Барневерн – зловещата служба, отнела близо 22 000 деца от родителите им

394
0

Фондация под подвеждащото име “За нашите деца”, основана от бившия президент Плевнелиев още от самото начало на президенството му, се опитва да прокара през парламента закон, който да превърне България във фашизоидна държава по подобие на Швеция, Финландия, Дания и други европейски държави, където децата са превърнати в средство за репресия на държавната машина над родителите!

 

Подобни закони оставиха без своите истински семейства десетки хиляди деца в цяла Европа, като ги осъдиха на мизерно съществувание във верига от постоянно сменящи се приемни “семейства”, в жертва на гей мераци и педофилия.
Сега този геноцид над децата на Българите чука и на нашата врата, въвеждан от група Есесовки (Социални работнички от Държавната агенция за закрила на децата) – защо ли всички те са специално подбрани жени с изряден грим и голяма уста, която да крещи по медиите (днес в предаването Тази сутрин по БТВ) колко е важно децата да бъдат противопоставени на родителите си, мъжете татковци да бъдат противопоставени на жените майки, а като цяло българското семейство да бъде разбито и заличено. Така, че бъдещите поколения да не знаят що е майка, що е баща, що е родителска любов, що е майчин език, що е бащина стряха, що е любов към Родното и Родината.

Новият проект е точно опит да бъдат увеличени правомощията на социалните служби по закрила на детето и така те да бъдат използвани за и без това разрушващото се традиционно семейство.

Барневерн – зловещата служба, отнела близо 22 000 деца от родителите им

Петър Низамов разкрива, че новите промени имат насоката на тази служба !

Български семейства стават жертва на социалната служба в Норвегия, след като децата им са били отнети. За случаите е сигнализирал наш сънародник в страната. Оказва се, че български семейства бягат от Норвегия, след като са подредили там целия си живот, за да спасят децата си, показа разследване на Мария Цънцарова.

В Норвегия законодателството е много стриктно по отношение на децата и всяка клетка от обществото – учители, медицински работници, съседи, са задължени да докладват дори при най-малкото съмнение, че някое дете е в риск. През 2015 г. там отпада обвинението за клевета, тоест анонимен сигнал, който съдържа неверни данни за дете, няма да бъде наказан. Това мотивира много хора да използват това и да сигнализират службата за закрила на детето по различни казуси.

Според данните за 2016 г. в Норвегия са родени 58 890 деца, а броят на сигналите за деца в риск е 58 200. Случаите на намеса на службата са 54 620.

В 60% децата остават в домовете си и им се помага вътре в дома, но в 40% от случаите децата са отнемани от техните семейства. Тоест ако се стигне до това, службата да провери твоето семейство, има огромен шанс детето ти да бъде отнето.

Ето и някои от случаите на български семейства, заплашени от подобна ситуация:

Лекарите казват на Деница и Станислав, че няма да имат деца.  Деница обаче забременява и ражда Зара и София. Семейството живее в Норвегия и вижда бъдещето си там.

Барневерн – зловещата служба барневерн – зловещата служба, отнела близо 22 000 деца от родителите им %d0%94%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b0%20%d0%b8%20%d0%a1%d1%82%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%81%d0%bb%d0%b0%d0%b2 барневерн – зловещата служба фондация под подвеждащото име "за нашите деца", основана от бившия президент плевнелиев още от самото начало на президенството му, се опитва да прокара през парламента закон, който да превърне българия във фашизоидна държава по подобие на швеция, финландия, дания и други европейски държави, където децата са превърнати в средство за репресия на държавната машина над родителите! Петър низамов барневерн – зловещата служба
Деница и Станислав

„Всичко беше много розово, щяхме да си купуваме къща, докато кучето ни не взе да лае”, разказа Деница Димитрова – Спасова.

Двамата със Станислав разказват, че заради кучето Кристофър започнали конфликтите им със съседите. Но вместо да се оплачат от животното, съседите сигнализирали Барневерн – норвежката служба за закрила на детето.

„Сигналът е, че децата плачат перманентно – и денем, и нощем. Деца на година и 8 месеца, близнаци, няма как да не плачат! Тогава точно започваха градина, растяха им зъби”, заяви Деница.

В подобна ситуация попада и семейството на Надежда. Заминават за Норвегия, след като голямата им дъщеря не е приета в детски ясли в София, а там се ражда второто им дете. Заради конфликт съседка ги заплашва със сигнал до службата за закрила на детето.

