Не вярвайте на интернет философи да не се пазите . До вчера и в Испания нямаше умрели, днес са над двеста на ден

237
0
Дървени въглища Mr PERДървени въглища за скара на дървени въглища darveni vaglishta mr per banner webp compress

Това е подинтензивното отделение на болницата папа Йоан в Бергамо…. За тези, които все още искат да се разходят наоколо… Това било “просто грип”.
Да видим дали ще разберете сега.
Пускам клипа, защото хората трябва да разберат, че трябва да си стоят вкъщи.

Съдържание :

Не вярвайте на интернет философи да не се пазите. До вчера и в испания нямаше умрели не вярвайте на интернет философи да не се пазите. До вчера и в испания нямаше умрели, днес са над двеста на ден 90101443 1595304733926971 2918397781909438464 o. Jpg? Nc cat=106& nc sid=2d5d41& nc ohc=2xx5ep gt70ax8t nbr& nc ht=scontent sof1 1 не вярвайте на интернет философи да не се пазите. До вчера и в испания нямаше умрели съдбата на давещите се е в ръцете на самите давещи се! Петър низамов не вярвайте на интернет философи да не се пазите. До вчера и в испания нямаше умрелиImage may contain: text that says 'нямам крака за да движа, но използвам краката на идиотите! Петър низамов'

Не се опитвам да всея паника, но се опитвам да ВИ НАКАРАМ ДА СИ СЕДИТЕ У ДОМА.
#StayHOME It could save lifes !
Не е грип, НЕ СЛУШАЙТЕ ДЪВЕНИ ИЗКУКАЛИ ФИЛОСОФИ В НЕТА, които доказаха, че пет пари не дават за вас и се грижат само за тяхното си его. Нека не разиграваме тук италиански сценарий. Нашата здравна система няма да може да интубира и 10% от спасените в Италия. Правете си сметките. Днес там умряха над 350 човека от 16-95 години на възраст, вчера също толкова, онзи ден пак толкова. За половин месец са 2500 ! Всеки ден е така, и не са само възрастни и болни, ами и здрави, и млади.
Това са фактите. Питайте приятели, познати. Нямате ли някой в Италия да ви обясни, че погребалните агенции вече не могат да смогнат ! И не да ми качвате статии, че се събират пари за някой, или да умирате от умиление пред някоя котка, или пък да искате да убиете ако някой удари куче, и в същия момент да се подигравате ако ударят човек. Не това ще ви направи добри, а СЕГА ТРЯБВА ДА СТЕ ДОБРИ И ГРИЖОВНИ КЪМ ДРУГИТЕ, защото вероятно е вие (младите) да го изкарате, обаче може да убиете родителите си и роднините си. Жените си, децата си. Не знаете кой може и кой не може генетично да се пребори.
Въпрос на време е да измислят лек.
Ама разбира се, че сме недоволни, че трябва да спрем бизнеса си, че трябва да отложим почивката си, или пък няма да има дискотека в петък и събота. Отлагат се купоните , разходките и зарибявките.
И аз протестирам ! И аз не мога да работя, ще търпя загуби със сигурност и вече го правя.
Обаче има хора, които се опитват да яхнат и това ваше недоволство.
Гледах лайфове на хора, които уважавам, но според мен тук много се изложиха от позицията си на ветаринари да размахват книги, писани през 60-те години на ХХ век и върху които може би са изпитвали само в РАБ-ФАК агрономите и ветеринарите за ТКЗС-то. И въз основа на това, без да отчита изминалия над половин век и възможни мутрации на вирусите, които доста често си мутират и приспособяват даже към високи дози лекарства, ДА ВИ УВЕРЯВА, че можете да си излизате.
Това е демагогия ! Надявам се умните да я разпознават.
Но това е и безотговорност ! Пълна безотговорност.
Прозира и незагриженост към народа и апатия към неговите евентуални бъдещи страдания.
Да не говорим, че народ, който обичаш, няма да го рискуваш даже да си си сигурен във ветеринарните си знания от средата на миналия век.
В Италия е такава трагедия, че хората даже не могат да оплачат роднините си както трябва.
Моето лично мнение е, че всеки от тези т.нар. будители, дето по принцип редовно се плюнчат в лайфове и които сега се опитват да ви внушат, че всичко е наред и няма страшно от вируса просто доказаха, че грам не им пука за народа и самоцелно, а може би умишлено, преднамерено или користно, просто се опитват да яхват недоволството всеки път за своя или за нечия друга угода.
Те просто използват желанието да ви да вярвате, че всичко е наред и ви внушават, че няма от какво да се пазите. Не знам за какво го правят. Със сигурност не е от добри чувства към вас.
Аз не бих ви рискувал.

Повечето от нашите сънародници са разчитали на месечното си възнаграждение, което не получават сега. Да не казвам, че според статистиката над 60% от трудовия ни пазар е в сивия сектор и тези хора няма да получат нищо по време на карантината или после като обезщетение от фондовете.
Тези хора ще бъдат оставени гладни от нашата мила власт.
Съдържателите на малките и средните предприятеия, които са затворени, също не могат да генерират доходи, но те са малкичко по-добре от първата категория граждани, защото е вероятно да понесат загуби, но по принцип може би имат малко капитал. Те също не са подпомогнати от държавата по никакъв начин.
За разлика от тях , сега големите фирми, повечето близки на ГЕРБ , или рожби на свързани лица с агентурата на ДС или с ЦК на БКП. ТЕ СИ РАБОТЯТ. Даже препазни маски не са осигурили на хората.
Защо, по Дяволите, не са спрени големите фирми и законово не са задължавани да продължавата да изплащат заплати по време на кризата ?
Защото са на хора от категорията, която изброих по-горе – Найденови, Георги Гергов, Домусчиев и т.н.
Като стана въпрос за Домусчуев? С оглед на мащабите на неговия “бизнес”, колко ли хора е заразил и защо, по Дяволите, не са изолирани всички, с които е контактувал. Например – Бойко Борисов и Горанов.

ЕС отпусна 25 млрд ЕВРО за засегнатите страни. За нас са над 1 млрд. ЕВРО. Даже маски не са раздали на хората.
Къде са им закупените машини за дишане? Утре хората ще умират, защото нямат машини за дишане
Къде им е социалната политика по време на извънредното положение? Хората безспорно трябва да не излизат от домовете си, обаче как това да стане, ако не ги храните поне. Не им опростите сметките, не приемете закон, с който да спрете всички срокове. Ипотечни, договорни, законни, преклузивни, давностни ! Всички срокове се спират в такъв случай !
Или пак искате да откраднете всичко. Народът да измира като мухи, а вие да откраднете парите.
И не ви пука, защото знаете, че благодарените на интригите ви, на менийните затъмнения и манипулации народът е разединен и няма да има силата да ви подведе под отговорност.

Съдбата на давещите се е в ръцете на самите давещи се !

Невольо ! Невольо ! И накрая ние ще трябва да си помогнем сами като в приказката !

ЗА ТОВА !!!

Започваме благотворителна кампания от домовете си !
Всеки да осигури прехраната на поне един съкратен работник !
Моля желаещите да бъдат координтори във всеки от ОБЛАСТНИТЕ ГРАДОВЕ да се свърже с мен на лично съобщение ! Или на имейл : [email protected]

Трябваше да приемат мерките на генерал Мутафчийски още на 16 Март !

Колко ли има заразени в резултат на забавянето?

Затвориха всички малки, което е правилно, НО ОСТАВИХА ДА РАБОТЯТ ПРЕДПРИЯТИЯТА.

