НЕ ГЛЕДАЙТЕ БТВ – ЛЪЖАТ ВИ В ОЧИТЕ !!! ИСТИНАТА ЗА СЛУЧАЯТ НА ОТНЕТИТЕ ТРИ ДЕЦА !!! ДАНИЕЛА ОТ СЛИВЕН ПРОГОВАРЯ ПРЕД ПЕТЪР НИЗАМОВ ПЕРАТА .

Петър Низамов
януари 12, 2017
Петър Низамов ИЗГОНИ Бойко Борисов като предател от Харманли .
януари 12, 2017

НЕ ГЛЕДАЙТЕ БТВ – ЛЪЖАТ ВИ В ОЧИТЕ !!! ИСТИНАТА ЗА СЛУЧАЯТ НА ОТНЕТИТЕ ТРИ ДЕЦА !!! ДАНИЕЛА ОТ СЛИВЕН ПРОГОВАРЯ ПРЕД ПЕТЪР НИЗАМОВ ПЕРАТА .

Петър Низамов:Дарение и адвокатска защита за майката от Сливен

Дарение за Дани от Сливен, на която социалните отнеха трите деца. Не са и осигурили още нищо както тиражираха по измислените медии.Днес от моя милост Петър Низамов и от името на председателстваните от мен "Цивилни отряди за защита на жените и вярата" и "Български юридически комитет- защита на българщината с правни средства" заедно с Православно Братство "Слово и дело" и Българската Православна Църква дарихме на българската майка хранителни провизии и продукти за Коледа.НЕ ВЯРВАЙТЕ НА БТВ И НОВА, които разказаха за някаква измислена "щастлива развръзка"… че била получила социално жилище и т.н. Такива екстри не са предвидени за БЪЛГАРИТЕ , а само за незаконните инфилтратори (мигрантите).Както чувате сами, никакво жилище не са и осигурили, а децата ще ги върнат чак след делото, което адвокатите на председателствания от мен "Български юридически комитет- защита на българщината с правни средства"- с председател Петър Низамов Перата , Петър Николов от ВАК и Мартин Пеев от ШАК заведохме БЕЗВЪЗМЕЗДНО. За сега се преборихме да е заедно с децата си на Коледа.Стартирали сме на 6 декември още дарителска кампания за подпомагане на майката от Сливен – с отнетите три деца от социалните .ПАРИТЕ СЕ ПРЕВЕЖДАТ ЛИЧНО НА ДАНИЕЛА , КОИТО САМО ТЯ МОЖЕ ДА ТЕГЛИ И ОПЕРИРА СЪС СМЕТКАТА. ДАНИЕЛА СТЕФКОВА КОЛЕВАв Райфайзен банк ЕАД – БългарияIBAN : BG47RZBB91551007635129BIC/SWIFT CODE : RZBBBGSFили дрехи до : Антоанета Иванова ( сестра на Даниела) гр. Нова Загора , ул. "Димитър Благоев" бл.10 , вх. А

Публикувахте от Петър Низамов Petar Nizamov в Сряда, 21 декември 2016 г.

НЕ ГЛЕДАЙТЕ БТВ – ЛЪЖАТ ВИ В ОЧИТЕ !!!
ИСТИНАТА ЗА СЛУЧАЯТ НА ОТНЕТИТЕ ТРИ ДЕЦА !!!
ДАНИЕЛА ОТ СЛИВЕН ПРОГОВАРЯ ПРЕД ПЕТЪР НИЗАМОВ ПЕРАТА .

Дарение за Дани от Сливен, на която социалните отнеха трите деца. Не са и осигурили още нищо както тиражираха по измислените медии.
Днес от моя милост Петър Низамов и от името на председателстваните от мен „Цивилни отряди за защита на жените и вярата“ и „Български юридически комитет- защита на българщината с правни средства“ заедно с Православно Братство „Слово и дело“ и Българската Православна Църква дарихме на българската майка хранителни провизии и продукти за Коледа.
НЕ ВЯРВАЙТЕ НА БТВ И НОВА, които разказаха за някаква измислена „щастлива развръзка“… че била получила социално жилище и т.н. Такива екстри не са предвидени за БЪЛГАРИТЕ , а само за незаконните инфилтратори (мигрантите).
Както чувате сами, никакво жилище не са и осигурили, а децата ще ги върнат чак след делото, което адвокатите на председателствания от мен „Български юридически комитет- защита на българщината с правни средства“- с председател Петър Низамов Перата , Петър Николов от ВАК и Мартин Пеев от ШАК заведохме БЕЗВЪЗМЕЗДНО.
За сега се преборихме да е заедно с децата си на Коледа.
Стартирали сме на 6 декември още дарителска кампания за подпомагане на майката от Сливен – с отнетите три деца от социалните

