Цигански терор в с. Ново Паничарево – на 30 км от Бургас в Странджа със съдействието на кметицата Яна Жекова

269
0

Цигански терор в с. Ново паничарево - на 30 км от бургас в странджа със съдействието на кметицата яна жекова цигански терор в с. Ново паничарево - на 30 км от бургас в странджа със съдействието на кметицата яна жекова novo paniqarevo цигански терор в с. Ново паничарево - на 30 км от бургас в странджа със съдействието на кметицата яна жекова цигански терор в с. Ново паничарево - на 30 км от бургас в странджа със съдействието на кметицата яна жекова петър низамов цигански терор в с. Ново паничарево - на 30 км от бургас в странджа със съдействието на кметицата яна жековаЦигански терор в с. Ново Паничарево – на 30 км от Бургас в Странджа.
АКО КУКИТЕ НЕ НАПРАВЯТ НИЩО, НИЕ ЩЕ НАПРАВИМ…
СРОК – 1 МЕСЕЦ… АКО НЕ ИСКАТЕ ДА ВИДИТЕ ЗАКОНА “ОКО ЗА ОКО” и “ЗЪБ ЗА ЗЪБ” …
ЦИТИРАМ КАКВО МИ ПИСА ЕДИН БЪЛГАРИН ОТ СЕЛОТО.
Nitro Mitrev :
“Този понеделник се бях разсеял с телефона си на центъра на селото пред кметството, когато ме налазиха с палки изневиделица и не можах да реагирам. Счупиха ми нос, зъби, бях в болница два дни. В сряда ме изписаха. Вчера си изкарах медицинско.
Потресен ставам всеки изминал ден като виждам циганите как мачкат малкото останали български момчета тук. Алтернативата е да ходиш с главата надолу и да си мълчиш. Те са мнозинство и кметицата разчита на тях. Всички се водят на някаква работа по някакви програми и взимат пари срещу подписи.
На нова година се опитаха да ме линчуват, защото бях на неправилното място в неправилния момент. Разминах се с няколко счупени бутилки в главата. Не се оплаках ,защото съм мъжкар а и куките са пълни марионетки. Виждам постоянно бездействието им към тях, за какво става въпрос. Но не можех да оставя нещата така. След време един по един ги хванах и ги наритах.
Бяха се събрали с брадви 30 циганина веднъж, когато го писаха в “българската” медия на “патриота” Валери Симеоновфлагман. Те защитиха циганите, а нас искараха “бургаски батки” . Тогава дойдоха и мои приятели, а полицията ни арестува. По най-долния начин се опитаха да повдигнат обвинения, някакви си. Тях дори не ги закачиха.”

Снимка на петър низамов.Снимка на петър низамов.

Това създание е
Яна Михайлова Жекова -кметицата на с. Ново Паничарево , общ.Приморско, Бургаско,
която допуска ЦИГАНСКИЯ ТЕРОР над българи в селото, под чийто поглед СЕ ИЗВЪРШВА НЕЗАКОННОТО ИЗСИЧАНЕ НА ОБЩИНСКИТЕ ГОРИ и която е ИЗБРАНА С ТЕЗИ ЦИГАНСКИ ГЛАСОВЕ…

СКОРО ЩЕ ДОЙДЕМ НА ВИЗИТА ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ В СЕЛОТО ДА НАПРАВИМ РЕВИЗИЯ НА КМЕТУВАНЕТО И….

 

ХАРЕСАЙ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК :
ПОСЛЕДВАЙ НИ В НАШИТЕ САЙТОВЕ:

КОМЕНТИРАЙТЕ СВОБОДНО !