„Казва, че аз съм истеричка и малтретирам детето, то непрекъснато крещи и реве, което не е така, и ще се обади на Барневерн. Хората си мислят: Абе те сигурно са си пребивали детето, сигурно са го малтретирали. Всъщност не е нужно нищо да правиш, за да ти го вземат, ако това така е дошло като информация от съсед”, разказа Надежда.

В Норвегия такива сигнали до службата за закрила на детето могат да доведат до проверки на семейството и да завършат с отнемането на детето от родителите.

„Започнахме да четем за брутални случаи на отнети от родителите им деца. Започнахме да разбираме, че родителите нямат абсолютно никакви права върху децата. Едно дете като е било 3 месеца в Норвегия, то става собственост на държавата. На родителската среща ни се казва, че първата институция, на която ще се обадят, ако има проблем, не е семейството, а на Барневерн”, отбеляза Надежда.

„Има случай на отнето дете заради кариес. Има случай за отнето новородено бебе от майка си, защото спяло в леглото на майка си в болницата. Има абсурдни ситуации”, допълни и Деница.

„Научавайки все повече и повече  за това, започнахме да живеем в страх – дали детето си е измило зъбите или не – това може да предизвика проблем, дали има петънце на блузата”, призна Надежда.
По думите на Деница има случаи на отнети деца заради лъжа на дете в училището или за неконцентрация.

„Моята приятелка е на 55 години. Най-малката ѝ дъщеря сега стана на 18 години. Жената ми каза: Сега вече мога да си отдъхна. Тя е имала и с трите си деца проблеми. Няма норвежци, няма мюсюлмани, няма християни, никой не го интересува”, каза тя.  „Въпросната институция е държава в държавата”, категоричен е Станислав.

В Норвегия на децата им разясняват в училище правата, които имат, а учителите ги съветват да сигнализират службата за закрила на детето, ако родителите им не се съобразяват с тези права.

„Тя може да ми направи проблем, ако я карам да си дойде вкъщи, а навън ѝ е много забавно. Може да я слагам да си легне, а тя да не иска. Там не е желателно да се караш. Детето трябва да се развива както си се развива. В Норвегия не можеш да си позволиш нищо. Дори когато се роди, аз спазвах всичките им правила от страх”, каза още Надежда.
Заради всички истории за деца, отнети от семействата им, тя стриктно спазвала всички изисквания за отглеждането и на новороденото си бебе.

„Всичко е контролирано, те идват час по час вкъщи да ни проверяват. За кърмата, с кантари, с всичко, в никакъв случай вода да не давам на детето. Не може да не искаш да кърмиш или да не имунизираш детето си”, отбеляза Надежда.

Деница и Станислав също потвърждават, че проверките са сериозни. Изискват всички документи от полицията, детската градина, личния лекар, „Бърза помощ”.
„Естествено нямаше какво да крием. Аз бях много стресирана заради всички истории, които сме чували. Той се свърза с адвокатката и нейният съвет беше да изведем децата по най-бързия начин от страната. Напуснах работа и купих билети”, заяви Деница.

И двете семейства решават да не рискуват и извеждат децата си от страната.
„Няма какво да правим тук. Събрахме си къщата, продадох всичко, което имахме, напуснахме жилището и си дойдохме. Не сме информирали нито училища, нито институции. Купих билети и те излязоха”, каза Надежда.

„Искам да кажа първо на всички българи, които са тръгнали към Норвегия, че това е една чудесна страна, с невероятна природа, богата, с уредени хиляди неща. Прекрасна предпоставка да си осигуриш старините там или да натрупаш капитал за младините. Но ако имаш деца, прочети и се информирай, преди да тръгнеш, защото там трябва да се съобразиш с невъзможни неща, за да си запазиш децата и да живееш в спокойствие”, препоръча тя.

Въпреки решението на двете семейства да се приберат в България държавата ни не е последна спирка за тях и децата им.

Станислав заминава за Германия. Скоро Деница, Зара и София ще се отидат при него. Надежда и мъжът ѝ също обмислят къде на запад да започнат живота си от начало.

Цветелина Уланд не е виждала двете си деца – момче на 10 г. и момиче на 11 г., от 25 април т.г. След като се е разделила с вече бившия си съпруг, който е норвежец, той започва да говори негативно за майката на децата, когато са при него. „Говореше лошо за мен, за България, за моите родители, което настрои децата срещу него, защото те обожават България. Те се отдръпнаха, в един момент казаха: „Не”. Когато не можех да ги убедя да ходят при бащата, той заведе дело срещу мен”.