НЕ ГЛЕДАЙТЕ БТВ – ЛЪЖАТ ВИ В ОЧИТЕ !!!ИСТИНАТА ЗА СЛУЧАЯТ НА ОТНЕТИТЕ ТРИ ДЕЦА !!! ДАНИЕЛА ОТ СЛИВЕН ПРОГОВАРЯ ПРЕД ПЕТЪР НИЗАМОВ ПЕРАТА .Мое интервю без цензура с Даниела от Сливен. Майката ,на която отнеха трите деца заради бедност и за която по БТВ лъжат ,че имало щастлива развръзка . Чиста БЪЛГАРКА и дори е доста интелигентна, но е нямала възможност да учи..Истината е , че никой не и е върнал децата, никой не и е дал жилище, нито и е обещавал , само са и казали за ЕВЕНТУАЛНО наемане на работа …Ние се заехме със случая. Адвокатите от моят "Български юридически комитет – защита на българите с правни средства" – Мартин Пеев и Петър Николов получават пълномощно да защитават правата на Даниела от Сливен БЕЗПЛАТНО.За нас РАЖДАЕМОСТТА И СТИМУЛИРАНЕТО И Е НА ПЪРВО МЯСТО ПРИОРИТЕТ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ НА НАРОДА.ЩЕ ПРЕБОРИМ ЧУДОВИЩА, НО ЩЕ И ВЪРНАТ ДЕЦАТА !!!ГЛЕДАЙТЕ НИ ! ЗАПОЧВАМЕ !!!Цялата истина.Стартираме и акция за набиране на средства за издръжка на майката и трите и деца . Всеки може да внесе колкото му е на сърцето и колкото са му възможностите за една българска майка, която оставя три българчета в следващото поколение. Парите се превеждат на сметка ЛИЧНО , НЕПОСРЕДСТВЕНО И САМО наДАНИЕЛА СТЕФКОВА КОЛЕВАв Райфайзен банк ЕАД – БългарияIBAN : BG47RZBB91551007635129BIC/SWIFT CODE : RZBBBGSFили дрехи до : Антоанета Иванова ( сестра на Даниела) гр. Нова Загора , ул. "Димитър Благоев" бл.10 , вх. А

Публикувахте от Петър Низамов Petar Nizamov в Неделя, 4 декември 2016 г.

Мое интервю без цензура с Даниела от Сливен. Майката ,на която отнеха трите деца заради бедност и за която по БТВ лъжат ,че имало щастлива развръзка . Чиста БЪЛГАРКА и дори е доста интелигентна, но е нямала възможност да учи..
Истината е , че никой не и е върнал децата, никой не и е дал жилище, нито и е обещавал , само са и казали за ЕВЕНТУАЛНО наемане на работа …
Ние се заехме със случая.
Адвокатите от моят „Български юридически комитет – защита на българите с правни средства“ – Мартин Пеев и Петър Николов получават пълномощно да защитават правата на Даниела от Сливен БЕЗПЛАТНО.
За нас РАЖДАЕМОСТТА И СТИМУЛИРАНЕТО И Е НА ПЪРВО МЯСТО ПРИОРИТЕТ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ НА НАРОДА.
ЩЕ ПРЕБОРИМ ЧУДОВИЩА, НО ЩЕ И ВЪРНАТ ДЕЦАТА !!!
ГЛЕДАЙТЕ НИ ! ЗАПОЧВАМЕ !!!
Цялата истина.
Стартираме и акция за набиране на средства за издръжка на майката и трите и деца . Всеки може да внесе колкото му е на сърцето и колкото са му възможностите за една българска майка, която оставя три българчета в следващото поколение.
Парите се превеждат на сметка ЛИЧНО , НЕПОСРЕДСТВЕНО И САМО на
ДАНИЕЛА СТЕФКОВА КОЛЕВА
в Райфайзен банк ЕАД – България
IBAN : BG47RZBB91551007635129
BIC/SWIFT CODE : RZBBBGSF
или дрехи до :
Антоанета Иванова ( сестра на Даниела)
гр. Нова Загора , ул. „Димитър Благоев“ бл.10 , вх. А

СЛУЧАЯТ НА ОТНЕТИТЕ ТРИ ДЕЦА !!!

СЛУЧАЯТ НА ОТНЕТИТЕ ТРИ ДЕЦА !!!Адвокатите от моят Български юридически комитет – защита на българите с правни средства Мартин Пеев и Петър Николов получават пълномощно да защитават правата на Даниела от Сливен БЕЗПЛАТНО.Майката ,на която социалните отнеха ТРИТЕ ДЕЦА.

Публикувахте от Петър Низамов Petar Nizamov в Неделя, 4 декември 2016 г.

СЛУЧАЯТ НА ОТНЕТИТЕ ТРИ ДЕЦА !!!
Адвокатите от моят Български юридически комитет – защита на българите с правни средства Мартин Пеев и Петър Николов получават пълномощно да защитават правата на Даниела от Сливен БЕЗПЛАТНО.
Майката ,на която социалните отнеха ТРИТЕ ДЕЦА.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *