Всеизвестно е ,че днес във Вардарска Македония се извършва див и варварски геноцид над българите в Македония

278
0

Всеизвестно е ,че днес във Вардарска Македония се извършва див и варварски геноцид над българите в Македония – коренното население на тези земи от хилядолетия.

Българите в македония
българите в македония
Първоначално този геноцид се извършва чрез насилственото ПРЯКО сърбизиране на българите в Македония с нечуван и невиждан сръбски терор по тези древни български земи.
За който терор достатъчно доказателство е ужасяващия репортаж от мястото на събитието „Войната се връща „ на френския журналист Анри Пози.
След 1944 година сръбския окупатор поема нова стратегия – посръбчване чрез македонизма – старата сръбска идея на Стоян Новакович :
Откъсване на българите от българския им корен чрез македонизма и след това постепенното им сърбизиране.
Който сръбско руско болшевишки македонизъм също се налага по македонските земи с нечуван и невиждан сръбско болшевишки терор и тотална всеобхватна македонистична пропаганда ,която цялостно фалшифицира историята на Македония , богохулно мародерства живота и дейността на всички революционери и просветители от македонските земи!
И разбира се чрез тотално потъпкване на основните човешки права на българите – коренното население на Македония.
Което население И ДНЕС ПРЕД ОЧИТЕ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ И ВСИЧКИ ПРАВОЗАЩИТНИЦИ единствено все още не е вписано в сръбско руската конституция на поробена Македония.
Напук на уж всеобхватните и задължителните за всички държави по света Конвенция за геноцида и Международната харта за правата на човека.
Едно ужасяващо пряко свидетелство на този нов македонистичен терор е разтърсващата изповед на мъченицата Благородна Божинова „Жертвено поколение“.
Съгласно стратегическите интереси на САЩ и ЕС Македония и Албания ,както и всички останали страни от Западните Балкани ТРЯБВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да влязат в ЕС.
И затова вече сме свидетели на един невероятен и всестранен натиск върху нас българите да пренебрегнем историческата истина, да пренебрегнем българските национални интереси и да стъпчем брутално нормалните човешки права на българите в Македония .
За да помогнем на престъпниците в Скопие геноцида над българите по Вардарско да стане ЗАКОННА ЕВРОПЕЙСКА ПОЛИТИКА.
За да помогнем на Белград да увековечи сто годишното сръбско иго над българите в Македония за вечни времена.
И в тази обстановка на ожесточен натиск върху българските управници ,страховете ми почват да стават особено големи ,поради следните причини:
1.Жестокият всестранен натиск за договаряне е изцяло върху България , върху българските политици ,върху българското обществено мнение и нито дума срещу престъпниците от Скопие.
2.И на България и на Северна Македония политиците и управниците са тотално зависими от Москва.
Което означава ,че поведението им и от двете страни се определя и диктува от Кремъл.
3.България се управлява от 1944 година досега от тотално безродни , неграмотни ,некадърни и изключително кьопави руско болшевишки колониални еничари.
4.Ако се премахне македонистичния геноцид над българите в Македония , сегашните управници в Скопие няма да имат абсолютно никакво бъдеще.„
Срещу което те ще се борят със зъби и нокти, защо комунист от власт никога доброволно не се отказва.
Особено сръбско руските колониални еничари.
5.Същото се отнася за всевъзможните скопски драскачи ,маскирани като историчари , журналисти , вестникари ,телевизионери и всякакви други сръбско руски лъжци и фалшификатори ,които са получавали досега неброени пари за да налагат ,пропагандират и официалиризат сръбско руските македонистични лъжи.
Те също при спиране на насилственото налагане на македонстичните лъжи ще останат безработни.
6.Сърбия и Гърция от милион извори вода ще карат за да опазят македонизма и да запазят общата си граница ,за да гарантират досегашните си придобивки за сметка на България и за да си осигурят постепенното замиране на българската народност.