Така службата за закрила на детето се намесва в казуса. „Получи се сигнал от вещото лице по делото – психоложка, която изпрати писмо, че е притеснена за психическото здраве на децата. Направиха тест за интелигентност на мен и бащата. Оказа се, че аз съм над средното ниво, а той – под средното. Използваха го срещу мен, мотивираха се, че този мой висок коефициент на интелигентност ми позволява да манипулирам децата”, допълни тя.

И така социалните в Норвегия решават да отнемат децата и от двамата родители. Сега децата са разделени в две отделни приемни семейства, на 200 км един от друг. Майката може да ги вижда за час и половина веднъж в седмицата и по време на срещите трябва задължително да говорят на норвежки.
„След като ги взеха, първите 5 дни аз не знаех къде са, нямах никаква връзка с тях”, разказа Цветелина Уланд.

Барневерн – зловещата служба барневерн – зловещата служба, отнела близо 22 000 деца от родителите им %d0%a6%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d0%bd%d0%b0%20%d0%a3%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d0%b4 барневерн – зловещата служба фондация под подвеждащото име "за нашите деца", основана от бившия президент плевнелиев още от самото начало на президенството му, се опитва да прокара през парламента закон, който да превърне българия във фашизоидна държава по подобие на швеция, финландия, дания и други европейски държави, където децата са превърнати в средство за репресия на държавната машина над родителите! Петър низамов барневерн – зловещата служба
Цветелина Уланд

Когато полицията и социалните работници са дошли да вземат децата, тя е опитала да се държи спокойно. „Ако се държиш истерично, те набедяват, че имаш психични отклонения. Положих нечовешки усилия, за да запазя спокойствие и заради децата, и заради социалните, които бяха там. Децата седнаха до мен на дивана и се вкопчиха в мен. Аз трябваше спокойно да обясня, че всичко ще се оправи, и трябваше да го кажа на норвежки. Плачеха, стискаха ме, само заради мен тръгнаха. Казах им: Съдействайте на хората, мама ще се бори”, разказа майката.

На нея не ѝ е позволено дори да отиде до училищата на сина и дъщеря си. Не ѝ е разрешено да им звъни, ако те не ѝ се обадят. Сега обаче и седмичните им срещи вече са забранени. „Не мога да виждам децата до януари 2019 г., за да нямам лошо влияние върху тях. Тяхното становище е, че децата са твърде привързани към мен, че аз много лесно мога да ги манипулирам и има опасност ние да избягаме от страната, въпреки че през ноември миналата година взеха паспортите на децата”, заяви Цветелина Уланд.

Тя се е свързала с българския консул в Осло и е получила уверението му, че може да присъства на заседанията като контрол.

„Надявам се българските институции да обърнат внимание и да се намесят в случая. Става въпрос за две български деца, никое дете не заслужава тази съдба”, категорична е Цветелина.

От норвежката служба за закрила на детето отговориха, че не могат да коментират казуса заради строгите правила на поверителност по отношение на децата.

Написала е писмо и до премиера Бойко Борисов, в което настоява за намеса и помощ от нашите институции. От пресслужбата на Министерския съвет казват , че министър-председателят ще бъде подробно запознат със случая и ще разпореди как институциите да съдействат на Цветелина.

Външното ни министерство също проучва възможностите за подкрепа. Те посочиха още, че преди няколко дни майката е запознала посолството в Осло с казуса и от там са й предложили адвокатът й да влезе в контакт с мисията ни за консулска защита.

От норвежката служба за закрила на детето са отговорили , че не могат да коментират казуса заради строгите правила на поверителност по отношение на децата.

След месец раздяла майката Симона успя да прегърне бебето си, след като няколко дни след раждането му, социалните го предадоха в приемно семейство.
“Приемното семейство докараха бебето в социалната служба в Смолян и Симона имаше възможност да го види за първи път, след като тя не е имала възможността да го докосне даже в болницата. За нея беше един уникален момент да се срещне със собствената си рожба след едномесечна раздяла”. Това заяви в ефира на Радио Кърджали Петър Низамов – Перата, който заедно с адвокат Петър Николов се заеха да върнат бебето Александър на майка му Симона от село Арда. Той допълни, че съгласно закона социалните следва да предоставят възможността да бъде гледано детето първо на роднини на биологичните родители, но това не е сторено.
Петър Низамов – Перата, който е председател на „Български юридически комитет- защита на гражданите с правни средства“, заедно с адвокат Петър Николов и семейството на Симона се срещнаха с ръководството на социалните в Смолян. Младата майка има право да посещава своето бебе Александър всяка седмица в приемното семейство, докато районните магистрати в Смолян решат съдбата им. Намеренията и на социалните, и на майката са, че детето трябва да се отглежда в семейството.
“За нас няма абсолютно никакво съмнение, че в случая става въпрос за оправяне на лични дразги, чрез намесване на две нови поколения. т.е. за да се отмъсти на бабата се наказва майката и първородния й син”, каза още Петър Низамов. Процедурата, която следва е да се докаже, че сигналите, които са постъпили в социалната служба са неистински. Става въпрос за сигнали, че майката на Симона пиела, каза още Петър Низамов. Той е убеден, че зад тях стои кметът на селото Недко Юруков.
Радио Кърджали потърси Недко Юруков за коментар. “Нямам коментар по въпроса”, бяха думите на кмета. На въпроса дали е пускал сигнали срещу майката на Симона в социалната служба в Смолян, той отговори лаконично с думата “Не”.

