Home БЛАГОТВОРИТЕЛНИ АКЦИИ Съдия Николай Урумов от СРС, който прибира бакшиши на сватба се държи...

Съдия Николай Урумов от СРС, който прибира бакшиши на сватба се държи нагло в съдебна зала

0
488

На 19-ти и 20-ти декември 2018г. започна делото за постановката на БТВ в Асеновград и бях осъден за това, че бях ударен и ми беше счупен телефона умишлено от оператор на БТВ, който дори не съм докоснал после.

Съдържание :

Съдия Иван Бедачев – който освободи циганите-ислямисти от Асеновград постанови присъдата.

Съдия от срс-народен певец прибира бакшиш на сватбаСъдия николай урумов от срс съдия николай урумов от срс, който прибира бакшиши на сватба се държи нагло в съдебна зала image 7004680 126 съдия николай урумов от срс на 19-ти и 20-ти декември 2018г. Започна делото за постановката на бтв в асеновград и бях осъден за това, че бях ударен и ми беше счупен телефона умишлено от оператор на бтв, който дори не съм докоснал после. Петър низамов съдия николай урумов от срс
Съдия от Софийския районен съд (СРС) не вижда проблем да прибира бакшиш докато изпълнява българска народна песен на сватба. Това става ясно от видео, споделено от магистрата Николай Урумов в негов канал в YouTube. Изпълнението на “Пиян бях, булка Петрано” е натрупало над 114 000 гледания в популярната интернет платформа след публикуването му преди седем години. Деликатният момент в случая е, че малко преди сам да публикува видеото, на което се вижда как чевръсто прибира банкнота от 50 лв. в джоба си, Урумов вече е одобрен с решение на Висшия съдебен съвет (ВСС) от 05 юли 2012 г., като кандидат за “младши съдия” в Софийския градски съд и е допуснат за обучение в Националния институт на правосъдието (НИП).
Действието на Николай Урумов може да се тълкува най-малко като нарушение на няколко от разпоредбите на Кодекса за етично поведение на българските магистрати, според който: “магистратът следва за изпълнява служебните си задължения с предимство пред всяка друга дейност”, “с личното си поведение, и чувство за отговорност в служебната и извънслужебната си дейност, магистратът трябва да дава пример за висок морал и почтеност”, “магистратът следва да се въздържа от всякакви действия, които биха могли да компрометират честта му в професията и обществото”. Какво, ако не компрометиране на магистратската професия, е прибирането на бакшиш на сватба, който се явява нерегламентиран доход, а и едва ли е деклариран пред компетентните към онзи момент власти – данъчни органи и Сметна палата.
По всичко изглежда Николай Урумов се усеща, че не е много редно да съвместява съдийската работа с кариерата на народен певец, взимащ бакшиши от сватбари, защото в имиджова публикация от 2018 г., той споделя: “Преди 1 г. ми се обади диджей и ми каза, че младо семейство българи, което живее в Германия, се прибира в София да вдигне сватба. Каза ми, че искат да пея на сватбата, без значение колко хонорар ще поискам. Отказах!”. Съдия Урумов посочва още, че като магистрат може да пее на сватба, само ако негов приятел се ожени и той реши да го поздрави. Заради отказите му имало и сърдити: “И какво като си съдия, голяма работа. Тук да не си в съда!”, казвали му недоволните фенове. Но за Урумов две мнения по този въпрос няма. “Съдийската професия ме задължава да търпя подобни ограничения”, обяснява скромно Урумов и споделя, че професията на съдията по принцип е самотна. “Една дума или действие може да бъде изопачено, така, че да съсипе кариерата на магистрат. Нормално, у нас моралът е криворазбрана категория”, казва съдията пред столичен вестник през 2018 г.
Фактите обаче показват, че претендиращият за висок морал съдия Урумов не е толкова принципен, защото е продължил да се занимава с фолклорна дейност и след встъпването си като магистрат в СРС с решение на ВСС от 18 юни 2015 г. Това е видно от негови дуети с народната певица Славка Калчева, който двамата записват за компанията “Пайнер” в периода до края на 2016 г. “Законът ни забранява да получаваме приходи от всяка друга професия с изключение на преподавателската. Получава се така, че влагам много пари да запиша една песен, но го правя за удоволствие”, твърди преди две години магистратът.

Това е най-малкото. Има сигнали срещу него за невъзпитано държане в съдебна зала и прекратяване на дела срещу близки до Борисов и bTV лица.

Например беше прекратено делото срещу оператор на БТВ, който удари протестиращ по време на протестите в Асеновград през 2017г.

Подсъдимите Петър Джанаваров, Росен Цветков и Антон Хекимян са колеги в БТВ медия груп.

Долу в клипа можете да видите безобразното поведение на съдията.

Ето няколко жалби срещу негови съдебни актове:

ВЪЗЗИВНА ЖАЛБА

От ……………..

С ЕГН ……………..

Адрес: гр. ………………

Срещу

Протоколно определение от 22.02.2019г., Постановено по НЧХД № 953/2018г. по описа на Районен съд – СОФИЯ

Уважаеми Градски съдии ,

Подадох до Вас ЧАСТНА ВЪЗЗИВНА ЖАЛБА чрез Районен съд- София на 02.09.2019г. Срещу

Определение без номер от 02.08.2019г. по НЧХД № 953/2018г., с което разбрах, че е било прекратено Наказателното производство по НЧХД № 953/2018г. на СРС.