Г-н Борисов, МЕРКИТЕ СА НАПЪЛНО БЕЗРЕЗУЛТАНИ !
Какъв е смисълът на извънредното положение, щом хората си бръмкат в градския транспорт. Даже задължителни маски не са въведени ! Да не казвам, че трябваше да се осигурят безплатно на всеки. За 25 млрд. ЕВРО отпуснати от ЕС, барем по една масчица за 4 ст. да бяхме намазали. Страшно алчни крадци сте ! 4 ст. по 7 млн. са под 300 хил. лева …. Това са 0, 0000 … % от това, което са Ви дали за нас. Не Ви е срам. Смешници !
И още повече, че не само, че не са задължителни и не се осигуряват безплатно, ами ДАЖЕ ГИ НЯМА. И ако въобще ги намерим са на безумни цени от няколко евро за бройка.
Това ли им е организираното извънредно оложение.
Извънредно положение не е само един тиган на месечина да ми обяснява всеки ден колко били заразените и да ги порицава. Вместо да порицава тях си, че са допуснали да се стига да има за какво да порицава хората.
Извънредно положение е създаване на сериозна организация и дисциплина сред населението за кратък срок от време с цел преодоляване на обществена заплаха, реална опасност или започнало увреждане. Мерките се въвеждат с държавна принуда.
Това се създава чрез крупни мерки насочени само и единствено към прескачане на трапа.
Не видях, нито цистерни да дезинфектират, извън онези с водните пистолети дето едно храстче не могат да дезинфектират с него.
Не видях и хората да носят маски. Даже в магазините. Имат сложени за парлама, ама не са на лицата им. Ръкавици никой не видях да носи.
Да не казвам, че хората като всеки ден си бяха натъпкани в офисите по 6-7 човека в стая. Трябва да се позволи само дистанционна работа !
Защо по дяволите, хотелчетата си приемат туристи? Самолети от Италия вкл. кацат на летищата ни?
Защо всичко си работи като по старо му. Единствената разлика е, че Вашите аптеки сега печелят 10-торно от народа. Защо затворихте само кафенетата. Днес има десетки съобщения как хората на работа са били без маски. Кой контролира това в извънредното положение? Армия няма ли? Полиция няма ли? Или още са заети да разпространяват наркотици под чадъра на униформата?
Да не казвам, че по нищо не личеше, че има извънредно положение.
Това ли ви е извънредното положение?
Ами утре като пламне епидемията тук?
да имаме по 2-3 хиляди заразени всеки ден, и по 500 , които трябва да се интубират ?
Колко машини има за дишане в България?
Италианската здравна система. Номер ЕДНО в Европа. Във вашата заветна Европа, дето ни я натрисате постоянно в лицата.
Тя не издържа и трябваше да избира, кой да интубира, и кой да умре?
Ами тук?
Тук ако се стигне до това?
Ние имаме по-тромава, по-дезорганизирана, по-закостеняла здравна система и от Република Конго.
Ще измират много повече отколкото в Италия?
Кой ще поеме отговорността за разрушеното общество, за жервтите?
Вие ли г-н Борисов?

П.П.
А това на снимката са работници на завода за производство на електрооборудване на автомобили Язаки край Хасково, които днес излязоха на протест. Те настояват да бъдат пуснати временно в отпуск заради обявеното извънредно положение в страната във връзка с разпространението на коронавируса.

2500 души работят в непосредствена близост в условията на извънредното положение, без маски и ръкавици.

Image may contain: one or more people and people standing
Ние стоим тук заради вас. Вие стойте вкъщи заради нас!

Image may contain: one or more people and closeupImage may contain: one or more people and closeup

Борислав Цеков, Институт за държавата и правото при БАН се изказа, че Международните стандарти не допускат да се обявява извънредно положение по принцип., което е велика глупост !

Ще ме извинява колегата, ама не разбира от право във военно време, военно или извънредно положение.
Това е цяла наука. Казва се военно право и се не отнася само за войни, да не се тълкува буквално!
Извънредното положение съгласно КРБ дерогира доста административни и граждански закони. Държавата реално се управлява с укази и декрети.
Ама като не четете история на правото, аз ли съм виновен, че се излагате.
И този е име в правото.
Смях в залата.

Image may contain: text that says 'опашките в супермаркетите водят до колонавирус, характерен за хората с акълолипсис. '

 

Не вярвайте на интернет философи да не се пазите. До вчера и в испания нямаше умрели не вярвайте на интернет философи да не се пазите. До вчера и в испания нямаше умрели, днес са над двеста на ден 90559152 1594210674036377 5848487929382436864 o. Jpg? Nc cat=101& nc sid=2d5d41& nc ohc= iwwgb8ydlyax fchih& nc ht=scontent sof1 1 не вярвайте на интернет философи да не се пазите. До вчера и в испания нямаше умрели съдбата на давещите се е в ръцете на самите давещи се! Петър низамов не вярвайте на интернет философи да не се пазите. До вчера и в испания нямаше умрели

Image may contain: 4 people
След като домусчиев е болен от коронавируса и е бил контактен с бойка борисова и пламена горанова , по силата на техните собствени правила трябва да се изолират за минимален срок от 14 дни.. Принудително? К’о прайм?

Аз самият оставам учуден, защото според повечето от китайците правителството им прави всичко за тях и не би ги оставило в нужда, и наистина в огромен Китай с дициплина и мобилизация на голям брой лекари успяха да лекуват огромен брой пациенти и ограничиха разпространението и най-вече смъртността от вируса.
Докато в напредналата Европа, където никой не вярва на правителствата и с основание !
Особено в Западна Европа почти никой не спазва мерките, а правителствата им не си дават зор да ги затягат и контролират. В същото време не мобилизират толкова лекари, колкото в “изостаналия” и комунистически Китай . Да не казвам, че във Великобритания решили да не спират работа и всички да изкарат вируса. Щели да придобият имунитет. Да, ама след колко хиляди жертви… Казали, че възрастните щели да умрат, ама нямало да спрат работа. Тяхното правителство мисли за тях. Не вярвайте на интернет философи да не се пазите. До вчера и в испания нямаше умрели не вярвайте на интернет философи да не се пазите. До вчера и в испания нямаше умрели, днес са над двеста на ден 1f603 не вярвайте на интернет философи да не се пазите. До вчера и в испания нямаше умрели съдбата на давещите се е в ръцете на самите давещи се! Петър низамов не вярвайте на интернет философи да не се пазите. До вчера и в испания нямаше умрели
И смъртността в Европа е няколко пъти по-висока от тази в Китай, а даже днес Италия мина Китай по брой умрели – над 3000 за две седмици, а там пикът още не е минал, защото бройките умрели се увеличават от 300, 350, днес бяха над 450 !
Един Иран ! В Третия Свят ! И там смъртността е по-ниска.
Въпреки всички санкции от ООН, те не могат реално нищо да внасят и пак са по-дисциплинирани и по-надеждни от европейците.
Не мога нещо да разбера. Вече се обърках. Нали ЕС беше една от най-големите икономически, културни, политически и т.н. сили в Света. Излиза, че една ислямска република ги бие по ефективност в здравеопазването.
Така, че направете си сами сметката кои са напртеднали, кои са “добрите” и кой трябва да копираме…
Тези Китайци май са по-стабилни от Европата

КОРОНАВИРУСА В ИРАН :

Данните на здравното министерство показват, докато 55 процента от смъртни случаи са били над 60-те,а около 15 ПРОЦЕНТА са по-млади от 40.
Страната се надпреварва да ограничи бързото разпространение на коронавирус, който досега е заразил около 14 000 души и е убил 853 – 129 от тях през последните 24 часа, според официални данни. А в ИРАН официалните данни са КЪТ, както всички много добре знаем…

 

Не разбирам защо онези “хуманните” от ООН , Не са отменили към днешна дата санкциите към Иран, който е ЕПИЦЕНТЪР на КОРОНАвируса ! Заради санкциите от САЩ в Иран измират стотици, защото не могат да си купят апарати за дишане. Ама не, защото нямат пари, ами защото има наложена забрана от ООН (демек от САЩ и Изреал) … , Онези същите от ООН, дето от “хуманност” едвам не само-убиха Европа, напълвайки я с престъпници и терористи именно от Близкия Изток. Защо никой не говори, че САЩ са толкова безчовечни, че не отменят забраните на Иран даже и по време на епидемията за да лекува гражданите си, и в резултат от това измират стотици на ден. Иран е на второ място след Китай и преди Италия по смъртност от КоронаВирус.

Мога ли да знам защо е този двоен стандарт. Иранците втора ръка хора ли са? Който знае истприя и етнология, знае, че иранците нямат нищо общо с останалата сган около тях – араби, турнмени, кюрди и т.н. тюрки . Иранците са индо-европейци и наследници на великия народ на Персийската империя, Партия ..

COVID-19 е убил член на духовния орган, който назначава върховен лидер, според иранските държавни медии, най-новото длъжностно лице в страната, починало от силно инфекциозната болест, причинена от новия коронавирус.

Аятола Хашем Батхаи Голпаегани, 78-годишен, почина два дни, след като изпита положително за новия коронавирус и беше хоспитализиран, съобщи в понеделник държавната информационна агенция IRNA.

Най-малко 12 ирански политици и длъжностни лица, както седнали, така и бивши, са починали от болестта, а още 13 са заразени и са или в карантина, или се лекуват.

Проблеми с капацитета
Страната се надпреварва да ограничи бързото разпространение на коронавирус, който досега е заразил около 14 000 души и е убил 853 – 129 от тях през последните 24 часа, според официални данни,

Броят на смъртните случаи и инфекциите от коронавирус нараства откакто са обявени първите 19 смъртни случая на 19 февруари.

Официалният отговор на Иран на новия коронавирус призна в неделя, че пандемията може да затрупа здравните заведения в страната му, която се бори с най-лошото огнище в Близкия изток, докато е под силни американски санкции.

“Ако тенденцията се запази, няма да има достатъчно капацитет”, каза Али Реза Зали, който ръководи кампанията срещу огнището, цитирана от IRNA.

Смята се, че в Иран има около 110 000 болнични легла, включително 30 000 в столицата Техеран. Властите обещаха да създадат мобилни клиники според нуждите.

Зали също призна, че “много” от тези, които са умрели от COVID-19, иначе са били здрави, рядко признание от местните власти, че вирусът не пляче само на болни и възрастни хора.

Данните на здравното министерство показват, че 55 процента от смъртни случаи са били на 60-те, а около 15 процента са по-млади от 40.

Коронавирус в Италия: Днес – 627 умрели за един ден в Италия

Италианците са бесни на държавата си, че не са наложили карантината по-рано, че са допуснали това, което цитирам по-долу!

“Това е изображение на армейските превозни средства, подредени покрай Борго Палацо, натоварени с нашите мъртви, може би ще отвори очите на някого. Но не ни казвайте, че всичко ще е наред. Не сега, поне !”

Не вярвайте на интернет философи да не се пазите. До вчера и в испания нямаше умрели не вярвайте на интернет философи да не се пазите. До вчера и в испания нямаше умрели, днес са над двеста на ден 15f0c9fe c69a 4a7d 8c59 fd5d5057cdd3 1 не вярвайте на интернет философи да не се пазите. До вчера и в испания нямаше умрели съдбата на давещите се е в ръцете на самите давещи се! Петър низамов не вярвайте на интернет философи да не се пазите. До вчера и в испания нямаше умрелиНе вярвайте на интернет философи да не се пазите. До вчера и в испания нямаше умрели не вярвайте на интернет философи да не се пазите. До вчера и в испания нямаше умрели, днес са над двеста на ден coronavirus bare bergamo esercito 1 не вярвайте на интернет философи да не се пазите. До вчера и в испания нямаше умрели съдбата на давещите се е в ръцете на самите давещи се! Петър низамов не вярвайте на интернет философи да не се пазите. До вчера и в испания нямаше умрели

Най-големият ежедневен скок в смъртните случаи на Италия, тъй като СЗО предупреждава младежите по света, че те не са непобедими срещу COVID-19.

Смъртният брой от новия коронавирус надхвърли 5000 в Европа – новият епицентър на пандемията – тъй като Италия, Германия и Испания съобщиха за рязко нарастване на инфекциите.

Италия обяви още 627 смъртни случая в петък, което е най-голямото ежедневно увеличение на четириседмичната епидемия в страната, ден след като надмина броя на смъртните случаи в Китай.

Общият брой на смъртните случаи в Италия достигна 4032.

Над 209 000 души са заразени от коронавирус в световен мащаб, а над 8 700 са починали, според Световната здравна организация.

Най-малко 86 000 са се възстановили от COVID-19, според данни, събрани от университета Джон Хопкинс в Съединените щати. Глобалната смъртност на JHU надхвърли 10 000.

И Испания пламна !
Пазете се !

Испания отчете най-мрачните 24 часа

 

Испания отчете най-мрачните 24 часа - 150 починали и близо 2000 заразени

Последните 24 часа в Испания са с най-много починали от коронавируса от избухването на епидемията.

В Испания смъртният брой нарасна до 1 002, което е най-високото увеличение от 235 за 24 часа. Последната статистика показва 19 980 потвърдени случая в цялата страна, повече от една трета в Мадрид. Специалистите в армията трябва да помогнат за дезинфекция на домовете за грижи, след като вирусът отне повече от 50 живота в заведенията за грижи за възрастни хора в целия регион.

Преди два дни положението беше следното в Испания.

Още 150 души са починали и близо 2000 са новите случаи на Covid-19 за последните 24 часа, съобщи Министерството на здравеопазването на Испания.

Общо в страната са починали 491 души, а заболелите са 11 178, като около 5000 са в района на Мадрид, който е най-засегнат.

По последни данни на Световната здравна организация по света има над 173 00 потвърдени случая, а починалите са повече от 7000. Регистрирани са случаи в 152 държави. Данните на Университет “Джон Хопкинс” показват над 182 000 случая и над 7100 починали в 155 държави.

Мерките на карантината са необходими.Без съмнение вирусът е изкуствен,но е факт и трябва да се запазим.Да защитим нашите родители.

САЩ, ако си мислят, че всичко ще е както преди след този вирус, който ни пуснаха, след толкова загубени напразно животи, явно не се учат от историята …

Свърши епохата на тяхната легитимност. И малкото хора, които вярваха в игричките им на “международна полиция” ще се отвърнат от тях. Няма да мине номера с медийните бомби, че Китай сами са си пуснали вируса, че той дошъл от някакви кучета на пазара в Хонг Конг …
Само, че към днешна дата, и Китайски и италиански официални лица обвиняват открито САЩ в умишлена и пренамерена атака. Въпрос на време е и останалите да го осъзнаят, включително и онова пъстро чудо – народа на САЩ.
Разбира се, че става въпрос за БОЕН ВИРУС, който живее около седмица на повърхността извън организма.
Кой друг вирус може да заразява 1 седмица след като напусне тялото на човек? Това е специално разработено биологично оръжие, което според мен беше пуснато контролирано именно в икономическия и идеологически враг и огромна заплаха за САЩ – Китай. В най-голямата пречка на американската военна хегемония в Близкия Изток – Иран. Място, където американските опити за контрол са традиция и усилие в последните 20 години.
Италия – красивата Италия. Която, обаче не слуша и оглави Вишеградската четворка и даде легитимност на опозицията в ЕС. А ЕС и по-точно ЕК са под изключително влияние на щатския долар.
Надявам се оцелелите от жертвената клада да имаме силите заедно и едновременно да сложим край на американското влияние на Стария Континент.
Историята …. Историята и природата са най-висшите сили, в които вярвам.
Както съм казвал многократно, че този раздор, разврат и сатанинство на последната епоха не можеше да продължава винаги.
Идва катаклизъм, който пренарежда картите и нещата си отиват по местата !

Какво е общото между Китай, Италия и Иран, че да са най-засегнати от новия вирус ?