“С адвокат Петър Николов смятаме, че в най-скоро време ще успеем да върнем детето при неговата биологична майка, където му е мястото и където трябва да израсте всяко дете, освен ако майката или родителите са напълно неморални, или упражняват насилие спрямо децата, а зад конкретния случай не става въпрос за такова нещо”, каза още Петър Низамов.

Благодаря ВИ за многобройните благодарствени писма, смс-и , съобщения на имейла ми, във вайбър, на месинджъра ми. Ако желаете да помогнете на майката на отнетото дете в с. Арда, Смолянско, можете да изпратите детски дрешки или други вещи необходими за отглеждане на пеленаче,
или да преведете сума по личната сметка на майката. Симона Асенова Алекова
IBAN : BG93BPBI79271042301201
BIC: BPBIBGSF
или вещите до адрес: махала Речани, с. Арда, общ. Смолян, Смолянска област.
За Симона Асенова Алекова

автор: Петър Низамов

Оказва се, че на всяка майка може да и бъде отнето бебето, дори преди да го закърми. САМО ПО НЕПРОВЕРЕНИ ДОНОСИ. Днес проведохме така очакваната среща със социалните в Смолян, заедно с адвокат Петър Николов от председателстваният от мен „Български юридически комитет- защита на гражданите с правни средства“, майката и бабата на отнетото пеленаче. .

НИЕ ОТ БЮК ПОЕМАМЕ СЛУЧАЯ НА ОТНЕТОТО ОТ БЪЛГАРКА НОВОРОДЕНО В С. АРДА СМОЛЯН
Оказва се, че според социалните бебето било под риск, който, представи си, налага незабавно извеждане от майчината гръд, защото кметът на село Арда – ……., който според моето обосновано заключение има лична вражда с бабата и за това наказва две поколения – майката на бебето и самото бебе… Заради бабата.
Цитирам негов много близък роднина пред момче от селото : „Теб, ако цял живот някой те плюе, какво ще направиш?“ – визира се кмета и сигналът, който той е пуснал до АСП – Смолян срещу майката и бабата.
Според това, което казаха директорката и социалните работнички, изразено днес на срещата между мен, адвокат Петър Николов, майката, бабата и социалните в сградата, където се помещава ДА „Закрила на детето“…
Имало сигнал от кмета – цитирам- че бабата била алкохоличка, което е пълна лъжа, на как то касае майката и бебето?
Освен това, щом бабата пиела, означавало, че няма кой да помага на майката и това вече водило до невъзможност майката да си гледа бебето.
Пълен абсурд и параграф 22 !
Попитах ги. Как установихте това обстоятелство? Хващали ли сте я пияна, да пие?
Без отговор.

КАК ХВАНАХМЕ BTV В ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ПРАВОСЪДИЕТО

BTV фалшифицират доказателства за да задържат хора

Ами кмета, дето тя била „плюла срещу него цял живот“, явно нямало какво да направи и решил да вреди не само на нея, ами и на още две поколения след нея.
И забележете как ! Чрез отнемане на дете !
Ако иска да ме съди, но това е башибозук, а не кмет !
Моите впечатления са, че до сега за две срещу продължили почти цял ден не съм усетил бабата да мирише на алкохол, нито да трепери от абстиненция !
Според мен много говори и така си е натрупала този „солиден“ враг – селски кмет, който като един истински феодал е разпределил рожбата им да бъде наказана, защото бабата го била „плюла цял живот“.
Според социалните устен сигнал от болницата, където раждаш и докато си в реанимация след усложнения след секцио, лекарките в болницата установили родителски дефицит у майката, защото не кърмела детето.
Ама то детето било в ковиоз, представете си ! В ковиоз и да го кърми …
Само ‘дето майката е вкарана в реанимация и преди да излезе от там, бебето е било вече предадено на приемно семейство.
Само ‘дето майката е имала кърма, но сега след този стрес – няма … И няма да има повече. За това бебе кърменето свърши преди да е започнало…
Само ‚‘дето ходих до селото и питах хората и според тях, нито бабата е алкохоличка, нито майката има родителски дефицит.

ПЕТЪР НИЗАМОВ: ЛЕО , НЕ СИ ВЪВ ФОРМА, АКО СИ ГЛАДЕН, ВЗЕМИ СНИКЕРС.

Петър Низамов върна децата на Даниела Колева от Сливен Майката,на която социалните отнеха трите деца

Въобще версиите им доста се пообъркаха, аз дори забравих какво ме лъгаха в началото и как стигнаха до лъжите в края на разговора.
Ама това беше срещата на „големите усмивки“.
Лицемерие на високо ниво. Все едно не са отнели дете от майка, все едно това е нищо. Усмихват ни се на мен и на адвокат Николов, усмихват ни се, помислих си , че съм на някоя сбирка на класа. И на майката и се правят на приятелки… Аз щях да повърна, честно !
Едно ви гаранитирам, че ще стигнем до дъното, както на този случай, както и ще разследваме сигналите за откраднати ливади, гори в землището на с. Арда.
Да гласувалите мъртви души, присъстващи в избирателните списъци на селото.
Как в с. Речани никой не е гласувал за кмет, защото … Цитирам жителите : „Така ни казаха ! Да не гласуваме за кмет!“
И те не са гласували.
Обаче от къде идват тези гласове в избирателните списъци на с. Речани, щом хората не са гласували, защото „така са им казали“.


Радио Кърджали

Петър Низамов – Перата започна битка за бебето от с. Арда. Юридическата част на случая с бебето Александър се поема от Петър Николов, който бе отличен за адвокат на годината на 2018, заради успешния изход на делото на самотната майка Даниела Колева от Сливен. Тя успя да върне трите си деца, след като осъди местната Дирекция “Социално подпомагане”.

 

Ама такива “прекрасни” социални си имаме. Особено тези от “Закрила на детето” …
Ние не само, че “няма” да ги обиждаме, но “искаме” истински, ама истински “да им стиснем ръката”…

Юрист на годината е съдружникът на Петър Низамов в БЮК – Петър Николов

АМА ТАКА ДА ИМ Я СТИСНЕМ, ЧЕ ВОДА ДА ПУСНЕ, АКО МЕ РАЗБИРАШ…

И това, представи си, не, защото сме “добронамерени” към тях, ами просто защото :

“НЕ” ги хванахме да продават деца.
“НЕ” ги хванахме да изнудват чужденци под масата за да разрешат осиновяване на отнети по този начин от беззащитни и бедни БЕЛИ майки, не защото черните са лоши, ами защото не се търсят на “пазара на деца” ….
“НЕ” ги хванахме да позволяват на деца под закрила във Варна да излизат посред нощ със сутеньори и откровено да проституират…
ДЕЦА ПОД ЗАКРИЛА !
Започваме дарителска кампания за подпомагане на майката заедно с процедура по връщането на бебето.
Нека всеки, който иска да помогне да преведе, каквото може да го направи в личната сметка :
Симона Асенова Алекова
IBAN : BG93BPBI79271042301201
BIC: BPBIBGSF


Радио Кърджали :
На 21 януари съдът в Смолян ще се произнесе по казуса с бебето на родилката от село Арда. Предстои районните магистрати решат за колко време бебето ще бъде в приемно семейство и дали ще бъде върнато на майката Симона.
Случаят за отнето новородено от майка му разбуни социалните мрежи, медиите реагираха, хората се възмущават, че социалните служби са взели момченцето на 26-годишната самотна майка Симона от смолянското село Арда направо от болницата и са го настанили в приемно семейство. Илияна Типова и Божидар Чолаков посетиха селото и събраха гледните точки на всички засегнати.
Не искам повече да давам интервюта, не искаме, не искаме повече да притесняваме майката. Достатъчно я побъркаха. С тези думи Ана Хаджийска, майка на родилката Симона, посрещна журналистическия екип на Радио Кърджали. След това обаче разказа, че Симона до 12 клас е била в селото, учила е и в Смолян, правени са ѝ редовни профилактични прегледи, медицинско за работа ѝ е издавано. Как са невидели досега? Как, като сме ходили и на лекари, и навсякъде, как изведнъж решиха, че майката е недобре?… Те казват, че тя не е добре, ама те я побъркват, категорична е Ана.
Тя обясни, че не са виждали бебето и не са ходили в приемното семейство, защото социалните им казали, че първо трябва да отидат при тях. Аз не мога да отида, да нахалствам. Не знам какви са процедурите, после да не ме изкарат пак агресивна, казва Ана Хаджийска.
Случаят със Симона е от преди месец. Малкият Александър се ражда със секцио в смолянската болница на 11 декември. Седмица по-късно бебето е предадено временно на приемно семейство. Майката твърди, че никой не я питал дали иска да даде детето си за отглеждане на други хора. Бабата Ана Хаджийска твърди, че случилото се е предварително нагласено още преди Симона да роди.
Още докато беше бременна – че как ще го гледате, ще видим като го роди. Една от социалните, която не отговаря към Закрила на детето, а отговаря за Ардинския регион… Би трябвало да видят дали ще се справи майката, тогава да решат. Никой не й даде шанс, казва Ана Хаджийска.
От отдел “Закрила на детето” в Смолян отказаха коментар. Според началника на отдела Гергана Тодоринска в медиите имало достатъчно информация. Тя предложи да ни изпрати писмено становище за свършеното до момента, но до излъчването на този репортаж в Радио Кърджали няма получено писмо.
Гергана Тодоринска не уточни как социалните служби ще работят за връщане на малкия Александър при майка му и кога ще стане това. Междувременно стана ясно, че в понеделник, 21 януари, Районният съд в Смолян ще решава дали да върне бебето в дома на Симона.
Откакто този случай стана обществено достояние, стотици хора от страната и чужбина искат да помогнат на 26-годишната Симона Алекова да върне детето си. Създадена е и онлайн подписка, която набира популярност. Други искат да подкрепят жената с вещи и пари.
А докато екипът беше в село Арда стана ясно, че към родопското село пътува Петър Низамов – Перата. Той, заедно с организацията, в която членува – Български юридически комитет, възнамерява по правен път да върне бебето Александър на майка му Симона Алекова.
Ще се опитаме да обжалваме заповедта. Виждам, че срока за обжалване по АПК (Административно процесуалния кодекс) е минал. Ще се опитаме да възстановим срока, съгласно АПК и ще атакуваме заповедта в Административния съд. Ако това не стане ще трябва да заведем дело по ГПК (Граждански процесуалния кодекс), което ще е също за връщане на детето при майката и да докажем нейния родителски потенциал. Смятам, че да се отнемат деца от биологични родители, особено при тези т. нар. социални услуги в България, които не могат да се нарекат въобще услуги, винаги децата са по-добре при майката. Трябва да е вече изключително неморална, да упражнява насилие спрямо тях, доказано, че да се отнемат деца от биологичен родител. А в случая аз съм сигурен, че става дума точно за търговия с деца. Тъй като се търсят главно бели деца от чужденци, които искат да си осиновят. Сега, не можем да кажем, че този случай е точно такъв, защото не сме го изследвали в пълната цялост, но я има тази тенденция и това е причината, поради която ние поемаме такива случаи, защото ние не сме съгласни с това нещо, което се случва. Това каза за Радио Кърджали Петър Низамов-Перата.
Юридическата част на случая се поема от Петър Николов, който бе отличен за адвокат на годината на 2018, заради успешния изход на делото на самотната майка Даниела Колева от Сливен. Тя успя да върне трите си деца, след като осъди местната Дирекция “Социално подпомагане”.

Петър Низамов както е известен с реториката си заклчюва :

Само да вметна ! Надявам се от “Закрила на детето” – Смолян, да го прочетат. Защото след нашата намеса ШЕФКАТА НА ДА “Закрила на детето” в Русе – Милена Неделчева (на снимката) БЕШЕ УВОЛНЕНА. Благодарение най-вече на нашия съдружник в БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства – Адвокат Петър Николов , с който върнахме 11-те отнети деца на най-голямото българско семейство в Русе…
Не искам да го приемат като заплаха, а като законно предупреждение, но ако не си отменят сами заповедта за отнемането на непроплакалото пеленаче на българката от с. Арда , Смолянско.
Обещаваме им същото кариерно развитие като социалните РАЗБОЙНИЧКИ от Варна, които отнеха Виктория от Десислава, като на тези от Сливен, които отнеха трите деца на Даниела Колева, като на онези от Русе, които отнеха 11-те деца на най-внушителната българска семейна единица и като на още куп такива повярвали си социални, провеждащи политика като в Норвегия, Швеция, Дания…

След нашата намеса Бургаският Майкъл Джексън днес беше настанен в общинско жилище

