ПАКТЪТ МЕЖДУ БОГОМИЛ БОНЕВ И ГРУПИРОВКИТЕ ПРЕВЪРНА МУТРЕНСКИТЕ БАНДИ В ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ ПРИ КОСТОВ 1997-2001г.

376
0

През есента на 1997 , когато дойде СДС на власт, очаквахме Бонев да хване яко за юздите групировките се случи следното нещо – Бонев ги събра всичките престъпници – Карамански, Георги Илиев , и всичките зърненца, и им е казал : “Оттук на сетне за рекет 15 , за убийство 20 , ще кротувате и няма да мърдате докато аз съм министър и СДС управлява …”
С две думи се сключи договор между престъпността и управляващата власт ,според които Бонев се ангажира да не закача мутрите , а те от своя страна трябва да бъдат тихи в убийствата , отвличанията, трафика на бели робини и т.н.

В замяна правителството не ги гонеше и те оцелеяха . Така и стана – мутрите в периода 1997-2001 се озаптиха ,видяхме какво стана с непокорните престъпници като Ганеца – разстрел и след разстрела червей – така, както трябва !
Това беше най-голямото престъпление на СДС – че вместо да изкорени престъпността , тя само замрази временно дейността й по взаимноизгоден договор…

А днес тогавашният министър на МВР при Костов – Богомил Бонев се изживява за борец с мафията и статуквото и е през ден в студиата да лобира за “Демократична България”.

Костов пактът между богомил бонев и групировките превърна мутренските банди в организирана престъпност при костов 1997-2001г. 136941476639228 костов можете да погледнете и информацията в сайта за изчезналите деца. И най-тъпият полицай като погледне региона, от който са всички жертви и времето на изчезване, му е ясно, че изчезванията в кратък дрок от един и същ район не са случайни и несвързани неща а имаме налице продължаващо престъпление или действия на една и съща група престъпници. Сайта на мвр е www. Mvr. Bg. Още тогава имаше призиви всички да потърсим сметка от тези хора- правителството, защото положението на родителите на тези чудесни момичета и деца жертви е страшно. Страшното е да си лягаш всяка нощ с кошмара, че и тази нощ детето или приятелката ти някъде са измъчвани или труповете им вече се разлагат в земята а престъпниците са на свобода, докато тогавашния премиер иван костов и министрите му искаха отново да ги избираме за да се спасят от затвора за корупцията и престъпленията си. Това правят и днес под името "демократична българия". Петър низамов костов

Режимен спецофицер на митницата в Свиленград при СДС на Иван Костов е назначен бивш контрольор от централата на СИК

1998-05-25
СВИЛЕНГРАД. Иван Колев, назначен в началото на февруари 1998г. за режимен офицер към митницата, който трябва да следи за контрабандата и далаверите на контрольорите, е бивш служител от централата на застрахователното дружество СИК в София, съобщиха работещи на ГКПП Капитан Андреево. В известната, наскоро тогава заличена борческа компания той бил един от шефовете на ведомствения є контрол. Преди това уволняваният вече от МВР в София работел в БЗК по времето на Янко Янев. Докато оглавяваше тази банка, той съдейства на приятелското съзвездие да източи от нея около 15 млрд. лв. според публикувания през януари 1998 г. списък на необслужваните кредити. При постъпването си Иван Колев писал в автобиографията си, че е бивш служител на СИК, потвърдиха от хасковската РДВР. В Димитровград ексзастрахователният контрольор пребивавал често през 1997, привлечен от своя „селски“ от Ветрен, Чирпанско, Минчо Керемедчиев, общински съветник от БЗНС – Петко Илиев, в бригадирския град. Керемедчиев е съдружник в магазин с представителя на „Зора-инс“ Зарко Колев. Бившият шеф от централата на СИК и в момента карал скъпо черно БМВ с регистрационен номер

Демокрация
Брой 135/25.05.98

 Командира и Самоковеца под покровителството на правителството на Костов

“В цялата полиция и т.нар. правозащитна система, ако някой е разработвал Самоковеца, това може да е един човек- Командира, и то за лично ползване – никой друг не смееше да го пипне. Много е оборотен.” Това разказа вчера човек, близък на самоопределилия се като картофен бизнесмен Константин Димитров. Много ченгета от СДВР и БОП-а изхвърчали, ако пипат, където не трябва. Косьо за пореден път неволно разбуни държавата в съботи, след като мощен взрив потроши джипа му по пътя за Боровец.
Според нашия източник схемата, описана във вчерашния брой на “НТ” (106 от 2 юни) е напълно вярна – в кротки времена контрабандистите взимат 60 %, а 40 отчисляват за партийната каса на управляващите, а преди избори цифрите се разменят. Въобще не било чудно и разривът между “Раковски” 134 и компанията, която все още хората наричат ВИС, да е настъпил след поискани от партията 10 млн. долара. “Това не са много пари – като се сетиш за преференциите после. Това са 10 седмици да работиш за тях”, втрещи ни човекът, който поназнайва оборотите. Не можело да се пише: Самоковеца е приятел с ВИС, или с Мето Илиянски, или с друга бивша трибуквена групировка – всички те са конкуренти. Апропо, последната в момента кротко си върти своите канали, но вестниците не гърмят за нея. Нашият човек твърди, че някой някъде в момента “размита”, за да останат 2-3-ма играчи и техните имена задължително да не са познати от страниците на
пресата.
Неслучайно Самоковеца, когото всички имат за мега-мозък, се разделя с компрометирани лица около себе си. По Цветан Василев – Хафти, който минава за негов приближен, беше стреляно нощта на 6 срещу 7 март на кръстовището на ул. “Нишава” и “Дойран”. Човекът оцеля, но вътрешни споменавали, че след бързия му възход Косьо го бил разкарал. “НТ” пръв писа тогава (в бр.от 7 март т.г.) за екшъна. Преди ерата Косьо помнят Хафти като доста скромен. Друг негов приближен – Бокси, бил залавян на морето с разни стоки, дето не бива. “То не може всички около Косьо са рецета (рецидивисти- б.а.), а той ще си чисти имиджа”, спомена нашият човек.
Според него, като има строен изграден канал, той се ползва – не е логично да се говори, че еди-кой си бизнесмен вкарва акцизни стоки, друг печели от ДДС, трети вкарва наркотици. Който притежава канала, просто гледа той да работи. С всичко. Според нашия източник последните дандании в държавата са заради хероина -колкото и да си богат, изкушението да се намесиш там е огромно. От 5000 лв. в Турция килото става 120 000 в Амстердам. Според човека ни затова май е бил един взрив на бул. „Цариградско шосе” неотдавна.
„Цялата работа е, че преди имаше ред – сега НДСВ наистина сви много каналите. Хората се мятат в крайности и понякога стъпват накриво, като взривения на „Цариградско”, който искал да навлиза в нови сфери”, обясни човекът. Той обаче потвърди, че главният герой на разказа му е умен, смел и достатъчно строг, за да не позволява импровизации.
Автор: Стефан МИЛАНОВ

Нарковойната след Костов:

Поредната бомба в разпределението на територии избухна миналата събота, за да ни напомни, че войната продължава. В 15.40 край Пасарел 15 кг взрив потрошиха един от известните черни джипове на Косьо Самоковеца. Популярният в цяла България „търговец на картофи“ остана невредим. Атентатът срещу обявения за контрабандист Димитров обаче е поредният неуспешен опит за отстраняване на един от играчите в започналата миналото лято война за надмощие и контрол на наркопазара и контрабандните канали.
Поредицата от атентати и престрелки започна след убийството на един от основните играчи на наркопазара – Поли Пантев, през март 2001 г. Битката за наследството му обаче ескалира през миналата година със стрелбите по Антон Милтенов-Клюна и ответната стрелба срещу Илиян Версанов, убийства в Хасково, Пловдив и др. Почти няма участник в тези сделки, който да се е отървал без атентат, макар и повечето да са неуспешни. Преди това стреляха по Любен Пехливанов, опитаха точността на гранатомета срещу брат му Георги, след това имаше ответна реакция по Методи Методиев-Илиянски, изстреляха една кофа с куршуми върху Цветан Василев-Хафти, взривиха бронирания мерцедес на Иван Тодоров-Доктора… Както би казал старият евреин, „налице е тенденция“.

За какво е битката

И Иван Тодоров-Доктора, и Константин Димитров-Самоковеца са отрекли пред НСБОП, че знаят кой ги е взривил. И двамата твърдят, че имат сериозен консултантски бизнес в Англия и че обичат тази държава, защото в нея има ред. Двамата бяха посочени в докладната записка на МВР за организираната престъпност като стоящи начело на две групировки, които контролират мрежи за контрабанда, трафик и разпространение на наркотици. Доктора се ползва с подкрепата на братя Георги и Любен Пехливанови, които бяха много близки със застреляния Поли Пантев. От МВР твърдят, че именно през финансова къща „Амигос-3“, където основен играч е Иван Тодоров, са потънали парите на Пантев, към които имали апетит много групировки. Към тях миналото лято се е присъединила и групата на бивша барета, за когото е работел Илиян Версанов.
Срещу тях воюват хората на Мето Илиянски и Косьо Самоковеца.

Дрога market

Стрелбите си имат своето логично обяснение. През 2002 г. през България са минали около 15% от общия дял на дрогата за западния пазар. Българските групи осигуряват закрила на каргото или претоварването им в по-малки пратки в наши депа. Турските наркобарони им плащат в натура, т.е. с наркотик. Така им излиза по-евтино. Нашенските дилъри от своя страна смесват жълтото (хероина) и така го правят много повече. Те обаче трябва да продадат тези количества, за да получат пари кеш. За да могат да продават, трябва да имат дистрибуторска мрежа от наркопласьори, тъй като пазарът все пак е ограничен. Това обяснява стрелбите по хората, които контролират наркопласьорите не само в столицата, но и в Пловдив, Бургас, Варна. Това е битката за територии и за клиенти, на които да се продава наркотик. Защото, ако отстраниш наркопласьора, зависимият от хероин веднага ще потърси друг.
Второто ниво е трафикът и транзитът към Сърбия. След разбиването на Земунския клан в Белград се усеща реална празнота на наркопазара. На няколко пъти сръбските медии писаха, че Земунският клан се е снабдявал с хероин от България. Естествено е този, който владее трафика през България, да е в по-добри позиции за овладяване на сръбския пазар. Ако се окаже, че убитият в сряда пред дома му в София хърватин Роберт Шкарица е свързан по някакъв начин със сръбската мафия или трафика на дрога, това може и да е вярно.
Третото ниво, най-важното, е стоковата контрабанда, защото парите там са в пъти повече от наркооборота в България. Освен това стоковата контрабанда е далеч по-безопасна.

Хаосът в държавата и по митниците!

По времето на предното управление публична тайна сред митничарите беше, че и Косьо Самоковеца, и Иван Тодоров-Доктора, и Мето Илиянски ползваха политически протекции и се чувстваха недосегаеми. Сега и в контрабандата, както и в държавата цари хаос. Той предизвиква по-агресивни играчи да се опитат силово да изместят загубилите си политическите и полицейски чадъри титуляри. Те пък започват да се защитават също с огнестрелни методи. Нарковойната беше придружена и с атентати срещу сенчести спедитори, които владееха някои от каналите – за пилешко месо, за китайски стоки, за турски дрехи. Ако наистина митниците са затегнали контрола по границата, а НСБОП наблюдават контрабандистите, това се отразява и на възможностите за нелегален трафик. А това изостря борбата.
Защо все пак няма никакъв ефект от действията на полицаи и митничари? Защото няма координация и това е единственото нещо, което стана ясно след препитванията в парламентарната комисия за вътрешен ред и сигурност. През седмицата там се яви и началникът на Гранична полиция полк. Валери Григоров. Според него за последната година и половина службата му е засякла 232 случая на контрабанда. Тоест информация очевидно има, липсва координация и осъдени. Както стана ясно, тя липсва между вътрешното министерство и Министерството на финансите. А именно в последното се намират три от службите, които трябва да се борят с контрабандата – митници, финансово разузнаване и данъчни.
Бандитите първи усещат слабата държава и хаоса. Това се вижда и с просто око. А в тази война няма да се мине без трупове. Защото участниците в нея не са свикнали да отстъпват. А освен това, както стана ясно, срещу никого от тях няма образувано следствено дело. Тоест няма и правораздаване.

Автор: Йово НИКОЛОВ

 

ИЗНОС НА БЕЛИ РОБИНИ ПРИ КОСТОВ:

 

В региона на град Варна , Добрич, Каварна от 1998-2001 години действа, или сериен убиец, или престъпна групировка, която отвлича момичета за проститутки, или донори на органи. Уж всички престъпници бяха открити и заловени от правителството на СДС, а купища жени и деца са избивани и отвличани спокойно и никой не е заловен. Хората в този регион са ужасени от тези факти, но същото е положението и в другите региони на страната. Информацията е от сайта на МВР- www.mvr.bg

Можете да погледнете и информацията в сайта за изчезналите деца. И най-тъпият полицай като погледне региона, от който са всички жертви и времето на изчезване, му е ясно, че изчезванията в кратък дрок от един и същ район не са случайни и несвързани неща а имаме налице продължаващо престъпление или действия на една и съща група престъпници. Сайта на МВР е www.mvr.bg. Още тогава имаше призиви всички да потърсим сметка от тези хора- правителството, защото положението на родителите на тези чудесни момичета и деца жертви е страшно. Страшното е да си лягаш всяка нощ с кошмара, че и тази нощ детето или приятелката ти някъде са измъчвани или труповете им вече се разлагат в земята а престъпниците са на свобода, докато тогавашния премиер Иван Костов и министрите му искаха отново да ги избираме за да се спасят от затвора за корупцията и престъпленията си. Това правят и днес под името “Демократична България”.

Петърчо Стоянов и той си мълча за корупцията, а взе да припикава отново за власт/ за да ни спасял – а от него и от СДС (сега ДБГ) кой да ни спаси?/ след като правителството краде пред очите му а той само прискимтява- “Кажи си бе Иване, те ще те разберат”.

Нито дебелоокият и мургавичък Иван си каза, нито останалите министри. Премиера дори открито обяви на Националната конференция, че той дълго си мълчал за престъпленията и корупцията в правителството и в СДС заради единството на партията. Не заради дереджето на народа, а заради партийните си интереси! Значи те се интересуват от интересите на партията , разбирай собствените си такива а не от проблемите на народа, истината и закона. Е как да им вярваме сега, когато те сами казваха че не им пука за нас а за власта и партията им. Престъпници който ограбиха страната докато ние си стойм безработни! ! Още повече, когато използват власта за да се обогатяваха като Елена Костова и Надежда Михайлова. Докато медиците ни ги разпитвали и убивали в Либия а сега ги и съдят / за което правителството и външно министерство научили от българските вестници/ то Надя обикаляше на безцелни за народа екскурзий по света, а мъжа и приватизира гаражите на ЦК. С какви пари става това, сигурно със спестените от командировки- само, че гаражите струват милиони долари.Да се обединим и да кажем БАСТА-30 години стигат. Съд за виновниците за националната катастрофа и ограбването на България през последните 30 години. Съд и за всички, който прихватизираха България за своя сметка.

Съд за всички министри, чийто роднини са участвали в приватизацията-като например мъжа на Надежда Михайлова, зетя на Соколов, брата на Екатерина Михайлова и т.н.

Днешните им протежета като Христо Иванов ни говорят за борба с мутрите, а те какви са?

Проверете сами в Информационно Обслужване АД София, какви фирми са регистрирани на тяхно име /на роднините/ и в колко борда са назначени.
Спомнете си колко години Иван Костов е министър дори и в правителствата на БСП и ДПС -готов на всичко заради личният си интерес!
Ето списъка на техните жертви, защото когато бездействаш с власт, ти си престъпник. Прегледайте МВР сайта сами за да видите и колко деца са отвлечени а и колко изобщо не са обявени в списъците?
Това са жертвите на бездействието им!!!!!!!!!!!!! Прочете в сайта на МВР сами-адреса е в писмото ми!

Жертви…… (много малка част):

Полицията издирва Румяна Иванова Димитрова / 28 год./ от Добрич, която е в неизвестност от 30-ти април 1998 г. Румяна е висока, слаба. Има права, дълга кестенява коса и продълговато лице с кафяви очи.

Полицията издирва Силвия Димитрова Георгиева /Иванова/ / 25 год./ от Каварна, която е в неизвестност от 12-ти април 1998 г. Силвия Георгиева е средна на ръст, с нормално телосложение, черна коса и кафяви очи. Страда от астма.
Полицията издирва Наталия Константинова Влахова на 26 години от Добрич, която е в неизвестност от 4-ти януари 1998г.

Полицията издирва 25-годишната Велимира Стоянова Аенска от Варна. Момичето е в неизвестност от юни 1998 г.

 

А днес тогавашният министър на МВР при Костов – Богомил Бонев се изживява за борец с мафията и статуквото и е през ден в студиата да лобира за “Демократична България”.

 

Четете още на: 

 

Previous articleОперативна разработка – Бойко Борисов преди при Царя да стане Главен секретар на МВР
Next articleОперативна разработка – Бойко Борисов преди при Царя да стане Главен секретар на МВР
Avatar of петър низамов
Роден на 11 Септември 1985г. в семейство на учителка и синдикалист. Пра-прадядо ми е Поп Георги Стоянов Джелебов - апостол за освобождение на Странджа! 1992г. След изпит съм приет в СХЕУ „Св.Св. Кирил и Методий” и изучавам два западни езика от първи клас. Приет съм през 199г. В Английска езикова гимназия „Гео Милев” в Бургас. Завърших висше образовение в Бургаския свободен университет – специалност „право” през 2018г. с отличен. Докторант по наказателно право в СУ и дипломиран магистър-фармаколог от МУ-Пловдив. Основател и организатор през 2016г. на две каузи , превърнати по-късно в благотворителни неправителствени организации. Това са малка част от децата, които сме върнали, водейки безплатни съдебни дела, чрез Български юридически комитет – БЮК, на който аз – ПЕТЪР НИЗАМОВ, съм председател . Деца, които са били неоснователно отнети от службите по закрила на детето, от ДОБРИ и ГОДНИ, но БЕДНИ родители, без да бъдат подпомогнати материално, въпреки, че ДА „Закрила на детето“ е под юрисдикцията и под управлението на Агенцията по СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ ! Не става въпрос за липса на родителски капацитет, а за липса на материални условия, за които държавата е длъжна да осигури един нормален минимум на всяко дете. Ние разкрихме през 2016г., че отнетите деца се дават на приемни семейства, на които държавата плаща над 900 лв./мес./дете. Пари, които ако се дадат на биологичните родители, последните биха им създали прекрасни условия. Знаете за разкритията ни и за корупционна схема в институцията, която се занимава буквално с продажба на български деца на чужденци. Чрез междинни семейства, които социалните определят самостоятелно и безконтролно да осинивяват децата срещу заплащане, децата се изкарват в чужбина, където подставените осиновители предават за осиновяване децата на чужденци извън юрисдикцията на България. По този начин се заобикаля процедурата съгласно закона, която включва обстойна проверка на миналото на осиновителя-чужденец и преценка на риска да бъде предоставено или използвано от него за развратни действия след като са изчерпани всички възможности детето да бъде осиновено от български гражданин. Децата, взети, защото уж били под риск, се предават на непроверени чужденци, където може да са в по-голям риск. Избягват една опасност като излагат децата на сто други. Разбира се, това се случва след разговори на четири очи и платени крупни суми под масата на държавните служители. Пари, за които имаме съмнение, че се разпределят нагоре по веригата и достигат до черните каси на партиите, където се използват за купуване на гласове по избори. Миленчо, Ицо от Варна, бебе Александър от с. Арда, Смолянско, триете деца на вдовицата Даниела Колева от Сливен, 11-те отнети деца на най-голямото българско етническо семейство в Русе, бебето в с. Смирненски, детето на Донка Иванова от Ямбол и много, много други казуси, завършвали или, които ще завършат добре поради щастливата случайност да се заемем с тях БЕЗПЛАТНО. А колко други има, на които не можем да помогнем. Службите по закрила (отнемане) на детето са отнели – за 2018г. – 3000 деца, а за 2019-та година, само до Август изведените от семейството са 2000. Многократен рязък ръст през последните години на изведените от семействата деца, който ние няма да допуснем, защото имаме достатъчно доказателства, че се извършва под чуждестранно давление. Финансирането на мерки от Плана за действие за изпълнението на Националната програма за превенция на насилието и злоупотребата с деца (2017 – 2020 г.) и особено на мерките за повишаване на капацитета на специалистите за ранна оценка и сигнализиране на домашното насилие със средства предоставени от чужда държава е недопустимо. Засяга основни елементи на националната сигурност, защото предоставя възможност за чуждо влияние (в конкретния случай Норвегия чрез Норвежкия финансов механизъм). Остава впечатлението, че Норвегия, чрез финансирането на мерки от плана за действие, се опитва да прокарва вече възприети в скандинавските държави методи на работа, които методи най-меко казано са спорни и имат дълбоко травмиращи за семействата последици. Тук и на PetarNizamov.com можете да научите за дейността ни по ✅✅✅✅ връщане на деца, отнети от социалните от годни, но бедни родители и ✅ да бъдете информирани за това което в медиите крият от вас.✅✅ Знаете и за нашата борба срещу Стратегията за детето 2019-2030г. ✅ ✅✅Против „Джендър“ образованието в училищата . ✅✅ Против отнеманията на деца от годни родители поради бедност вместо да бъдат стимулирани от държавата ! ✅ ✅✅✅Представяме ви КАЗУСИТЕ , В КОИТО СМЕ УЧАСТВАЛИ И СМЕ УСПЯВАЛИ ДА ВЪРНЕМ ДЕЦАТА ОТНЕТИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ. ЗА ДЕСЕТКИТЕ ОТНЕТИ ОТ СОЦИАЛНИТЕ И ВЪРНАТИ ОТ НАС ДЕЦА НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ можете да прочете като натиснете върху връзката: https://petarnizamov.com/десетките-отнети-от-социалните-и-върн/ ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни битки срещу социалните и върнатите десетки деца обратно при биологичните им и любящи ги родители. ✅✅✅Знаете за нашата борба за въвеждане на час по родолюбие в училищата. ✅✅✅ Знаете и за нашата борба срещу НПО-тата в училищата и опитите за промиване на мозъците на малчуганите. ✅✅✅ Знаете и за закрилата, която сме предоставяли на бедни, болни, възрастни и сиргаци, които сме настанявали в общински жилища, дарителски и кръводарителски акции. ✅✅✅ Знаете и за борбата на Политическа партия (в процес на регистрация) – „РОДИНА“ срещу Статуквото. Срещу олигарсите и техните покровители и създатели. ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни и граждански битки срещу застрояването на дивите дюни, зелените площи. Срещу обгазяването и замърсяването на земята, водата и въздуха. ✅✅✅Знаете за спрените строежи на плажовете след нашите акции. ✅✅✅Знаете за уволнените директори на областни дирекции по социално подпомагане, началници на РПУ-та, на кметове на общини – отстранени от длъжност и обвинени в корупция след нашите разкрития и граждански действия. ✅✅✅Знаете за нашите гражданско движение и цивилните отряди за защита на жените и вярата, осъществяващи защита на границата на България срещу нелегално нахлуващи през нея мигранти и дезертьори от ИСИС, АлКайда, Ал Нусра и др. ✅✅✅Знаете за подкрепата, която получваме от управляващата партия в Италия, Шведски демократи, СПД – Чешка република и мн. други патриотично настроени парламентарни политически групи и организации в Западна и Централна Европа. Ние не говорим, ние действаме. Ние работим в полза на обществото, а не си чешем езиците ! Петър Низамов Председател на „Български юридически комитет“ Председател на „Свободна Европа“ Председател на „Evropský štít – Česká republika“ Собственик и администратор на PetarNizamov.com : Сдружение „БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ – защита на гражданите с правни средства“ Association „BULGARIAN JUSTICIARY COMMITTEE – Protection of the Citizens by Legal Means“ ЕИК/Булстат : 205028308 Седалище и адрес на управление: област Бургас, община Бургас гр. Бургас 8000 ул. Гладстон No 18 Имейл: [email protected]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here