В жалбата бяха описани обстоятелствата обуславящи отмяна на определението, а в диспозитивната част на жалбата имаше искане :

Да отмените протоколно определение от 22.02.2019г. , с което е прекратено НП и да върнете делото на първоинстанционния съд от :

–              Фазата преди образуване на наказателното производство

Или

–              На фазата преди първото съдебно заседание.

Протоколно определение от 22.02.2019г., Постановено по НЧХД № 953/2018г. по описа на Районен съд – СОФИЯ не ми е било връчвано никога, не съм бил уведомен по никакъв начин за издаването му. Уведомен бях чрез Определение без номер от 02.08.2019г. по НЧХД № 953/2018г., в което беше записано, че е прекратено НП по делото.

Същата жалба разбирам, че не е била придвижена от СРС до Вас, а е издадено НИЩОЖНО разпореждане от  21.10.2019г., Постановено по НЧХД № 953/2018г. по описа на Районен съд – СОФИЯ, с което жалбата е върната.

Моля да изземете делото и да се произнесете по съществото на жалбата поради следните съображения :

Подадох ВЪЗЗИВНА ЧАСТНА жалба ЧРЕЗ Софийски Районен съд ДО СОФИЙСКИ ГРАДСКИ СЪД  срещу ОПРЕДЕЛЕНИЕ ОТ 02.08.2019г. на съдия Николай Урумов , Постановено по НЧХД № 953/2018г. по описа на Районен съд – СОФИЯ.

  1. Жалбата беше по глава XXII от НПК, с което обжалвам пред СГС осъждането ми за разноски по горното дело.
  2. В жалбата срещу определението, с което са определени да заплатя разноски на подсъдимите – Петър Джанаваров – 2000 лева, Росен Светков – 2000 лева и Антон Хекимян – 2000 лева, съм описал обстоятелства, че не ми е връчено определението за прекратяване на наказателното п-во и тъй като тогава научих за това написах, че ако съдът прецени може да разгледа жалбата ми по реда на глава XXI от НПК , тъй като в диспозитивната част на жалбата ми съм посочил, че искам да бъде отменено определението за прекратяване на делото, като съм посочил и доказателствени искания, които да обосноват липсата на основания за прекратяването му.

Т.К. съдът не е обвързан с правните изводи и заглавието на жалбата, ако въззивната инстанция открие обстоятелства в жалбата ми, които обуславят тя да бъде квалифицирана като такава подадена срещу определението за прекратяване на НП, същата следваше да бъде разгледана по глава 21-ва от НПК.

Т.К. един нищожен съдебен акт не може да прегражда развитието на делото и нищожността му може да бъде прогласена и следващата инстанция , за това изпращам на Вас въззивната ми жалба с нищожното разпореждане.

Вместо съдия Николай Урумов да администрира жалбата като такава подадена до Софийски градски съд, чрез СРС , той постановява разпореждане, с което игнорира искането ми за намаляване на разноските по обжалваното определение и абсолютно незаконно се произнася с разпореждане, с което отхвърля искането ми за отмяна на определението за прекратяване на НП.

На първо място обжалваното тук разпореждане е постановено от некомпетентен съд, защото жалбите срещу определенията

Въпроси, по които съдът може да се произнесе и с определение

 

„Чл. 306. (1) Съдът може да се произнесе и с определение по въпросите относно:

…..

  1. веществените доказателства и разноските по делото.

(2) В случаите по ал. 1, т. 1 – 3 съдът се произнася в съдебно заседание с призоваване на осъдения.

(3) Определението …. по ал. 1, т. 4 – по реда на глава двадесет и втора.“

В този случай съдът е можел :

Отмяна на определението от съда, който го е постановил

Чл. 344. Съдът, който е постановил определението, може сам да го отмени или измени в закрито заседание. В противен случай съдът изпраща на въззивната инстанция делото заедно с постъпилата частна жалба или частен протест.

В настоящия случай съдът не е отменил определението си, за това бил длъжен да изпрати на въззивната инстанция делото заедно с постъпилата частна жалба или частен протест.

Вместо това е игнорирал въззивната ми жалба срещу разноските и постановил разпореждане, с което е решил по СЪЩЕСТВО жалбата ми срещу определението за прекратяване на НП.

Считам постановеното разпореждане за НИЩОЖНО, постановено от некомпетентен съд – първоинстанционен съд се произнася по същество по въззивна частна и въззивна жалба.

С случай на нередовна от външна страна жалба , съдът е имал правото съгласно субсидираното прилагане на правилата от 21 глава на НПК , първоинстанционният съдия е можел да върне жалбата ми, но само след като в седемдневен срок от поканата да бъде отстранен пропуска по жалбата, пропускът или несъответствието не бъде отстранено. Никога не съм бил поканван да отстранявам пропуски по жалбата, което е видно от книжата по делото. Освен това, в разпореждането не са описани такива обстоятелства, а са взети съображения ПО СЪЩЕСТВОТО НА ЖАЛБАТА. Жалбата е подаден в срока от глава 22 от НПК и от мен като частен тъжител- лице, което има право на жалба.

Връщане на жалбата и протеста

Чл. 323. (1) Съдия от първоинстанционния съд връща жалбата и протеста, когато:

  1. (изм. – ДВ, бр. 63 от 2017 г., в сила от 05.11.2017 г.) не отговарят на изискванията по чл. 320, ал. 1 и 3, ако в седемдневен срок от поканата пропускът или несъответствието не бъде отстранено;
  2. не са подадени в срока по чл. 319, ал. 1;
  3. не са подадени от лице, което има право на жалба или протест.