Страни, в които се отнемат децата на биологичните родители дори и за това, че са отказали да му сменят пола. Да се само-определял против биологичния си пол.
А там социалните служби по “закрила” на детето имат доказани връзки с ПЕДОФИЛИ.
В България се наблюдава същата тенденция, в прогресивно-растящ мащаб, но с комерсиална цел – ПРОДАЖБА НА ДЕЦАТА НА ЧУЖДЕНЦИ.
Искат да продадат детето. Много добре знам какво правят. Прелагат го на чужденци, после им го взимат и ги изнудват за пари под масата. Пари, които се отчитат “на горе” чак до “черните” партийни каси. В този грозен и гнусен “бизнес” “пазарната икономика” и по-точно – търсенето, налага да се отнемат основно българчета, а не ромчета.
Имаме свидетели, но нямаме правосъдие…

БТВ, както винаги, са на страната на ДЯВОЛА.
Както и при казуса с Даниела от Сливен, когато заплашваха майката с отнетите три деца от социалните поради бедност, които ние след дълги съдебни и административни битки върнахме…

П.С.
С тези условия на домове, с тези социални “услуги” в България – детето е винаги по-добре при майката.

Няма да продадат детето.
Грешни са им сметките.
Не са сметнали нас, че ни има. Нас от БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства

 

