Жълтият сайт на Валери Симеонов и Керанка Касабова – “Флагман“ – рекордьор по присъди за клевета и обиди

253
0

След края на всеки мандат, просто припомняме какво свършиха нашите избраници и какво аз разкрих за тях, за това в последващи публикации ще изброим най-фрапиращите изцепки на сегашните и бъдещите депутати и нашите разследвания по отношение на тях.

На първо място в класацията – непобедим, недостижим е Валери Симеонов, който според мен демонстрира изключителна арогантност и ни демонстрира политически хамелеонизъм и противоречие на думи и дела на ново – по сериозно ниво…

Продължаваме и с Америка за България, падрон – “Да, България” (европейските порно-“ценности”), гроб, пардон – ГЕРБ, БКП, пардон – БСП и останалите производни на първата…

И чалгата, пардон – Слави. И хазартът (комара) си има партия, така, че циркът е пълен…

Запишете се за известия от сайта, защото ще е интересно…

0205360e-f2f6-45e3-b5af-1d6a3ad8bc53Участва ли сайта флагман.бг в рекета над бизнеса и вярно ли е , че е касичката на кмета на ГЕРБ в Бургас ?

Новини низини достигна българската журналистика след появата на сайта flagman.bg. На всички е ясно ,че жълтият сайт Флагман е собственост на Керанка Касабова ,която е съпруга на Валентин Касабов ,който пък е депутат от обединени патриоти и известен като дясна ръка на Валери Симеонов.

Голямо признание ! Делото за връщането на децата спечелено от Юридическият комитет за Петър Низамов е номинирано за дело на годината от „Правен свят“.

Нашето разследване достигна до няколко осъдителни присъди както срещу Керанка Касабова така и срещу самият сайт flagman.bg. Една от осъдителните присъди е за нанасяне на клеветнически твърдения и обидни квалификации от рода на умряло куче ,боклук и така нататък които са недостойни за български журналисти да бъдат използвани в интернет сайт. Инвеститор ,който е направил опит да инвестира в Бургас знае много добре че при срещата му с кмета Димитър Николов е бил препращам да рекламира в сайта flagman.bg ,където му е била обявена сумата за рушвет ,която той трябва да даде за да му бъде одобрен проекта и задвижена административната процедура .

От Нова тв удариха дъното в омразата си към Петър Низамов. Цензурирали майката на отнетите три деца, когато му благодари за връщането на децата и.

На всички в Бургас е ясно, че в сайта flagman.bg участва в рекета над бизнеса в Бургас. Според някои от нашите източно той дори представлява касичката на ГЕРБ в Бургас, която е използвана за предизборните кампании на кмета на Бургас Димитър Николов. Освен осъдителните присъди които ще ви предоставим по-надолу В статията, Множество граждани са изпращали и сигнали и жалби като Техният брой стига драстичните 10000. Част от тях са в комисията по дискриминация ,другите са в комисията по лични данни ,комисията по журналистическа Етика и СЕМ.

Бургас- градът, в който Бойко, ГЕРБ, съд, прокуратура и медии са едно.

Кои бургаски медии са собственост на политици ?

Цяло чудо е ,че още екипите на flagman.bg е част от българската журналистическа гилдия. Учудващо е също бездействието на СЕМ и Комисията по журналистическа Етика. Но като наблюдаваме послушанието на Валери Симеонов, за който за никой не е тайна че стои зад сайта flagman.bg е достатъчно послушен на Бойко Борисов този факт става не толкова учудващ. Бруталната анти-журналистика демонстрирана от сайта flagman.bg е доста грозно представяне на българските медии пред европейската общност. Ние като журналисти се разграничаваме от действията на въпросните лица които работят за този жълт сайт. Долу ви представяме част и цитати от осъдителните присъди срещу Керанка Касабова и сайтът flagman.bg. Напомняме ви също , че патриотът и родолюбец Петър Низамов е завел иск за 40000 лв . срещу сайтът flagman.bg за написани срещу него 119 клеветнически и обидни статии. Делото започна вчера в Бургаския окръжен съд и Предполагам и ще приключи до края на юни месец 2018 година. Съдия по въпросното дело е Симеон Михов ,който стана известен с участието си в Аферата за продажбата на Дюните в Несебър ,които бяха собственост на Национална спортна академия. Тогава той беше съдия в Районен съд Несебър, Но явно е израснал кариерно след случая.

Унизителни за личната й самооценка и чувство за чест и достойнство тъжителката счита изнесените пред неограничен кръг читатели, ползващи интернет мрежата следните отправени по нейн адрес квалификации : „голямо перде“, „умрялото куче В.“, твърденията, че била изпълзяла като змия, докопала хубаво място в листата, че неистово се съпротивлява да се изкъпе, мъчейки се да прикрие селския си произход.

Съдът Счита, че действията на подсъдимата Керанка Касабова са били целенасочени, а именно да навредят на тъжителката, като предизвикат нейното осмиване и подигравка, както и да създадат невярна представя за личността и качествата й .

Цялото решение четете ТУК!

Още две присъди срещу флагман ! Ed84f62b-3bc3-4231-adbc-71e691edf9a1. Jpeg

Жълтият сайт на валери симеонов и керанка касабова - “флагман“ - рекордьор по присъди за клевета и обиди жълтият сайт на валери симеонов и керанка касабова - “флагман“ - рекордьор по присъди за клевета и обиди watch? V=djt pi2p3usкои са флагман. Бг ли? Ако питате ,значи не сте от бургас жълтият сайт на валери симеонов и керанка касабова - “флагман“ - рекордьор по присъди за клевета и обиди след края на всеки мандат, просто припомняме какво свършиха нашите избраници и какво аз разкрих за тях, за това в последващи публикации ще изброим най-фрапиращите изцепки на сегашните и бъдещите депутати и нашите разследвания по отношение на тях. Петър низамов жълтият сайт на валери симеонов и керанка касабова - “флагман“ - рекордьор по присъди за клевета и обиди

Керанка Касабова – главна редакторка на сайта е жена на Валентин Касабов- дясна ръка на вицепремиера Валери Симеонов. Освен това има множество сигнали, че когато инвеститор идва в Бургас да инвестира се урежда среща с кмета на ГЕРБ – Димитър Николов , на която “услужливо” се препраща да рекламира в сайта на Керанка Касабова. Том обаче му се обявява една сума (рушвет), който трябва да заплати за да получи одобрение за проекта. Тази сума се изписва като реклама към сайта флагман.бг. Това е обиграна схема за рекет над инвеститорите и може би това е и причината в Бургас да няма много частни инвестиции. Освен разбира се, фирмите на ГЕРБ.Между другото ,сумите за рекет,които се обявяват са за по няколко стотин хиляди лева или понякога евро.

Кои са флагман.бг ли? Ако питате ,значи не сте от Бургас.Това са уникално надменни “журналисти”,които никога не са учили журналистика никъде,камо ли да имат кетап. За това пък са бухалка на ГЕРБ и Валери Симеонов срещу всеки неудобен на властта.

Всеки може да си поръча статия във флагман.бг.

Струва между 200 и 500 лева. Стига тя да не вреди на техните покровители – Бойко и Валери Симеонов.

Сайтът флагамн.бг случайно е спечелил миналият месец обществена поръчка за пиар на полицията в Бургас и малко Търново. Ах,колко случайно.

Моите разследвания и разкрития, както и най-брутално-фрапантните изцепки на Далавери, пардон – Валери Симеонов през този мандат можете да четете долу:

Previous articleКАК С КОПИРАНА КОНЦЕПЦИЯ СЕ СТАВА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОКРЪЖЕН СЪД ПЛОВДИВ ?
Next articleПОСТАНОВЛЕНИЕ № 1 ОТ 13.07.1953 Г., ПЛЕНУМ НА ВС – За формата и съдържанието на решението и присъдата на ВС
Avatar of петър низамов
Роден на 11 Септември 1985г. в семейство на учителка и синдикалист. Пра-прадядо ми е Поп Георги Стоянов Джелебов - апостол за освобождение на Странджа! 1992г. След изпит съм приет в СХЕУ „Св.Св. Кирил и Методий” и изучавам два западни езика от първи клас. Приет съм през 199г. В Английска езикова гимназия „Гео Милев” в Бургас. Завърших висше образовение в Бургаския свободен университет – специалност „право” през 2018г. с отличен. Докторант по наказателно право в СУ и дипломиран магистър-фармаколог от МУ-Пловдив. Основател и организатор през 2016г. на две каузи , превърнати по-късно в благотворителни неправителствени организации.Това са малка част от децата, които сме върнали, водейки безплатни съдебни дела, чрез Български юридически комитет – БЮК, на който аз – ПЕТЪР НИЗАМОВ, съм председател . Деца, които са били неоснователно отнети от службите по закрила на детето, от ДОБРИ и ГОДНИ, но БЕДНИ родители, без да бъдат подпомогнати материално, въпреки, че ДА „Закрила на детето“ е под юрисдикцията и под управлението на Агенцията по СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ ! Не става въпрос за липса на родителски капацитет, а за липса на материални условия, за които държавата е длъжна да осигури един нормален минимум на всяко дете. Ние разкрихме през 2016г., че отнетите деца се дават на приемни семейства, на които държавата плаща над 900 лв./мес./дете. Пари, които ако се дадат на биологичните родители, последните биха им създали прекрасни условия. Знаете за разкритията ни и за корупционна схема в институцията, която се занимава буквално с продажба на български деца на чужденци. Чрез междинни семейства, които социалните определят самостоятелно и безконтролно да осинивяват децата срещу заплащане, децата се изкарват в чужбина, където подставените осиновители предават за осиновяване децата на чужденци извън юрисдикцията на България. По този начин се заобикаля процедурата съгласно закона, която включва обстойна проверка на миналото на осиновителя-чужденец и преценка на риска да бъде предоставено или използвано от него за развратни действия след като са изчерпани всички възможности детето да бъде осиновено от български гражданин. Децата, взети, защото уж били под риск, се предават на непроверени чужденци, където може да са в по-голям риск. Избягват една опасност като излагат децата на сто други. Разбира се, това се случва след разговори на четири очи и платени крупни суми под масата на държавните служители. Пари, за които имаме съмнение, че се разпределят нагоре по веригата и достигат до черните каси на партиите, където се използват за купуване на гласове по избори. Миленчо, Ицо от Варна, бебе Александър от с. Арда, Смолянско, триете деца на вдовицата Даниела Колева от Сливен, 11-те отнети деца на най-голямото българско етническо семейство в Русе, бебето в с. Смирненски, детето на Донка Иванова от Ямбол и много, много други казуси, завършвали или, които ще завършат добре поради щастливата случайност да се заемем с тях БЕЗПЛАТНО. А колко други има, на които не можем да помогнем. Службите по закрила (отнемане) на детето са отнели – за 2018г. – 3000 деца, а за 2019-та година, само до Август изведените от семейството са 2000. Многократен рязък ръст през последните години на изведените от семействата деца, който ние няма да допуснем, защото имаме достатъчно доказателства, че се извършва под чуждестранно давление. Финансирането на мерки от Плана за действие за изпълнението на Националната програма за превенция на насилието и злоупотребата с деца (2017 – 2020 г.) и особено на мерките за повишаване на капацитета на специалистите за ранна оценка и сигнализиране на домашното насилие със средства предоставени от чужда държава е недопустимо. Засяга основни елементи на националната сигурност, защото предоставя възможност за чуждо влияние (в конкретния случай Норвегия чрез Норвежкия финансов механизъм). Остава впечатлението, че Норвегия, чрез финансирането на мерки от плана за действие, се опитва да прокарва вече възприети в скандинавските държави методи на работа, които методи най-меко казано са спорни и имат дълбоко травмиращи за семействата последици. Тук и на PetarNizamov.com можете да научите за дейността ни по ✅✅✅✅ връщане на деца, отнети от социалните от годни, но бедни родители и ✅ да бъдете информирани за това което в медиите крият от вас.✅✅ Знаете и за нашата борба срещу Стратегията за детето 2019-2030г. ✅ ✅✅Против „Джендър“ образованието в училищата . ✅✅ Против отнеманията на деца от годни родители поради бедност вместо да бъдат стимулирани от държавата ! ✅ ✅✅✅Представяме ви КАЗУСИТЕ , В КОИТО СМЕ УЧАСТВАЛИ И СМЕ УСПЯВАЛИ ДА ВЪРНЕМ ДЕЦАТА ОТНЕТИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ. ЗА ДЕСЕТКИТЕ ОТНЕТИ ОТ СОЦИАЛНИТЕ И ВЪРНАТИ ОТ НАС ДЕЦА НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ можете да прочете като натиснете върху връзката: https://petarnizamov.com/десетките-отнети-от-социалните-и-върн/ ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни битки срещу социалните и върнатите десетки деца обратно при биологичните им и любящи ги родители. ✅✅✅Знаете за нашата борба за въвеждане на час по родолюбие в училищата. ✅✅✅ Знаете и за нашата борба срещу НПО-тата в училищата и опитите за промиване на мозъците на малчуганите. ✅✅✅ Знаете и за закрилата, която сме предоставяли на бедни, болни, възрастни и сиргаци, които сме настанявали в общински жилища, дарителски и кръводарителски акции. ✅✅✅ Знаете и за борбата на Политическа партия (в процес на регистрация) – „РОДИНА“ срещу Статуквото. Срещу олигарсите и техните покровители и създатели. ✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни и граждански битки срещу застрояването на дивите дюни, зелените площи. Срещу обгазяването и замърсяването на земята, водата и въздуха. ✅✅✅Знаете за спрените строежи на плажовете след нашите акции. ✅✅✅Знаете за уволнените директори на областни дирекции по социално подпомагане, началници на РПУ-та, на кметове на общини – отстранени от длъжност и обвинени в корупция след нашите разкрития и граждански действия. ✅✅✅Знаете за нашите гражданско движение и цивилните отряди за защита на жените и вярата, осъществяващи защита на границата на България срещу нелегално нахлуващи през нея мигранти и дезертьори от ИСИС, АлКайда, Ал Нусра и др. ✅✅✅Знаете за подкрепата, която получваме от управляващата партия в Италия, Шведски демократи, СПД – Чешка република и мн. други патриотично настроени парламентарни политически групи и организации в Западна и Централна Европа. Ние не говорим, ние действаме. Ние работим в полза на обществото, а не си чешем езиците ! Петър Низамов Председател на „Български юридически комитет“ Председател на „Свободна Европа“ Председател на „Evropský štít – Česká republika“Собственик и администратор на PetarNizamov.com :Сдружение „БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ – защита на гражданите с правни средства“Association „BULGARIAN JUSTICIARY COMMITTEE – Protection of the Citizens by Legal Means“ЕИК/Булстат : 205028308Седалище и адрес на управление: област Бургас, община Бургас гр. Бургас 8000 ул. Гладстон No 18Имейл: [email protected]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here