ПЕТЪР НИЗАМОВ: ЛЕО , НЕ СИ ВЪВ ФОРМА, АКО СИ ГЛАДЕН, ВЗЕМИ СНИКЕРС.

282
0

От Петър Константинов Низамов до Лео Кадели :
“Нека не говорим без доказателства…”, нали правилно ТЕ цитирам.
ТИ какви точно доказателства събра ?
Кой ти ги предостави?
И как реши, че сведенията на “социалните”, които “са на пангара” в този казус са достоверни.

ПЕТЪР НИЗАМОВ: ЛЕО , НЕ СИ ВЪВ ФОРМА, АКО СИ ГЛАДЕН, ВЗЕМИ СНИКЕРС.
Кои съселяни ТОЧНО си питал, защото аз днес бях в селото?
Да, направих си труда да пътувам 1300 км (отиване и връщане) , или 17 часа от Бургас до гръцката граница в Средните Родопи и ще ходя поне още 10 пъти така, докато върнат детето на майката….
И мога да ти кажа, че до един хората от с. Арда, които, между другото, не са толкова много, познават жените като напълно нормални техни съседи. Всички са изненадани и потресени от решението на социалните.
На следващо място…
От къде знаеш, че приемното семейство е добро?
Как въобще може да наречеш нещо добро, щом то е направило така, че едно дете от раждането му са го започнали на изкуствено мляко, без да му дадат да бъде кърмен НИТО ВЕДНЪЖ.
Пак ще те цитирам :

“1. Не обиждайте никого без да сте сигурни (както го направихте към тези служители на социалните, и те имат семейства и деца)”

– А ТИ защо обиждаш и не само намекваш, че жени, които нито познаваш, нито си виждал, нямали родителски потенциал.

“2. Всеки един от нас в тази група е добронамерен”

– Ама, че как иначе. Само ‘дето “лекинко” “пообидихте” майката, която е пред нервен срив и в траур, защото току-що е родила първата си рожба и са и я отнели преди дори да я прегърне.

Ама как да не сте добронамерени, ама разбира се.
Да квалифицираш хора само ПО СЛУХОВЕ, без да си ги виждал…
Ама това “НЕ Е” недобронамерено.
Освен така…
Ама такива “прекрасни” социални си имаме. Особено тези от “Закрила на детето” …
Ние не само, че “няма” да ги обиждаме, но “искаме” истински, ама истински “да им стиснем ръката”…
АМА ТАКА ДА ИМ Я СТИСНЕМ, ЧЕ ВОДА ДА ПУСНЕ, АКО МЕ РАЗБИРАШ…
И това, представи си не защото сме “добронамерени” към тях, ами прсто защото :

“НЕ” ги хванахме да продават деца.
“НЕ” ги хванахме да изнудват чужденци под масата за да разрешат осиновяване на отнети по този начин от беззащитни и бедни БЕЛИ майки, не защото черните са лоши, ами защото не се търсят на “пазара на деца” ….
“НЕ” ги хванахме да позволяват на деца под закрила във Варна да излизат посред нощ със сутеньори и откровено да проституират…
ДАЦА ПОД ЗАКРИЛА, бате !
Ще ТИ го каза по “бургаски” , дано тогава ме разбереш…
Батка, лице, ман’як, човек… ДЕЦА ПОД ЗАКРИЛА ! Проституират с благословията на социалните РАЗБОЙНИЧКИ, ман’як.
Е, не всички са такива, но във всяка областна дирекция по “Социално подпомагане” и тази към нея на “Закрила на детето” …
ИМА ПОНЕ ЕДНА ВЕРИГА ОТ СЛУЖИТЕЛИ, КОИТО ПРАВЯТ ТЪКМО ТОВА.

Браво за добрите неща , които правиш, НО ТУК МНОГО СЕ ИЗЛОЖИ.

Само, че когато го осъзнаеш, да не изтриеш поста, защото го имам сниман.
Още помня как твоите приятели от една страница ме молиха да изтрия поста, в който бях снимал “чат” с жена , дала дарение по една кауза и после блокирана от страницата.
Не казвам, че ти си го направил, а че ти беше “НОН СТОП” на тази страница …. И 80% от постовете й бяха споделяпния на твои публикации. Нищо повече от факти, коментарът всеки може да си го направи.
Иначе в сладникавите неща те бива..
Добре, “ЧОВЕЦИ” , ама майката в с. Арда ти идва далчеко от Плевен и не ти се разкарва, “защото вие носите морална отговорност” (пак цитат)…
За мен от Бургас е по-дълъг пътя, както и от Варна за Адвокат Петър Николов, ама , поне не говори против хора, които са пострадали от системата, която смачка родителите ни, нас и сега мачка и децата ни…
Само, ако не ги познаваш…
Ама ти ги “познаваш”…
Проучил си по телефона и фейсбук всички гледни точки, “разговарял” си с майката, изследвал си и психиката и потенциала и за това даваш това “обосновано” и “единствено правилно” заключение.
СПОКО, ние ще оправим сами.
И без това не искаме да ни се бъркат непроверени хора…

От
Петър Константинов Низамов
и
БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства

До

Лео Кадели
и
Приятели, Помагайте

Не си ми брат, но ще се обърна така към теб. Уважавам това, което правиш, каквото правя и аз… Като изключим, че аз освен да правя добро, водя война на изтощение и със злото, за което имам 8 дупки от куршумите на Бойковите наемници.
Ама те МОЛЯ !
ПОВЕЧЕ НЕ СЕ ИЗКАЗВАЙ НЕПОДГОТВЕН И НЕ ВЗИМАЙ ОТНОШЕНИЕ ПОВЕЧЕ ПО ТОЗИ КАЗУС за МАЙКАТА В с. АРДА..
Разбрахме, че няма да помогнеш, защото ти “не пиеш” и си “морален” … Което поне за мен е доста съмнително , да не кажа направо, че за мен не е въобще под въпрос , че е обратното. Но това е твое право…
Никой не ти ограничава правото да отказваш сигнали.
Нито пък те спира да носиш килимчета на гимнастичките.
Разбира се, че гимнастичките са много по-приятни от това да спасяваш беззащитни майки по селата.
И недей ни обяснява, че били само на по 10-12 годинки, защото аз съм тренирал заедно със спортното и там тренират от 5-25 години.
И аз искам гимнастички, ама за мен те не са работа и не ги считам за такава. 😁😁😄

Хайде забрави стотиците сигнали, които си получил по казуса, абстрахирай се от коментарите на нормалните хора, които те упрекват, че не си истински и да спираш вече да се изказваш за жената, защото не ти прави чест !!!
Не и стига, че са и отнели бебето, ами сега трябва да търпи и негативите от оправданията на хора, които просто и ясно. Не искат да помогнат !
Ама и ние не искаме да ни помагаш.
Ние работим само с проверени хора.
Сега ще видиш как връщаме бебето на майката, както и при много други наши казуси в миналото ни.

Горното видео е по повод и като отговор на долния коментар:

Мария Иванова Уважаеми г-н Кадели!

