамов "борбата" на тези дето сега ни подклаждат недоволтвото от това

Най-големият ежедневен скок в смъртните случаи на Италия, тъй като СЗО предупреждава младежите по света, че те не са непобедими срещу COVID-19.

Смъртният брой от новия коронавирус надхвърли 5000 в Европа – новият епицентър на пандемията – тъй като Италия, Германия и Испания съобщиха за рязко нарастване на инфекциите.

Италия обяви още 627 смъртни случая в петък, което е най-голямото ежедневно увеличение на четириседмичната епидемия в страната, ден след като надмина броя на смъртните случаи в Китай.

Общият брой на смъртните случаи в Италия достигна 4032.

Над 209 000 души са заразени от коронавирус в световен мащаб, а над 8 700 са починали, според Световната здравна организация.

Най-малко 86 000 са се възстановили от COVID-19, според данни, събрани от университета Джон Хопкинс в Съединените щати. Глобалната смъртност на JHU надхвърли 10 000.

И Испания пламна !
Пазете се !

Испания отчете най-мрачните 24 часа

 

Испания отчете най-мрачните 24 часа - 150 починали и близо 2000 заразени

Последните 24 часа в Испания са с най-много починали от коронавируса от избухването на епидемията.

В Испания смъртният брой нарасна до 1 002, което е най-високото увеличение от 235 за 24 часа. Последната статистика показва 19 980 потвърдени случая в цялата страна, повече от една трета в Мадрид. Специалистите в армията трябва да помогнат за дезинфекция на домовете за грижи, след като вирусът отне повече от 50 живота в заведенията за грижи за възрастни хора в целия регион.

Преди два дни положението беше следното в Испания.

Още 150 души са починали и близо 2000 са новите случаи на Covid-19 за последните 24 часа, съобщи Министерството на здравеопазването на Испания.

Общо в страната са починали 491 души, а заболелите са 11 178, като около 5000 са в района на Мадрид, който е най-засегнат.

По последни данни на Световната здравна организация по света има над 173 00 потвърдени случая, а починалите са повече от 7000. Регистрирани са случаи в 152 държави. Данните на Университет “Джон Хопкинс” показват над 182 000 случая и над 7100 починали в 155 държави.

Мерките на карантината са необходими.Без съмнение вирусът е изкуствен,но е факт и трябва да се запазим.Да защитим нашите родители.

САЩ, ако си мислят, че всичко ще е както преди след този вирус, който ни пуснаха, след толкова загубени напразно животи, явно не се учат от историята …

Свърши епохата на тяхната легитимност. И малкото хора, които вярваха в игричките им на “международна полиция” ще се отвърнат от тях. Няма да мине номера с медийните бомби, че Китай сами са си пуснали вируса, че той дошъл от някакви кучета на пазара в Хонг Конг …
Само, че към днешна дата, и Китайски и италиански официални лица обвиняват открито САЩ в умишлена и пренамерена атака. Въпрос на време е и останалите да го осъзнаят, включително и онова пъстро чудо – народа на САЩ.
Разбира се, че става въпрос за БОЕН ВИРУС, който живее около седмица на повърхността извън организма.
Кой друг вирус може да заразява 1 седмица след като напусне тялото на човек? Това е специално разработено биологично оръжие, което според мен беше пуснато контролирано именно в икономическия и идеологически враг и огромна заплаха за САЩ – Китай. В най-голямата пречка на американската военна хегемония в Близкия Изток – Иран. Място, където американските опити за контрол са традиция и усилие в последните 20 години.
Италия – красивата Италия. Която, обаче не слуша и оглави Вишеградската четворка и даде легитимност на опозицията в ЕС. А ЕС и по-точно ЕК са под изключително влияние на щатския долар.
Надявам се оцелелите от жертвената клада да имаме силите заедно и едновременно да сложим край на американското влияние на Стария Континент.
Историята …. Историята и природата са най-висшите сили, в които вярвам.
Както съм казвал многократно, че този раздор, разврат и сатанинство на последната епоха не можеше да продължава винаги.
Идва катаклизъм, който пренарежда картите и нещата си отиват по местата !

Какво е общото между Китай, Италия и Иран, че да са най-засегнати от новия вирус ?

Нямат общи гранци, а между тях има по няколко десетки хиляди километра. Общото според мен е , че и трите са някаква пречка на САЩ и само част от заразените са се заразили по тиражиярания начин, а огромната част от случаите са в резултат на разпръснато биологично оръжие.
Китай – иконимически и идеологически враг. В последното десетилетие китайската индустрия освен високо-оборотна стана и производител на високо-качествена продукция. Даже и при високите техноплогии.
Иран – политически враг, съюзник на Путинова Русия. Пречка пред американската хегемония в Близкия Изток, както и във войната за ресурси.
Италия – слаба икономически държава, част от европайския съюз, но такава, която оглави опозицията в него. Матео Савини и неговата Италия легитимираха Вишеградската четворка на Орбан, Чехия, Словакия и Полша пред западно-европейците. Благодарение на това американската външна политика по отношение на ЕС претърпя значителен крах и отслабване на влиянието в икономическип съюз.

В смисъл даже чисто географски не би трябвало да са те най-засегнатите страни поради простата причина, че всяка от тях се намира доста далече една от друга.

ПЕТЪР НИЗАМОВ

Image may contain: one or more people, shoes, text and outdoor
Искам да разбера колко хора трябва да се заразят с коронавирус, че да започне дезинфекция по този начин? Нямат пари или какво?

А У нас !
25 милиарда дава ЕС безвъзмездно на зесегнатите от КОРОНАВИРУС страни. Това е доста повече не от печалбите, не от оборота, ами от оборота + цялата материална база на една голяма част от индустрията в България.
Ако на тези пари се оплачат, че нямат и не могат да направят необходимото, си е само, защото искат да откраднат по-голяма част от тях.

Правителството трябваШЕ да подкрепи изцяло и НЕЗАБАВНО мерките на генерала, да организира дезинфекция на всички публични зони, ежедневно, да затвори границите, летищата, а пристанищата да постави под карантина.
Като същевременно външното министерство следва да е изключително активно чрез посолствата си за подпомагане на българските граждани, които не могат да се върнат от чужбина.
Да въведе вечерен час за всички, освен при крайна необходимост.
Да въведе задължение за носене и да осигури БЕЗПЛАТНИ МАСКИ за всички, като да налага принудителни мерки спрямо всеки забелязан да не носи такава. Включително и наказателна отговорност за злепоставяне !
Да забрани обикновената търговска дейност, като обезщети работниците и работодателите поне за вредите (отрицателните последици без пропуснатите ползи) .
Да разработи система срещу СПЕКУЛАТА, която се развива в такива ситуации.
Цените на предпазните маски по аптеките са един класически пример за спекула. За такова престъпление преди са обесвали !
Да спре всички административни, граждански и наказателни производства, които не са неотложни.
Да преустрои всичките си длъжностни лица от старите им функции към функции по преодоляване на рисковете от извънредното положение като съобрази тяхната подготовка, знания и опит.
Останалите да остави в резерв по домовете им, с оглед общата карантина като им предостави платен отпуск за извършване на обществено-полезен труд при извънредни ситуации.

Нов случай на коронавирус в България, дете на 9 години

Болното дете, според д-р Мутафчийски, е пример за безотговорно поведение

Не мога да разбера ЗАЩО М.МА МУ СТАРА, все още не са отзовани туристите ? Какво прави това англичанче в България на почивка в разгара на епидемията ?
Хотелчетата на депутатчетата ще трябва да почакат, нали така, г-н Борисов ?
Или са Вашите?

Image may contain: one or more people, people sitting and indoor

Ковчезите на прясно починалите от коронавируса за последното денонощие само в тази църква в Бергамо, Италия .
Пазете се , братя и сестри.
Имаме важна работа после да чистим боклука. Ще ни трябвате живи !

Елена Низамова (Г-жа Найденова)

Гледам колеги си качват текстове от закона, че който наруши наредба срещу зарази се наказва..
Та реших и аз да кача един състав от НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС. Не за други, ами за господата управляващи:
Чл. 195. (1) За кражба наказанието е лишаване от свобода от една до десет години:
1. ако е извършена във време на пожар, наводнение, корабокрушение, катастрофа, война или ДРУГО ОБЩЕСТВЕНО БЕДСТВИЕ ;

Чл. 194. (1) Който отнеме чужда движима вещ от владението на другиго без негово съгласие с намерение противозаконно да я присвои, се наказва за кражба

Image may contain: 2 people, text

Очевидно, че т.нар. “тоталитарни” комунистически общества са доста по-дисциплинирани от своободните демократични общества.
Съответно в “изостаналия” Китай има същество по-нисък процент смъртност от коронавирус отколкото в “напредналата” Италия.
Да не казвам, че в Китай не се видяха грозни сцени на реанимиране на пациенти по коридорите на болниците.
Ако и в Иран смърността е по-ниска от в Италия, си направете сами изводите кои са напреднали и кои са изостанали общества.

Коце Низамов – първият книжар в Бургас

Аз никъде няма да излизам.
Имам хора от рискова група в дома си и не бих ги рискувал.
Пускам си 💂‍♀️Втората Световна Война‼️🇧🇬🤜.
На който му се гледа, линкът е отдолу. После можем да поспорим на историческа тема..

Константин Пенев Низамов – непримиримият синдикалист

Сед този пост :

“Не мога да разбера, защо т. нар. министър на образованието не въведе незабавно дистанционно обучение по скайп, вместо да удължават ваканцията? И без това учениците сега са на своите компютри или телефони. А т. нар. вицепремиер, който отговаря за електронното правителство, защо не даде заповед за незабавно дистанционно обучение във ВУЗ и училищата? Нали затова откраднаха милиарди, сега е времето да им “сработи” системата !”

Най-накрая въведоха това електронно обучение ама не по скайп, защото е скъпо, ами по електронна поща, каквото и да означава обучение по ел. поща???

КАК СЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ ДЕЛАТА А ПОСЛЕ И БЕЗЦЕННИ ИМОТИ НА УДОБНИ СЪДИИ В ОКРЪЖЕН СЪД-БУРГАС

Според мен теорията, че Русия стои зад КоронаВируса е несъстоятелна, защото няма логика да заразяват най-големия си съюзник в Близкия Изток – Иран и по този начин да го правят слаб пред опитите на САЩ да придобият контрол върху него. Освен това, аргументът, че в Русия имало много малко болни също се явява необоснован и житейски неправдоподобен по простата причина, че няма как да знаем колко са болните в Русия, защото това е тоталитрарна държава, без свободни медии. Сега да не разберете, че нашите и западните са свободни. Другите са комерсиални-пионки на банките, а в Русия са правителствено-контролирани . Как си представяте Путин в Русия, или Ер Доган в Турция да забранят по телевизиите да се говори за вируса и някой журналист да прескочи думата му. Последният за малко не забрани YouTube и Twitter в Турция, че камо ли някой в неговата телевизия да му прави сечено.
В Русия даже да има хиляди заразени, никой може да не разбере с години.
Справка – Чернобил.
Освен това, за мен това си е чист маниер на САЩ. Ако Русия стоеше зад това, медиите нямаше да й правят такава мощта интервенция на атаката от сутрин до вечер, по простата причина, че те не са им собственици, каквито например са спонсорите на ДП и РП в САЩ.
Който и да стои зад това, със сигурност владее медиите.
Това поне е сигурното !
Не съм, ниото русофил, нито русофоб, обичам само България !

  край по темата в статията

ПЕТЪР НИЗАМОВ : Бургас има страхотно географско положение за Свободна Безмитна Зона на територията на целия град

 

"борбата" на тези дето сега ни подклаждат недоволтвото от това "борбата" на тези дето сега ни подклаждат недоволтвото от това, че си седим вкъщи е следната... D0bfd0bed0bf d0b3d0b5d0bed180d0b3d0b8 "борбата" на тези дето сега ни подклаждат недоволтвото от това ако сметнем добре, даже възрастните в милано и италия трябва да са два пъти повече отколкото тези в ухан и китай, защото към днешна дата вече ви минават 3 пъти по жертви. Петър низамов "борбата" на тези дето сега ни подклаждат недоволтвото от това

ПЕТЪР НИЗАМОВ : Първа част на програмата ми като независим общински съветник за Бургас

 

Петър Низамов и адв. Петър Николов получиха наградата “Юрист на годината за 2018г.” на сп. “Правен Свят”

"борбата" на тези дето сега ни подклаждат недоволтвото от това "борбата" на тези дето сега ни подклаждат недоволтвото от това, че си седим вкъщи е следната... 52319867 1011584002299050 5923361505843085312 n "борбата" на тези дето сега ни подклаждат недоволтвото от това ако сметнем добре, даже възрастните в милано и италия трябва да са два пъти повече отколкото тези в ухан и китай, защото към днешна дата вече ви минават 3 пъти по жертви. Петър низамов "борбата" на тези дето сега ни подклаждат недоволтвото от това

Петър Низмаов изнася реч на протестите срещу Стратегията за детето в Бургас като разяснява проблемните места в стратегията, закона и Наредбата.

 

ПЕТЪР НИЗАМОВ
Председател на
БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства
и
ПП РОДИНА

ПЕТЪР НИЗАМОВ
Председател на
БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства
и
ПП РОДИНА

Previous articleБраво! Полша предвижда 3 години затвор за гей-пропаганда в училищата
Next articleРАЗКРИТО : Сръбска ромка снима НЕОТВОРИЛО отделение на поликлиника в Болоня и вдигна на крак фейсбук.
Avatar of петър низамов
Роден на 11 Септември 1985г. в семейство на учителка и синдикалист. Пра-прадядо ми е Поп Георги Стоянов Джелебов - апостол за освобождение на Странджа! 1992г. След изпит съм приет в СХЕУ „Св.Св. Кирил и Методий” и изучавам два западни езика от първи клас. Приет съм през 199г. В Английска езикова гимназия „Гео Милев” в Бургас. Завърших висше образовение в Бургаския свободен университет – специалност „право” през 2018г. с отличен. Докторант по наказателно право в СУ и дипломиран магистър-фармаколог от МУ-Пловдив. Основател и организатор през 2016г. на две каузи , превърнати по-късно в благотворителни неправителствени организации. Това са малка част от децата, които сме върнали, водейки безплатни съдебни дела, чрез Български юридически комитет – БЮК, на който аз – ПЕТЪР НИЗАМОВ, съм председател . Деца, които са били неоснователно отнети от службите по закрила на детето, от ДОБРИ и ГОДНИ, но БЕДНИ родители, без да бъдат подпомогнати материално, въпреки, че ДА „Закрила на детето“ е под юрисдикцията и под управлението на Агенцията по СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ ! Не става въпрос за липса на родителски капацитет, а за липса на материални условия, за които държавата е длъжна да осигури един нормален минимум на всяко дете. Ние разкрихме през 2016г., че отнетите деца се дават на приемни семейства, на които държавата плаща над 900 лв./мес./дете. Пари, които ако се дадат на биологичните родители, последните биха им създали прекрасни условия. Знаете за разкритията ни и за корупционна схема в институцията, която се занимава буквално с продажба на български деца на чужденци. Чрез междинни семейства, които социалните определят самостоятелно и безконтролно да осинивяват децата срещу заплащане, децата се изкарват в чужбина, където подставените осиновители предават за осиновяване децата на чужденци извън юрисдикцията на България. По този начин се заобикаля процедурата съгласно закона, която включва обстойна проверка на миналото на осиновителя-чужденец и преценка на риска да бъде предоставено или използвано от него за развратни действия след като са изчерпани всички възможности детето да бъде осиновено от български гражданин. Децата, взети, защото уж били под риск, се предават на непроверени чужденци, където може да са в по-голям риск. Избягват една опасност като излагат децата на сто други. Разбира се, това се случва след разговори на четири очи и платени крупни суми под масата на държавните служители. Пари, за които имаме съмнение, че се разпределят нагоре по веригата и достигат до черните каси на партиите, където се използват за купуване на гласове по избори. Миленчо, Ицо от Варна, бебе Александър от с. Арда, Смолянско, триете деца на вдовицата Даниела Колева от Сливен, 11-те отнети деца на най-голямото българско етническо семейство в Русе, бебето в с. Смирненски, детето на Донка Иванова от Ямбол и много, много други казуси, завършвали или, които ще завършат добре поради щастливата случайност да се заемем с тях БЕЗПЛАТНО. А колко други има, на които не можем да помогнем. Службите по закрила (отнемане) на детето са отнели – за 2018г. – 3000 деца, а за 2019-та година, само до Август изведените от семейството са 2000. Многократен рязък ръст през последните години на изведените от семействата деца, който ние няма да допуснем, защото имаме достатъчно доказателства, че се извършва под чуждестранно давление. Финансирането на мерки от Плана за действие за изпълнението на Националната програма за превенция на насилието и злоупотребата с деца (2017 – 2020 г.) и особено на мерките за повишаване на капацитета на специалистите за ранна оценка и сигнализиране на домашното насилие със средства предоставени от чужда държава е недопустимо. Засяга основни елементи на националната сигурност, защото предоставя възможност за чуждо влияние (в конкретния случай Норвегия чрез Норвежкия финансов механизъм). Остава впечатлението, че Норвегия, чрез финансирането на мерки от плана за действие, се опитва да прокарва вече възприети в скандинавските държави методи на работа, които методи най-меко казано са спорни и имат дълбоко травмиращи за семействата последици. Тук и на PetarNizamov.com можете да научите за дейността ни по ✅✅✅✅ връщане на деца, отнети от социалните от годни, но бедни родители и ✅ да бъдете информирани за това което в медиите крият от вас.✅✅ Знаете и за нашата борба срещу Стратегията за детето 2019-2030г. ✅ ✅✅Против „Джендър“ образованието в училищата . ✅✅ Против отнеманията на деца от годни родители поради бедност вместо да бъдат стимулирани от държавата ! ✅ ✅✅✅Представяме ви КАЗУСИТЕ , В КОИТО СМЕ УЧАСТВАЛИ И СМЕ УСПЯВАЛИ ДА ВЪРНЕМ ДЕЦАТА ОТНЕТИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ. ЗА ДЕСЕТКИТЕ ОТНЕТИ ОТ СОЦИАЛНИТЕ И ВЪРНАТИ ОТ НАС ДЕЦА НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ можете да прочете като натиснете върху връзката: https://petarnizamov.com/десетките-отнети-от-социалните-и-върн/ ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни битки срещу социалните и върнатите десетки деца обратно при биологичните им и любящи ги родители. ✅✅✅Знаете за нашата борба за въвеждане на час по родолюбие в училищата. ✅✅✅ Знаете и за нашата борба срещу НПО-тата в училищата и опитите за промиване на мозъците на малчуганите. ✅✅✅ Знаете и за закрилата, която сме предоставяли на бедни, болни, възрастни и сиргаци, които сме настанявали в общински жилища, дарителски и кръводарителски акции. ✅✅✅ Знаете и за борбата на Политическа партия (в процес на регистрация) – „РОДИНА“ срещу Статуквото. Срещу олигарсите и техните покровители и създатели. ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни и граждански битки срещу застрояването на дивите дюни, зелените площи. Срещу обгазяването и замърсяването на земята, водата и въздуха. ✅✅✅Знаете за спрените строежи на плажовете след нашите акции. ✅✅✅Знаете за уволнените директори на областни дирекции по социално подпомагане, началници на РПУ-та, на кметове на общини – отстранени от длъжност и обвинени в корупция след нашите разкрития и граждански действия. ✅✅✅Знаете за нашите гражданско движение и цивилните отряди за защита на жените и вярата, осъществяващи защита на границата на България срещу нелегално нахлуващи през нея мигранти и дезертьори от ИСИС, АлКайда, Ал Нусра и др. ✅✅✅Знаете за подкрепата, която получваме от управляващата партия в Италия, Шведски демократи, СПД – Чешка република и мн. други патриотично настроени парламентарни политически групи и организации в Западна и Централна Европа. Ние не говорим, ние действаме. Ние работим в полза на обществото, а не си чешем езиците ! Петър Низамов Председател на „Български юридически комитет“ Председател на „Свободна Европа“ Председател на „Evropský štít – Česká republika“ Собственик и администратор на PetarNizamov.com : Сдружение „БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ – защита на гражданите с правни средства“ Association „BULGARIAN JUSTICIARY COMMITTEE – Protection of the Citizens by Legal Means“ ЕИК/Булстат : 205028308 Седалище и адрес на управление: област Бургас, община Бургас гр. Бургас 8000 ул. Гладстон No 18 Имейл: [email protected]

КОМЕНТИРАЙТЕ СВОБОДНО !