Home ВСИЧКИ НОВИНИ След пораженството на Премиера за “Македония” е време да насрочим първия от...

След пораженството на Премиера за “Македония” е време да насрочим първия от многожеството протести, които предстоят в София!

0
330
протести
протести

След днешните изявления по казуса “Македония” е време да насрочим дата за първия от многожеството протести, които предстоят в София!

Чакахме прекалено дълго и вече е време за протести ! Дадохме им време да се вразумят, да помислят, но резултатът е никакъв.
Кирил Петков – американският троянски кон, се разигра.

Протестът ще е, защото на срещата в РСМ Петков е игнорирал изцяло темата за историята и езика, а това са основните стълбове в нашата външна политика спрямо Македония.

Нямам думи какъв мекушав сме си избрали.

Протести
Протести

ИНТЕРЕСЪТ НА БЪЛГАРИЯ ПО ОТНОШЕНИЕ НА МАКЕДОНИЯ Е ДА СПРАТ ДА НИ КРАДАТ ИСТОРИЯТА И ДА ПРИЗНАЯТ ИСТОРИЧЕСКИТЕ ФАКТИ!

Да спрат антибългарската си пропаганда в образователната им система. Да признаят българския език като основа на техния! А НЕ НЯКАКВИ ИКОНОМИЧЕСКИ ВРЪЗКИ С НАЙ-НИЩОЖНАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА!

Протести ще има! В България НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ФАШИЗЪМ! Били сме под принуда съюзници на Германия, защото, когато 300 000-на немска смазана военна машина е била на Дунава, не сме имали избор освен да се съгласим или да бъдем пометени за 1 ден, както Югославия!
Това, че другарите ти от БКП се опитваха да втълпят това на хората за да оправдаят избиването на българската интелигенция по заповед на Сталин след 9 Септември 1944г., не значи, че Царство България не е било демократично и проспериращо!
Извинявам се за емоционалния пост, но ми е трудно да преглътна какво стори този плазмодий! Преди мислех, че от Буци Тиквунов Мутрафонов няма по-лошо, но изглежда, че нещата са най-малкото на кантар…
Как е възможно да отидеш при премиер на един ден и да се излагаш като кифладжия.
За какъв икономически растеж говориш във взаимоотношенията ни с РСМ! С най-изостаналата страна в Европа след Албания, най-корумпираната, най-бедната и с най-просто, и най-ограничено население.
За какъв икономически обмен ми говориш, Траволта? Та те имат наполовината от нашия БВП… Те са по-бедни от нас и с по-ниска средна работна заплата.
Кои точно български продукти смяташ, че ще започнат да купуват със събраните си стотинки? Или смяташ да съживиш икономиката с Македонски дeнари? 😃 Ти нас не ни взимай за толкова глупави…
Кой си мислиш, че заблуждаваш? Ние да не пасем трева бе, “Мистър Харвард Интернейшънъл” или предпочиташ да се обръщам с “мусю”?
Това, че сме бедна държава, не значи, че няма образовани хора, които са учили в университета и не са преписвали, или ходили на изпитите с “хендс фрий”…
Ти призна, че българите са били фашисти.
Не, моето момче, не ние сме били фашисти, но ти със сигурност си един комунист, на който му се привиждат фашисти, защото комунисти като теб не могат да виреят без да си измислят въображаеми врагове…
Даже Цар Борис III е помилвал много терористи като твоите другари от вашата банда. Нещо, което е една от големите му грешки.
Един от тях е Лазар Колишевски, по чиято заповед са избити маса народ – български националисти в Титова Макеодния!
И ти си следващият след Георги Димитров.
Вече записа името си с черни букви в историята на България и прокобата ще тегне над твоето семейство както е било към Поп Кръстю!
ПЕТЪР НИЗАМОВ
Председател на “Български Юридически Комитет”

N.B.

Важно е да се отбележи, че това ВМРО, за което пишем няма нищо общо с комунистическото ВМРО на Каракачанов (Агент “Иван” – доносник на 6-то управление на Държавна сигурност) и неговите  протежета Джамбазки и Александър Сиди. Та точно техните господари от БКП и водещи офицери от ДС проведоха кърватата и насилствена македонизация в Пиринска Македония, изгониха българските бежанци от Егейска Македония в Югославия…

Наскоро пък хванатият да кара с огромно количество алокохол в кръвта след запой с леки жени в Банско – Ангел Джамбазки, основа самозван “Общобългарски комитет за защита на националния интерес в Македония”, в който самите членове дискредитират каузата: Първо с това, че голяма част от тях са действащи политици, депутати и евро-депутати като безпардонния простак Анрей Слабаков (ВМРО), Искрен Веселинов (ВМРО), авторът в комунистическия парцал в-к “Труд” – Кристиян Шкварек, редакторът на профанизиращото реалити “Фермата” – Костадин Филипов и др. водевилни лица. В същото време са пренебрегнати истински борци на каузата като Никола Григоров от “Сите българи заедно”, Петър Низамов (Председател на “Български юридически комитет” и автор в този сайт) и много други лица ценни за каузата. Така, че този т.нар. “Общобългарски комитет за защита на националния интерес в Македония” е нищо повее от поредната ПИАР платформа на ВМРО на Каракачанов, който въпреки, че стои в сянкаслед изборите за нови председатели, той е собственик на всички имои на ВМРО и им дърпа конците. Българска работа… Хубава като идея, но българска като изпълнение и вероятно няма да постигне обявените цели, защото реланите им цели са гласове за ВМРО за следващите избори. 
Протести трябва да има! Някой може ли да обясни каква е тази тайна визита на Кирил Петков в Македония след изказванията на новият им премиер, че няма да договарят историята! Защо се поддават на натиск нашите марионетки?
Какво по дяволите би казала Германия, ако в Австрия учат австрийските немчета в учебниците, че немците в Германия са татаро-монголи, а езикът им не се казва немски, ами австрийски. Че Германия е откраднала австрийската азбука и я ползва като своя. Че Бетовен не е творил на немски, ами на австрийски език, а Густав фон Струве се е борил за независмост на австрийския народ (каквото и да означава това) срещу германския завоевател.
Какво по дяволите ще каже Румъния, ако в Молдова ги обявят за някакъв тюрко-алтайски народ като куманите например, а тях си за чистокръвни даки.
Така, че в ЕС да не се правят на три и половина.
Когато гърците бяха сложили “на пауза” кандидатурата на Македония в ЕС, тогава не мислеха за санкции срещу гърците.
Нека първо Германия признае баварски или саксонски език и нация за да ни казват на нас какво да признаем или не…
ПЕТЪР НИЗАМОВ
Председател на “Български Юридически Комитет”

Кирил Петков, трябваше да не бягате от часовете по история и щяхте да знаете, че …

Кирил Петков, българите не са фашисти!

Кирил Петков, трябваше да не бягате от часовете по история и щяхте да знаете, че за строежи на училища, църкви, ж.п. линии, за урбанизация, образование и пр. в “поробената от зверствата на фашисткия режим” Македония, “бугарските фашисти” дават около 45% от целия бюджет на България за 1942г.

Протести

✅✅✅Реално с признанието си за “зверствата на българските фашисти” неукият по история Кирил Петков нарича Цар Борис III фашист, защото през голяма част от разглеждания период 1941-44г., когато “бугарските фашисти” били “окупирали наследниците на античните македони на Александър Велики”, той е управлявал България почти самолично.

✅✅✅Знаете ли, че България е станала съюзница на Германия,

✅когато вашите съпартийци също са били съюзници с нея и

✅когато Хитлер е поставил нота да бъде пропусната през България стоящата на Дунава 300 000-на бронирана немска армия, за да помогне на италианците в Гърция.

✅Същата армия, която само преди няколко месеца е премазала Франция за 20 дни и реално изборът на Цар Борис III е бил, или да бъде прегазен за 1 ден, както Югославия, или да стане съюзник на Хитлер.

✅✅✅През март – април 1941 г. германските войски атакуват Югославия и Гърция от българска територия, с което де факто и България става съвоюваща страна, но това не прави България фашистка държава.

✅✅✅В този момент абсолютно нищо не се е знаело за зверствата на нацистите в лагерите на смъртта. Нещо повече! Хитлер е бил нещо като суперзвезда в западната и комунистическата преса.

Приятелите – Хитлер и Сталин още не са се скарали …
✅✅✅Българските комунисти (от вашата партия) възторжено приветстват немската армия при преминаването и през България, която тогава още е съюзник на “големият съветски брат”.
✅✅✅Единствените протестирали срещу това решение на Царя и Парламента не са БКП, а осъденият задочно след 9 Септември деец на БЗНС и невъзвращенец – Г.М. Димитров, който и тогава успява да избяга на полицията.

✅✅✅След края на бойните действия България получава възможността да администрира до края на войната Вардарска Македония.

