След пораженството на Премиера за „Македония“ е време да насрочим първия от многожеството протести, които предстоят в София!

Кирил Петков
Кирил Петков, трябваше да не бягате от часовете по история и щяхте да знаете, че …
януари 22, 2022
пиринска македония
Защо „македонците“ от Пиринска Македония в този филм говорят на български език и македонската телевизия им превежда на северно-македонски?
януари 26, 2022

След днешните изявления по казуса „Македония“ е време да насрочим дата за първия от многожеството протести, които предстоят в София!

Чакахме прекалено дълго и вече е време за протести ! Дадохме им време да се вразумят, да помислят, но резултатът е никакъв.
Кирил Петков – американският троянски кон, се разигра.

Протестът ще е, защото на срещата в РСМ Петков е игнорирал изцяло темата за историята и езика, а това са основните стълбове в нашата външна политика спрямо Македония.

Нямам думи какъв мекушав сме си избрали.

протести

протести

ИНТЕРЕСЪТ НА БЪЛГАРИЯ ПО ОТНОШЕНИЕ НА МАКЕДОНИЯ Е ДА СПРАТ ДА НИ КРАДАТ ИСТОРИЯТА И ДА ПРИЗНАЯТ ИСТОРИЧЕСКИТЕ ФАКТИ!

Да спрат антибългарската си пропаганда в образователната им система. Да признаят българския език като основа на техния! А НЕ НЯКАКВИ ИКОНОМИЧЕСКИ ВРЪЗКИ С НАЙ-НИЩОЖНАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА!

Протести ще има! В България НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ФАШИЗЪМ! Били сме под принуда съюзници на Германия, защото, когато 300 000-на немска смазана военна машина е била на Дунава, не сме имали избор освен да се съгласим или да бъдем пометени за 1 ден, както Югославия!
Това, че другарите ти от БКП се опитваха да втълпят това на хората за да оправдаят избиването на българската интелигенция по заповед на Сталин след 9 Септември 1944г., не значи, че Царство България не е било демократично и проспериращо!
Извинявам се за емоционалния пост, но ми е трудно да преглътна какво стори този плазмодий! Преди мислех, че от Буци Тиквунов Мутрафонов няма по-лошо, но изглежда, че нещата са най-малкото на кантар…
Как е възможно да отидеш при премиер на един ден и да се излагаш като кифладжия.
За какъв икономически растеж говориш във взаимоотношенията ни с РСМ! С най-изостаналата страна в Европа след Албания, най-корумпираната, най-бедната и с най-просто, и най-ограничено население.
За какъв икономически обмен ми говориш, Траволта? Та те имат наполовината от нашия БВП… Те са по-бедни от нас и с по-ниска средна работна заплата.
Кои точно български продукти смяташ, че ще започнат да купуват със събраните си стотинки? Или смяташ да съживиш икономиката с Македонски дeнари? 😃 Ти нас не ни взимай за толкова глупави…
Кой си мислиш, че заблуждаваш? Ние да не пасем трева бе, „Мистър Харвард Интернейшънъл“ или предпочиташ да се обръщам с „мусю“?
Това, че сме бедна държава, не значи, че няма образовани хора, които са учили в университета и не са преписвали, или ходили на изпитите с „хендс фрий“…
Ти призна, че българите са били фашисти.
Не, моето момче, не ние сме били фашисти, но ти със сигурност си един комунист, на който му се привиждат фашисти, защото комунисти като теб не могат да виреят без да си измислят въображаеми врагове…
Даже Цар Борис III е помилвал много терористи като твоите другари от вашата банда. Нещо, което е една от големите му грешки.
Един от тях е Лазар Колишевски, по чиято заповед са избити маса народ – български националисти в Титова Макеодния!
И ти си следващият след Георги Димитров.
Вече записа името си с черни букви в историята на България и прокобата ще тегне над твоето семейство както е било към Поп Кръстю!
ПЕТЪР НИЗАМОВ
Председател на „Български Юридически Комитет“

N.B.

Важно е да се отбележи, че това ВМРО, за което пишем няма нищо общо с комунистическото ВМРО на Каракачанов (Агент „Иван“ – доносник на 6-то управление на Държавна сигурност) и неговите  протежета Джамбазки и Александър Сиди. Та точно техните господари от БКП и водещи офицери от ДС проведоха кърватата и насилствена македонизация в Пиринска Македония, изгониха българските бежанци от Егейска Македония в Югославия…

Наскоро пък хванатият да кара с огромно количество алокохол в кръвта след запой с леки жени в Банско – Ангел Джамбазки, основа самозван „Общобългарски комитет за защита на националния интерес в Македония“, в който самите членове дискредитират каузата: Първо с това, че голяма част от тях са действащи политици, депутати и евро-депутати като безпардонния простак Анрей Слабаков (ВМРО), Искрен Веселинов (ВМРО), авторът в комунистическия парцал в-к „Труд“ – Кристиян Шкварек, редакторът на профанизиращото реалити „Фермата“ – Костадин Филипов и др. водевилни лица. В същото време са пренебрегнати истински борци на каузата като Никола Григоров от „Сите българи заедно“, Петър Низамов (Председател на „Български юридически комитет“ и автор в този сайт) и много други лица ценни за каузата. Така, че този т.нар. „Общобългарски комитет за защита на националния интерес в Македония“ е нищо повее от поредната ПИАР платформа на ВМРО на Каракачанов, който въпреки, че стои в сянкаслед изборите за нови председатели, той е собственик на всички имои на ВМРО и им дърпа конците. Българска работа… Хубава като идея, но българска като изпълнение и вероятно няма да постигне обявените цели, защото реланите им цели са гласове за ВМРО за следващите избори. 
Протести трябва да има! Някой може ли да обясни каква е тази тайна визита на Кирил Петков в Македония след изказванията на новият им премиер, че няма да договарят историята! Защо се поддават на натиск нашите марионетки?
Какво по дяволите би казала Германия, ако в Австрия учат австрийските немчета в учебниците, че немците в Германия са татаро-монголи, а езикът им не се казва немски, ами австрийски. Че Германия е откраднала австрийската азбука и я ползва като своя. Че Бетовен не е творил на немски, ами на австрийски език, а Густав фон Струве се е борил за независмост на австрийския народ (каквото и да означава това) срещу германския завоевател.
Какво по дяволите ще каже Румъния, ако в Молдова ги обявят за някакъв тюрко-алтайски народ като куманите например, а тях си за чистокръвни даки.
Така, че в ЕС да не се правят на три и половина.
Когато гърците бяха сложили „на пауза“ кандидатурата на Македония в ЕС, тогава не мислеха за санкции срещу гърците.
Нека първо Германия признае баварски или саксонски език и нация за да ни казват на нас какво да признаем или не…
ПЕТЪР НИЗАМОВ
Председател на „Български Юридически Комитет“

Кирил Петков, трябваше да не бягате от часовете по история и щяхте да знаете, че …

Кирил Петков, българите не са фашисти!

Кирил Петков, трябваше да не бягате от часовете по история и щяхте да знаете, че за строежи на училища, църкви, ж.п. линии, за урбанизация, образование и пр. в „поробената от зверствата на фашисткия режим“ Македония, „бугарските фашисти“ дават около 45% от целия бюджет на България за 1942г.

протести

✅✅✅Реално с признанието си за „зверствата на българските фашисти“ неукият по история Кирил Петков нарича Цар Борис III фашист, защото през голяма част от разглеждания период 1941-44г., когато „бугарските фашисти“ били „окупирали наследниците на античните македони на Александър Велики“, той е управлявал България почти самолично.

✅✅✅Знаете ли, че България е станала съюзница на Германия,

✅когато вашите съпартийци също са били съюзници с нея и

✅когато Хитлер е поставил нота да бъде пропусната през България стоящата на Дунава 300 000-на бронирана немска армия, за да помогне на италианците в Гърция.

✅Същата армия, която само преди няколко месеца е премазала Франция за 20 дни и реално изборът на Цар Борис III е бил, или да бъде прегазен за 1 ден, както Югославия, или да стане съюзник на Хитлер.

✅✅✅През март – април 1941 г. германските войски атакуват Югославия и Гърция от българска територия, с което де факто и България става съвоюваща страна, но това не прави България фашистка държава.

✅✅✅В този момент абсолютно нищо не се е знаело за зверствата на нацистите в лагерите на смъртта. Нещо повече! Хитлер е бил нещо като суперзвезда в западната и комунистическата преса.

Приятелите – Хитлер и Сталин още не са се скарали …
✅✅✅Българските комунисти (от вашата партия) възторжено приветстват немската армия при преминаването и през България, която тогава още е съюзник на „големият съветски брат“.
✅✅✅Единствените протестирали срещу това решение на Царя и Парламента не са БКП, а осъденият задочно след 9 Септември деец на БЗНС и невъзвращенец – Г.М. Димитров, който и тогава успява да избяга на полицията.

✅✅✅След края на бойните действия България получава възможността да администрира до края на войната Вардарска Македония.

✅