НЕ ГЛЕДАЙТЕ БТВ – ЛЪЖАТ ВИ В ОЧИТЕ !!! ИСТИНАТА ЗА СЛУЧАЯТ НА ОТНЕТИТЕ ТРИ ДЕЦА !!! ДАНИЕЛА ОТ СЛИВЕН ПРОГОВАРЯ ПРЕД ПЕТЪР НИЗАМОВ ПЕРАТА .

232
0

НЕ ГЛЕДАЙТЕ БТВ – ЛЪЖАТ ВИ В ОЧИТЕ !!!
ИСТИНАТА ЗА СЛУЧАЯТ НА ОТНЕТИТЕ ТРИ ДЕЦА !!!
ДАНИЕЛА ОТ СЛИВЕН ПРОГОВАРЯ ПРЕД ПЕТЪР НИЗАМОВ ПЕРАТА .

Дарение за Дани от Сливен, на която социалните отнеха трите деца. Не са и осигурили още нищо както тиражираха по измислените медии.
Днес от моя милост Петър Низамов и от името на председателстваните от мен “Цивилни отряди за защита на жените и вярата” и “Български юридически комитет- защита на българщината с правни средства” заедно с Православно Братство “Слово и дело” и Българската Православна Църква дарихме на българската майка хранителни провизии и продукти за Коледа.
НЕ ВЯРВАЙТЕ НА БТВ И НОВА, които разказаха за някаква измислена “щастлива развръзка”… че била получила социално жилище и т.н. Такива екстри не са предвидени за БЪЛГАРИТЕ , а само за незаконните инфилтратори (мигрантите).
Както чувате сами, никакво жилище не са и осигурили, а децата ще ги върнат чак след делото, което адвокатите на председателствания от мен “Български юридически комитет- защита на българщината с правни средства”- с председател Петър Низамов Перата , Петър Николов от ВАК и Мартин Пеев от ШАК заведохме БЕЗВЪЗМЕЗДНО.
За сега се преборихме да е заедно с децата си на Коледа.
Стартирали сме на 6 декември още дарителска кампания за подпомагане на майката от Сливен – с отнетите три деца от социалните

Мое интервю без цензура с Даниела от Сливен. Майката ,на която отнеха трите деца заради бедност и за която по БТВ лъжат ,че имало щастлива развръзка . Чиста БЪЛГАРКА и дори е доста интелигентна, но е нямала възможност да учи..
Истината е , че никой не и е върнал децата, никой не и е дал жилище, нито и е обещавал , само са и казали за ЕВЕНТУАЛНО наемане на работа …
Ние се заехме със случая.
Адвокатите от моят “Български юридически комитет – защита на българите с правни средства” – Мартин Пеев и Петър Николов получават пълномощно да защитават правата на Даниела от Сливен БЕЗПЛАТНО.
За нас РАЖДАЕМОСТТА И СТИМУЛИРАНЕТО И Е НА ПЪРВО МЯСТО ПРИОРИТЕТ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ НА НАРОДА.
ЩЕ ПРЕБОРИМ ЧУДОВИЩА, НО ЩЕ И ВЪРНАТ ДЕЦАТА !!!
ГЛЕДАЙТЕ НИ ! ЗАПОЧВАМЕ !!!
Цялата истина.
Стартираме и акция за набиране на средства за издръжка на майката и трите и деца . Всеки може да внесе колкото му е на сърцето и колкото са му възможностите за една българска майка, която оставя три българчета в следващото поколение.
Парите се превеждат на сметка ЛИЧНО , НЕПОСРЕДСТВЕНО И САМО на
ДАНИЕЛА СТЕФКОВА КОЛЕВА
в Райфайзен банк ЕАД – България
IBAN : BG47RZBB91551007635129
BIC/SWIFT CODE : RZBBBGSF
или дрехи до :
Антоанета Иванова ( сестра на Даниела)
гр. Нова Загора , ул. “Димитър Благоев” бл.10 , вх. А

СЛУЧАЯТ НА ОТНЕТИТЕ ТРИ ДЕЦА !!!
Адвокатите от моят Български юридически комитет – защита на българите с правни средства Мартин Пеев и Петър Николов получават пълномощно да защитават правата на Даниела от Сливен БЕЗПЛАТНО.
Майката ,на която социалните отнеха ТРИТЕ ДЕЦА.

КОМЕНТИРАЙТЕ СВОБОДНО !