(2) (Изм. – ДВ, бр. 63 от 2017 г., в сила от 05.11.2017 г.) Връщането на жалбата и протеста подлежи на обжалване по реда на глава двадесет и втора.

ПО СЪЩЕСТВО :

Относно връчването на определението за прекратяване.

Обжалвам пред вас горното определение като неправилно, незаконосъобразно, необосновано , издадено в условията на съществени процесуални нарушения и от незаконен състав.

В настоящият случай правата на пострадалия са нарушени в огромна степен, като не ми е дадена възможност за защита на моите права и законни интереси, а именно правото ми на инстанционен контрол.

Невръчването на определение за прекратяване на НП винаги е съществено процесуално нарушение, което в огромна степен засяга моите права да обжалвам определението.

В разпореждането е записано, че съдът не дължи връчване на определение , преграждащо по-нататъчното развитие на делото поради факта, че то било издадено в открито СЗ , в което счита, че съм бил редовно призован.  Очевидно съдът бърка процесуалните правила от ГПК, с тези на НПК, защото въпреки, че делото е от частен х-р, то се движи съгласно правилата на НПК и правилата от ГПК не се прилагат дори субсидирано.

В НПК няма фикция, която да приема, че въпреки, че определението за прекратяване на НП не е връчено следва да се счита за връчено ако лицето е било редовно призовано за СЗ , в което е постановено последното. Аналгогията и аналогията на правото са забранени в наказателното право и наказателния процес, където има ясни и точни правила, които не търпят заобикаляне , нито тълкуване по аналогия. Най-правилното тълкуване е буквалното тълкуване или, че актът е връчен, когато е връчен или когато са спазени правилата от НПК за НЕГОВОТО ВРЪЧВАНЕ.

След като няма специални правила в НПК относно определенията за прекратяване на НП по дела от частен характер, нормативната уредба намираме в общите правила за връчване от Глава петнадесета от НПК.

Съгласно правилата за Прекратяване на наказателното производство от прокурора

Според Чл. 243,ал.4 от НПК, когато Прокурорът прекратява наказателното производство, Препис от постановлението за прекратяване на наказателното производство се изпраща на обвиняемия, на пострадалия или неговите наследници, или на ощетеното юридическо лице, които могат да обжалват постановлението пред съответния първоинстанционен съд в седемдневен срок от получаването на преписа.

Прекратяване на наказателното производство от съда

По Чл. 250. , ал. 3 , когато Съдът прекратява наказателното производство:

Препис от разпореждането за прекратяване на наказателното производство за престъпление, което се преследва по тъжба на пострадалия, се връчва на частния тъжител и на обвиняемия.

(4) Определението и разпореждането за прекратяване на наказателното производство подлежат на обжалване и протестиране по реда на глава двадесет и първа.

Разбира се, че определенията, с които се прегражда по-нататъчно развитие на делото следва да бъдат връчвани на заинтересованите страни с оглед правото им на инстанционен к-л. Това произлиза и от принципът от чл. 15,ал. 4 от НПК, че на пострадалия се осигуряват необходимите процесуални средства за защита на неговите права и законни интереси.

 

След това, съществено процесуално нарушение е , че на мен никога не ми е било връчвано определение за прекратяване на наказателното производство, което означава, че то не е влязло в сила, защото не ми е връчено и не дори започнал срокът ми за обжалване.

Съдът е прекратил  делото , не ми е връчил определение за прекратяване , което може да се обжалва по глава 21 –ва от НПК , с което е ограничил и направо преградил възможността ми да защитя правата си на втората инстанция.

В последствие след 6 месеца издава определение , което определя разноски с 5 кратен размер над нормативно – установените, с което разбирам , че НП е било прекратено.

 

Това да не се приема за признание , че не съм се явил на съдебното заседание без уважителни причини, а съждение за неправилност дори ако приемем аргументите на съда.

Т.к. не ми е било връчено определение за прекратяване на наказателното производство и съм бил лишен от право на обжалване.

Допълнително изложение по този въпрос ще приложа в допълнение към жалбата.

Относно неприсъствието ми в съдебно заседание на 22.02.2019г.

На дата 22.02.2018г. бях в София точно за да се явя на делото. Бях със свидетеля Диян Вълков и когато се придвижвахме към сградата на СРС (наказателни дела) бях затворени пътищата в центъра на София, поради което попаднахме в голямо задръстване. Направих няколко опита да се свържа с деловодството на СРС и на 20-то тел. Обаждане се свързах със служител на СРС, на който казах, че поради огромно задръстване , породено от множество ремонти в центъра на София, ще закъснеем със свидетеля Диян Вълков. Беше ми отговорено, че ще предадат. Пристигнахме в съда с над час закъснение, но не намерихме никой в СЗ.

Съгласно чл. 24, ал. 5, т. 5 от НПК

Освен в случаите по ал. 1, не се образува наказателно производство за престъпление, което се преследва по тъжба на пострадалия, а образуваното се прекратява и когато:

….

  1. частният тъжител не е намерен на посочения от него адрес или не се яви в съдебното заседание на първоинстанционния съд без уважителни причини; тази разпоредба не се прилага, ако вместо частния тъжител се яви негов повереник.

