Петър Низамов ИЗГОНИ Бойко Борисов като предател от Харманли .

НЕ ГЛЕДАЙТЕ БТВ – ЛЪЖАТ ВИ В ОЧИТЕ !!! ИСТИНАТА ЗА СЛУЧАЯТ НА ОТНЕТИТЕ ТРИ ДЕЦА !!! ДАНИЕЛА ОТ СЛИВЕН ПРОГОВАРЯ ПРЕД ПЕТЪР НИЗАМОВ ПЕРАТА .
януари 12, 2017
Цивилните отряди за защита на жените и вярата ЗАДЪРЖАНЕ НА МИГРАНТИ И ИЗПРАЩАНЕ ОБРАТНО В ТУРЦИЯ.
януари 12, 2017

Петър Низамов ИЗГОНИ Бойко Борисов като предател от Харманли .

В Харманли, докато Боко даваше интервю си получи заслуженото като за виновник за тази ситуация „Бойко предател!“ И след мен и хората започнаха да му викат „Предател! Умри!“
Не му мълчете . Не чакайте, а направо му го казвайте!!!
Всички без значение дали са „червени“, „жълти“ „сини“, „кафяви“, „зелени“ , дали се наричат ГЕРБ, БСП, НФСБ, ВМРО , Атака , PБ, ДПС и т.н. са едно – БКП и Държавна сигурност. И в частност 6-то главно на ДС – доносниците.
За това няма и плурализъм в България. Защото всички са едно.Имате един създател , един началник и един кукловод. Все едно различни отдели на едно и също министерство, с един министър в сянка.
Щом не можем да ги осъдим и тикнем там , където им е мястото, поне с лустрация да изтекат в канализацията и да не се пречкат на обществените отношения в нашата Свята и Мила Родина.
Така, че аз съм противник на всички тях, защото за мен не системата е лоша, а хората . С тези хора , каквато и система да направим , ще и измислят цаката.

%d bloggers like this: