Перата заплаши Радев: “Ако допуснеш лагер за мигранти в Добрич или другаде… Готви се за истински големи протести в София.Изпълнявай си предизборните обещания”

164
0

Перата заплаши във фейсбук новия президент Радев: “Ако допуснеш лагер за мигранти в Добрич или другаде… Готви се за истински големи протести в София.Изпълнявай си предизборните обещания”

Радев заплаха. Png

Става въпрос за следното. Обещанията на Румен Радев да не допусне повече изграждане на мигрантски центрове в България, както и да отмени постановление № 208  за интеграция на чужденци с предоставено убежище или международна закрила.

Както и информацията, че лагер ще се строи в 7-мия по големина град в България в златна Добруджа – Добрич…

Общинският съвет прие Декларация против изграждането на бежански центрове от отворен и затворен тип на територията на Община град Добрич.

Подобни декларации са приети и в други български общини.

В декларацията се казва: „Ние, общинските съветници от община град Добрич, сме категорично против изграждането на бежански центрове от отворен или затворен тип. Считаме, че евентуални действия в тази насока трябва задължително да бъдат съобразени с мнението на гражданите на Добрич. Поради това настояваме пред бъдещите правителства на Република България, да не се взимат решения за разкриване на имигрантски центрове от открит или закрит тип на територията на община град Добрич.

Декларираме, че единно ще работим в тази насока и призоваваме Правителството и държавните институции да се съобразяват с мнението на гражданите и местната власт при вземането на решения относно разрешаването на проблема с нелегалната имиграция”.

Кметът Йордан Йорданов обясни, че декларацията има само информативна стойност и чрез нея Общинският съвет само изразява позиция. „Ако Министерският съвет вземе решение за изграждане на бежански център тук, ние не можем да откажем, трябва да се подчиним”, каза кметът. Той заяви обаче, че ще преследва каузата да не се стига до такова решение. Йорданов припомни случая със заловените неотдавна в нашата област 36 иракчани. Децата от групата бяха настанени в социални заведения и общината трябваше да се грижи за тях. Кметът е поискал информация от държавните органи как да се действа в подобни случаи.

Например в Бургас след натиска, който оказа Петър Низамов Перата беше гласувана подобна декларация.

Бургаските съветници приеха декларация против изграждането на бежански лагер тогава под натиска на общественото мнение след няколко разкрития на Низамов.

Председателят на БЮК Петър Низамов :

“Пред община Бургас да входирам следната декларация и да изискам да бъде подписана от кмета !
НАРОДНА ДЕКЛАРАЦИЯ
от Димитър Николов – кмет на община Бургас
Д Е К Л А Р И Р А М
ПРЕД НАРОДА
1. ЧЕ НЯМА ДА ДОПУСНА ИЗГРАЖДАНЕ НА БЕЖАНСКИ/МИГРАНТСКИ ЦЕНТРОВЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА БУРГАС.
2. ЧЕ НЯМА ДА ДОПУСНА ЗАСЕЛВАНЕ НА БЕЖАНЦИ/МИГРАНТИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА БУРГАС.
3. ЧЕ ЩЕ ЗАКРИЯ ВСИЧКИ СЪЩЕСТВУВАЩИ БЕЖАНСКИ/МИГРАНТСКИ ЦЕНТРОВЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА БУРГАС.
4. ЧЕ НЯМА ДОПУСНА СЪБИРАНИЯ НА ГРУПИ БЕЖАНЦИ/МИГРАНТИ НА ПУБЛИЧНИТЕ МЕСТА НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА БУРГАС.
5. ЧЕ НЯМА ДА ДОПУСНЕ ПРИЕМАНЕТО И ЖИЛИЩНОТО НАСТАНЯВАНЕ НА БЕЖАНЦИ/МИГРАНТИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА БУРГАС СЪГЛАСНО ЧЛ. 10 от ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 208 ОТ 12 АВГУСТ 2016 Г.
6. ЧЕ НЯМА ДА ПРЕДОСТАВЯ МАТЕРИАЛНА И ФИНАНСОВА ПОМОЩ НА БЕЖАНЦИ/МИГРАНТИ И ЧЛЕНОВЕТЕ НА ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА БУРГАС СЪГЛАСНО ЧЛ. 10 от ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 208 ОТ 12 АВГУСТ 2016 Г.
А в противен случай, ако бъда Предател, или престъпник, съгласявам се да бъда презрян и очернен и моето поколение да носи срама от моето предателство.

Планиран “бежански” център за 800-900 мигранти в Бургас на гърба на Руската гимназия !!!

Кметът на община Бургас-Димитър Николов , ИЗЛЪГА НЕЗЦЕРЕМОННО ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ И СМЯТА ДА ЗАСЕЛВА МИГРАНТИ В БУРГАС. И ДА НАСТАНЯВА 746 УЧЕНИЦИ ОТ МИГРАНТСКИ ПРОИЗХОД В УЧИЛИЩАТА НА БУРГАС.
ИЗНАСИЛВАЧИТЕ НА 16-20 годишна възраст , ще са в един клас с нашите дъщери на по 11-12 години, защото са на едно образователно ниво !!!
Гледайте live видеото по-късно, което ще публикувам за да обясня точно механизма на предателството му !
Когато кмета излезе с изявление пред Бургазлии за да обещае, че няма да заселва мигранти/бежанци в община Бургас, ТОЙ ВЕЧЕ Е БИЛ СКЛЮЧИЛ ДОГОВОР С МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО ПО програма : BG05M20P001-3.002 „Образователна интеграция на учениците търсещи или получили международна закрила“
Според справката публикувана на сайта на министерство на образованието, стр. 4 от прикачения линк се вижда, че бенефицент на финансиране на стойност 650 874,24 лв. е община Бургас , която ще записва в средните и основните си училища 746 мигранти – изнасилвачи !!! ”
Проверете на :
http://sf.mon.bg/?go=page&pageId=138

%d0%b1%d1%83%d1%80%d0%b3%d0%b0%d1%81-%d0%bc%d0%b8%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%bd%d1%82%d0%b8-%d1%83%d1%87%d0%b8%d0%bb%d0%b8%d1%89%d0%b0

 

КОМЕНТИРАЙТЕ СВОБОДНО !