Петър Низмаов

Previous articleНОВАТА СТРАТЕГИЯ ЗА ДЕТЕТО ЩЕ ПРЕВЪРНЕ СОЦИАЛНИТЕ В СТРАХОВИТАТА БАНЕВЕРН
Next articleНАЦИОНАЛНАТА СТРАТЕГИЯ ЗА ДЕТЕТО Е ОПИТ ЗА ПРОКАРВАНЕ НА НОРВЕЖКИЯ МОДЕЛ ЗА ОТНЕМАНЕ НА ДЕЦА
Avatar of петър низамов
Роден на 11 Септември 1985г. в семейство на учителка и синдикалист. Пра-прадядо ми е Поп Георги Стоянов Джелебов - апостол за освобождение на Странджа! 1992г. След изпит съм приет в СХЕУ „Св.Св. Кирил и Методий” и изучавам два западни езика от първи клас. Приет съм през 199г. В Английска езикова гимназия „Гео Милев” в Бургас. Завърших висше образовение в Бургаския свободен университет – специалност „право” през 2018г. с отличен. Докторант по наказателно право в СУ и дипломиран магистър-фармаколог от МУ-Пловдив. Основател и организатор през 2016г. на две каузи , превърнати по-късно в благотворителни неправителствени организации.Това са малка част от децата, които сме върнали, водейки безплатни съдебни дела, чрез Български юридически комитет – БЮК, на който аз – ПЕТЪР НИЗАМОВ, съм председател . Деца, които са били неоснователно отнети от службите по закрила на детето, от ДОБРИ и ГОДНИ, но БЕДНИ родители, без да бъдат подпомогнати материално, въпреки, че ДА „Закрила на детето“ е под юрисдикцията и под управлението на Агенцията по СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ ! Не става въпрос за липса на родителски капацитет, а за липса на материални условия, за които държавата е длъжна да осигури един нормален минимум на всяко дете. Ние разкрихме през 2016г., че отнетите деца се дават на приемни семейства, на които държавата плаща над 900 лв./мес./дете. Пари, които ако се дадат на биологичните родители, последните биха им създали прекрасни условия. Знаете за разкритията ни и за корупционна схема в институцията, която се занимава буквално с продажба на български деца на чужденци. Чрез междинни семейства, които социалните определят самостоятелно и безконтролно да осинивяват децата срещу заплащане, децата се изкарват в чужбина, където подставените осиновители предават за осиновяване децата на чужденци извън юрисдикцията на България. По този начин се заобикаля процедурата съгласно закона, която включва обстойна проверка на миналото на осиновителя-чужденец и преценка на риска да бъде предоставено или използвано от него за развратни действия след като са изчерпани всички възможности детето да бъде осиновено от български гражданин. Децата, взети, защото уж били под риск, се предават на непроверени чужденци, където може да са в по-голям риск. Избягват една опасност като излагат децата на сто други. Разбира се, това се случва след разговори на четири очи и платени крупни суми под масата на държавните служители. Пари, за които имаме съмнение, че се разпределят нагоре по веригата и достигат до черните каси на партиите, където се използват за купуване на гласове по избори. Миленчо, Ицо от Варна, бебе Александър от с. Арда, Смолянско, триете деца на вдовицата Даниела Колева от Сливен, 11-те отнети деца на най-голямото българско етническо семейство в Русе, бебето в с. Смирненски, детето на Донка Иванова от Ямбол и много, много други казуси, завършвали или, които ще завършат добре поради щастливата случайност да се заемем с тях БЕЗПЛАТНО. А колко други има, на които не можем да помогнем. Службите по закрила (отнемане) на детето са отнели – за 2018г. – 3000 деца, а за 2019-та година, само до Август изведените от семейството са 2000. Многократен рязък ръст през последните години на изведените от семействата деца, който ние няма да допуснем, защото имаме достатъчно доказателства, че се извършва под чуждестранно давление. Финансирането на мерки от Плана за действие за изпълнението на Националната програма за превенция на насилието и злоупотребата с деца (2017 – 2020 г.) и особено на мерките за повишаване на капацитета на специалистите за ранна оценка и сигнализиране на домашното насилие със средства предоставени от чужда държава е недопустимо. Засяга основни елементи на националната сигурност, защото предоставя възможност за чуждо влияние (в конкретния случай Норвегия чрез Норвежкия финансов механизъм). Остава впечатлението, че Норвегия, чрез финансирането на мерки от плана за действие, се опитва да прокарва вече възприети в скандинавските държави методи на работа, които методи най-меко казано са спорни и имат дълбоко травмиращи за семействата последици. Тук и на PetarNizamov.com можете да научите за дейността ни по ✅✅✅✅ връщане на деца, отнети от социалните от годни, но бедни родители и ✅ да бъдете информирани за това което в медиите крият от вас.✅✅ Знаете и за нашата борба срещу Стратегията за детето 2019-2030г. ✅ ✅✅Против „Джендър“ образованието в училищата . ✅✅ Против отнеманията на деца от годни родители поради бедност вместо да бъдат стимулирани от държавата ! ✅ ✅✅✅Представяме ви КАЗУСИТЕ , В КОИТО СМЕ УЧАСТВАЛИ И СМЕ УСПЯВАЛИ ДА ВЪРНЕМ ДЕЦАТА ОТНЕТИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ. ЗА ДЕСЕТКИТЕ ОТНЕТИ ОТ СОЦИАЛНИТЕ И ВЪРНАТИ ОТ НАС ДЕЦА НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ можете да прочете като натиснете върху връзката: https://petarnizamov.com/десетките-отнети-от-социалните-и-върн/ ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни битки срещу социалните и върнатите десетки деца обратно при биологичните им и любящи ги родители. ✅✅✅Знаете за нашата борба за въвеждане на час по родолюбие в училищата. ✅✅✅ Знаете и за нашата борба срещу НПО-тата в училищата и опитите за промиване на мозъците на малчуганите. ✅✅✅ Знаете и за закрилата, която сме предоставяли на бедни, болни, възрастни и сиргаци, които сме настанявали в общински жилища, дарителски и кръводарителски акции. ✅✅✅ Знаете и за борбата на Политическа партия (в процес на регистрация) – „РОДИНА“ срещу Статуквото. Срещу олигарсите и техните покровители и създатели. ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни и граждански битки срещу застрояването на дивите дюни, зелените площи. Срещу обгазяването и замърсяването на земята, водата и въздуха. ✅✅✅Знаете за спрените строежи на плажовете след нашите акции. ✅✅✅Знаете за уволнените директори на областни дирекции по социално подпомагане, началници на РПУ-та, на кметове на общини – отстранени от длъжност и обвинени в корупция след нашите разкрития и граждански действия. ✅✅✅Знаете за нашите гражданско движение и цивилните отряди за защита на жените и вярата, осъществяващи защита на границата на България срещу нелегално нахлуващи през нея мигранти и дезертьори от ИСИС, АлКайда, Ал Нусра и др. ✅✅✅Знаете за подкрепата, която получваме от управляващата партия в Италия, Шведски демократи, СПД – Чешка република и мн. други патриотично настроени парламентарни политически групи и организации в Западна и Централна Европа. Ние не говорим, ние действаме. Ние работим в полза на обществото, а не си чешем езиците ! Петър Низамов Председател на „Български юридически комитет“ Председател на „Свободна Европа“ Председател на „Evropský štít – Česká republika“Собственик и администратор на PetarNizamov.com :Сдружение „БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ – защита на гражданите с правни средства“Association „BULGARIAN JUSTICIARY COMMITTEE – Protection of the Citizens by Legal Means“ЕИК/Булстат : 205028308Седалище и адрес на управление: област Бургас, община Бургас гр. Бургас 8000 ул. Гладстон No 18Имейл: [email protected]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here