Петър Низамов-специален гост на общо-европейската международна конференция в Прага на патриотичните организации в Европа: Мишо Арабина раздава лични карти за Европа в София. Полицията не се интересува.

198
0

Петър Низамов , председател на Цивилните отряди за защита на границата ни с доброволци и станал известен като ловеца на мигранти със свински опашки, също юрист и председател на Български юридически комитет – защита на българщината с правни средства (БЮК) беше поканен като специален гост за изслушване в Прага на 14 февруари 2017г. на международна конференция на патриотичните организации в Европа.

Българите в Чехия и чешкия Народ направиха един камион дарения за граничните отряди и сираците по домовете в България. Видеото:

Той беше номиниран от общо-европейската патриотична организация “Крепост-Европа” (Fortress Europe) и Българите в Чехия, които го излъчиха като най-достоверен източник на информация за Балканския маршрут от първа ръка.

Поканата изпратиха Mladí Vlastenci ( Сърбия), Milan Roháč – Úsvit Národní koalice, най-голямата опозиционна партия в Чехия “Усвет” (Úsvit – Národní koalice) , Параламенстарно-представената чешка ПП “Блок против ислямизацията”(Blok proti islamizaci) ; Депутати от чешката ПП ОСВЦ (Tesař- OSVČ) и нейния лидер Jirka Černohorský, както и много други организации на истинските патриоти от Европа.

Национална коалиция “Усвет”- Чехия, организира среща на патриотични организации от цяла Европа! Грандиозна по рода си сбирка, с участието на 35 патриотични организации от цяла Европа.
Патриоти от 18 държави се събраха в сърцето на Европа и столица на Чехия – Прага!
За важността на срещата, говорят и имената на присъстващите:

Milan Roháč и Miroslav Lidinský от Úsvit и лидер на най-голямата опозиционна партия в Чехия! Интересното за него е , че е бивш военен от елитни части! Изключително умен, разсъдлив и ползващ се с голямо уважение човек! Почитан не само от своите съпартийци ,но и от колегите му от всички партии!

4
Tatjana Festerling – лидер на Пегида Германия! Политическата и кариера, включва безброй изяви, като кандидат кмет и други! Голямата и популярност се дължи на острите критики отправяни към политиката на Меркел !

Jana Borkovcová- лидер на Параламенстарно-представената чешка ПП “Блок против ислямизацията”(Blok proti islamizaci)

5

Представителят на Българите в Чехия – Юлиян Ангелов Иванов.

11

Jirka Černohorský- лидер на чешката ПП ОСВЦ (Tesař- OSVČ) , който се сприятели с Низамов. Освен идеите, на Жирка му допаднаха и методите, и непримиримостта на Перата за опазване на границата и справяне с предателите.Най-много ги впечатли фактът, че Низамов след 4 месечен домашен арест , пак е на границата и с не по-малко хъс и желание.Всъщност Жирка се оказа същия профил като нашето момче. Той е бил бит и арестуван многократно, което само увеличавало броят на привържениците и последователите му.

9
Gernot Tegetmeyer- Един от основателите на Пегида Германия! Водач на партията в Нюрнберг.
Отношението, към Низамов, беше като към герой! Оказа се, че патриотите от цяла Европа, са добре запознати с борбата на патриота! Желанието да се снимат , с него , бяха поразителни! Ръководителите на патриотични организации от Европа,с гордост носеха българското знаме !
Повод за национална гордост  !
Всички без изключение ни поздравиха и похвалиха, за мъжеството и усилията на будните български граждани от организацията на Низамов, за борбата им против незаконното нахлуване на нарушители, както и по опазване на външната граница на Европа!

Една от най-големите медии в Чехия отрази изцяло събитието на живо :

“Времето да си говорим приказки е приключило. Трябва да се направи нещо. Искам да подчертая, че главният враг не са имигрантите, а предателите, които са продали нашите и техните деца . Техните банкови сметки са пълни с пари от Саудитска Арабия, Катар и Джордж Сорос. В България, ситуацията се влошава все повече и повече, защото границата ни с Турция я преминават всеки ден хиляди мигранти. Това са предимно млади мъже, които свързват християните като подчинените същества.

Не съществува политическа воля

Младият адвокат е на раменете с българското знаме.

Image111

“Ние създадохме гражданските патрули на границата. В момента имаме около 1500 членове, както и в центъра на София, град, където мигрантите получават невероятно обслужване. Има много съвестни гранични полицаи, но те не могат да си свършат работата, защото техните началници ги изпращат на места, където никой не минава. Началникът на гранична полиция , ние разкрихме , че е дал на свой близък да извършва транспорта на т.н. “легални бежанци” , но ние го хванахме да превозва със същите автобуси нелегалните мигранти. Открихме, началникът на гранична полиция беше освободен, но неговото място бе заето от човек, който прави същото нещо. “, казва той.

Низамов, който българските медии нарекоха “ловеца на мигранти”. Низамов изнесе и клип, в който се виждат заловени агресивни мигранти от Афганистан вързани със свински опашки. В момента е подсъдим за , забележете, НЕЗАКОННО ЗАДЪРЖАНЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИ НАХЛУЛИ НЕЗАКОННО В СТРАНАТА МУ.”Скочих на предателите като им застраших бизнеса и бях обвинен, но не се страхувам, защото моята кауза е права “, казва обученият адвокат. Понякога също организира демонстрации в столицата София. Благодарение на които, Бойко Борисов наскоро подаде оставка като премиер , но това не решава нищо, защото политическият елит продължава по старому.

“Ние сме наясно, че ако имаше политическата воля, нямаше да има нужда от нас”, тъй като калалджиите всъщност имат подкрепата на официалната власт и получават условни присъди, след което продължават дейността си. Българската прокуратура е разпънала чадър над каналджиите. За над половин милион нелегални мигранти преминали през Малко Търново, прокуратурата не е поискала нито един път “задържане под стража” дори за един от тях. За съжаление, мигрантите се помагат на организации като Български хелзинкски комитет. Медиите не се интересуват от това “, казва той.

Незаконните мигранти преминават български-турската граница, около град Малко Търново. Налице и се поемат от каналджии до транспортирането им в София. В българската столица в няколко сгради в близост до джамията и един от пазарите е център за бежанци. Там се поемат от лице с прякор Мишо Арабина , който работи с корумпирани полицаи над 20 години. Той притежава обменно бюро и western union на бул. “Княгиня Мария Луиза” в центъра на София до звено “Миграция”, от където се получават пари от С.Арабия, Катар, след което жена му ги раздава на улицата.Това е Мишо Арабина, сина му и жена му, които се занимвата с тази дейност.

Петър Низамов написа на профила си във фейсбук следното:

Медиите в Чехия и Словакия не са като нашите. (Това на написа Низамов на профила си във фейсбук).
Вижте само колко медии отразиха срещата ми с патриотичните организации в Прага на 14.02.2017г. Там участваха Mladí Vlastenci ( Сърбия), Milan Roháč – Úsvit Národní koalice, най-голямата опозиционна партия в Чехия “Усвет” (Úsvit – Národní koalice) , Параламенстарно-представената чешка ПП “Блок против ислямизацията”(Blok proti islamizaci) ; Депутати от чешката ПП ОСВЦ (Tesař- OSVČ) и нейния лидер Jirka Černohorský, както и много други организации на истинските патриоти от Европа.
Взехме решение за създаване на Общо-европейска патриотична организация.
Нашите медии- МЪЛЧАТ ….

КОМЕНТИРАЙТЕ СВОБОДНО !