Прочетох поста няколко пъти, опитвайки се да разбера позицията Ви! Вероятно трябва да го направя още няколко пъти …, но след всяко препрочитане все още ни ми е ясно. Искате да чакате и да “наблюдавате”/малко като Биг брадър ми звучи/, призовавате хората да чакат, да понаблюдавате. Добре, но какво ще чакате, и какво ща наблюдавате. Всички ние стоим и наблюдаваме. Ако говорим за помощ това не е ли да бъдат специалисти с хората, някой да покаже и научи жената да бъде майка, някой да и покаже, че има и друга страна от това да работиш и живееш в осигуряване на насъщния. Пишете за втори шанс, като се поправи първата грешката, това, че е заченала бебе незнайно от кого трябва да е първата. Какво следва да се направи, за да се оправи първата грешка трудно ми е да се сетя. Дали пък на този мъж НЕ му е ИНТЕРЕСНО да поеме отговорност за това дете и за майката. Мястото извън “прожектора” е приятно и спокойно, лишено от отговорности /още един наблюдател/, който преди да се покрие поне е закарал дърва за огрев.
“Поемайте отговорността като човеци в това общество, защото е лесно да се правят деца, но е трудно се гледат и още по-трудно да се възпитават.” Това е цитат от Вашия пост и все си мисля, че отговорността на едно общество е да гради, не да отнема, да съветва и помага а не да наблюдава.
Вие преди да решите да чакате и да наблюдавате, бяхте ли при семейството, говорили ли сте с майката /Симона/ и бабата /Ана/ преди да им сложите етикет на алкохолички. Или прочетохте няколко статии, гледахте няколко репортажа, проведохте няколко телефонни разговора. Вероятно сте надарен със способността да преценявате хората по думите на други, то тогава дали решението е ваше или …
Прочетох и коментарите под поста и бих искала да ви кажа:
Уважаеми “читатели и зрители” имате право по конституция на мнение /живеем в уж свободна демократична европейска страна! Да помогнеш е милосърдие във вашите коментари виждам осъждане и сляпо следване на чуждо мнение. Относно дрехите с етикети, Александър се е родил преждевременно /разбираема е липсата на желание за пране и гладене на дрешките, в след родилните депресии има майки, които не искат да си прегърнат бебетата, а Симона е лишена от възможността да го направи, но трябва да е подготвила дрешките/, автомобил нямат, но столче за него има /ами нормално е да има нали ще го водят на консултация в Смолян с някой от селото, който има кола, но едва ли има столче за бебе/, относно кърменето, има ли нещо по добро за новороденото от майчината кърма /и повярвайте няма алкохол в нея и Симона не се притеснява, че ще повреди бюста, си но уви това вече не е възможно по известни причини/
И сега по същество: познавам семейството от няколко месеца, дори ще им дам имена, защото са живи хора с чувства, мечти и желание за по добър живот. С Ана и нейните синове се запознах случайно в с. Арда бяхме там няколко дни и всеки един от тях се виждахме. Ана и момчетата ходиха всеки ден да работят, където имат нужда от тях и за каквато и да е работа. Направи ми впечатление, че бяха чисто и спретнато облечени /не нови и модерни дрехи/. С Ана доста сме си говорили на всякакви теми. Исках да разбера как живеят, какво ги вълнува, какви са техните проблеми и ежедневни тегоби. Тъй като имам внук не изпускам възможността да го покажа и разкажа, колко прекрасен и неповторим е той така разбрах, че нейната дъщеря Симона е бременна, Ана с такова въодушевление ми каза, че и тя очаква внук. Виждах, че те имат нужда от помощ за това от тогава и помагам аз и мои приятели, с каквото можем. Не съм виждала Ана да пие алкохол.
Апела ми към Вас и Вашите последователи е да не съдим Симона и Ана, нека им покажем, че не са сами, че не е престъпление да родиш бебе, а да го изхвърлиш или изоставиш, да и покажем и научим как да се грижи за Александър а тя ще му дари любовта си /за това учители са излишни/. Те нямат нужда от цялостен ремонт на къщата, нямат нужда от фалшив морал, нямат нужда от наблюдатели, ТЕ ИМАТ НУЖДА ОТ ПРИЯТЕЛИ, ОТ РАБОТА, ОТ РАЗБИРАНЕ И НАСТАВЛЕНИЕ ОТ АДЕКВАТНА ПОМОЩ НЕ ОТ ПОДАЯНИЕ.
“Да поемем отговорността като човеци”, да застанем до нуждаещите, да бъдем с души, да помогнем!

Петър низамов: лео петър низамов: лео , не си във форма, ако си гладен, вземи сникерс. Екранна снимка 175 петър низамов: лео "1. Не обиждайте никого без да сте сигурни (както го направихте към тези служители на социалните, и те имат семейства и деца)" петър низамов петър низамов: лео Петър низамов: лео петър низамов: лео , не си във форма, ако си гладен, вземи сникерс. Екранна снимка 176 петър низамов: лео "1. Не обиждайте никого без да сте сигурни (както го направихте към тези служители на социалните, и те имат семейства и деца)" петър низамов петър низамов: лео

Интервю с майката на отнетото новородено в с. Арда , Смолянско.
Започваме дарителска кампания за подпомагане на майката заедно с процедура по връщането на бебето.
Нека всеки, който иска да помогне да преведе, каквото може да го направи в личната сметка :
Симона Асенова Алекова
IBAN : BG93BPBI79271042301201
BIC: BPBIBGSF

Само да вметна ! Надявам се от “Закрила на детето” – Смолян, да го прочетат. Защото след нашата намеса ШЕФКАТА НА ДА “Закрила на детето” в Русе – Милена Неделчева (на снимката) БЕШЕ УВОЛНЕНА. Благодарение най-вече на нашия съдружник в БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства – Адвокат Петър Николов , с който върнахме 11-те отнети деца на най-голямото българско семейство в Русе…
Ама такива “прекрасни” социални си имаме. Особено тези от “Закрила на детето” …
Ние не само, че “няма” да ги обиждаме, но “искаме” истински, ама истински “да им стиснем ръката”…

БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ НА ПЪТ КЪМ МАЙКАТА С ОТНЕТОТО НОВОРОДЕНО В С. АРДА СМОЛЯН

Отенаха пеленаче направо от родилното на самотна българка в Смолянско

АМА ТАКА ДА ИМ Я СТИСНЕМ, ЧЕ ВОДА ДА ПУСНЕ, АКО МЕ РАЗБИРАШ…

И това, представи си, не, защото сме “добронамерени” към тях, ами просто защото :

“НЕ” ги хванахме да продават деца.
“НЕ” ги хванахме да изнудват чужденци под масата за да разрешат осиновяване на отнети по този начин от беззащитни и бедни БЕЛИ майки, не защото черните са лоши, ами защото не се търсят на “пазара на деца” ….
“НЕ” ги хванахме да позволяват на деца под закрила във Варна да излизат посред нощ със сутеньори и откровено да проституират…
ДЕЦА ПОД ЗАКРИЛА !

Терористичния режим на Бойко Борисов и нейната бухалка – Цацаратурата

BTV пак удариха дъното при отразяването на случая на отнетото като по време на Турското робство пеленаче направо от родилното.

Не искам да го приемат като заплаха, а като законно предупреждение, но ако не си отменят сами заповедта за отнемането на непроплакалото пеленаче на българката от с. Арда , Смолянско.
Обещаваме им същото кариерно развитие като социалните РАЗБОЙНИЧКИ от Варна, които отнеха Виктория от Десислава, като на тези от Сливен, които отнеха трите деца на Даниела Колева, като на онези от Русе, които отнеха 11-те деца на най-внушителната българска семейна единица и като на още куп такива повярвали си социални, провеждащи политика като в Норвегия, Швеция, Дания…
Страни, в които се отнемат децата на биологичните родители дори и за това, че са отказали да му сменят пола. Да се само-определял против биологичния си пол.
А там социалните служби по “закрила” на детето имат доказани връзки с ПЕДОФИЛИ.
В България се наблюдава същата тенденция, в прогресивно-растящ мащаб, но с комерсиална цел – ПРОДАЖБА НА ДЕЦАТА НА ЧУЖДЕНЦИ.
Искат да продадат детето. Много добре знам какво правят. Прелагат го на чужденци, после им го взимат и ги изнудват за пари под масата. Пари, които се отчитат “на горе” чак до “черните” партийни каси. В този грозен и гнусен “бизнес” “пазарната икономика” и по-точно – търсенето, налага да се отнемат основно българчета, а не ромчета.
Имаме свидетели, но нямаме правосъдие…

ЕТО КОЙ ПУСНАЛ СИГАЛА ДА ОТНЕМАТ НОВОРОДЕНОТО НА БЪЛГАРКАТА ОТ АРДА

БТВ, както винаги, са на страната на ДЯВОЛА.
Както и при казуса с Даниела от Сливен, когато заплашваха майката с отнетите три деца от социалните поради бедност, които ние след дълги съдебни и административни битки върнахме…

П.С.
С тези условия на домове, с тези социални “услуги” в България – детето е винаги по-добре при майката.

Няма да продадат детето.
Грешни са им сметките.
Не са сметнали нас, че ни има. Нас от БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства

СЪДЪТ ПРИЕ СНИМКИ НАПРАВЕНИ НА ФОТОШОП И ОТКАЗА ОРИГИНАЛНИЯ НОСИТЕЛ

Радио Кърджали, единствено отрази случая обективно :
Петър Низамов – Перата и организацията, в която членува – Български юридически комитет, се заемат по правен път да върнат бебето Александър на майка му Симона Алекова от село Арда. Припомняме, че в средата на декември социалните служби в Смолян отнеха новороденото й момченце и го дадоха за отглеждане в приемно семейство. Мотивът им бе, че при майката на детето се наблюдава интелектуален дефицит. Стъпките, които ще предприемат, Петър Низамов коментира така:
Ще се опитаме да обжалваме заповедта. Виждам, че срока за обжалване по АПК (Административнопроцесуалния кодекс) е минал. Ще се опитаме да възстановим срока, съгласно АПК и ще атакуваме заповедта в Административния съд. Ако това не стане ще трябва да заведем дело по ГПК (Граждански процесуалния кодекс), което ще е също за връщане на детето при майката и да докажем нейния родителски потенциал. Смятам, че да се отнемат деца от биологични родители, особено при тези т. нар. социални услуги в България, които не могат да се нарекат въобще услуги, винаги децата са по-добре при майката. Трябва да е вече изключително неморална, да упражнява насилие спрямо тях, доказано, че да се отнемат деца от биологичен родител. А в случая аз съм сигурен, че става дума точно за търговия с деца. Тъй като се търсят главно бели деца от чужденци, които искат да си осиновят. Сега, не можем да кажем, че този случай е точно такъв, защото не сме го изследали в пълната цялост, но я има тази тенденция и това е причината, поради която ние поемаме такива случаи, защото ние не сме съгласни с това нещо, което се случва.
Петър Низамов – Перата стана известен с прозвището ловец на бежанци като задържаше мигранти на българо-турската граница.

Юридическата част на случая с бебето Александър се поема от Петър Николов, който бе отличен за адвокат на годината на 2018, заради успешния изход на делото на самотната майка Даниела Колева от Сливен. Тя успя да върне трите си деца, след като осъди местната Дирекция “Социално подпомагане”.

 

 

Previous articleНИЕ ОТ БЮК ПОЕМАМЕ СЛУЧАЯ НА ОТНЕТОТО ОТ БЪЛГАРКА НОВОРОДЕНО В С. АРДА СМОЛЯН
Next articleОСВОБЖДЕНИЕ НА СТАРА ЗАГОРА НА 13 ЯНУАРИ 1878 г
Avatar of петър низамов
Роден на 11 Септември 1985г. в семейство на учителка и синдикалист. Пра-прадядо ми е Поп Георги Стоянов Джелебов - апостол за освобождение на Странджа! 1992г. След изпит съм приет в СХЕУ „Св.Св. Кирил и Методий” и изучавам два западни езика от първи клас. Приет съм през 199г. В Английска езикова гимназия „Гео Милев” в Бургас. Завърших висше образовение в Бургаския свободен университет – специалност „право” през 2018г. с отличен. Докторант по наказателно право в СУ и дипломиран магистър-фармаколог от МУ-Пловдив. Основател и организатор през 2016г. на две каузи , превърнати по-късно в благотворителни неправителствени организации. Това са малка част от децата, които сме върнали, водейки безплатни съдебни дела, чрез Български юридически комитет – БЮК, на който аз – ПЕТЪР НИЗАМОВ, съм председател . Деца, които са били неоснователно отнети от службите по закрила на детето, от ДОБРИ и ГОДНИ, но БЕДНИ родители, без да бъдат подпомогнати материално, въпреки, че ДА „Закрила на детето“ е под юрисдикцията и под управлението на Агенцията по СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ ! Не става въпрос за липса на родителски капацитет, а за липса на материални условия, за които държавата е длъжна да осигури един нормален минимум на всяко дете. Ние разкрихме през 2016г., че отнетите деца се дават на приемни семейства, на които държавата плаща над 900 лв./мес./дете. Пари, които ако се дадат на биологичните родители, последните биха им създали прекрасни условия. Знаете за разкритията ни и за корупционна схема в институцията, която се занимава буквално с продажба на български деца на чужденци. Чрез междинни семейства, които социалните определят самостоятелно и безконтролно да осинивяват децата срещу заплащане, децата се изкарват в чужбина, където подставените осиновители предават за осиновяване децата на чужденци извън юрисдикцията на България. По този начин се заобикаля процедурата съгласно закона, която включва обстойна проверка на миналото на осиновителя-чужденец и преценка на риска да бъде предоставено или използвано от него за развратни действия след като са изчерпани всички възможности детето да бъде осиновено от български гражданин. Децата, взети, защото уж били под риск, се предават на непроверени чужденци, където може да са в по-голям риск. Избягват една опасност като излагат децата на сто други. Разбира се, това се случва след разговори на четири очи и платени крупни суми под масата на държавните служители. Пари, за които имаме съмнение, че се разпределят нагоре по веригата и достигат до черните каси на партиите, където се използват за купуване на гласове по избори. Миленчо, Ицо от Варна, бебе Александър от с. Арда, Смолянско, триете деца на вдовицата Даниела Колева от Сливен, 11-те отнети деца на най-голямото българско етническо семейство в Русе, бебето в с. Смирненски, детето на Донка Иванова от Ямбол и много, много други казуси, завършвали или, които ще завършат добре поради щастливата случайност да се заемем с тях БЕЗПЛАТНО. А колко други има, на които не можем да помогнем. Службите по закрила (отнемане) на детето са отнели – за 2018г. – 3000 деца, а за 2019-та година, само до Август изведените от семейството са 2000. Многократен рязък ръст през последните години на изведените от семействата деца, който ние няма да допуснем, защото имаме достатъчно