Home ВСИЧКИ НОВИНИ НОВ брутален осветен случай (от хилядите) на групово изнасилване в Швеция…Бежанци отвлекоха...

НОВ брутален осветен случай (от хилядите) на групово изнасилване в Швеция…Бежанци отвлекоха жена и я държаха в плен като сексуална робиня

0
267

Швеци13164470_803908863042836_4064638015796878505_nя помръкна! Бежанци отвлекоха жена и я държаха в плен като сексуална робиня

Изнасилваческата оргия в Швеция продължава. Властите осъдиха двама сирийци за отвличане, изнасилване и държане в плен на шведска жена

Двама сирийци (на 23 и 28 години) са осъдени за изнасилване, след като шведка е била открита вързана с верига за тръба в мазето на тяхно кафене. Двамата са пристигнали в страната като бежанци и доброволци са им помогнали да отворят кафене в Хелзингборг, Швеция.
Сега те са осъдени за изнасилване и държане в плен на шведска жена, която са използвали като сексуална робиня. Шведската полиция е открила пленената жена в мазето на заведението, тя е била изнасилвана групово многократно и измъчвана от поне седем различни арабски мъже. Била е отвлечена от Малмьо от група от четирима араби, които са я заплашили с оръжие и са я закарали с кола в кафенето.

Изнасилванията започнали още в колата

Властите съобщават, че изнасилванията започнали още в колата, а веднага след като била докарана до кафето, 3-ма мъже от арабски произход също я насилили. Те притиснали жената на диван, след което предприели орално, вагинално и анално изнасилване. Според полицията е имало поне един случай, в който жената е била изнасилване от повече от двама мъже.

Липса на справедливост

Новинарската агенция Avpixlat съобщава, че двамата мъже са били осъдени на 4-години затвор и глоба от 264,000 крони. Нито един от двамата не е осъден за отвличане или измъчване. Властите искат да депортират двамата мигранти, но по всяка вероятност защитата ще успее да блокира присъдата. Още по-възмутително е, че съдът все още не е осъдил другите петима доказани извършители.

Както може да се очаква, регионалният вестник Sydsvenskan, се опита да прикрие имената и етническата принадлежност на изнасилвачите.

Припомняме ви, че тези дни шведският съд осъди няколко мигранти за групово изнасилване и малтретиране на жена, която е майка на две деца.

NO COMMENTS

КОМЕНТИРАЙТЕ СВОБОДНО !