7.Русия много трудно ще се откаже от тоталния си контрол над Македония и упорито ще си продължи своята вековна убийствената политика срещу българската народност – независимо къде се намират българите.
Защото нейния вековен стремеж е максимално ограбване на българите и постепенното ни изтриване от картата на Балканския полуостров.
А македонистичния геноцид над българите в Македония изцяло обслужва този стремеж.
8.Днес Европейския съюз е надупчен като решето от всеобхватното руското влияние и по най високите етажи на управление , особено силно в Германия, Франция ,Австрия , Холандия, Чехия, Словакия ,Словения ,Унгария, Хърватия, Швеция , Турция , Полша и др.
Даже и главната комисарка на ЕС г-жа Урсула Фон дер Лайен с въпиещото си българомразие и ахмашката си подкрепа за македонистичния геноцид над българите в Македония категорично показва ,че е изцяло от рускозависимия лагер на бившите германски канцлери Шрьодер и Меркел.
9.Русия има изключително силно влияние върху много американски политици и дипломати , пряко занимаващи се с проблема влизане на Македония в ЕС.
Затова сме свидетели на такава ожесточена американска подкрепа за македонистичния геноцид над българите в Македония от Габриел Ескобар, американския пратеник за Западните Балкани и конгресмените Клаудия Тени и Уилям Кийтинг.
Която подкрепа нямо нищо общо с науката и особено с опазването на човешките права – основният принцип в политиката на САЩ.
10.Руският колониален губернатор на България г-н Румен Радев чрез един нов изборен театър бе преназначен за още пет години.
А петте негови години Радево президентско управление досега красноречиво показаха , че той хал хабер си няма от българска дипломация ,тотално е ампутиран от български национални чувства , изцяло следва и обслужва само руските интереси .Поради което за пет години не свърши и за пет пари полезна работа относно спиране на сръбско руския македонистичния геноцид над българите в Македония .
Затова даването на български паспорти за българи от Македония стана изключение, затова си назначи като премиер таварищ Янев, който на всеослушание гръмко заяви ,че ще решава македонския въпрос без науката!
Сигурно също като Жоро Мастиката.
11.Назначените от таварищ Радев чрез 1200000 мъртви души в избирателните списъци за бъдещи управници – Кирил Петков , Асен Василев и евентуални бъдещия балон дипломат Даниел Лорер изобщо хал хабер си нямат от български национални интереси ,от българска дипломация , тотално са ампутирани от български чувства и показаха ярки намерения да ИЗТЪРГУВАТ ВЛИЗАНЕТО НА МАКЕДОНИЯ В ЕС.
Никога досега тези пишман управници не са показали ,че имат и поне някакви елементарни познания по история и българска дипломация и освен това ни демонстрират ежедневно , че са тотално ампутирани от някакви доброжелателни чувства към поробените българи в Македония.
12.Твърдата ,непроменена нито на йота позиция на скопските управници през цялото време на преговори.
Те с нищо не показаха ,че ще потърсят някакво разумно решение в съответствие с Божиите закони, с Копенхагенските условия за влизане в ЕС ,с Конвенцията за геноцида ,с международната харта за правата на човека , с подписаните международни договори за самоопределение на народите и с изискването за осигуряване на права на българите в Македония също като на албанците.
Сигурно защото знаят ,че Русия е твърдо с тях и че европейските управници и дипломати ,които са били на богати ручоци и размяна на подаръци в Македония ,твърдо ще ги подкрепят.
Поради всичко изложено дотук, наистина много се притеснявам ,че нашите безродни руско болшевишки управници ,дирижирани от Москва и нейния главен съюзник на Балканите – Сърбия ,ще подпишат някакви мъгляви и неразбираеми договори с престъпниците по Конвенцията за геноцида от Скопие и ще направят македонистичния геноцид над българите в Македония и европейска политика.
Дай Боже да не съм прав.
Н-Григоров
Тъжното картинно изображение на геноцида над българите в Македония е на художника Димитър Стоилов.

N.B.

Важно е да се отбележи, че това ВМРО, за което пишем няма нищо общо с комунистическото ВМРО на Каракачанов (Агент “Иван” – доносник на 6-то управление на Държавна сигурност) и неговите  протежета Джамбазки и Александър Сиди. Та точно техните господари от БКП и водещи офицери от ДС проведоха кърватата и насилствена македонизация в Пиринска Македония, изгониха българските бежанци от Егейска Македония в Югославия…

Наскоро пък хванатият да кара с огромно количество алокохол в кръвта след запой с леки жени в Банско – Ангел Джамбазки, основа самозван “Общобългарски комитет за защита на националния интерес в Македония”, в който самите членове дискредитират каузата: Първо с това, че голяма част от тях са действащи политици, депутати и евро-депутати като безпардонния простак Анрей Слабаков (ВМРО), Искрен Веселинов (ВМРО), авторът в комунистическия парцал в-к “Труд” – Кристиян Шкварек, редакторът на профанизиращото реалити “Фермата” – Костадин Филипов и др. водевилни лица. В същото време са пренебрегнати истински борци на каузата като Никола Григоров от “Сите българи заедно”, Петър Низамов (Председател на “Български юридически комитет” и автор в този сайт) и много други лица ценни за каузата. Така, че този т.нар. “Общобългарски комитет за защита на националния интерес в Македония” е нищо повее от поредната ПИАР платформа на ВМРО на Каракачанов, който въпреки, че стои в сянкаслед изборите за нови председатели, той е собственик на всички имои на ВМРО и им дърпа конците. Българска работа… Хубава като идея, но българска като изпълнение и вероятно няма да постигне обявените цели, защото реланите им цели са гласове за ВМРО за следващите избори. 

Още по темата:

Previous articleЗащо лидерите на “македонската” ВМРО като ген. Протогеров са БЪЛГАРСКИ генерали участвали във войните?
Next articleВероятните наследници на древните македони след гърците, не са северномакедонците, а каракачаните
Avatar of петър низамов
Роден на 11 Септември 1985г. в семейство на учителка и синдикалист. Пра-прадядо ми е Поп Георги Стоянов Джелебов - апостол за освобождение на Странджа! 1992г. След изпит съм приет в СХЕУ „Св.Св. Кирил и Методий” и изучавам два западни езика от първи клас. Приет съм през 199г. В Английска езикова гимназия „Гео Милев” в Бургас. Завърших висше образовение в Бургаския свободен университет – специалност „право” през 2018г. с отличен. Докторант по наказателно право в СУ и дипломиран магистър-фармаколог от МУ-Пловдив. Основател и организатор през 2016г. на две каузи , превърнати по-късно в благотворителни неправителствени организации. Това са малка част от децата, които сме върнали, водейки безплатни съдебни дела, чрез Български юридически комитет – БЮК, на който аз – ПЕТЪР НИЗАМОВ, съм председател . Деца, които са били неоснователно отнети от службите по закрила на детето, от ДОБРИ и ГОДНИ, но БЕДНИ родители, без да бъдат подпомогнати материално, въпреки, че ДА „Закрила на детето“ е под юрисдикцията и под управлението на Агенцията по СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ ! Не става въпрос за липса на родителски капацитет, а за липса на материални условия, за които държавата е длъжна да осигури един нормален минимум на всяко дете. Ние разкрихме през 2016г., че отнетите деца се дават на приемни семейства, на които държавата плаща над 900 лв./мес./дете. Пари, които ако се дадат на биологичните родители, последните биха им създали прекрасни условия. Знаете за разкритията ни и за корупционна схема в институцията, която се занимава буквално с продажба на български деца на чужденци. Чрез междинни семейства, които социалните определят самостоятелно и безконтролно да осинивяват децата срещу заплащане, децата се изкарват в чужбина, където подставените осиновители предават за осиновяване децата на чужденци извън юрисдикцията на България. По този начин се заобикаля процедурата съгласно закона, която включва обстойна проверка на миналото на осиновителя-чужденец и преценка на риска да бъде предоставено или използвано от него за развратни действия след като са изчерпани всички възможности детето да бъде осиновено от български гражданин. Децата, взети, защото уж били под риск, се предават на непроверени чужденци, където може да са в по-голям риск. Избягват една опасност като излагат децата на сто други. Разбира се, това се случва след разговори на четири очи и платени крупни суми под масата на държавните служители. Пари, за които имаме съмнение, че се разпределят нагоре по веригата и достигат до черните каси на партиите, където се използват за купуване на гласове по избори. Миленчо, Ицо от Варна, бебе Александър от с. Арда, Смолянско, триете деца на вдовицата Даниела Колева от Сливен, 11-те отнети деца на най-голямото българско етническо семейство в Русе, бебето в с. Смирненски, детето на Донка Иванова от Ямбол и много, много други казуси, завършвали или, които ще завършат добре поради щастливата случайност да се заемем с тях БЕЗПЛАТНО. А колко други има, на които не можем да помогнем. Службите по закрила (отнемане) на детето са отнели – за 2018г. – 3000 деца, а за 2019-та година, само до Август изведените от семейството са 2000. Многократен рязък ръст през последните години на изведените от семействата деца, който ние няма да допуснем, защото имаме достатъчно доказателства, че се извършва под чуждестранно давление. Финансирането на мерки от Плана за действие за изпълнението на Националната програма за превенция на насилието и злоупотребата с деца (2017 – 2020 г.) и особено на мерките за повишаване на капацитета на специалистите за ранна оценка и сигнализиране на домашното насилие със средства предоставени от чужда държава е недопустимо. Засяга основни елементи на националната сигурност, защото предоставя възможност за чуждо влияние (в конкретния случай Норвегия чрез Норвежкия финансов механизъм). Остава впечатлението, че Норвегия, чрез финансирането на мерки от плана за действие, се опитва да прокарва вече възприети в скандинавските държави методи на работа, които методи най-меко казано са спорни и имат дълбоко травмиращи за семействата последици. Тук и на PetarNizamov.com можете да научите за дейността ни по ✅✅✅✅ връщане на деца, отнети от социалните от годни, но бедни родители и ✅ да бъдете информирани за това което в медиите крият от вас.✅✅ Знаете и за нашата борба срещу Стратегията за детето 2019-2030г. ✅ ✅✅Против „Джендър“ образованието в училищата . ✅✅ Против отнеманията на деца от годни родители поради бедност вместо да бъдат стимулирани от държавата ! ✅ ✅✅✅Представяме ви КАЗУСИТЕ , В КОИТО СМЕ УЧАСТВАЛИ И СМЕ УСПЯВАЛИ ДА ВЪРНЕМ ДЕЦАТА ОТНЕТИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ. ЗА ДЕСЕТКИТЕ ОТНЕТИ ОТ СОЦИАЛНИТЕ И ВЪРНАТИ ОТ НАС ДЕЦА НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ можете да прочете като натиснете върху връзката: https://petarnizamov.com/десетките-отнети-от-социалните-и-върн/ ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни битки срещу социалните и върнатите десетки деца обратно при биологичните им и любящи ги родители. ✅✅✅Знаете за нашата борба за въвеждане на час по родолюбие в училищата. ✅✅✅ Знаете и за нашата борба срещу НПО-тата в училищата и опитите за промиване на мозъците на малчуганите. ✅✅✅ Знаете и за закрилата, която сме предоставяли на бедни, болни, възрастни и сиргаци, които сме настанявали в общински жилища, дарителски и кръводарителски акции. ✅✅✅ Знаете и за борбата на Политическа партия (в процес на регистрация) – „РОДИНА“ срещу Статуквото. Срещу олигарсите и техните покровители и създатели. ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни и граждански битки срещу застрояването на дивите дюни, зелените площи. Срещу обгазяването и замърсяването на земята, водата и въздуха. ✅✅✅Знаете за спрените строежи на плажовете след нашите акции. ✅✅✅Знаете за уволнените директори на областни дирекции по социално подпомагане, началници на РПУ-та, на кметове на общини – отстранени от длъжност и обвинени в корупция след нашите разкрития и граждански действия. ✅✅✅Знаете за нашите гражданско движение и цивилните отряди за защита на жените и вярата, осъществяващи защита на границата на България срещу нелегално нахлуващи през нея мигранти и дезертьори от ИСИС, АлКайда, Ал Нусра и др. ✅✅✅Знаете за подкрепата, която получваме от управляващата партия в Италия, Шведски демократи, СПД – Чешка република и мн. други патриотично настроени парламентарни политически групи и организации в Западна и Централна Европа. Ние не говорим, ние действаме. Ние работим в полза на обществото, а не си чешем езиците ! Петър Низамов Председател на „Български юридически комитет“ Председател на „Свободна Европа“ Председател на „Evropský štít – Česká republika“ Собственик и администратор на PetarNizamov.com : Сдружение „БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ – защита на гражданите с правни средства“ Association „BULGARIAN JUSTICIARY COMMITTEE – Protection of the Citizens by Legal Means“ ЕИК/Булстат : 205028308 Седалище и адрес на управление: област Бургас, община Бургас гр. Бургас 8000 ул. Гладстон No 18 Имейл: [email protected]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here