доказателства, че се извършва под чуждестранно давление. Финансирането на мерки от Плана за действие за изпълнението на Националната програма за превенция на насилието и злоупотребата с деца (2017 – 2020 г.) и особено на мерките за повишаване на капацитета на специалистите за ранна оценка и сигнализиране на домашното насилие със средства предоставени от чужда държава е недопустимо. Засяга основни елементи на националната сигурност, защото предоставя възможност за чуждо влияние (в конкретния случай Норвегия чрез Норвежкия финансов механизъм). Остава впечатлението, че Норвегия, чрез финансирането на мерки от плана за действие, се опитва да прокарва вече възприети в скандинавските държави методи на работа, които методи най-меко казано са спорни и имат дълбоко травмиращи за семействата последици. Тук и на PetarNizamov.com можете да научите за дейността ни по ✅✅✅✅ връщане на деца, отнети от социалните от годни, но бедни родители и ✅ да бъдете информирани за това което в медиите крият от вас.✅✅ Знаете и за нашата борба срещу Стратегията за детето 2019-2030г. ✅ ✅✅Против „Джендър“ образованието в училищата . ✅✅ Против отнеманията на деца от годни родители поради бедност вместо да бъдат стимулирани от държавата ! ✅ ✅✅✅Представяме ви КАЗУСИТЕ , В КОИТО СМЕ УЧАСТВАЛИ И СМЕ УСПЯВАЛИ ДА ВЪРНЕМ ДЕЦАТА ОТНЕТИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ. ЗА ДЕСЕТКИТЕ ОТНЕТИ ОТ СОЦИАЛНИТЕ И ВЪРНАТИ ОТ НАС ДЕЦА НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ можете да прочете като натиснете върху връзката: https://petarnizamov.com/десетките-отнети-от-социалните-и-върн/ ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни битки срещу социалните и върнатите десетки деца обратно при биологичните им и любящи ги родители. ✅✅✅Знаете за нашата борба за въвеждане на час по родолюбие в училищата. ✅✅✅ Знаете и за нашата борба срещу НПО-тата в училищата и опитите за промиване на мозъците на малчуганите. ✅✅✅ Знаете и за закрилата, която сме предоставяли на бедни, болни, възрастни и сиргаци, които сме настанявали в общински жилища, дарителски и кръводарителски акции. ✅✅✅ Знаете и за борбата на Политическа партия (в процес на регистрация) – „РОДИНА“ срещу Статуквото. Срещу олигарсите и техните покровители и създатели. ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни и граждански битки срещу застрояването на дивите дюни, зелените площи. Срещу обгазяването и замърсяването на земята, водата и въздуха. ✅✅✅Знаете за спрените строежи на плажовете след нашите акции. ✅✅✅Знаете за уволнените директори на областни дирекции по социално подпомагане, началници на РПУ-та, на кметове на общини – отстранени от длъжност и обвинени в корупция след нашите разкрития и граждански действия. ✅✅✅Знаете за нашите гражданско движение и цивилните отряди за защита на жените и вярата, осъществяващи защита на границата на България срещу нелегално нахлуващи през нея мигранти и дезертьори от ИСИС, АлКайда, Ал Нусра и др. ✅✅✅Знаете за подкрепата, която получваме от управляващата партия в Италия, Шведски демократи, СПД – Чешка република и мн. други патриотично настроени парламентарни политически групи и организации в Западна и Централна Европа. Ние не говорим, ние действаме. Ние работим в полза на обществото, а не си чешем езиците ! Петър Низамов Председател на „Български юридически комитет“ Председател на „Свободна Европа“ Председател на „Evropský štít – Česká republika“ Собственик и администратор на PetarNizamov.com : Сдружение „БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ – защита на гражданите с правни средства“ Association „BULGARIAN JUSTICIARY COMMITTEE – Protection of the Citizens by Legal Means“ ЕИК/Булстат : 205028308 Седалище и адрес на управление: област Бургас, община Бургас гр. Бургас 8000 ул. Гладстон No 18 Имейл: [email protected]

КОМЕНТИРАЙТЕ СВОБОДНО !