“Долу Гешев”, вика Христо Иванов, ама как гласуваха членовете на ВСС издигнати с гласовете на партията му, когато беше министър на правосъдието при Борисов 2?

174
0

След края на всеки мандат, просто припомняме какво свършиха нашите избраници и какво аз разкрих за тях, за това в последващи публикации ще изброим най-фрапиращите изцепки на сегашните и бъдещите депутати и нашите разследвания по отношение на тях.

На първо място в класацията – непобедим, недостижим е Валери Симеонов, след него са хардкор порно-артистите, защитниците на гей паради, гей бракове, осиновявания на деца от хомосексуални двойки, отнемания на деца от биологичните им родители…. Кои са те ли? И питате…

Те са… Тяхното име е… “Америка за България”, пардон – ДА, БЪЛГАРИЯ…

Вече ви показахме за Валери Симеонов, продължаваме с чистите европейски “ценности”, после са гроб, пардон – ГЕРБ, БКП, пардон – БСП и останалите производни на първата…

И чалгата, пардон – Слави. И хазартът (комара) си има партия, така, че циркът е пълен…

Запишете се за известия от сайта, защото ще е интересно…

Да си поговорим за т.нар. “сини” и Христо Иванов, който говори за реформи в правораздаването, прокурорската колегия, а ТОЙ БЕШЕ МИНИСТЪР на ПРАВОСЪДИЕТО по времето на Борисов 2 – до преди 4 години. Е защо тогава не искаше реформи, а Цацаров му беше другарче? Кой, ако не министърът на правосъдието може да внася законопроекти,които касаят именно съдебната власт, за обсъждане в Министерски съвет, който има законодателна инициатива. Министърът на правосъдието е и член по право на Висшия съдебен съвет – върховният дисциплинарен и кадрови орган на съдебната власт!

Е добре тогава! Колко законопроекта за обсъждане е внесъл той като министър на правосъдието от 2014-2017г., които да ограничат пълната власт на главния прокурор.

И нещо още по-интересно!

Как са гласували подкрепените с глас в Народното събрание от неговата партия и него лично 11 члена от парламентарната квота на ВСС, които са подкрепили кандидатурата на Гешев при избора за главен прокурор? Сега вдигат лозунги срещу мафията в прокуратурата, а те лично директно и индиректно са подкрепили кандидатурата му. На който му се спори, да направи справка от заседанието на ВСС. Да провери, кои от гласувалите “ЗА” са от 11-те члена от парламентарната квота на ВСС, и дали Христо Иванов лично и неговите съпартийци, които сега са гребена на вълната срещу корупцията, са подкрепили техните кандидатури за членове на ВСС. Казано на прост език, техните лобита във ВСС подкрепиха ли Гешев за Главен прокурор? Нали не си мислим, че гласуват ей така за някой си без да имат контрол!

В крайна сметка срещу кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор са гласували само:  Лозан Панов – председател на ВКС – член на ВСС по право и членовете на ВСС от СЪДИЙСКАТА КВОТА – Олга Керелска, Красимир Шекерджиев и Атанаска Дишева. Т.е. единствените, които са били против Иван Гешев за Главен Прокурор са издигнати за членове на ВСС от съдийската колегия.

Докато 100% от членовете на ВСС, които са издигнати от Народното събрание на кабинета Борисов 2 , където парламентарната група на “Реформаторският блок”, от която

Христо Иванов беше Министър на Правосъдието и която

имаше доста депутатски места при кабинета Борисов 2 и с чиито гласове те са издигнати въпросните за членове на ВСС,

са гласували “ЗА” Иван Гешев за Главен Прокурор на Република България.

 

И тези “демократи”, които искат силово да наложат едни анти-научни идеологии, родени от някой болен мозък и които по разбирания и същество са си чисти крайни нео-комунисти и даже анархисти, ако питаш мен. Само, че завъртели се като слънчогледи от Русия – на 180 градуса – назапад към парите – Германия и САЩ. На който му се спори, да прочете Маркс и Енгелс. Защото преди 89-та не е било точно по книгите на Маркс. Например отварянето на границите си е част от чистата идеология на анархизма на Пиер Прудон. Аз на тези “Меглени”, “Радановци” и т.п. национални предатели си им викам “психо-десни”, защото са десни, но с раздвоение на личността (шизофрения) и другото им “аз” е последовател на Троцки. Само, че тук революцията не е червена, а розова. И пак искат да е световна. И пак насила.