✅✅✅✅✅✅✅✅✅
За въздигането на “поробената от зверставата на фашисткия режим”, “бугарските фашисти” увеличават бюджета си от 8,46 милиарда лева в 1940 г. на 14,39 милиарда в 1942 г. (1,7 пъти) и на колосалните 27,58 милиарда в 1943 г. (3,3 пъти) при относително еднакъв курс към долара през 1941 – 44 г.

✅✅✅С тези десетки милиарди на българския народ се преобразява Македония – построяват се стотици нови училища, болници, гари, пристанища, жп линии, граждански и промишлени обекти, отводняват се блата, прокарват се пътища, изграждат канали за напояване на Сярското поле, корабостроителници в Кавала и на о. Тасос, благоустрояват се селищата, залесяват се голите баири оставени от чуждото управление.

✅✅✅България никога не е имала каквито и да било отношения с Италия, че да наричате българите фашисти, защото там единствено е имало фашизъм, а с Германия, където е имало национал-социализъм.
✅За разликите, с които нашият премиер не е запознат, ще стане дума по-надолу подробно.

✅✅✅Тук трябва да се отбележи, че точно благодарение на Царя, нито един български войник не се е бил на нито един от фронтовете във Втората Световна Война на страната на Германия.

✅✅✅В КАКЪВ МОМЕНТ БЪЛГАРИЯ ВЛИЗА В ТРИСТРАННИЯ ПАКТ?✅✅✅

✅✅✅Цар Борис III приема нотата в момент, когато СССР И ГЕРМАНИЯ СА СЪЮЗНИЦИ след пакта Рубентроп-Молотов,
✅✅след съвместната съветско-немска военна операция и
✅✅след подялбата на злощастната Полша през 1939г. между СССР и хитлеристите. Нещо повече! По това време по фронтовете в Полша, руски и немски войници се побратиняват.
✅✅✅След като почти цяла Европа е вече под немския ботуш.
✅✅✅Това става също на фона на току-що подписалите Тристранния пакт – Румъния и Унгария,

✅немския блицкрийг (светкавична война) в Югославия,

✅доброволното присъединяване на Албания към фашистка Италия и

✅Гръко–Италианската война.

✅✅✅Реално погледнато България е била напълно обкръжена от, или окупирани, или нападнати и водещи отчаяна отбрана, или съюзници на Пакта.

✅✅✅Не трябва да забравяме факта, че България е също унизена и ограбена от Версайските договори след Първата Световна Война. Реално е осакатена, като и е отнет излаза на Бяло море и също търси реванш.
✅✅✅На следващо място, връзките между България и Германия са били традиционни. Ние сме една от четирите държави от Централните сили през Първата Световна война. Тук не става въпрос за нацизъм или фашизъм, защото ние сме техни съюзници още по времето на Кайзер Вилхелм, когато Хитлер е бил само войник на Западния фронт, a Мусолини – член на социалистическата партия в Италия.
✅✅✅Малко по-рано през 1940г. с помощта на Берлин и Москва, София успява да си върне от Букурещ изконната българска Южна Добруджа чрез Крайовската спогодба.

✅✅✅✅✅✅✅✅✅Но най-показателното във всичко това е друг всеизвестен факт.

Този, че единствен Цар Борис III не е предал евреите от всички контролирани по един или друг начин от немския ботуш територии.

✅✅✅Цар Борис стига доста по-далеч в дейността си против фашизма и Райха.

✅✅✅Той поддържа дипломатически отношения със СССР след 22.06.1941г., когато Германия внезапно напада СССР и започва войната на Източния фронт.

✅✅✅Цар Борис III внезапно напуска този Свят веднага след като се връща от среща с Хитлер в Германия, на която за пореден път му отказва да прати български войски в СССР.

Оценката на всички тези факти говорят, че Цар Борис III не е бил фашист, а е бил изкусен дипломат, за който водещ е бил само интересът на България.

✅✅✅За да стигнем до категоричен извод, че Цар Борис III не е фашист ще минем през основните обвинения хвърляни от официозната пропаганда във втората половина на ХХ век и определението за фашизъм.

✅✅✅Обвиненията са свързани с убийства на партизани и въдворявания на опозиционни дейци.

✅✅✅След нападението на Германия срещу СССР на 22.06.1941г. обстановката в страната става изключително напрегната, защото българските комунисти получавата заповед за въоръжена борба.
✅✅✅Дотогава те не са протестирали срещу присъединяването към Пакта, все пак те са били още съюзници.

✅✅✅Не е имало друг избор освен да изпрати войската срещу комунистическите чети, които за разлика от партизаните в другите държави, тук се бият срещу собствената си страна.

✅✅✅✅✅✅Това не прави Цар Борис III фашист, защото няма държава в Света, по което и време на историята, да не се разправи по този начин с хората – вдигнали оръжие срещу властта.

✅✅✅Самият Цар Борис III помилва множество комунистически дейци, които са осъдени на смърт от съда.

✅Един от тях е бъдещият първи лидер на комунистическа България след 9 Септември – Трайчо Костов, който по ирония на съдбата ще бъде обесен от своите съпартийци около десетилетие след това точно, защото едно време е бил помилван от Царя.
✅Друг осъден на смърт комунист – Лазар Колишевски е също помилван от Царя.

✅✅✅След войната същият съставя списъци на хиляди българи в Охридско и Преспанско, които да бъдат избити, а телата им хвърлени по дерета и чукари, само защото се наричат българи.

✅✅В БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ФАШИЗЪМ !✅✅

ПЕТЪР НИЗАМОВ

Председател на “Български Юридически Комитет”

Още по темата:

Протести

Протести

Протести Протести

Протести Протести

Протести Протести

Протести Протести Протести Протести Протести Протести Протести Протести Протести Протести Протести

Протести Протести Протести Протести Протести Протести Протести Протести Протести Протести Протести

Протести Протести Протести Протести Протести Протести Протести Протести Протести Протести Протести

Протести Протести Протести Протести Протести Протести Протести Протести Протести Протести Протести

 

Протести Протести Протести Протести Протести Протести Протести Протести Протести Протести Протести

Previous articleКирил Петков, трябваше да не бягате от часовете по история и щяхте да знаете, че …
Next articleЗащо “македонците” от Пиринска Македония в този филм говорят на български език и македонската телевизия им превежда на северно-македонски?
Avatar of петър низамов
Роден на 11 Септември 1985г. в семейство на учителка и синдикалист. Пра-прадядо ми е Поп Георги Стоянов Джелебов - апостол за освобождение на Странджа! 1992г. След изпит съм приет в СХЕУ „Св.Св. Кирил и Методий” и изучавам два западни езика от първи клас. Приет съм през 199г. В Английска езикова гимназия „Гео Милев” в Бургас. Завърших висше образовение в Бургаския свободен университет – специалност „право” през 2018г. с отличен. Докторант по наказателно право в СУ и дипломиран магистър-фармаколог от МУ-Пловдив. Основател и организатор през 2016г. на две каузи , превърнати по-късно в благотворителни неправителствени организации. Това са малка част от децата, които сме върнали, водейки безплатни съдебни дела, чрез Български юридически комитет – БЮК, на който аз – ПЕТЪР НИЗАМОВ, съм председател . Деца, които са били неоснователно отнети от службите по закрила на детето, от ДОБРИ и ГОДНИ, но БЕДНИ родители, без да бъдат подпомогнати материално, въпреки, че ДА „Закрила на детето“ е под юрисдикцията и под управлението на Агенцията по СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ ! Не става въпрос за липса на родителски капацитет, а за липса на материални условия, за които държавата е длъжна да осигури един нормален минимум на всяко дете. Ние разкрихме през 2016г., че отнетите деца се дават на приемни семейства, на които държавата плаща над 900 лв./мес./дете. Пари, които ако се дадат на биологичните родители, последните биха им създали прекрасни условия. Знаете за разкритията ни и за корупционна схема в институцията, която се занимава буквално с продажба на български деца на чужденци. Чрез междинни семейства, които социалните определят самостоятелно и безконтролно да осинивяват децата срещу заплащане, децата се изкарват в чужбина, където подставените осиновители предават за осиновяване децата на чужденци извън юрисдикцията на България. По този начин се заобикаля процедурата съгласно закона, която включва обстойна проверка на миналото на осиновителя-чужденец и преценка на риска да бъде предоставено или използвано от него за развратни действия след като са изчерпани всички възможности детето да бъде осиновено от български гражданин. Децата, взети, защото уж били под риск, се предават на непроверени чужденци, където може да са в по-голям риск. Избягват една опасност като излагат децата на сто други. Разбира се, това се случва след разговори на четири очи и платени крупни суми под масата на държавните служители. Пари, за които имаме съмнение, че се разпределят нагоре по веригата и достигат до черните каси на партиите, където се използват за купуване на гласове по избори. Миленчо, Ицо от Варна, бебе Александър от с. Арда, Смолянско, триете деца на вдовицата Даниела Колева от Сливен, 11-те отнети деца на най-голямото българско етническо семейство в Русе, бебето в с. Смирненски, детето на Донка Иванова от Ямбол и много, много други казуси, завършвали или, които ще завършат добре поради щастливата случайност да се заемем с тях БЕЗПЛАТНО. А колко други има, на които не можем да помогнем. Службите по закрила (отнемане) на детето са отнели – за 2018г. – 3000 деца, а за 2019-та година, само до Август изведените от семейството са 2000. Многократен рязък ръст през последните години на изведените от семействата деца, който ние няма да допуснем, защото имаме достатъчно доказателства, че се извършва под чуждестранно давление. Финансирането на мерки от Плана за действие за изпълнението на Националната програма за превенция на насилието и злоупотребата с деца (2017 – 2020 г.) и особено на мерките за повишаване на капацитета на специалистите за ранна оценка и сигнализиране на домашното насилие със средства предоставени от чужда държава е недопустимо. Засяга основни елементи на националната сигурност, защото предоставя възможност за чуждо влияние (в конкретния случай Норвегия чрез Норвежкия финансов механизъм). Остава впечатлението, че Норвегия, чрез финансирането на мерки от плана за действие, се опитва да прокарва вече възприети в скандинавските държави методи на работа, които методи най-меко казано са спорни и имат дълбоко травмиращи за семействата последици. Тук и на PetarNizamov.com можете да научите за дейността ни по ✅✅✅✅ връщане на деца, отнети от социалните от годни, но бедни родители и ✅ да бъдете информирани за това което в медиите крият от вас.✅✅ Знаете и за нашата борба срещу Стратегията за детето 2019-2030г. ✅ ✅✅Против „Джендър“ образованието в училищата . ✅✅ Против отнеманията на деца от годни родители поради бедност вместо да бъдат стимулирани от държавата ! ✅ ✅✅✅Представяме ви КАЗУСИТЕ , В КОИТО СМЕ УЧАСТВАЛИ И СМЕ УСПЯВАЛИ ДА ВЪРНЕМ ДЕЦАТА ОТНЕТИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ. ЗА ДЕСЕТКИТЕ ОТНЕТИ ОТ СОЦИАЛНИТЕ И ВЪРНАТИ ОТ НАС ДЕЦА НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ можете да прочете като натиснете върху връзката: https://petarnizamov.com/десетките-отнети-от-социалните-и-върн/ ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни битки срещу социалните и върнатите десетки деца обратно при биологичните им и любящи ги родители. ✅✅✅Знаете за нашата борба за въвеждане на час по родолюбие в училищата. ✅✅✅ Знаете и за нашата борба срещу НПО-тата в училищата и опитите за промиване на мозъците на малчуганите. ✅✅✅ Знаете и за закрилата, която сме предоставяли на бедни, болни, възрастни и сиргаци, които сме настанявали в общински жилища, дарителски и кръводарителски акции. ✅✅✅ Знаете и за борбата на Политическа партия (в процес на регистрация) – „РОДИНА“ срещу Статуквото. Срещу олигарсите и техните покровители и създатели. ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни и граждански битки срещу застрояването на дивите дюни, зелените площи. Срещу обгазяването и замърсяването на земята, водата и въздуха. ✅✅✅Знаете за спрените строежи на плажовете след нашите акции. ✅✅✅Знаете за уволнените директори на областни дирекции по социално подпомагане, началници на РПУ-та, на кметове на общини – отстранени от длъжност и обвинени в корупция след нашите разкрития и граждански действия. ✅✅✅Знаете за нашите гражданско движение и цивилните отряди за защита на жените и вярата, осъществяващи защита на границата на България срещу нелегално нахлуващи през нея мигранти и дезертьори от ИСИС, АлКайда, Ал Нусра и др. ✅✅✅Знаете за подкрепата, която получваме от управляващата партия в Италия, Шведски демократи, СПД – Чешка република и мн. други патриотично настроени парламентарни политически групи и организации в Западна и Централна Европа. Ние не говорим, ние действаме. Ние работим в полза на обществото, а не си чешем езиците ! Петър Низамов Председател на „Български юридически комитет“ Председател на „Свободна Европа“ Председател на „Evropský štít – Česká republika“ Собственик и администратор на PetarNizamov.com : Сдружение „БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ – защита на гражданите с правни средства“ Association „BULGARIAN JUSTICIARY COMMITTEE – Protection of the Citizens by Legal Means“ ЕИК/Булстат : 205028308 Седалище и адрес на управление: област Бургас, община Бургас гр. Бургас 8000 ул. Гладстон No 18 Имейл: [email protected]

NO COMMENTS

КОМЕНТИРАЙТЕ СВОБОДНО !