Англо-американците да питат Чърчил дали е имало македонци в Македония преди да правят “месец на приноса им към САЩ”

275
0

Англо-американците да питат Чърчил дали е имало македонци в Македония преди да правят “месец на приноса им към САЩ”

Англо-саксонците за какъв “месец на приноса на македонците към САЩ” празнуват и за какви македонци в Македония говорят, след като техният вожд – Чърчил през 1915г. казва: “Само по себе си подтисничеството, упражнявано от сърбите над БЪЛГАРИТЕ в БЪЛГАРСКИТЕ области в Македония, е голямо зло.”
Самият Чърчил – враг, даже в червата на България, който казва, че “държава на име България не трябва да съществува”, че “София трябва да бъде изравнена със земята и на нейно място да се засеят картофи”, КАЗВА, ЧЕ В МАКЕДОНИЯ НЯМА МАКЕДОНЦИ, А БЪЛГАРИ!
“Ние трябва да спечелим България сега. България е силна, армията ѝ е готова, народът ѝ е уязвен от руските поражения, териториалните ѝ искания са справедливи и напълно отговарят на принципите за правата на народите, от които трябва да се ръководим. Само по себе си подтисничеството, упражнявано от сърбите в българските области в Македония, е голямо зло. Присъединяването на Кавала към Гърция след Втората балканска война се оказа, както бе признато още тогава, долно и неразумно дело. В исканията, които сега България издига, няма нищо, което да е несъвместимо с принципите на разума и честта”.

Най-голямото предателство от страна на “патрньорите ни” от НАТО – Франция , САЩ и Великобритания е това да работят за утвърждаване на измислена и наложената с много кръв и насилие от Коминтерна македонска идентичност.

Но какво сме очаквали? “Западните ни съюзници” не ни харесват още от времето на Първата Световна Война, когато сме техни врагове и водим доста успешни битки срещу тях на Балканския фронт.
Преди това ни смятат за сателит на Руската империя и винаги са против нас.
Германия е друго нещо, но тя се управлява чрез “Канцлеракт” още от 1947г. от победителите във ВСВ – Франция, Великобритания и САЩ.
И във двете световни войни българската армия НЕ се бие с руската с изключение на откъслечни срещи в Добруджа по време на ПСВ, въпреки, че участва срещу нея.
И в двете войни, обаче България обявява война на Англия, Франция и САЩ (освен Франция през ВСВ, защото през 1941г., когато България се присъединява към Тристранния пакт, Франция е вече окупирана от Германия).
В ПСВ лично Чърчил е загубил битката за десанта на Галиполи от османците през 1915г., след което е спуснал войската си през Солун към българите, които я помитаме в няколко битки….
Лично Чърчил и неговите войници от АНЗАК са почувствали българската “атака на нож” на Дойранския фронт в няколко кампании от 1915-18г. и самият той има мотив да ни мрази.
Ние винаги и всякога сме били съюзници на Германия и приятели на Русия. Връзките между България и тези две страни са традиционни и перманентни.
За жалост, обаче нито една от двете не се е затъпала за българската кауза в Македония, въпреки, че много добре знаят, че е правата.
ПЕТЪР НИЗАМОВ
Председател на “Български Юридически Комитет”
Македонци в македония

Отбелязват цял месец приноса на македонците към САЩ. Нещо такова за нас?

Отбелязват цял месец приноса на македонците към САЩ. Нещо такова за нас? И какви македонци в Македония?

 

Много ми е любопитно коя дата и кои създатели на “македонския език” и други славни имена ще бъдат посочени в посланията на този специален месец

Македонци в македония

Цитираме я:

Месец септември 2022 г. в САЩ е обявен за Macedonian American Heritage Month: за отбелязване на приноса (incredible contributions) на американските македонци към Съединените американски щати, за отпразнуване на македонския език и история и на културата на американските македонци.

Виждате ли защо е целият този натиск върху България за сближаване между София и Скопие с цел приемането на Северна Македония в Европейския съюз! За администрацията на президента Байдън Северна Македония е приоритет! Инициативата е подкрепена от Конгреса на Съединените американски щати. Congratulations!

Ще бъда благодарна, ако някой наш сънародник в Америка ми каже дали някога е имало месец за отбелязване приноса на американските българи към САЩ! Аз лично не съм чувала за нещо подобно.

П.П. Много ми е любопитно коя дата и кои създатели на “македонския език” ще бъдат посочени в посланията на този специален месец, както и кои са славните имена от културното наследство на македонския народ…

А пък петте междуправителствени българо-македонски комисии нека си анализират, нека си спорят, отвъд океана ще им посочат историческите “истини”.

Тук можете да гледате катарзиса в изказванията на Чърчил за България и българите. Въпреки това, обаче той винаги казва, че в македонци в Македония няма, а там живеят българи!

N.B.

Важно е да се отбележи, че това ВМРО няма нищо общо с комунистическото ВМРО на Каракачанов (Агент “Иван” – доносник на 6-то управление на Държавна сигурност) и неговите  протежета Джамбазки и Александър Сиди. Та точно техните господари от БКП и водещи офицери от ДС проведоха кърватата и насилствена македонизация в Пиринска Македония, изгониха българските бежанци от Егейска Македония в Югославия…

Наскоро пък хванатият да кара с огромно количество алокохол в кръвта след запой с леки жени в Банско – Ангел Джамбазки, основа самозван “Общобългарски комитет за защита на националния интерес в Македония”, в който самите членове дискредитират каузата: Първо с това, че голяма част от тях са действащи политици, депутати и евро-депутати като безпардонния простак Анрей Слабаков (ВМРО), Искрен Веселинов (ВМРО), авторът в комунистическия парцал в-к “Труд” – Кристиян Шкварек, редакторът на профанизиращото реалити “Фермата” – Костадин Филипов и др. водевилни лица. В същото време са пренебрегнати истински борци на каузата като Никола Григоров от “Сите българи заедно”, Петър Низамов (Председател на “Български юридически комитет” и автор в този сайт) и много други лица ценни за каузата. Така, че този т.нар. “Общобългарски комитет за защита на националния интерес в Македония” е нищо повее от поредната ПИАР платформа на ВМРО на Каракачанов, който въпреки, че стои в сянкаслед изборите за нови председатели, той е собственик на всички имои на ВМРО и им дърпа конците. Българска работа… Хубава като идея, но българска като изпълнение и вероятно няма да постигне обявените цели, защото реланите им цели са гласове за ВМРО за следващите избори. 

**************

Можете да подкрепите нашия канал на Patreon, като щракнете върху „Donate“   

Аз съм Петър Низамов и това е “Западно-украинската република и войната Украйна – Полша”

Абонирйте се за историческия ми канал в YouTube като НАТИСНЕТЕ ТУК!

Помощ за страницата и дейността:
PayPal: paypal.me/PetarNizamov     ДАРЕТЕ КАТО НАТИСНЕТЕ ТУК   [email protected]


Македонци в македония англо-американците да питат чърчил дали е имало македонци в македония преди да правят "месец на приноса им към сащ" македонци в македония виждате ли защо е целият този натиск върху българия за сближаване между софия и скопие с цел приемането на северна македония в европейския съюз! За администрацията на президента байдън северна македония е приоритет! Инициативата е подкрепена от конгреса на съединените американски щати. Congratulations! Петър низамов македонци в македония

ПЕТЪР НИЗАМОВ

Председател на “Български Юридически Комитет”

Още по темата “МАКЕДОНИЯ”:

Previous articleСборникът на Братя Миладинови “БЪЛГАРСКИ народни песни” е доказателството, че е нямало македонци в Македония през XIX век
Next articleМотото на ВМРО “Свобода или смърть” е написано на БЪЛГАРСКИ, а не на македонски “Слобода или смрт” и доказва, че в Македония се е говорило на книжовен български език
Avatar of петър низамов
Роден на 11 Септември 1985г. в семейство на учителка и синдикалист. Пра-прадядо ми е Поп Георги Стоянов Джелебов - апостол за освобождение на Странджа! 1992г. След изпит съм приет в СХЕУ „Св.Св. Кирил и Методий” и изучавам два западни езика от първи клас. Приет съм през 199г. В Английска езикова гимназия „Гео Милев” в Бургас. Завърших висше образовение в Бургаския свободен университет – специалност „право” през 2018г. с отличен. Докторант по наказателно право в СУ и дипломиран магистър-фармаколог от МУ-Пловдив. Основател и организатор през 2016г. на две каузи , превърнати по-късно в благотворителни неправителствени организации. Това са малка част от децата, които сме върнали, водейки безплатни съдебни дела, чрез Български юридически комитет – БЮК, на който аз – ПЕТЪР НИЗАМОВ, съм председател . Деца, които са били неоснователно отнети от службите по закрила на детето, от ДОБРИ и ГОДНИ, но БЕДНИ родители, без да бъдат подпомогнати материално, въпреки, че ДА „Закрила на детето“ е под юрисдикцията и под управлението на Агенцията по СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ ! Не става въпрос за липса на родителски капацитет, а за липса на материални условия, за които държавата е длъжна да осигури един нормален минимум на всяко дете. Ние разкрихме през 2016г., че отнетите деца се дават на приемни семейства, на които държавата плаща над 900 лв./мес./дете. Пари, които ако се дадат на биологичните родители, последните биха им създали прекрасни условия. Знаете за разкритията ни и за корупционна схема в институцията, която се занимава буквално с продажба на български деца на чужденци. Чрез междинни семейства, които социалните определят самостоятелно и безконтролно да осинивяват децата срещу заплащане, децата се изкарват в чужбина, където подставените осиновители предават за осиновяване децата на чужденци извън юрисдикцията на България. По този начин се заобикаля процедурата съгласно закона, която включва обстойна проверка на миналото на осиновителя-чужденец и преценка на риска да бъде предоставено или използвано от него за развратни действия след като са изчерпани всички възможности детето да бъде осиновено от български гражданин. Децата, взети, защото уж били под риск, се предават на непроверени чужденци, където може да са в по-голям риск. Избягват една опасност като излагат децата на сто други. Разбира се, това се случва след разговори на четири очи и платени крупни суми под масата на държавните служители. Пари, за които имаме съмнение, че се разпределят нагоре по веригата и достигат до черните каси на партиите, където се използват за купуване на гласове по избори. Миленчо, Ицо от Варна, бебе Александър от с. Арда, Смолянско, триете деца на вдовицата Даниела Колева от Сливен, 11-те отнети деца на най-голямото българско етническо семейство в Русе, бебето в с. Смирненски, детето на Донка Иванова от Ямбол и много, много други казуси, завършвали или, които ще завършат добре поради щастливата случайност да се заемем с тях БЕЗПЛАТНО. А колко други има, на които не можем да помогнем. Службите по закрила (отнемане) на детето са отнели – за 2018г. – 3000 деца, а за 2019-та година, само до Август изведените от семейството са 2000. Многократен рязък ръст през последните години на изведените от семействата деца, който ние няма да допуснем, защото имаме достатъчно доказателства, че се извършва под чуждестранно давление. Финансирането на мерки от Плана за действие за изпълнението на Националната програма за превенция на насилието и злоупотребата с деца (2017 – 2020 г.) и особено на мерките за повишаване на капацитета на специалистите за ранна оценка и сигнализиране на домашното насилие със средства предоставени от чужда държава е недопустимо. Засяга основни елементи на националната сигурност, защото предоставя възможност за чуждо влияние (в конкретния случай Норвегия чрез Норвежкия финансов механизъм). Остава впечатлението, че Норвегия, чрез финансирането на мерки от плана за действие, се опитва да прокарва вече възприети в скандинавските държави методи на работа, които методи най-меко казано са спорни и имат дълбоко травмиращи за семействата последици. Тук и на PetarNizamov.com можете да научите за дейността ни по ✅✅✅✅ връщане на деца, отнети от социалните от годни, но бедни родители и ✅ да бъдете информирани за това което в медиите крият от вас.✅✅ Знаете и за нашата борба срещу Стратегията за детето 2019-2030г. ✅ ✅✅Против „Джендър“ образованието в училищата . ✅✅ Против отнеманията на деца от годни родители поради бедност вместо да бъдат стимулирани от държавата ! ✅ ✅✅✅Представяме ви КАЗУСИТЕ , В КОИТО СМЕ УЧАСТВАЛИ И СМЕ УСПЯВАЛИ ДА ВЪРНЕМ ДЕЦАТА ОТНЕТИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ. ЗА ДЕСЕТКИТЕ ОТНЕТИ ОТ СОЦИАЛНИТЕ И ВЪРНАТИ ОТ НАС ДЕЦА НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ можете да прочете като натиснете върху връзката: https://petarnizamov.com/десетките-отнети-от-социалните-и-върн/ ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни битки срещу социалните и върнатите десетки деца обратно при биологичните им и любящи ги родители. ✅✅✅Знаете за нашата борба за въвеждане на час по родолюбие в училищата. ✅✅✅ Знаете и за нашата борба срещу НПО-тата в училищата и опитите за промиване на мозъците на малчуганите. ✅✅✅ Знаете и за закрилата, която сме предоставяли на бедни, болни, възрастни и сиргаци, които сме настанявали в общински жилища, дарителски и кръводарителски акции. ✅✅✅ Знаете и за борбата на Политическа партия (в процес на регистрация) – „РОДИНА“ срещу Статуквото. Срещу олигарсите и техните покровители и създатели. ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни и граждански битки срещу застрояването на дивите дюни, зелените площи. Срещу обгазяването и замърсяването на земята, водата и въздуха. ✅✅✅Знаете за спрените строежи на плажовете след нашите акции. ✅✅✅Знаете за уволнените директори на областни дирекции по социално подпомагане, началници на РПУ-та, на кметове на общини – отстранени от длъжност и обвинени в корупция след нашите разкрития и граждански действия. ✅✅✅Знаете за нашите гражданско движение и цивилните отряди за защита на жените и вярата, осъществяващи защита на границата на България срещу нелегално нахлуващи през нея мигранти и дезертьори от ИСИС, АлКайда, Ал Нусра и др. ✅✅✅Знаете за подкрепата, която получваме от управляващата партия в Италия, Шведски демократи, СПД – Чешка република и мн. други патриотично настроени парламентарни политически групи и организации в Западна и Централна Европа. Ние не говорим, ние действаме. Ние работим в полза на обществото, а не си чешем езиците ! Петър Низамов Председател на „Български юридически комитет“ Председател на „Свободна Европа“ Председател на „Evropský štít – Česká republika“ Собственик и администратор на PetarNizamov.com : Сдружение „БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ – защита на гражданите с правни средства“ Association „BULGARIAN JUSTICIARY COMMITTEE – Protection of the Citizens by Legal Means“ ЕИК/Булстат : 205028308 Седалище и адрес на управление: област Бургас, община Бургас гр. Бургас 8000 ул. Гладстон No 18 Имейл: [email protected]

КОМЕНТИРАЙТЕ СВОБОДНО !