Нямат общи гранци, а между тях има по няколко десетки хиляди километра. Общото според мен е , че и трите са някаква пречка на САЩ и само част от заразените са се заразили по тиражиярания начин, а огромната част от случаите са в резултат на разпръснато биологично оръжие.
Китай – иконимически и идеологически враг. В последното десетилетие китайската индустрия освен високо-оборотна стана и производител на високо-качествена продукция. Даже и при високите техноплогии.
Иран – политически враг, съюзник на Путинова Русия. Пречка пред американската хегемония в Близкия Изток, както и във войната за ресурси.
Италия – слаба икономически държава, част от европайския съюз, но такава, която оглави опозицията в него. Матео Савини и неговата Италия легитимираха Вишеградската четворка на Орбан, Чехия, Словакия и Полша пред западно-европейците. Благодарение на това американската външна политика по отношение на ЕС претърпя значителен крах и отслабване на влиянието в икономическип съюз.

В смисъл даже чисто географски не би трябвало да са те най-засегнатите страни поради простата причина, че всяка от тях се намира доста далече една от друга.

ПЕТЪР НИЗАМОВ

Image may contain: one or more people, shoes, text and outdoor
Искам да разбера колко хора трябва да се заразят с коронавирус, че да започне дезинфекция по този начин? Нямат пари или какво?

А У нас !
25 милиарда дава ЕС безвъзмездно на зесегнатите от КОРОНАВИРУС страни. Това е доста повече не от печалбите, не от оборота, ами от оборота + цялата материална база на една голяма част от индустрията в България.
Ако на тези пари се оплачат, че нямат и не могат да направят необходимото, си е само, защото искат да откраднат по-голяма част от тях.

Правителството трябваШЕ да подкрепи изцяло и НЕЗАБАВНО мерките на генерала, да организира дезинфекция на всички публични зони, ежедневно, да затвори границите, летищата, а пристанищата да постави под карантина.
Като същевременно външното министерство следва да е изключително активно чрез посолствата си за подпомагане на българските граждани, които не могат да се върнат от чужбина.
Да въведе вечерен час за всички, освен при крайна необходимост.
Да въведе задължение за носене и да осигури БЕЗПЛАТНИ МАСКИ за всички, като да налага принудителни мерки спрямо всеки забелязан да не носи такава. Включително и наказателна отговорност за злепоставяне !
Да забрани обикновената търговска дейност, като обезщети работниците и работодателите поне за вредите (отрицателните последици без пропуснатите ползи) .
Да разработи система срещу СПЕКУЛАТА, която се развива в такива ситуации.
Цените на предпазните маски по аптеките са един класически пример за спекула. За такова престъпление преди са обесвали !
Да спре всички административни, граждански и наказателни производства, които не са неотложни.
Да преустрои всичките си длъжностни лица от старите им функции към функции по преодоляване на рисковете от извънредното положение като съобрази тяхната подготовка, знания и опит.
Останалите да остави в резерв по домовете им, с оглед общата карантина като им предостави платен отпуск за извършване на обществено-полезен труд при извънредни ситуации.

Нов случай на коронавирус в България, дете на 9 години

Болното дете, според д-р Мутафчийски, е пример за безотговорно поведение

Не мога да разбера ЗАЩО М.МА МУ СТАРА, все още не са отзовани туристите ? Какво прави това англичанче в България на почивка в разгара на епидемията ?
Хотелчетата на депутатчетата ще трябва да почакат, нали така, г-н Борисов ?
Или са Вашите?

Image may contain: one or more people, people sitting and indoor

Ковчезите на прясно починалите от коронавируса за последното денонощие само в тази църква в Бергамо, Италия .
Пазете се , братя и сестри.
Имаме важна работа после да чистим боклука. Ще ни трябвате живи !

Елена Низамова (Г-жа Найденова)

Гледам колеги си качват текстове от закона, че който наруши наредба срещу зарази се наказва..
Та реших и аз да кача един състав от НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС. Не за други, ами за господата управляващи:
Чл. 195. (1) За кражба наказанието е лишаване от свобода от една до десет години:
1. ако е извършена във време на пожар, наводнение, корабокрушение, катастрофа, война или ДРУГО ОБЩЕСТВЕНО БЕДСТВИЕ ;

Чл. 194. (1) Който отнеме чужда движима вещ от владението на другиго без негово съгласие с намерение противозаконно да я присвои, се наказва за кражба

Image may contain: 2 people, text

Очевидно, че т.нар. “тоталитарни” комунистически общества са доста по-дисциплинирани от своободните демократични общества.
Съответно в “изостаналия” Китай има същество по-нисък процент смъртност от коронавирус отколкото в “напредналата” Италия.
Да не казвам, че в Китай не се видяха грозни сцени на реанимиране на пациенти по коридорите на болниците.
Ако и в Иран смърността е по-ниска от в Италия, си направете сами изводите кои са напреднали и кои са изостанали общества.

Коце Низамов – първият книжар в Бургас

Аз никъде няма да излизам.
Имам хора от рискова група в дома си и не бих ги рискувал.
Пускам си 💂‍♀️Втората Световна Война‼️🇧🇬🤜.
На който му се гледа, линкът е отдолу. После можем да поспорим на историческа тема..

Константин Пенев Низамов – непримиримият синдикалист

Сед този пост :

“Не мога да разбера, защо т. нар. министър на образованието не въведе незабавно дистанционно обучение по скайп, вместо да удължават ваканцията? И без това учениците сега са на своите компютри или телефони. А т. нар. вицепремиер, който отговаря за електронното правителство, защо не даде заповед за незабавно дистанционно обучение във ВУЗ и училищата? Нали затова откраднаха милиарди, сега е времето да им “сработи” системата !”

Най-накрая въведоха това електронно обучение ама не по скайп, защото е скъпо, ами по електронна поща, каквото и да означава обучение по ел. поща???

КАК СЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ ДЕЛАТА А ПОСЛЕ И БЕЗЦЕННИ ИМОТИ НА УДОБНИ СЪДИИ В ОКРЪЖЕН СЪД-БУРГАС

Според мен теорията, че Русия стои зад КоронаВируса е несъстоятелна, защото няма логика да заразяват най-големия си съюзник в Близкия Изток – Иран и по този начин да го правят слаб пред опитите на САЩ да придобият контрол върху него. Освен това, аргументът, че в Русия имало много малко болни също се явява необоснован и житейски неправдоподобен по простата причина, че няма как да знаем колко са болните в Русия, защото това е тоталитрарна държава, без свободни медии. Сега да не разберете, че нашите и западните са свободни. Другите са комерсиални-пионки на банките, а в Русия са правителствено-контролирани . Как си представяте Путин в Русия, или Ер Доган в Турция да забранят по телевизиите да се говори за вируса и някой журналист да прескочи думата му. Последният за малко не забрани YouTube и Twitter в Турция, че камо ли някой в неговата телевизия да му прави сечено.
В Русия даже да има хиляди заразени, никой може да не разбере с години.
Справка – Чернобил.
Освен това, за мен това си е чист маниер на САЩ. Ако Русия стоеше зад това, медиите нямаше да й правят такава мощта интервенция на атаката от сутрин до вечер, по простата причина, че те не са им собственици, каквито например са спонсорите на ДП и РП в САЩ.
Който и да стои зад това, със сигурност владее медиите.
Това поне е сигурното !
Не съм, ниото русофил, нито русофоб, обичам само България !

  край по темата в статията

ПЕТЪР НИЗАМОВ : Бургас има страхотно географско положение за Свободна Безмитна Зона на територията на целия град

 

Не вярвайте на интернет философи да не се пазите. До вчера и в испания нямаше умрели не вярвайте на интернет философи да не се пазите. До вчера и в испания нямаше умрели, днес са над двеста на ден d0bfd0bed0bf d0b3d0b5d0bed180d0b3d0b8 не вярвайте на интернет философи да не се пазите. До вчера и в испания нямаше умрели съдбата на давещите се е в ръцете на самите давещи се! Петър низамов не вярвайте на интернет философи да не се пазите. До вчера и в испания нямаше умрели

ПЕТЪР НИЗАМОВ : Първа част на програмата ми като независим общински съветник за Бургас

 

Петър Низамов и адв. Петър Николов получиха наградата “Юрист на годината за 2018г.” на сп. “Правен Свят”

Не вярвайте на интернет философи да не се пазите. До вчера и в испания нямаше умрели не вярвайте на интернет философи да не се пазите. До вчера и в испания нямаше умрели, днес са над двеста на ден 52319867 1011584002299050 5923361505843085312 n не вярвайте на интернет философи да не се пазите. До вчера и в испания нямаше умрели съдбата на давещите се е в ръцете на самите давещи се! Петър низамов не вярвайте на интернет философи да не се пазите. До вчера и в испания нямаше умрели

Петър Низмаов изнася реч на протестите срещу Стратегията за детето в Бургас като разяснява проблемните места в стратегията, закона и Наредбата.

Петър Низамов беше водач на акцията за спасяването на зазиданите котета в ж.к. “Лазур” в гр. Бургас..

Петър Низамов осигури социално жилище на две сирачета след тежки преговори с община Бургас .

Петър Низамов осигури общинско жилище на измамена майка на две малки дечица от кв. Сарафово.

Не вярвайте на интернет философи да не се пазите. До вчера и в испания нямаше умрели не вярвайте на интернет философи да не се пазите. До вчера и в испания нямаше умрели, днес са над двеста на ден деца 1 не вярвайте на интернет философи да не се пазите. До вчера и в испания нямаше умрели съдбата на давещите се е в ръцете на самите давещи се! Петър низамов не вярвайте на интернет философи да не се пазите. До вчера и в испания нямаше умрели

Петър Низамов осветли случая със скандалното строителство на дивите дюни на плажа Алепу (Шофьорския плаж след Созопол) , след което се стигна до спирането на строителните работи и повдигнати обвинения на кмета на Созопол – Панайот Рейзи.

Долу накратко е показана дейността на Петър Низамов и неговия “Български юридически комитет” в защита на майките и децата.

Тук са показани кратко десетките казуси и върнатите над 50 деца при родителите им след неоснователно отнемане  на децата от “Закрила на детето” поради бедност.

Всички казуси са разглеждани и водени безплатно и децата от видеата са върнати на родителите им след намесата на Низамов и неговия партньор адвокат Петър Николов .

След нашите общи усилия , най-накрая беше спряна скандалната и неморална т.нар. “Стратегия за детето 2019-2030г.” Това, което трябва да знаете, че ще има “ново 20” .
Истанбулската конвенция и Стратегията не минаха, но ще има нов опит. С ново име, със същата цел. Може да го нарекат “Инструкция” , “Методика” или както и да е. Но са поети ангажименти, взети са авансово пари и няма да се откажат.

КАК СЕ ОТНЕМАТ ДЕЦА НАСИЛА В БЪЛГАРИЯ ОТ ГОДИНИ.
По-долу можете да разгледате видеотеката на “Български юридически комитет” на случаи на отнети деца от социалните в България и върнати от нас на родителите им след заведени безплатни дела.

ДЕЦА ПОД ЗАКРИЛА СА ПУСКАНИ ДА ПРОСТИТУИРАТ ОТ СОЦИАЛНИТЕ РАБОТНИЧНИ ВЪВ ВАРНА

ВНИМАНИЕ ВИДЕОТО СЪДЪРЖА БРУТАЛНИ СЦЕНИ !Отнемане със сила на детето на един русенец Teodor Dalakmanski.
Ние от “Български юридически комитет – защита на българщината с правни средства (БЮК)” и ще направим всичко за да върнем детето при бащата !!!
Смърт за безпардонните, безжалостни и безскрупулни социални работнички (разбойнички) от “Държавна агенция за закрила на детето” :

 

Политическо движение „РОДИНА“ набира честни и неопетнени членове за нова България

Благодаря на нашите приятели навсякъде и тези, които се отзоваха на порива да опазят децата си от лапите на една безскрупулна машина за отнемане, развращаване и продажба на деца.
Ние от БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства сме поели борбата преди години за спиране на порочната и продължаваща десетилетиоя практика на отнемане на деца от годни, но бедни родители и продажаба на децата им на чужденци . Всички, които следят проблема, знаят за отнетите три деца на вдовицата от Сливен, за 11-те оптнети деца на най-голямото българско семейство от Русе, на отнетото незакърмено още пелкеначе с баба, недолюбвана от кмета на с. Арда , Смолянско. Все случаи , в които все сме успявали да върнем децата след съдебни дела, заведени безплатно от нас. Но ние не можем да обхванем всички случаи. Разбира се, че става въпрос не за законна, а за корупционна и рекетьорска схема със замесени социални работници на най-високо ниво. Все пак се намираме на нашите географски ширини и тук насоката на всяко подобно действие със замесени държавни висши служители е с цел обогатяване по незаконен начин.
Не искаме поривът на народа да бъде яхван от политически лица, които имат изгода от това да си правят ПИАР преди вота. ВМРО не закъсняха да се самоизтъкнат, че те били едва ли не двигател за народните вълнения и възмущения, довели до спиране на т.нар. “стратегия”. Нека не забравяме, че Ангел Джамбазки гласува “въздържал се” при приемането на Истанбулската конвенция в Европейския парламент. Ковенция, която задължаваше да има обяснителни уроци в училище , които да насочват децата към промяна на пола им. С една дума, да им казват, че не е задължително момчетата да са момчетата и момичетата – момичета и има начин това да се промени.
Разбира се зад това “не” стоят големи медицински холдинги, които са превърнали смяната на пола в индустрия, която се рекламира по този извратен начин. на децата ни.
Тази победа е на независимите граждани.
На традиционното семейство.
На традиционното християнство и християнско-житейски морал.
На децата
На родителите.
Без значение цвят , политическа принадлежност, възгледи и т.н.
Това, което трябва да знаете, че ще има “ново 20” .
Истанбулската конвенция и Стратегията не минаха, но ще има нов опит. С ново име, със същата цел. Може да го нарекат “Инструкция” , “Методика” или както и да е. Но са поети ангажименти, взети са авансово пари и няма да се откажат. Сага има избори, не е изгодно да се продължава въпреки красноречивото неприемане на обществото, изразено в хилядите участници в социалните мрежи.

Тази стратегия се прокарва отдавна малко по малко. Сега искат да я узаконят и да действат безразборно и безнаказано…
Защото досега успявахме съдебно да връщаме отнетите деца и дори няколко директорки на областни дирекции бяга уволнени след като доказваме в съда тяхното тенденциозно отношение.
С тази стратегия се цели точно това. Да имат формални основания.
Бебе Александър , което върнахме на мама Симона с БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с… И адвокат Петър Николов днес се чувства прекрасно при мама след като го изтръгнахме от лапите на държавата в лицето на ДАЗД и АСП .

НЕ НА СТРАТЕГИЯТА ЗА ДЕТЕТО 2019-2030!

БЮК се включва в борбата за отнетите българчета в Норвегия

НОРВЕГИЯ – СТРАНА НА ФИОРДИ И… ПЕДОФИЛИ

Петър Низамов върна децата на Даниела Колева от Сливен Майката,на която социалните отнеха трите деца

Ние от БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства сме против “Стратегия за детето 2019-2030г.”, защото : Спряната за сега преди изборите “Стратегия за детето 2019-2030г.” налага нова рамка за тълкуване на закона в полза на социалните , защото приравнява родителската и алтернативната грижа. До сега законът и съдебната практика е красноречива, че всички усилия на социалните са към връщане на детето в биологичните му родители след като направят всичко съгласно закона да отстранят евентуални недостатъци при родителския капацитет.
А стратегията приравнява родителя с приемния родител и социалната институция.
По ЗЗДет. сме връщали няколко дузини деца от лапите на социалните. Ако приемат стратегията, съдът ще се задължи да тълкува принципно закона в насока на стратегията, която се приравнява на нормативен акт съгласно ЗЗДет.

Втора част на извращенията на Държавата срещу най-голямото българско семейство.
Отнетите 11 деца на най-голямото българско семейство, които бяха върнати след 11 дела, които бяха спечелени от БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства.

Взимаме първото върнато дете от от единсдесетте отнети деца на най-голямото българско семейство !!!
Ние , Адвокат Петър Николов и Български юридически комитет – защита на българщината с правни средства БЮК се преборихме децата да бъдат върнати на родителите им.

http://www.bgdnes.bg/Article/6845627
https://offnews.bg/…/sotcialnite-otneha-11-detca-na-semejst…

“Децата на Ивелина и Красимир искат да се върнат при родителите си Държат децата на 11-членното семейство като затворници, те не спират да плачат, казва адвокатът на фамилията “Децата плачат, търсят родителите си, викат майка си и баща си. Виждал съм го с очите си.” Това разказва потресеният адвокат на семейството с 11 деца от Русе Петър Николов, които държавата отне, за да предаде на приемни семейства. “Виждах как децата плачат за родителите си. Как ги търсят. Трудно е човек да опише такива срещи! Децата нямат правото да говорят по телефон насаме с родителите си и често им се отказва свиждане. Условията са като в затвор”, потресен е юристът. Николов се занимава с казуса, който трогна цяла България от месеци. Юристът води дела за всяко едно от отнетите 11 деца на двойката, която изгуби дома си при пожар през януари.”
“Социалните решиха да отведат малчуганите и да ги настанят в приемни семейства или кризисни центрове, тъй като родителите им били рисково семейство. Сред мотивите за отнемане на децата от Ивелина и Красимир Зартови са, че едното е хванало въшки, друго било със счупени очила, а трето скачало по масата в кухнята. Николов засега се е преборил със съда за три от отнетите дечица, разказа самият юрист. “Досега пазих една новина в тайна заради моите клиенти, но вече мога да я съобщя. С две съдебни решения Районен съд – Бяла, отхвърли исковете на дирекция “Социално подпомагане” за настаняване в приемни семейства на децата Кристиян и близнаците Богомил и Виктор като неоснователни и недоказани”, разказа вчера Николов. Въпреки успеха юристът признава, че ситуацията е много тежка заради реакцията на децата. Плач, сълзи, срещи с мама и татко само по график и пред съдебната зала.
Това е съдбата на 11-те деца. Малчуганите непрекъснато плачат, а едно от децата изпаднало в нервна криза още на първото дело. Тогава 14-годишната Илияна се разплаква истерично и властите са принудени да изведат детето от съдебната зала и да го разпитат в “синя стая”. Николов се надява социалните да откажат обжалването на решението на съда и поне три от децата да успеят бързо да се върнат при семейството си. “Ако решенията не се обжалват, децата ще бъдат върнати при семейството си в най-близко време”, надява се юристът.”

След нашата намеса Бургаският Майкъл Джексън днес беше настанен в общинско жилище

Оказва се, че на всяка майка може да и бъде отнето бебето, дори преди да го закърми. САМО ПО НЕПРОВЕРЕНИ ДОНОСИ. Днес проведохме така очакваната среща със социалните в Смолян, заедно с адвокат Петър Николов от председателстваният от мен „Български юридически комитет- защита на гражданите с правни средства“, майката и бабата на отнетото пеленаче. .
Оказва се, че според социалните бебето било под риск, който, представи си, налага незабавно извеждане от майчината гръд, защото кметът на село Арда – ……., който според моето обосновано заключение има лична вражда с бабата и за това наказва две поколения – майката на бебето и самото бебе… Заради бабата.
Цитирам негов много близък роднина пред момче от селото : „Теб, ако цял живот някой те плюе, какво ще направиш?“ – визира се кмета и сигналът, който той е пуснал до АСП – Смолян срещу майката и бабата.
Според това, което казаха директорката и социалните работнички, изразено днес на срещата между мен, адвокат Петър Николов, майката, бабата и социалните в сградата, където се помещава ДА „Закрила на детето“…
Имало сигнал от кмета – цитирам- че бабата била алкохоличка, което е пълна лъжа, на как то касае майката и бебето?
Освен това, щом бабата пиела, означавало, че няма кой да помага на майката и това вече водило до невъзможност майката да си гледа бебето.
Пълен абсурд и параграф 22 !
Попитах ги. Как установихте това обстоятелство? Хващали ли сте я пияна, да пие?
Без отговор.

Петър Низамов помогна на Майка с две деца от Бургас, измамена и оставена на улицата.
Ами кмета, дето тя била „плюла срещу него цял живот“, явно нямало какво да направи и решил да вреди не само на нея, ами и на още две поколения след нея.
И забележете как ! Чрез отнемане на дете !
Ако иска да ме съди, но това е башибозук, а не кмет !
Моите впечатления са, че до сега за две срещу продължили почти цял ден не съм усетил бабата да мирише на алкохол, нито да трепери от абстиненция !
Според мен много говори и така си е натрупала този „солиден“ враг – селски кмет, който като един истински феодал е разпределил рожбата им да бъде наказана, защото бабата го била „плюла цял живот“.
Според социалните устен сигнал от болницата, където раждаш и докато си в реанимация след усложнения след секцио, лекарките в болницата установили родителски дефицит у майката, защото не кърмела детето.
Ама то детето било в ковиоз, представете си ! В ковиоз и да го кърми …
Само ‘дето майката е вкарана в реанимация и преди да излезе от там, бебето е било вече предадено на приемно семейство.
Само ‘дето майката е имала кърма, но сега след този стрес – няма … И няма да има повече. За това бебе кърменето свърши преди да е започнало…
Само ‚‘дето ходих до селото и питах хората и според тях, нито бабата е алкохоличка, нито майката има родителски дефицит.

Въобще версиите им доста се пообъркаха, аз дори забравих какво ме лъгаха в началото и как стигнаха до лъжите в края на разговора.
Ама това беше срещата на „големите усмивки“.

НОВАТА СТРАТЕГИЯ ЗА ДЕТЕТО ЩЕ ПРЕВЪРНЕ СОЦИАЛНИТЕ В СТРАХОВИТАТА БАНЕВЕРН
Лицемерие на високо ниво. Все едно не са отнели дете от майка, все едно това е нищо. Усмихват ни се на мен и на адвокат Николов, усмихват ни се, помислих си , че съм на някоя сбирка на класа. И на майката и се правят на приятелки… Аз щях да повърна, честно !
Едно ви гаранитирам, че ще стигнем до дъното, както на този случай, както и ще разследваме сигналите за откраднати ливади, гори в землището на с. Арда.
Да гласувалите мъртви души, присъстващи в избирателните списъци на селото.
Как в с. Речани никой не е гласувал за кмет, защото … Цитирам жителите : „Така ни казаха ! Да не гласуваме за кмет!“
И те не са гласували.
Обаче от къде идват тези гласове в избирателните списъци на с. Речани, щом хората не са гласували, защото „така са им казали“.

НОВАТА СТРАТЕГИЯ ЗА ДЕТЕТО – кампания на СОРОС за отнемане на децата, както се случва в Норвегия.

Веднага след намесата на БЮК майката Симона успя да прегърне бебето си

Разказ от първо лице за Барневерн и отнетите деца в Норвегия.

За Барневерн и отнетите деца в Норвегия. Разговор с човек от кухнята.
Valentin Ivanov Jelev разказва за премеждията си с отнети деца В Норвегия.
БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства.

Разговор с човек, познаващ в дълбочина Барневерн и методите му. Брутален разказ за отнети стотици деца от годни родители за бутафорни причини и невърнати след това. Случаи на сменени самоличности на деца за да не бъдат открити от родителите си.
Защо сме против стратегията ли?
Защото въвежда понятиоя непознати за нашето общество и правна система.
Защото въвежда прецедент в нормативната ни система като допуска за разглеждане анонимни сигани, недопустими до сега съгласно общия закон.
Защото не си поставя за цел децата да растат при биологичните си родители, а разглежда като равностойна на семейната – алтернативната грижа.
До сега съгласно закона, всички действия на социалните са насочени към преодоляване на евентуалните липси в родителските капацитети и децата да бъдат върнати в биологичното си семейство.
Такава цел липсва съгласно т.нар. “Стратегия за детето 2019-2030”.
Това са необходимите правни вратички и условия за могат спокойно
ДА КРАДАТ ДЕЦА И ДА ГИ ПРОДАВАТ БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ.

Г-н Карбовски, моля излъчете спряното ни от #bTV предване за съдийската мафия и предаването на деца на педофили-бащи чрез освидетелстване на здрави майки като луди от едни и същи вещи лица (експерти) към Варненския съд и едни и същи съдебни състави, отговорни за това.
Освен това, нека да бъде направено и онова предаване, за което говорехме преди 3 месеца, за майката в с. Арда, Смолянско, с отнетото непроплакало бебе, което ние върнахме.
Така, смятам на хората ще им стане ясно колко мрачна е действителността и колко още ще почернее след приемането на т.нар. Стратегия за детето.
.
С Уважение Петър Низамов

Това е интервю с майка и баба на отнето новородено.
Чуйте как са подходили социалните и защо са отнели бебето. И най-вече обърнете внимание на поведението на журналистите на Нова и БТВ спрямо пострадалите майка и баба.
Вижте как се действа от нашите служби преди приемането на тази пагубна стратегия и си направете изводите , какво следва след това, ако я приемат.
В този случай успяхме да върнем детето, след дело, което ние заведохме в съда в Смолян.
ТУК ! 
Но ние не можем да огреем навсякъде. Имаме нужда от Народ , а не от публика.
За това трябва да сме плътно един до друг. Силно идеологически обвързани, за да можем да ги победим, защото онези (нашите безчетни противници)…. Те са платени солудно и направлявани вещо.
Но не и България, нали така. Не и тук.
Да си ходят по Скандианавието, но тук няма да бъдат посрещнати добре .
Не и когато заплашват децата ни. Жизнената сила на нацията.

 

ПЕТЪР НИЗАМОВ : Първа част на програмата ми като независим общински съветник за Бургас

ОПРОВЕРЖЕНИЕ ОТ „БЮК“ НА ЛЪЖИТЕ НА „СВОБОДНА ЕВРОПА“ ЗА СТРАТЕГИЯТА ЗА ДЕТЕТО

РАЗВРЪЗКАТА ! Вече настаних двете сирачета от Бургас в общинско жилище

Валери Симеонов с безплатен ремонт от собственика на фирмта, която открадна парите за почистването на магистрала „Тракия“ от Бургас до Ямбол и ОГРАДАТА С ТУРЦИЯ…и е свързан със Златко Баретата

СТРАХ ЛОЗЕ ПАЗИ: АКО ПЕТЪР НИЗАМОВ ПРИСЪСТВА НА СРЕЩАТА, СОЦИАЛНИТЕ СЕ ОТКАЗВАТ ОТ НЕЯ

От тук нататък, няма какво повече да говорим …
Пътят на Бургас е развиване на висшето образование . Техническото, да бъдат създадени възможности за специалности като “Архитектура” и други търсени специалности.
Освбождаване от монополите, нормализиране на пазарната обастановка и изкарването и от девиантното.
Създаване на СВОБОДНА БЕЗМИТНА ЗОНА на територията на целия Бургас.

Публикуваме изготвената през 1991г. от Константин Пенев Низамов и неговия Инициативен комитет “КОНЦЕПЦИЯ ЗА ОБОСОБЯВАНЕТО НА БУРГАС В ГРАД ЗА СВОБОДНА ИКОНОМИЧЕСКА ИНИЦИАТИВА” .Константин Низамов е баща на родолюбеца Петър Низамов, внук на Коце Низамов (първия книжар в Бургас) и пра-внук на Поп георги Стоянов Джелебов – Апостол за освобождаване на Българите в Странджа.
По примера на Хонг-Конг, Дубай и други, предложена от бащата на Петър Низамов Petar Nizamov – Константин Пенев Низамов- председател на синдиката “Подкрепа” към ДП “Петрол”, Галентин Влахов- гл.редактор на в-к “Черноморски фар” , Атанас Чорбаджиев – най-честният адвокат в Бургас, трикратен световен шампион по плуване за ветерани и един от основните дейци за извоюването на правото на Бургас да има собствен университет- Бургаският Свободен Университет и други. В Бургас е нямало университет до 1991г.
Същата е отхвърлена от комунистите окупирали БСП, СДС (тогава се е разцепил от внедрените комунисти на СДС–център и СДС-либерали) и останалите производни на БКП и Държавна сигурност “политически партии” и назначените общински съветници да слушат.
В резултат днес в Бургас НЯМА ИСТИНСКА СВОБОДНА ИКОНОМИЧЕСКА ЗОНА, КАКВАТО АКО ИМАШЕ…. ДНЕС В БУРГАС НЯМАШЕ ДА ИМА БЕЗРАБОТИЦА И ЗАПЛАТИТЕ ЩЯХА ДА СА ПО-ВИСОКИ ОТ ТЕЗИ В СОФИЯ.
Днес т.н. Свободна зона, която не е никаква икономическа зона, е окупирана от мутрите на олигарсите, а пристанището/ата е/са приватизирано/и и се ползва/т като частна собственост от “избраните рожби на демокрацията” – “благонадеждните и сигурни хора”, все бивши кадри на БКП и агенти-доносници на ДС.
Константин Пенев Низамов е внук на Коце Низамов, баща на Петър Низамов Petar Nizamov​ и правнук на Поп Георги Стоянов Джелебов – апостол за освобождаване на Българите в Странджа.
Константин Низамов стана известен като председател на синдиката на КТ “Подкрепа” към ДП “Петрол” със изравняването на заплатите в права наклонена линия от директора на предприятието до чистачката в него. С което навлече гнева на тогавашните управляващи.

Не вярвайте на интернет философи да не се пазите. До вчера и в испания нямаше умрели не вярвайте на интернет философи да не се пазите. До вчера и в испания нямаше умрели, днес са над двеста на ден 40368400 2254658871489704 6281469715705495552 n не вярвайте на интернет философи да не се пазите. До вчера и в испания нямаше умрели съдбата на давещите се е в ръцете на самите давещи се! Петър низамов не вярвайте на интернет философи да не се пазите. До вчера и в испания нямаше умрели

ПЕТЪР НИЗАМОВ
Председател на
БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства
и
ПП РОДИНА

Борисов, до днес мерките срещу COVID19 бяха напълно безполезни. Колко ли има заразени в резултат на забавянето?

Борисов, до днес мерките срещу COVID19 бяха напълно безполезни. Колко ли има заразени в резултат на забавянето?

Борисов, до днес мерките срещу COVID19 бяха напълно безполезни. Колко ли има заразени в резултат на забавянето?

Борисов, до днес мерките срещу COVID19 бяха напълно безполезни. Колко ли има заразени в резултат на забавянето?

Борисов, до днес мерките срещу COVID19 бяха напълно безполезни. Колко ли има заразени в резултат на забавянето?

Борисов, до днес мерките срещу COVID19 бяха напълно безполезни. Колко ли има заразени в резултат на забавянето?

Борисов, до днес мерките срещу COVID19 бяха напълно безполезни. Колко ли има заразени в резултат на забавянето?

ПЕТЪР НИЗАМОВ
Председател на
БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства
и
ПП РОДИНА

ПЕТЪР НИЗАМОВ
Председател на
БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства
и
ПП РОДИНА

Кръгови тренировки-Петър Низамов / Circuit Training Work out -Petar NizamovПетър Низамов кръгови тренировки лого Petar Nizamov workout advertisement banner webp compress
Previous articleПълна липса на социална политика по времето на COVID19 извънредното положение въпреки милиарда от ЕС
Next articleКак се забавляват в Италия по време на карантината ! Видео !
Avatar of петър низамов
Роден на 11 Септември 1985г. в семейство на учителка и синдикалист. Пра-прадядо ми е Поп Георги Стоянов Джелебов - апостол за освобождение на Странджа! 1992г. След изпит съм приет в СХЕУ „Св.Св. Кирил и Методий” и изучавам два западни езика от първи клас. Приет съм през 199г. В Английска езикова гимназия „Гео Милев” в Бургас. Завърших висше образовение в Бургаския свободен университет – специалност „право” през 2018г. с отличен. Докторант по наказателно право в СУ и дипломиран магистър-фармаколог от МУ-Пловдив. Основател и организатор през 2016г. на две каузи , превърнати по-късно в благотворителни неправителствени организации. Това са малка част от децата, които сме върнали, водейки безплатни съдебни дела, чрез Български юридически комитет – БЮК, на който аз – ПЕТЪР НИЗАМОВ, съм председател . Деца, които са били неоснователно отнети от службите по закрила на детето, от ДОБРИ и ГОДНИ, но БЕДНИ родители, без да бъдат подпомогнати материално, въпреки, че ДА „Закрила на детето“ е под юрисдикцията и под управлението на Агенцията по СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ ! Не става въпрос за липса на родителски капацитет, а за липса на материални условия, за които държавата е длъжна да осигури един нормален минимум на всяко дете. Ние разкрихме през 2016г., че отнетите деца се дават на приемни семейства, на които държавата плаща над 900 лв./мес./дете. Пари, които ако се дадат на биологичните родители, последните биха им създали прекрасни условия. Знаете за разкритията ни и за корупционна схема в институцията, която се занимава буквално с продажба на български деца на чужденци. Чрез междинни семейства, които социалните определят самостоятелно и безконтролно да осинивяват децата срещу заплащане, децата се изкарват в чужбина, където подставените осиновители предават за осиновяване децата на чужденци извън юрисдикцията на България. По този начин се заобикаля процедурата съгласно закона, която включва обстойна проверка на миналото на осиновителя-чужденец и преценка на риска да бъде предоставено или използвано от него за развратни действия след като са изчерпани всички възможности детето да бъде осиновено от български гражданин. Децата, взети, защото уж били под риск, се предават на непроверени чужденци, където може да са в по-голям риск. Избягват една опасност като излагат децата на сто други. Разбира се, това се случва след разговори на четири очи и платени крупни суми под масата на държавните служители. Пари, за които имаме съмнение, че се разпределят нагоре по веригата и достигат до черните каси на партиите, където се използват за купуване на гласове по избори. Миленчо, Ицо от Варна, бебе Александър от с. Арда, Смолянско, триете деца на вдовицата Даниела Колева от Сливен, 11-те отнети деца на най-голямото българско етническо семейство в Русе, бебето в с. Смирненски, детето на Донка Иванова от Ямбол и много, много други казуси, завършвали или, които ще завършат добре поради щастливата случайност да се заемем с тях БЕЗПЛАТНО. А колко други има, на които не можем да помогнем. Службите по закрила (отнемане) на детето са отнели – за 2018г. – 3000 деца, а за 2019-та година, само до Август изведените от семейството са 2000. Многократен рязък ръст през последните години на изведените от семействата деца, който ние няма да допуснем, защото имаме достатъчно доказателства, че се извършва под чуждестранно давление. Финансирането на мерки от Плана за действие за изпълнението на Националната програма за превенция на насилието и злоупотребата с деца (2017 – 2020 г.) и особено на мерките за повишаване на капацитета на специалистите за ранна оценка и сигнализиране на домашното насилие със средства предоставени от чужда държава е недопустимо. Засяга основни елементи на националната сигурност, защото предоставя възможност за чуждо влияние (в конкретния случай Норвегия чрез Норвежкия финансов механизъм). Остава впечатлението, че Норвегия, чрез финансирането на мерки от плана за действие, се опитва да прокарва вече възприети в скандинавските държави методи на работа, които методи най-меко казано са спорни и имат дълбоко травмиращи за семействата последици. Тук и на PetarNizamov.com можете да научите за дейността ни по ✅✅✅✅ връщане на деца, отнети от социалните от годни, но бедни родители и ✅ да бъдете информирани за това което в медиите крият от вас.✅✅ Знаете и за нашата борба срещу Стратегията за детето 2019-2030г. ✅ ✅✅Против „Джендър“ образованието в училищата . ✅✅ Против отнеманията на деца от годни родители поради бедност вместо да бъдат стимулирани от държавата ! ✅ ✅✅✅Представяме ви КАЗУСИТЕ , В КОИТО СМЕ УЧАСТВАЛИ И СМЕ УСПЯВАЛИ ДА ВЪРНЕМ ДЕЦАТА ОТНЕТИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ. ЗА ДЕСЕТКИТЕ ОТНЕТИ ОТ СОЦИАЛНИТЕ И ВЪРНАТИ ОТ НАС ДЕЦА НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ можете да прочете като натиснете върху връзката: https://petarnizamov.com/десетките-отнети-от-социалните-и-върн/ ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни битки срещу социалните и върнатите десетки деца обратно при биологичните им и любящи ги родители. ✅✅✅Знаете за нашата борба за въвеждане на час по родолюбие в училищата. ✅✅✅ Знаете и за нашата борба срещу НПО-тата в училищата и опитите за промиване на мозъците на малчуганите. ✅✅✅ Знаете и за закрилата, която сме предоставяли на бедни, болни, възрастни и сиргаци, които сме настанявали в общински жилища, дарителски и кръводарителски акции. ✅✅✅ Знаете и за борбата на Политическа партия (в процес на регистрация) – „РОДИНА“ срещу Статуквото. Срещу олигарсите и техните покровители и създатели. ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни и граждански битки срещу застрояването на дивите дюни, зелените площи. Срещу обгазяването и замърсяването на земята, водата и въздуха. ✅✅✅Знаете за спрените строежи на плажовете след нашите акции. ✅✅✅Знаете за уволнените директори на областни дирекции по социално подпомагане, началници на РПУ-та, на кметове на общини – отстранени от длъжност и обвинени в корупция след нашите разкрития и граждански действия. ✅✅✅Знаете за нашите гражданско движение и цивилните отряди за защита на жените и вярата, осъществяващи защита на границата на България срещу нелегално нахлуващи през нея мигранти и дезертьори от ИСИС, АлКайда, Ал Нусра и др. ✅✅✅Знаете за подкрепата, която получваме от управляващата партия в Италия, Шведски демократи, СПД – Чешка република и мн. други патриотично настроени парламентарни политически групи и организации в Западна и Централна Европа. Ние не говорим, ние действаме. Ние работим в полза на обществото, а не си чешем езиците ! Петър Низамов Председател на „Български юридически комитет“ Председател на „Свободна Европа“ Председател на „Evropský štít – Česká republika“ Собственик и администратор на PetarNizamov.com : Сдружение „БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ – защита на гражданите с правни средства“ Association „BULGARIAN JUSTICIARY COMMITTEE – Protection of the Citizens by Legal Means“ ЕИК/Булстат : 205028308 Седалище и адрес на управление: област Бургас, община Бургас гр. Бургас 8000 ул. Гладстон No 18 Имейл: [email protected]

КОМЕНТИРАЙТЕ СВОБОДНО !