Лошото е, че тези “ужаси”, защото според мен това ще ни докарат – само ужаси, сега имат голям шанс да влязат в Парламента пак и фондация “Америка за България” да си имат лично техни хора в законодателството.

Просто в никакъв случай не гласувайте за тях. Те корупция няма да борят.

Бойко има способността на унищожи всеки, който се събере с него.

Ето, например пУтрЕотите. Направо ги срази под земята. Жалко, че се оцапа само великото име на ВМРО, което е недостойно носено от колаборантския филиал на БКП, откраднал великото име и председателстван от агент на партия, която създаде и наложи измислен македонски език, със сила и който искаше да наложи даже в малката част от Македония (Пиринския край – Благоевградска област) останала в пределите на Майка България след Втората Световна Война. Нещо, срещу което истинското ВМРО на Даме Груев, Тодор Александров, Ванча Михайлов са дали доста кръв, и сълзи е изплакала българската майка.

А НФСБ не знам как може да се нарича патриотична партия. Остава впечатлението и съмнението, че функцията и, с която тя се справя чудесно, е да профанизира патриотизма и националистическата идеология като цяло. Защото даже безпардонната ни политическа класа в последните 30 години, не беше излъчвала такъв “талант”.

ПЕТЪР НИЗАМОВ

Председател на БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства

May be an image of 1 person and beard
Европейският парламент прие предложение за резолюция, според която ЕС ще бъде обявен за зона за свобода за представителите на ЛГБТ общността. Декларация бе подкрепена от 492 евродепутати срещу 141 против и 46 въздържал се.
Бсп, дпс и радан кънев подкрепиха лгбт-общността

Текстът на резолюцията на български език можете да прочетете тук

 

Ето как гласуваха българските представители в Европейския парламент:

Въздържали се: Асим Адемов, Александър Йорданов, Ева Майдел, Андрей Новаков (ГЕРБ/СДС)

За: Радан Кънев (ДБ), Андрей Ковачев (ГЕРБ/СДС), Атидже Алиева-Али, Илхан Кючук и Искра Михайлова (ДПС), Сергей Станишев, Елена Йончева, Петър Витанов, Иво Христов, Цветелина Пенкова (БСП)

Негласувал: Емил Радев (ГЕРБ/СДС)

Алернативата, алтернативата буквално е плашеща!

Преди години така и не се установи откъде идват доходите на „Протестна мрежа”, в която се подвизаваше Цонева. Същата “Протестна мрежа”, която се опитваше да определя кое е правилно и кое не, кои пари са “ок” и кои не, коя истина е правилната и коя не им допада. Трогателни бяха обясненията им за финансиране чрез скромни дарения на техни поддръжници, направо да пуснеш сълза. От какво се издържат – некоректен въпрос, отхвърля се!
За организациите, в които с Цонева (заедно с Генов Стайков и Павлов) осъществяват дейност, както и получени от тези юридически лица финансирания от Институт „Отворено общество“, Тръст за гражданско общество в Централна и Източна Европа и фондация „Америка за България, също нищо…

Христо иванов "долу гешев", вика христо иванов, ама как гласуваха членовете на всс издигнати с гласовете на партията му, когато беше министър на правосъдието при борисов 2? 164899709 10215020763551615 7735976056203470153 n 601x600 min христо иванов в интервю, представящо новата партия, христо иванов казва :"да кандидатствам за работа пред всеки един от вас за това как да се превърнем в политически инструмент за вашите интереси, да работим за тази голяма българия". Петър низамов христо иванов Христо иванов "долу гешев", вика христо иванов, ама как гласуваха членовете на всс издигнати с гласовете на партията му, когато беше министър на правосъдието при борисов 2? 164708062 10215020763191606 4504312463376585291 n 800x591 min христо иванов в интервю, представящо новата партия, христо иванов казва :"да кандидатствам за работа пред всеки един от вас за това как да се превърнем в политически инструмент за вашите интереси, да работим за тази голяма българия". Петър низамов христо иванов Христо иванов "долу гешев", вика христо иванов, ама как гласуваха членовете на всс издигнати с гласовете на партията му, когато беше министър на правосъдието при борисов 2? 164359368 2477457692378333 4827607136808519654 n 491x600 min христо иванов в интервю, представящо новата партия, христо иванов казва :"да кандидатствам за работа пред всеки един от вас за това как да се превърнем в политически инструмент за вашите интереси, да работим за тази голяма българия". Петър низамов христо иванов Христо иванов "долу гешев", вика христо иванов, ама как гласуваха членовете на всс издигнати с гласовете на партията му, когато беше министър на правосъдието при борисов 2? 164199290 10215020764031627 7287510269527601561 n 475x600 min христо иванов в интервю, представящо новата партия, христо иванов казва :"да кандидатствам за работа пред всеки един от вас за това как да се превърнем в политически инструмент за вашите интереси, да работим за тази голяма българия". Петър низамов христо иванов

Дамата вляво /в червено/ е същата дама вдясно, на предизборния плакат.
Вляво е заедно с Асен Генов – организатор на ДАНС with me, двамата гордо носят лика на спонсора – Джордж Сорос на гърди – най-грижовния към децата чичко на света и най-тъгуващ по Истанбулски конвенции и ранно сексуално образование;
Вдясно вече е отзивчива към мечтите на всяко българско дете…
Приятели, на 5 април ще е късно.
Дотогава е времето за мислене и действие.

Само познаването на Истината ни прави свободни.

Малко още за “Да, България” !

Помните ли Емил Джасим? Той отново изпълзя! Сега е член на националния съвет на ПП “Да,България”на Христо Иванов , в чийто сайт четем мотото : “…Отговорността и куражът да защитаваме непреклонно ценностите си правят една нация голяма и изправена.
България може да застане високо. ”

В интервю, представящо новата партия, Христо Иванов казва :”да кандидатствам за работа пред всеки един от вас за това как да се превърнем в политически инструмент за вашите интереси, да работим за тази Голяма България”.

Христо иванов "долу гешев", вика христо иванов, ама как гласуваха членовете на всс издигнати с гласовете на партията му, когато беше министър на правосъдието при борисов 2? Екранна снимка 16 христо иванов в интервю, представящо новата партия, христо иванов казва :"да кандидатствам за работа пред всеки един от вас за това как да се превърнем в политически инструмент за вашите интереси, да работим за тази голяма българия". Петър низамов христо иванов

Надолу ще прочетете, че тези гръмки слова са единствено продукт на пропаганда за повече гласове на изборите, защото в редиците им намираме едни от най-изявените анти-българи, омразни на всички обичащи България.

,,Българинът“ Емил Джасим изпълзя зад 2,6 млн.лв от фондация ,,Америка за България“

Това е скандално известния и изгонен от НГДЕК Емил Джасим.  Джасим е бивш учител от НГДЕК, но е напуснал след скандали. Сега се подвизава и като програмен директор на Център за образователни инициaтиви. Джасим е известен с отричането на баташкото клане , както и с репликата ,,Вие българите трябва да свикнете че сте просто един от многото етноси, които живеят тук“

На деня в който целия български народ чества годишнината от обесването на Левски, един индивид не се посвени да дава интервюта, в които да осмива  и подменя исторически факти от българското освобождение от турско робство.

Кой  обаче стои зад ПП “Да,България”(където той е член на националния съвет) и Центъра за образователни инициaтиви /чийто програмен директор е г-н Джасим/ и как въпросните организации се финансират и от кого. Отговорът го дава самия Джасим:

Emil Jassim
,,Докато пратени от Путин руски ветерани обучават „доброволците“ в български паравоенни организации, Фондация „Америка за България“ (America for Bulgaria) даде вчера 2,6 млн. лв. за финансиране на проекти на 23 училища за модернизация на учебната среда и използване на съвременни образователни методи и технологии в учебния процес.

Всеки е свободен да си направи изводите сам, доколкото му позволява интелектуалният капацитет.“

И така, парите на Америка за промиване на мозъци са добре дошли. Помощта от доброволците на границата за личната сигурност на гражданите е лоша обаче, според ,,българина“ със странно арабско име и  цитати на корана на профила си !

Явно сигурността по границата му е болна тема, нали именно там спират съмнителни индивиди с арабски имена, без документи , всичките твърдящи , че бягат от Сирия. Исляма трябва да влиза спокойно в Европа,необезпокоявано и безпроблемно. Без значение, колко от ,,мигрантите“ са готови да станат на фоерверки в препълнен европейски площад, с викове ,,Аллах акбар“.

%d0%b5%d0%bc%d0%b8%d0%bb-%d0%b4%d0%b6%d0%b0%d1%81%d0%b8%d0%bc1

Джасим е бивш учител от НГДЕК, но е ИЗГОНЕН след скандали.

Сега се подвизава като програмен директор на Център за образователни инициaтиви и е кандидат за министър на образовението :

Джасим е известен с отричането на баташкото клане , както и с репликата ,, ,,Вие българите трябва да свикнете че сте просто един от многото етноси, които живеят тук“

Ето какво казва арабския българин Джасим по повод отпадането на някои произведения от учебнците:

,,Да, никой не отрича ужаса на Батак, нито насилствените помюсюлманчвания, които са се случвали на ОПРЕДЕЛЕНИ места в ОПРЕДЕЛЕНИ периоди, нито причините за хайдутството. Но можете ли да отречете, че през 19-ти век очевидно българите търговски започват да ЗАВЛАДЯВАТ  Османската империя? Че българските абаджии от Хамбара в Цариград шият униформите за цялата османска войска?“

Разбирате ли уважаеми наследници на гордите български завоеватели. Не само не сме били клани и избивани 500 години от турците,не само сме живели мирно и щастливо с тях, но и дори ние сме тръгнали да ги завладяваме малко преди руснаците да ни осуетят коварния план. Аз лично, почти почувствах вина от този факт. Чудя се как Турция още не ни е обвинила в търговски геноцид над клетия турски еснаф проведен през 19 век от агресивните българи.

Това,  разбира се е една от многото изцепки на натурализирания арабин, който ни учи на политически коректна и съобразена с евро-директивите история.

Нека  видим какво казва човекът, позволил си да провежда уроци по история в ..джамия, на деня в който почитаме паметта на Апостола.

“Обесването на Васил Левски“ на Ботев е със сигурност издадено повече от две години след смъртта на Левски в края на 1875 година, когато така нареченото Старозагорско въстание, в което участват 16 души цифром и словом, се проваля.“

,,Българите преди 1944 година, дори в 19 век по време на турската власт, са супер инициативни.  Но който е бил инициативен и в добри отношения с турската власт, е можел да има един пазар от Дунава до Йемен.

За сведение на Джасим, въстанието е много масово в селата около Стара Загора[1]. Над 800 души участват в образуваните 6 големи селски чети. Някои от четите пристигат в околностите на Стара Загора в очакване да се присъединят към въстаниците от града. Водят се тежки сражения около селата Обручище, Самуилово и Елхово. Четите на Руси Бакърджията (100-120 души) и на Стефан Чифутов (105 души), водят сражения с турците в околностите на село Елхово. Едновременно с това въстание в Шуменско иРусенско (Червеноводска въстаническа чета) действат 2 малки чети, Но за ,,историка“ Джасим, фактите не са от значение.

Джасим продължава с новата ВЕЧЕ знайно от кого платена и знайно на кого удобна версия на историята.:

,,Защото статистически, ако видим как се развива Априлското въстание, то се случва от една шепа хора, останалите са си траели, една част ги  е било страх, разбирам ги, други са имали интереси, и тях ги разбирам“

Той разбира , но ние не разбираме как може толкова нагло да се подменя историята. Фактите обаче говорят друго. ,,Шепата хора “ според историците са десетки хиляди –Според исторически сведения жертвите на турската армия са около 70 000 души.Още преди края на въстанието руският консул в Одрин Алексей Церетелев смята, че са разрушени около 200 села с общо население повече от 75 000 души[6]. Според историка Николай Овчаров загиналите са повече от 30 000 души.

,,Историка“ Емил Джасим не се свени да нарича в същото това интервю зверството в Батак-хуманитарна катастрофа причинена от забележете ,,прекомерна сила“ приложена от турската войска.

Не господин Джасим, Батак е безумно жестоко клане на жени и деца, не е ,,хуманитарна катастрофа“ а безумно зверство извършено със съдействието на прехвалената от вас турска власт. Батак е символ на една епоха на робство и насилие, и Батак ще се помни въпреки опитите ви.

Задаваме въпроса и кой стои зад ПП “Да, България” и Център за образователни инициaтиви /чийто програмен директор е г-н Джасим/ и как въпросната организация се финансира и от кого. Може би отговора на този въпрос ще ни даде и отговора на въпроса  ,,Кой иска да подмени българската история и защо?“

Кой има интерес от подмяна на историческите факти свързани с турското робство и кой прокарва ,,новата историческа версия“ ?

Не правим аналог, но пред очите ни все още е отрязаната глава на американския журналист, а палача му се оказа натурализиран арабин, с добро образование, роден и израсъл в Великобритания и неин гражданин.

Но пък, вече е ясно кои и колко плаща на изгонения от НГДЕК ,,учител“ да говори и да учи децата ни на това-,,Америка за България“! Плаща милиони. Честито българи. Парите не миришат. Отворете границите за ,,арабските братя“ на Джасим. Забравете жертвите във влака на гара Бунов/жени и деца/, забравете бомбата на летище Сарафово. Отворете границата, домовете и сърцата си със слабата надежда, че следващата бомба няма да засегне вас или ваши близки. Така повелява добре платения от ,,Америка за България “ г-н Джасим.

Към Христо Иванов – председател на ПП “Да, България”

Щом сте взели в редиците си такива “българи”, не лъжете хората, че ще работите за България… Ще работите за фондация “Америка за България”

Кога ДАНС, ще се поинтересува от тази очевидна противодържавна дейност финансирана от чужбина и кога ще има осъдени за престъпления против Републиката по глава 1-ва на особената част на НК ?

Ще следим случая !

%d0%b5%d0%bc%d0%b8%d0%bb-%d0%b4%d0%b6%d0%b0%d1%81%d0%b8%d0%bc-3

Previous articleВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ИЗНАСЯЛ ВАГОНИ С ЖЕЛЯЗО ИЗПИСАНИ КАТО СКРАП ДОКАТО БИЛ ШЕФ НА СИНДИКАТА В “ПРОМЕТ”?
Next articleДВАНАДЕСЕТ ГОДИНИ ТЕРОР НИ СТИГАТ ! ВРЕМЕТО Е НАШЕ !
Avatar of петър низамов
Роден на 11 Септември 1985г. в семейство на учителка и синдикалист. Пра-прадядо ми е Поп Георги Стоянов Джелебов - апостол за освобождение на Странджа! 1992г. След изпит съм приет в СХЕУ „Св.Св. Кирил и Методий” и изучавам два западни езика от първи клас. Приет съм през 199г. В Английска езикова гимназия „Гео Милев” в Бургас. Завърших висше образовение в Бургаския свободен университет – специалност „право” през 2018г. с отличен. Докторант по наказателно право в СУ и дипломиран магистър-фармаколог от МУ-Пловдив. Основател и организатор през 2016г. на две каузи , превърнати по-късно в благотворителни неправителствени организации.Това са малка част от децата, които сме върнали, водейки безплатни съдебни дела, чрез Български юридически комитет – БЮК, на който аз – ПЕТЪР НИЗАМОВ, съм председател . Деца, които са били неоснователно отнети от службите по закрила на детето, от ДОБРИ и ГОДНИ, но БЕДНИ родители, без да бъдат подпомогнати материално, въпреки, че ДА „Закрила на детето“ е под юрисдикцията и под управлението на Агенцията по СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ ! Не става въпрос за липса на родителски капацитет, а за липса на материални условия, за които държавата е длъжна да осигури един нормален минимум на всяко дете. Ние разкрихме през 2016г., че отнетите деца се дават на приемни семейства, на които държавата плаща над 900 лв./мес./дете. Пари, които ако се дадат на биологичните родители, последните биха им създали прекрасни условия. Знаете за разкритията ни и за корупционна схема в институцията, която се занимава буквално с продажба на български деца на чужденци. Чрез междинни семейства, които социалните определят самостоятелно и безконтролно да осинивяват децата срещу заплащане, децата се изкарват в чужбина, където подставените осиновители предават за осиновяване децата на чужденци извън юрисдикцията на България. По този начин се заобикаля процедурата съгласно закона, която включва обстойна проверка на миналото на осиновителя-чужденец и преценка на риска да бъде предоставено или използвано от него за развратни действия след като са изчерпани всички възможности детето да бъде осиновено от български гражданин. Децата, взети, защото уж били под риск, се предават на непроверени чужденци, където може да са в по-голям риск. Избягват една опасност като излагат децата на сто други. Разбира се, това се случва след разговори на четири очи и платени крупни суми под масата на държавните служители. Пари, за които имаме съмнение, че се разпределят нагоре по веригата и достигат до черните каси на партиите, където се използват за купуване на гласове по избори. Миленчо, Ицо от Варна, бебе Александър от с. Арда, Смолянско, триете деца на вдовицата Даниела Колева от Сливен, 11-те отнети деца на най-голямото българско етническо семейство в Русе, бебето в с. Смирненски, детето на Донка Иванова от Ямбол и много, много други казуси, завършвали или, които ще завършат добре поради щастливата случайност да се заемем с тях БЕЗПЛАТНО. А колко други има, на които не можем да помогнем. Службите по закрила (отнемане) на детето са отнели – за 2018г. – 3000 деца, а за 2019-та година, само до Август изведените от семейството са 2000. Многократен рязък ръст през последните години на изведените от семействата деца, който ние няма да допуснем, защото имаме достатъчно доказателства, че се извършва под чуждестранно давление. Финансирането на мерки от Плана за действие за изпълнението на Националната програма за превенция на насилието и злоупотребата с деца (2017 – 2020 г.) и особено на мерките за повишаване на капацитета на специалистите за ранна оценка и сигнализиране на домашното насилие със средства предоставени от чужда държава е недопустимо. Засяга основни елементи на националната сигурност, защото предоставя възможност за чуждо влияние (в конкретния случай Норвегия чрез Норвежкия финансов механизъм). Остава впечатлението, че Норвегия, чрез финансирането на мерки от плана за действие, се опитва да прокарва вече възприети в скандинавските държави методи на работа, които методи най-меко казано са спорни и имат дълбоко травмиращи за семействата последици. Тук и на PetarNizamov.com можете да научите за дейността ни по ✅✅✅✅ връщане на деца, отнети от социалните от годни, но бедни родители и ✅ да бъдете информирани за това което в медиите крият от вас.✅✅ Знаете и за нашата борба срещу Стратегията за детето 2019-2030г. ✅ ✅✅Против „Джендър“ образованието в училищата . ✅✅ Против отнеманията на деца от годни родители поради бедност вместо да бъдат стимулирани от държавата ! ✅ ✅✅✅Представяме ви КАЗУСИТЕ , В КОИТО СМЕ УЧАСТВАЛИ И СМЕ УСПЯВАЛИ ДА ВЪРНЕМ ДЕЦАТА ОТНЕТИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ. ЗА ДЕСЕТКИТЕ ОТНЕТИ ОТ СОЦИАЛНИТЕ И ВЪРНАТИ ОТ НАС ДЕЦА НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ можете да прочете като натиснете върху връзката: https://petarnizamov.com/десетките-отнети-от-социалните-и-върн/ ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни битки срещу социалните и върнатите десетки деца обратно при биологичните им и любящи ги родители. ✅✅✅Знаете за нашата борба за въвеждане на час по родолюбие в училищата. ✅✅✅ Знаете и за нашата борба срещу НПО-тата в училищата и опитите за промиване на мозъците на малчуганите. ✅✅✅ Знаете и за закрилата, която сме предоставяли на бедни, болни, възрастни и сиргаци, които сме настанявали в общински жилища, дарителски и кръводарителски акции. ✅✅✅ Знаете и за борбата на Политическа партия (в процес на регистрация) – „РОДИНА“ срещу Статуквото. Срещу олигарсите и техните покровители и създатели. ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни и граждански битки срещу застрояването на дивите дюни, зелените площи. Срещу обгазяването и замърсяването на земята, водата и въздуха. ✅✅✅Знаете за спрените строежи на плажовете след нашите акции. ✅✅✅Знаете за уволнените директори на областни дирекции по социално подпомагане, началници на РПУ-та, на кметове на общини – отстранени от длъжност и обвинени в корупция след нашите разкрития и граждански действия. ✅✅✅Знаете за нашите гражданско движение и цивилните отряди за защита на жените и вярата, осъществяващи защита на границата на България срещу нелегално нахлуващи през нея мигранти и дезертьори от ИСИС, АлКайда, Ал Нусра и др. ✅✅✅Знаете за подкрепата, която получваме от управляващата партия в Италия, Шведски демократи, СПД – Чешка република и мн. други патриотично настроени парламентарни политически групи и организации в Западна и Централна Европа. Ние не говорим, ние действаме. Ние работим в полза на обществото, а не си чешем езиците ! Петър Низамов Председател на „Български юридически комитет“ Председател на „Свободна Европа“ Председател на „Evropský štít – Česká republika“Собственик и администратор на PetarNizamov.com :Сдружение „БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ – защита на гражданите с правни средства“Association „BULGARIAN JUSTICIARY COMMITTEE – Protection of the Citizens by Legal Means“ЕИК/Булстат : 205028308Седалище и адрес на управление: област Бургас, община Бургас гр. Бургас 8000 ул. Гладстон No 18Имейл: [email protected]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here