Т.е. законодателят е определил не само неприсъствието като основание за прекратяване на НП, а то трябва да е кумулативно заедно с липса на уважителни причини за неявяването си. По логиката на съда, ако имаш уважителни причини, няма процесуален ред, по който те да бъдат разгледани, защото спорд него делото се прекратява в СЗ в негово отсъствие, а определението не се връчва и срокът му за обжалване течал от постановяването му. Същото като в книгата Параграф 22.

Правя искане за разпит на св. Диян Вълков.

 

Относно незаконосъобразно мълчаливо прекратяване на НП за описани в частната тъжба деяния .

На следващо място в чатната тъжба са повдигнати обвинения за обида по чл. 146 и 148 от НК, за издаване на чужда тайна по чл. 145, ал. 1 от НК и за твърдения за мен основани на неправомерно придобита информация от архив на МВР – престъпление по чл. 148А от НК.

Въпреки, че частната тъжба е подадена за всичките тези престъпления, съдия Николай Урумов издава разпореждане за предаване на съд на подсъдимите само за квалифициарана клевета по чл. 148 и 147 от НК.

Тук не говорим за преквалифициране на деянията, описани в тъжбата, а за игнориране на описани като съставомерни обстоятелства деяния, извършени от подсъдимите.

Тук говорим за едно според мен дори може би умишлено поведение на съдията, което реално прекратява НП по голяма част от съставомерните факти описани в тъжбата, защото тези факти не са описани в обстоятелствената част на разпореждането и реално подсъдимите не са предадени за тях на съд, въпреки изричното им описване както в обстоятелствената част на тъжбата, така и в диспозитива ( искането ) в нея.

И ЗА ТОВА ПРЕКРАТЯВАНЕ НЕ Е ИЗДАДЕНО РАЗПОРЕЖДАНЕ !

И в този случай съдия Николай Урумов е преградил пътя на развитие на делото като не е предал на съд подсъдимите за всички деяния описани в тъжбата. Отново казвам. Говорим за ОБСТОЯТЕЛСТВА , ОПИСАНИ В ТЪЖБАТА, ЗА КОИТО, НИТО СА ПРЕДАДЕНИ НА СЪД ПОДСЪДИМИТЕ, НИТО Е ИЗДАДЕНО ОПРЕДЕЛЕНИЕ ЗА ЧАСТИЧНО ПРЕКРАТЯВАНЕ НА НП.  Не говорим за правна квалификация, защото тези деяния, които съдията извади от НП не са описани в разпореждането за предаване на съд, нито са преквалифициарни . Просто съдът ги игнорира, все едно никога не са били описани в тъжбата.

 

ПОСТАНОВЕНО ОТ НЕЗАКОНЕН СЪДЕБЕН СЪСТАВ

Съдия Николай Урумов показа един очевиден уклон към подсъдимите и техния повереник, което личи и от постановените определения за прекратяване на делото и по разноските.

Но това не е основното.

На първото СЗ съдията имаше поведение, с което показа лично отношение към мен. Няколко пъти ме заплачши с глоба без никакво основание. Имаше реплики от рода на „Ако не го намерим на адреса ще видиш тогава едно прекратяване.“

Прилагам звукозапис от първото СЗ по делото , в което можете да се уверитепреди да бъде публикувано в публичното пространство, в личното негативно отношение към мен. Можете да изземете и оригиналните записи от първото СЗ по делото.

Съдебни актове , постановени от предубедени или/и заинтересовани съдебни състави са НИЩОЖНИ.

 

По глава 21-ва следва да се разгледа и мълчаливото прекратяване на НП за другите престъпления описани в тъжбата, за които не са били въобще подведени подсъдимите , а именно – за обида по 146 от НК, за огласявбане на чужда тайна по чл. 145 , ал. 1 от НК и по чл. 148а от НК – за неправомерно огласяване на материали от архив на МВР .

Пред вас обжалвам и прекратените без да бъде издадено изрично определение обвинения в горните престъпления описани подробно в тъжбата.

С разпореждане , съдът е подвел под наказателна отговорност тримата подсъдими само за деянията по чл. 148 от НК и е прекратил пропизводството мълчаливо за останалите обстоятелства, обуслявящи другите престъпления , описани в тъжбата.

Това също е процесуално нарушение, съществено, обуславящо връщане на делото на първа инстанция на фазата преди издаване на разпореждането за образуването на НП срещу тримата със задължителни указания за правилно прилагане на закона.

 

Каква е връзката между Главболгарстрой, Бойко Борисов и АЕЦ – Козлодуй ?

Как приватизираха Главболгарстрой за жълти стотинки и сега залива с бетон пясъчните дюни на шофьорския плаж Алепу ?

От имуществената му декларация пред ИВСС за 2017 г. е видно, че вече като съдия в СРС Урумов не е декларирал доходи от странична дейност, нито, че е инвестирал в музикална дейност. В декларацията за 2017 г. обаче има един странен момент – съдията е посочил, че в продължение на 7 месеца е ползвал под наем жилище от 70 кв. м. в столицата, т.е. двустаен апартамент, за цена от 300 лв. на месец, което е далеч под пазарните цени за възмездно ползване на жилища към 2017 г., освен, ако Урумов не е взел апартамент в кварталите “Ботунец” или “Бухово”.
Изглежда концертната сцена дава самочувствие на съдията, който през миналата година на заседание на Съдийската колегия на ВСС, на което възразява за оценката си за атестиране като наказателен магистрат в СРС, си позволява да държи сметка на колегите си от Административен съд София-град. Николай Урумов получава възможно най-много точки от кадровиците – 100, като не пропуска да обвини административните съдии в пренебрежение към исканията на районните магистрати за уеднаквяване на съдебната практика. Урумов все пак признава, че макар това да е работа на Върховния административен съд, който би могъл да се произнесе с тълкувателно решение, такова искане не е отправяно.
В последните дни името на съдията Николай Урумов нашумя и покрай негово решение, с което отмени една от паричните гаранции на лидера на “Атака” Волен Сидеров във връзка с кампанията на политика срещу мерките за превенция от разпространението на заразата от коронавирус. Мотивите на Урумов “да спести” на Сидеров 50 000 лв. за гаранция звучат по-скоро политически и в голяма степен съвпадат с позициите, които в последните седмици заемат противниците на извънредното положение. Това обяснява и сериозния отзвук, който на пръв поглед рутинното определение на районния съдия срещна в медиите, свързани с политическия неолиберален проект “Демократична България”. Изглежда, че Урумов се опитва да копира бивши колеги, които след като дълги години се ползваха с протекциите на кадровици, след като ги изгубиха, започнаха да предизвикват скандали, а накрая станаха политици. Пример за това е бившият председател на СРС Методи Лалов, сега общински съветник в София.
А странното обстоятелство, че медии, част от които финансирани от “Америка за България” и дори от Конгреса на САЩ, се оказаха в положение да бранят проруския политик Волен Сидеров, може би има и едно друго обяснение. Оказва се, че първите плахи стъпки на народен певец настоящият съдия Николай Урумов прави именно в телевизия СКАТ, откъдето през далечната 2005 г. тръгна политическата кариера и на Сидеров.

Правителството на Бойко Борисов започва груба разправа с враговете си.Петър Низамов, който е отявлен противник на режима на Борисов е следващата мишена. Вижте какво написа той в профила си във фейсбук долу.

Тази година се опитаха да убият Низамов пред дома му, а самият той бешеуцелен от 8 куршума от наемници от засада след разкритието , което направи за Борисов , който бил лежал 8 месеца в затвора Панкрац- Чехословакия (тогава) заедно с бандата на Иво Карамански.

Той недвусмислено изрази сигурността си, че е поръчка от ГЕРБ.

Преди месеци аз хванах в лъжа и Валери Симеонов, който беше излъгал асеновградчани, че ще имат РПУ в ромската махала. (на видеото горе). Местните от Асеновград протестираха в моя защита още на следващия ден след ареста ми:


Днес моят адвокат ме уведоми, че съм призован (без да ми бъде връчена призовка) на съдебно дело в Асеновград (без да ми бъде връчен обвинителен акт).

Да Ви припомня, ако сте забравили !

Миналата година – юли месец тълпа радикализирани роми от ислямската секта на НУРДЖИИТЕ нападна децата от местния клуб по гребане. В резултат на това в града се събраха граждани от цяла България за да подкрепят българите там и да настояват за ТЕЖКИ, СПРАВЕДЛИВИ ПРИСЪДИ за нападателите-роми от електората на ГЕРБ и БСП.
Аз като националист, патриот и председател на няколко организации за защита на Българите организирах много хора от цялата страна и аз лично отидох да участвам в шествието.
Никога не съм се опитвал да пробивам полицейски кордони, да нападам махали и т.н. , както беше тиражирано после по анти-българските национални телевизии.
В един момент без да очаквам ( както се вижда на записа) бях ударен в лицето от оператор на “БИ ТИ ВИ” (някой си Петър Джанаваров, който до колкото разбрах аз, е гей-приятел на Росен Цветков – също репортер на “БТВ”) . Ударът същевременно ме удари и по ръката, в която държах телефона си, с който предавах на живо събитието поради основателните ми опасения, че т.нар. “медии”, ще се опитат да изопачат протеста на Българите и да го омаскарят, омаловажат и т.н. Както обикновено !
В резултат на това телефонът ми беше съборен, счупен. Ремонтът му струваше около 250 лева.
Вместо да направя това, което щеше и имаше право да направи всеки на мое място, а именно да му отвърне подобаващо. Аз не му отвърнах с удар.
Всичко се вижда на клипа.
След което аз бяха арестуван и под давлението на Валери Симеонов и Бойко Борисов, послушните съдии и корумпираните прокурори в Асеновград и Пловдив ( всички, до един – лобита на Цацаров, който пък от своя страна е лоби на Бойко Борисов) …
Бях държан в Следствения арест в Пловдив – над 2 месеца. Цялото лято.
Независимо, че в общественото пространство излезе красноречив запис, в който се вижда от близък каданс, че аз съм нападнат, ударен…. Те безпардонно си ме държаха в ареста. Да били вържели попа, да им било мирно селото.
 
Страхливци !
Аз заведох жалба срещу Петър Джанаваров, по което беше образувано ДП № 199/2017г. в Окръжна следствена служба-Пловдив.
До ден днешен , въпреки множеството доказателства – писмени, устни, веществени. ДО ДЕН ДНЕШЕН С ТОВА ДЕЛО НИЩО НЕ СЕ СЛУЧВА. Водели го срещу неизвестен извършител?
Алооо ! Колко човека трябва да го покажат и наименоват в протоколите от процесуалните действия, че да стане ИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛЯ…
Ама как да стане известен като те всичките са маскари, агентура или назначени от Държавна сигурност, същите, които са реалните собственици на “медиите”, лобитата на прокурорите и съдиите. Същите, които мачкат българския корен и етнос.
 
И така !
ЗАПОЧВА ПОРЕДНОТО ПОРЪЧКОВО ДЕЛО В БЪЛГАРИЯ, а прокурорката, която покри тези, които се опитаха да ме убият това лято от засада пред дома ми, по поръчка на ГЕРБ, изстрелвайки над 20 куршума по мен и 8 в мен…
Тя е наградена ! Представяте ли си ?
За какво е наградена? Защото много слуша… И няма скрупули. Такива те ги обичат много …
 
В Асеновград прокурор по делото ми е известният покровител на нарко-каналите за хероин, преминаващи през града – Илко Сивкин, за който цяла година съм събирал информация как покровителства нарко-трафиканти. Известни в Асеновград като такива.
И всичката тази информация сега заминава право към техните господари в Европейската комисия, Департамента на САЩ и … разбира се. В медиите. Навсякъде. В Швеция, Германия, Чехия и т.н.
 
Да видим, т.е. нека видят всички кои стоят зад канала на хероина , който минава през Асеновград…

Всеки да изгледа това видео как медиите ни манипулират.
Ще ви разкажем за два фрапантни случая на престъпно набеждаване от страна на служители на националните ни телевизии. И то, репортери към едни от най-гледаните предавания.
Младият репортер от “Господари на ефира” май си съчини цялата драма, че бил бит. Това не е първият, нито стотният такъв случай. Ще ви напомним и за един абсолютно идентичен, но със съвсем друго развитие случай от миналата година в Асеновград.

Докато снимал репортаж в склад във Велико Търново, трима души го “пребили”, а той даваше интервюта от … Болницата….
После го били хвърлили на цимента. При падането си бил ударил главата …И не само, ами и ръцете.
Даже негово величество, генералисимус Бойко Борисов беше уведомен и той разпореди спешна намеса на полицията и на прокуратурата.
По случая бяха задържани двама души.
КАКВО СТАНА ОБАЧЕ? Днес се появиха записи от охранителните камери във въпросния склад.
На първото видео ясно се вижда, че служителите само довеждат репортера до вън.
На второто видео той седи на земята.
А на третото видео сам ляга, докато операторът го снима.
Битият репортер сам е решил да се изкара жертва на обстоятелствата.

Всички знаем за грозната манипулация и набеждаване от страна на репоретара на “Господари на ефира” – Митко Върбанов, който се опита да натопи в престъпление срещу личността работниците в склад, в който те правеха разследване. След скандалните кадри от охранителните камери стана ясно, че това е опит за набеждаване и стана страшен скандал.

Останалите журналисти, които се опасяваха, че може да се разкрият и техните манипулирани репортажи и статии побързаха да се разграничат.

Разбира се, че всеки, който продава храни в изтекъл срок на годност следва да бъде затворен, наказан и дори хвърлен в затвора. Точно за това тези, които го правят най-много, най-често, в най-големи количества и тровейки най-много хора следва да си понесат отговорността в най-голяма степен, да бъда показвани, разследвани от журналисти, полицаи, прокурори.

Все се питам защо Господари на ефира не отидат да разследват за храни с изтекъл срок на годност например … ЛИДЪЛ, МЕТРО, БИЛА и веднага се сещам, че те спонсорират пък господарите им от ГРОБ и това няма как да стане… Някакво “необяснимо” чувство имам, че само с дребни риби се занимават. Като , че ли разчистват за някой … А дано да не, ама на дали е не….

Но не за това е с тази статия, ами за продажността и слугинажа на нашата журналистическа гилдия.

ВАШИЯТ МОРАЛ НЕ Е НАШИЯТ МОРАЛ!

Журналистическата, където почти никой не е учил журналистика, а повечето са със основно и средно образование и си пишат статиите с програма за правопис. Разбира се, програмата не може да поставя препинателните знаци и това издава тези т.н. “журналисти”.

Ние също сме своеобразна медия, но ние не сме и не искаме да бъдем като останалите послушни и колаборантски на властта средства за масова манипулация и деизинформация.

 

Ще ви напомним и за един абсолютно идентичен като постановката на Митко Върбанов от Господари на ефира (Gospodari na efira) – Official Page във Велико Търново, но със съвсем друго развитие случай от миналата година в Асеновград. 

И както ще видите малко по-долу на кадрите съм аз , когато бях организатор на големия протест срещу ислямизирани рими пребили в тълпа децата от местния клуб по гребане. Тогава той бях ударен и ми беше съборен и в последствие счупен телефона, без да отвърна на удара на оператора на БТВ – Петър Джанаваров, бях обвинен в това, че не мен нападнаха, а аз съм бил нападнал служителя на турската телевизия в български ефир. Но след като на кадрите се вижда, че Петър Джанаваров и Росен Светков от БТВ е  лъжец като Митко Върбанов от Господари на ефира и дори , и побойник, защото се вижда , че ме удря и се скрива зад кордона с полицаите без да му отвърна. Разбира се, има размяна на реплики, но все пак служителите на БТВ ми чупи телефона, удари ме в лицето в момента , в който снимам с телефона си протеста и не очаквам такава агресия.

Въпреки всичко престоях още два месеца в ареста , защото говоря и пиша срещу властта,

 

На 19-ти и 20-ти декември , започва и делото срещу мен.

И ако “колегите” от гилдият имаха малко морал, чест и гордост, щяха да си посипят с пепел главата,

защото те помогнаха в манипулацията на БТВ и оператора им, поради която изкарах цялото лято в ареста в Пловдив. И вместо това, и именно само месец след като държавата и гилдията гърми от лъжата на Господари на ефира чрез Димитър Върбанов, който артистично “плнжира” като Боби Михайлов срещу Мексико на Световното през 94-та и лежа в поза “Ма, той умял, мааа!” пред полицаите и то след като направи един-два анонса след изиграния плонж.

Две Сирачета От Бургас Получават Общинско Жилище Благодарение На Петър Низамов Перата

За радост на истината обаче, имаше охранителни камери и обществото беше скандализирано, че най-гледаното предаване в България е от причините да сме на последно място по свобода на словото.

След всичко това, кои “колеги” умишлено продължават да пишат лъжи???

Ето например няколко “медии”, които пишат,това, което и те самите знаят, че не е вярно, защото са гледали записа по-долу.

Вестник “МАРИЦА” :

“Припомняме, че по време на протест пред ромската махала в Асеновград на 2 юли миналага година Перата нападна оператор на bTV. Протестът бе в отговор на насилие срещу асеновградски спортисти.”

Автор : Екип Марица…

Вижте ТУК.

Блитз.Бг ( Blitz.bg ) :

Припомняме, че по време на протест пред ромската махала в Асеновград на 2 юли миналага година Перата нападна оператор на bTV.

ПОЛИТИКАТА.НЕТ ( politikata.net )

Припомняме, че по време на протест пред ромската махала в Асеновград на 2 юли миналага година Перата нападна оператор на bTV.

Вижте ТУК.

Всички са без автор…

Да не говорим, колко от медиите, които отразиха старта на делото си премълчаха за тези факти?

Че нашият “колега” нападна Низмаов, удари го, счупи му телефона докато той снимаше и това го има снимано на камера от близък каданс. Видеото е по-долу.

Например пеевските и прокопиевите медии :

Пловдивският сайт : “Трафик Нюз” ,

собственост на колегата на Митко Върбанов от Господари на ефира – Илиян Велков или “ГУСТО МИ Е ВЕЛКОВ“

Българско Национално Радио, ТОП НОВИНИ и др.

 

Тук не става въпрос дали харесвате Петър Низамов, или не.

И мен ме плаши с лудостта си. Но пък може би точно сега от такива хора имаме нужда. Все пак се опитаха да го убият и пак не се отказва да се бори за неговата си кауза.

Тук става въпрос за принципи. Или си честен журналист и отразяваш истината, или си боклук и никога няма да надскочиш нивото на дребен драскач на ПИАР-ски статии.

Къде са

БИ ТИ ВИ и НОВА телевизия,

които преди година изхабиха сума ти ресурс да ни манипулират,

да го плюят колко е лош и

так е нападнал журналист.

А какво се оказа.

Поредната манипулация стил – “А-ла Митко Върбанов от Господари на ефира”.

Колеги, съветвам ви да започнете да работите за изплуване на България от блатото на платената и поръчкова журналистика и да я извисим на пиадестала на свободата на словото. Свобода на словото, която той силно ни трябва, тъй силно ни липсва и тъй важна за всяко демократично и свободно общество.

 

Всеки да изгледа това видео как медиите ни манипулират.

Previous articleКак приватизираха Главболгарстрой за жълти стотинки и сега залива с бетон пясъчните дюни на шофьорския плаж Алепу ?
Next articleДокато съдия Николай Урумов решава дела в полза на община Приморско, неговата дъщеря получава имот на първа линия в града.
Avatar of петър низамов
Роден на 11 Септември 1985г. в семейство на учителка и синдикалист. Пра-прадядо ми е Поп Георги Стоянов Джелебов - апостол за освобождение на Странджа! 1992г. След изпит съм приет в СХЕУ „Св.Св. Кирил и Методий” и изучавам два западни езика от първи клас. Приет съм през 199г. В Английска езикова гимназия „Гео Милев” в Бургас. Завърших висше образовение в Бургаския свободен университет – специалност „право” през 2018г. с отличен. Докторант по наказателно право в СУ и дипломиран магистър-фармаколог от МУ-Пловдив. Основател и организатор през 2016г. на две каузи , превърнати по-късно в благотворителни неправителствени организации. Това са малка част от децата, които сме върнали, водейки безплатни съдебни дела, чрез Български юридически комитет – БЮК, на който аз – ПЕТЪР НИЗАМОВ, съм председател . Деца, които са били неоснователно отнети от службите по закрила на детето, от ДОБРИ и ГОДНИ, но БЕДНИ родители, без да бъдат подпомогнати материално, въпреки, че ДА „Закрила на детето“ е под юрисдикцията и под управлението на Агенцията по СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ ! Не става въпрос за липса на родителски капацитет, а за липса на материални условия, за които държавата е длъжна да осигури един нормален минимум на всяко дете. Ние разкрихме през 2016г., че отнетите деца се дават на приемни семейства, на които държавата плаща над 900 лв./мес./дете. Пари, които ако се дадат на биологичните родители, последните биха им създали прекрасни условия. Знаете за разкритията ни и за корупционна схема в институцията, която се занимава буквално с продажба на български деца на чужденци. Чрез междинни семейства, които социалните определят самостоятелно и безконтролно да осинивяват децата срещу заплащане, децата се изкарват в чужбина, където подставените осиновители предават за осиновяване децата на чужденци извън юрисдикцията на България. По този начин се заобикаля процедурата съгласно закона, която включва обстойна проверка на миналото на осиновителя-чужденец и преценка на риска да бъде предоставено или използвано от него за развратни действия след като са изчерпани всички възможности детето да бъде осиновено от български гражданин. Децата, взети, защото уж били под риск, се предават на непроверени чужденци, където може да са в по-голям риск. Избягват една опасност като излагат децата на сто други. Разбира се, това се случва след разговори на четири очи и платени крупни суми под масата на държавните служители. Пари, за които имаме съмнение, че се разпределят нагоре по веригата и достигат до черните каси на партиите, където се използват за купуване на гласове по избори. Миленчо, Ицо от Варна, бебе Александър от с. Арда, Смолянско, триете деца на вдовицата Даниела Колева от Сливен, 11-те отнети деца на най-голямото българско етническо семейство в Русе, бебето в с. Смирненски, детето на Донка Иванова от Ямбол и много, много други казуси, завършвали или, които ще завършат добре поради щастливата случайност да се заемем с тях БЕЗПЛАТНО. А колко други има, на които не можем да помогнем. Службите по закрила (отнемане) на детето са отнели – за 2018г. – 3000 деца, а за 2019-та година, само до Август изведените от семейството са 2000. Многократен рязък ръст през последните години на изведените от семействата деца, който ние няма да допуснем, защото имаме достатъчно доказателства, че се извършва под чуждестранно давление. Финансирането на мерки от Плана за действие за изпълнението на Националната програма за превенция на насилието и злоупотребата с деца (2017 – 2020 г.) и особено на мерките за повишаване на капацитета на специалистите за ранна оценка и сигнализиране на домашното насилие със средства предоставени от чужда държава е недопустимо. Засяга основни елементи на националната сигурност, защото предоставя възможност за чуждо влияние (в конкретния случай Норвегия чрез Норвежкия финансов механизъм). Остава впечатлението, че Норвегия, чрез финансирането на мерки от плана за действие, се опитва да прокарва вече възприети в скандинавските държави методи на работа, които методи най-меко казано са спорни и имат дълбоко травмиращи за семействата последици. Тук и на PetarNizamov.com можете да научите за дейността ни по ✅✅✅✅ връщане на деца, отнети от социалните от годни, но бедни родители и ✅ да бъдете информирани за това което в медиите крият от вас.✅✅ Знаете и за нашата борба срещу Стратегията за детето 2019-2030г. ✅ ✅✅Против „Джендър“ образованието в училищата . ✅✅ Против отнеманията на деца от годни родители поради бедност вместо да бъдат стимулирани от държавата ! ✅ ✅✅✅Представяме ви КАЗУСИТЕ , В КОИТО СМЕ УЧАСТВАЛИ И СМЕ УСПЯВАЛИ ДА ВЪРНЕМ ДЕЦАТА ОТНЕТИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ. ЗА ДЕСЕТКИТЕ ОТНЕТИ ОТ СОЦИАЛНИТЕ И ВЪРНАТИ ОТ НАС ДЕЦА НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ можете да прочете като натиснете върху връзката: https://petarnizamov.com/десетките-отнети-от-социалните-и-върн/ ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни битки срещу социалните и върнатите десетки деца обратно при биологичните им и любящи ги родители. ✅✅✅Знаете за нашата борба за въвеждане на час по родолюбие в училищата. ✅✅✅ Знаете и за нашата борба срещу НПО-тата в училищата и опитите за промиване на мозъците на малчуганите. ✅✅✅ Знаете и за закрилата, която сме предоставяли на бедни, болни, възрастни и сиргаци, които сме настанявали в общински жилища, дарителски и кръводарителски акции. ✅✅✅ Знаете и за борбата на Политическа партия (в процес на регистрация) – „РОДИНА“ срещу Статуквото. Срещу олигарсите и техните покровители и създатели. ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни и граждански битки срещу застрояването на дивите дюни, зелените площи. Срещу обгазяването и замърсяването на земята, водата и въздуха. ✅✅✅Знаете за спрените строежи на плажовете след нашите акции. ✅✅✅Знаете за уволнените директори на областни дирекции по социално подпомагане, началници на РПУ-та, на кметове на общини – отстранени от длъжност и обвинени в корупция след нашите разкрития и граждански действия. ✅✅✅Знаете за нашите гражданско движение и цивилните отряди за защита на жените и вярата, осъществяващи защита на границата на България срещу нелегално нахлуващи през нея мигранти и дезертьори от ИСИС, АлКайда, Ал Нусра и др. ✅✅✅Знаете за подкрепата, която получваме от управляващата партия в Италия, Шведски демократи, СПД – Чешка република и мн. други патриотично настроени парламентарни политически групи и организации в Западна и Централна Европа. Ние не говорим, ние действаме. Ние работим в полза на обществото, а не си чешем езиците ! Петър Низамов Председател на „Български юридически комитет“ Председател на „Свободна Европа“ Председател на „Evropský štít – Česká republika“ Собственик и администратор на PetarNizamov.com : Сдружение „БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ – защита на гражданите с правни средства“ Association „BULGARIAN JUSTICIARY COMMITTEE – Protection of the Citizens by Legal Means“ ЕИК/Булстат : 205028308 Седалище и адрес на управление: област Бургас, община Бургас гр. Бургас 8000 ул. Гладстон No 18 Имейл: [email protected]

NO COMMENTS

КОМЕНТИРАЙТЕ СВОБОДНО !